World Cyber Games: Belépés csak játszóruhában!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom hova irjam ugyhogy ide irom
Akit érdekelne az V.aknakeresõ bajnokság msnen az érdelõdjön a [email protected] msn cimen
V.aknakeresõ bajnokságra nevezés nálam Nevezõk száma: 52 szabad hely: 12 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek lene maradjatok😉
kaba
HunnernesKonge
Godyék eddig mindig sajátgépes lant szerveztek, csak sponzoruk nem volt :S
Nem kell temetni a GPS-t,
Évente 2 Lan lesz a minimum amit a Gody Team leszervez majd...
RTSben szerintem mostsincs jobb. war3 itt ott jobb de sokkal több lényeges helyen rosszabb, c@c meghát....

"A Samsung saját felmérést készített, melybõl többek közt kiderül, hogy a magyar gamerek 3-4%-nak vannak gondjai a valóság és a virtuális világ megkülönböztetésével,..." én betépve is tudtam különbséget tenni, de tény h valóságosabb volt mint amúgy... 😄 de 1 ideje már csak tisztán nyomulok...😄
CzGobe
Ami most aktívan szervezkedik GPS, az lesz az utolsó^^ nincs benne pénz, mert nincsenek szponzorok.
Az igazán jó LANra mindenki maga viszi a gépét, sok a szponzor és sokan versenyeznek. Az itthoni szervezésekbõl mindig hiányzik vmelyik...

eom$

LordBob-nak igaza van..mint 4-dik helyezett és díjazott engem nagyon idegesít hogy nem csak az én de más kategóriákba se irták le a 4-dik helyezettek nevét..csak a cs-be....azért kérem szépn...ha már 4-en mentek a döntõre játszani és 4 dijazott volt akkor már illene leirni a 4-dikek neveit is....
Hát szerintem egy Fradi-Újpest meccset ilyen eseményhez még csak hasonlítani sem lehet.
Miért abban mi a jó: a játékosok nem tudnak semmit, a belépõért fizetni kell, meg a lényeg amúgy is az, hogy egymást összeverje a két szurkolótábor, és a testi épségét is kockáztatja az ember. És nem csak egy meccsrõl van szó a WCG-n, és nem egy fajta játék van.

Ui.: A Díjazottakat legalább meg lehetett volna említeni.
Lammer
idiota czikk... latszik a hozzaertes! <#gun>

Cabala, Cumi! nem isch tudtam, hogy vagytok sg.hun ^^

(ocsisajt replays.hu-rol <#papakacsint>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

HunnernesKonge
*Quake
HunnernesKonge
Khmm. Örülök hogy mindenki temeti a nagy LANokat, igaz Quake éppenhogy nincsen, de a Gody féle team nagyon is aktív lanszervezésben (GPS)
Elég ha csak a multkori játékexpora gondolunk. Volt CS és BF2 2napon keresztül, 3széket összetolva alvó emberek, délelõtt ftpztõ a srácok, kinnt "sörsátor" várta az éhezõket,szomjazókat.
Az egész szépséghibája ennek hogy a GPSeken alig van szponzor, amikor pedig a Quke-sek rendezik a Counter strike,WarCraft WCG selejtezõt akkor ott áll a samsung(bár õ csak a wcg miatt)
azért a alannak más elõnyei is vannak, pl csítmentesség.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

az 😊 Tényleg izgi nézni 😊

Mi, akik már sok-sok éve üzzük az SC-s ipart, még mindig van mit felfedezni ebben a játékban, szóval egy jó ideig még tuti nem fog eltünni ez a játék. (Ahogy a sakk is milyen jól bírja, pedig milyen rossza a grafikája, meg nem kell hozzá nagy APM.)

Cabala - WCG 2006 Starcraft:Brood War Admin
sweech
hude izgi lehet nézni

Ha én ott lettem volna
A 2005-ös koreai országos Star Craft döntõ megvan, ha még le nem töröltem. Elég "érdekes" játékstílusa van olyanoknak, akiket azért fizetnek, hogy napi 8-12 órát SC-vel nyomják az ipart.

Ez nem végsö végeredmény ez csak az online selejtezö 1.része..
A lan Final végeredménye:
1.Day-night_abuse
2.Twu
3.rabbit
4.Fop.Silc
szerintem az EQ-knak jobb volt a hangultata,és normális játékok is voltak(Q3,UT).Ott nem arra ment a szervezõ h azokat a játékokat indítsa amiért fizetnek a kiadók,hanem aminek van értelme.Az SC meglepõen joltartja magát😊

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Amugy regen hatalmas hangulatuak voltak a lanok, meg a QuakeWorldos idokben. QF1-4, EQ1-2. (ez utobbi 2-be meg szerveztem is) Hatalmas lanok voltak, es ugy gondolom azt a hangulatot mar nem hozza vissza semmit.

