Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
:P kitaláltad:P:D

T-REX POWA! Remélem megint õ kapja a fõszerepet.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Grant, Billynek.
A Spinosaurus biztos mérete amit tudunk nem érte el a 13 méter. de a T-rex 15.2m...

JP Forever
Király. És megeszi a rohadt tarajost? Feltwszek egy alálós kérdést:

Ki mondta kinek ezt a filmbõl:

-Nem, ez nagyobb annál!

Segítség: 3. rész

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

már most "elvanbaszva" amúgy közkivánatra ismét a Rex lesz

JP Forever
Bazz ugye nem lesz spino a négyben mert akkor ezt is elbasszák:(

Jrex
attól még a filmben ezt mondják,nézd meg ha nemhiszed.

az sima Compy.

film állatai

Jrex
a 2. részben ahogy garex is mondja..tudod mikor a fickó megkérdi h, mér nem fél az emberektõl?A másik meg mondja h, mert még nem járt ember a szigeten,aztán megrázza azzal a sokkolóval.....Régen én is úgy értettem h, compsognathus mert az elejét valahogy elhadarja vagy nem tom....a harmadikba hívja a gyerek compi nak.

de csak simán compy van. kell bizonyíték? a filmebn simán csak a csinos álkapocs van

amúgy a kettöbe azt mondják hogy Procompsognathus triassicus (biztos nem így kell írni)

adnának neki 20 centis vállágyút

az simán Compy. Nem procompy. kér külön faj a kettõ. a proco megnõ akár egyméteresre is, a sima nem.

Jrex
tényleg a compi-t hogy fegyvereznék fel?<#idiota>

Jrex
a procompsognathus már van a filmben

nem kellenek.
Ornitholestes (könyv)
Carnotaurus (könyv)
Procompsognathus (könyv)
Herrerasaurus (film)
Metriacanthosaurus (film)
Baryonyx (film, könyv)
Segisaurus (film)
Proceratosaurus (film)

ezek közül lehet választani. ott van meik hol volt.

Jrex
szerintem allosaurus kellene,vagy gigantho,nem riválisnak,csak úgy......

Shiwo
a Predator <#hehe>

jó kis B-kategóriás film lehetne belõle... T-rex VS Predator..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

amúgy nincs olyan ismert ragadozó amiben a Rex komolyabb riválisra találhatna (szerintem)

ismerõs dolog...

he? csak annyi lenne hogy ordít a rexre nagy menõsködik, de aztán a rex egyet lép felé és máris menekül. (mint én jópár osztály társammal, egyet lépek és máris 100 méterret futott)

Tirian
egy Carharodontosauridae, ami rivalizálhatna a Rexxel

lehet

szerintem azok mik a filmlényei közt bent vannak csak nem mutatkoztak

szerintem a Carnotaurus kellene.

szerintetek milyen új faj kéne a 4. részbe?

akkor nem mindenféleképpen de a legtöbb jel szerint az volt

JP Forever
Mindegy ragadozó és pont:D

Jrex
egy csomó ragadozónak van körkeresztmetszetû foga(pl:krokodilok,stb)

ez a gyerekes "megmagyarázás" hülyeség. nem veszed figyelembe a tényeket

a Rex minden féle képpen ragadozó volt. 1020

én logikosan nézem. a T-rex foga hegyes éles volt. + 20-25 tonnás harapási erõ mellet...

JP Forever
Igen én is ezt gondoltam csak azt monda a dudás hogy a ragadozoknak õõ kés alaku vágo nyesõ foguk van mig a trexé nem volt élles fog. Nembaj a T-Rex akkor is ragadozó! Az a hülye öreg kopaszodó meg kussoljon.XD

a fog teróriája hülyeség.
a hátrahajló fagak bele akadtak a vergõdõ prédába, minél jobban vergõdik, annál jobban...
magyarán a T-rex fogazata igazi ragadozóhoz méltó.

JP Forever
Black Gamer ugyanazt láttad amit én. Az egy kacsacsõrû dino volt amin volt harapás nyom de az állat tulélte és ezért ez azt bizonyítja hogy ragadozó volt. Meg ilyenek...

JP Forever
Meg volt még csak nem jegyeztem meg mindent:P

JP Forever
Pl azt mondta mert mutatott egy triceratops medence csontot amin volt egy sérülés és pont beleilett egy trex foga. És akkor azt mondta hogy ez a triceratops nem élhetett amikor a trex megette mert a trex bnem lett volna képes ott megtámadniXD hülyeség. Meg hogy nagyon nagy a szaglószerve és megérzi a dögöt távolról. meghogy nemt udodott gorsan futni csak kitartóan sétálni, ez is dögevõ deeling. Meg hogy nem késszerû hanem ovális foga volt ami nem ragadozó fogához illik!

Jrex
azt én is láttam,de abba hadrosaurus gerincsigolyái sérültek meg úg,a triceratopsé meg a keresztcsont volt ami nehezen elérhetõ....a lábszárcsontot meg most nem tom h, hosszabb a combcsontnál vagy nem, mert egyik részbe hosszabb volt a másikba meg már nem...........

ha hátrakötött kézzel futsz és elesel azért neked is lennének sérüléseid
ha még magasabb is vagy és 6 tonna akkor brutálabb a dolog
de ez már a dinoszaurusz topik témája

ez egy hülye.
az a poén hogy amikor T-rex szövetett találtak, az a szövet az állat lábából származott. és legeslegjobban a Strucc lábszövetére hasonlított. Vagyis ez alapján fútóragadozó.
dögevõ még azért nem lehetett mert az fiókák 80-90% felnõt. Ezt egy szülõ sem a ketõ elérni nem tudja. + egy kissebb falka sem. Ide egy össze tartó jólszervezett nagy falka kell ehez. Míg néhányan vadásznak addig a többiek a fiókákra vigyáznak, mások a rivális T-rex falkák után kémlelnek. egy nagy falkához nem elég a dögök. bõven nem elég. vadászniuk kellet, és a vadász módszereikrõl is tudunk. pl. bekerítés, terelés.
a T-rex olyan dögevõ volt mint a mai ragadozók. az elesésrõl csak annyit: a T-rexnek nem igazán kellet futnia. és ha elis esik nem nyomja magát össze annyira hogy belehaljon, a társai segítségével felgyógyul.
én meg azt is megkockáztatom: a T-rexeknél a fiatalok malyd a sérültek kaptak a zsákmányból. aztán az egézségesek és felnõttek.

amúgy ez a barom hogy vélekedik a SPinosaurusról? azt nem tudod? (egy nyilatkozatábban az égig dicsõitette a hülye)

én Discovery-n láttam, olyanokat mondott hogy ha elesett volna (mint a ragadozók sûrûn üldözés közben) akkor agyonnyomta volna magát, mert a karja nem tompítja az ütõdést, és nehezen tudott volna felkellni ha túlélte egyáltalán
a combcsont és a lábszár méretének arányát is vizsgálta, vagyis nem tudott futni, vagy csak keveset
illetve hogy neki volt a legnagyobb szaglóürege és ezért ha valahol elejtettek egy vadat akkor azonnal ott termett és elkergetett mindenkit
és ahogy a sakálok és a keselyûk is rondák, ez a T-Rexre is mondható
de elõkerült egy Triceratops csont, amibe egy T-Rex harapás van ami kicsit begyógyult, vagyis az állat túlélte a T-Rex-el való találkozást --> amibõl következik: a T-Rex néha vadászott is, mint a hiénák is néha elejtenek elkószált antilopot

Jrex
azt már egyszer láttam

pl. mitt mondot?

JP Forever
Csá. Nem nézte valaki tegnp a spektrumon az õslény talány1-et? A t-rexrõl volt szó hogy dögevõ vagy ragadozó volt-e. Horner is volt benne és elég meggyõzõ dolgokat mondott mi szerint dögevõ volt. De én sztem még mindig maradok annál hogy ragadozó volt:P

Jrex
ja nem hanem extrém dinosaurusok

Jrex
asszem valami extra dinoszauruszok vagy mi volt a címe.

én inkább annak örülnék, hogy kiderülne, hogy a másik 4 szigeten is vannak-e dínók (mert a JP2ben egy mondat ezt bizonyítja) mi történik a dínókkal. (kihalnak vagy védelem alá helyezik õket) és az InGennel mitörténik.

amúgy ha a dinokat felfegyvereznek az annál is 10000000000-szor nagyobb marhaság lenne mint a Spino a 3-ban. úgy 3 éves koromban volt egy mese ami errõl szolt.
nagyon remélem hogy ez csak egy vicc és nem ez lessz a filmben. csinálják meg újra a parkot és a Rex ketrecbõl csináljanak állatsimogatót. az is értelmesebb lenne

ebben van valami amit Blackgamer mond.
amúgy ha tényleg fegyverrel szerelnék fel a dinosaurusokat akkor hatalmasat zuhanna a film szinvonala .

szerintem a hír kacsa, valaki feltette a netre és terjed
még hivatalos oldal sincs, akkor miért lenne ez a hír hiteles?

Jrex
remélem is hogy jobb lesz!
csak nem lehet olyan rosz,ha Steven elfogadta.