A döntõk mindig is lanon lesznek a 0-10 pingek miatt. Ha abszolut pro a verseny, akkor egyforma gepek is vannak.

pár másik vélemény:

cshu nézõi szemmel

cshu topik a wcg selejtezõrõl

amúgy menéztem az egyetlen eq belépõjét amin részt vettem: 2001 október, és az az elte gyönyörû új dunaparti épületében volt.
nem szokásom bántani it a cikkírókat de nagy a a fogalmatlanság.
ha meg jól szervezett lant akar, menjen gpsre.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

mirõl beszélnek itt a cikkben? 12-16 éves.. izé kb 18 volt az átlagéletkor

amugy jo volt, reméljük jövõre majd valami nagyobb lant is rendeznek, ahova nemcsak 4 ember jut be
Krinyo
brühühü <#sir>

"...Dél-Korea, ahol a WCG döntõt a híradó után fõmûsoridõben sugározzák és gyakorlatilag már az egész ország gépfüggõ. "
Inkább azt nézném mint a gagyi müsorokat...<#eplus2><#hehe>
De a LAN-nak egesz mas a hangulata. Meg itt talalkozhatsz az ismerosokkel, lehet sörözni egyet, megvitatni a meccseket, stb.

Es iden sokkal jobb volt mint tavaly. Ha mar nagy LAN-ra nincs penz, legalabb ilyen donto legyen jovore is. Persze az lenne az igazi ha ujra lennenek szep nagy LAN-ok... 😊
Felülrõl a harmadik (bal szélsõ)képen van egy "szellem". A srác feje "enyhén" átlátszó. Szerintem õ még a tavalyi wcg-rõl maradt vissza, azóta is ott kóborol.
R0sc0
kockulnak a kockák.

Tinman
"Annyira szörnyû látni, hogy Magyarország vezetõ üzleti krémje a jövõ technológia szempontjából mennyire nanalfabéta! "

Az a banda = totál rikól... hányinger az a stílus amit néha megengednek maguknak, csak azért mert jól megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sohasem lesznek ekkora pénzdías online ligák, mert lehet csiter online mindig de aki LANon csitel az bátor/nagydarab emberke lehet...

12-16 az meglepõ akik nagyon hardcore-ok azok inkább 16-18 nah azok nagyok pr0k cs cod bf2...

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Darth Sith
hülye osztálytársam már tavaly is majdnem kijutott szingapúrba, harmadik lett warcrarft3-ban, idén is kint volt a döntõsök között, és megnyerte! 😊 Hajrá DNA!!!

"Végetért a WarCraft 3 elsõ forduló, a 6 legjobb játékos:
1. Day-Night_AbuSE
2. FoP.Nero
3. FoP.SiLC
4. Rabbit
5. Twu
6. jaydenYuki"
😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Warpcore
Bahh..francért kellett most pótvizsgára készülnöm..
(elvileg most is <#hehe>)
mayd talán jövõre =)

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Ennyi erõvel focimeccsre sem kellene kimenni, mert meg lehet nézni a tévébõl 😊 A nézõk marha sokat számítanak, nézz csak meg bármilyen koreai közvetítést, ahol tízezrek izgulnak végig egy-egy starcraft mérkõzést élõben a stadion lelátójáról 😊

Másrészt: 16 óra parádé+bónuszos meló után azzal ébreszt az öcsém, hogy megnyerte a WCG magyarországi selejtezõjét Starcraftban. Meglepett 😊
Grat Kashu itt is! 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

szerintem az ilyen lanpartyknak nemsokára befellegzik, az interneten át tökugyanazt meg lehet csinálni, olcsóbban, jobban, több résztvevõvel. Az ilyen közösségi alkalmaknak csak és kizárólag a reklámozás szempontjából van jelentősége.

hihetetlen hogy a Starcraft még mindig megy 😊 jól ellet találva

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az viszont totál gáz, hogy itt is "marcona biztonságiõrök" fontoskodnak. -10 pont

Én meg már egyre inkább úgy vagyok vele, hogy aki játszani akar játszon aki halálra akarja magát napozni az napozzon egész nap aki drogozni akar drogozzon stb stb.. Mi a faxé kell állandóan a másikkal foglalkozni? Nem vagyunk így is elegen?

NEXUS6
A múltkor néztem az ekopolip nevû képzõdményt a tévében és az egyik srác elõállt egy hasonló országos rendezvény gondolatával, hogy ugyan már adjanak rá egy két milkót hogy elinduljon.

A sokmilliomos meg csak húzta a szája szélét, hogy hun ebbe az üzlet, meg ilyenek.

Annyira szörnyû látni, hogy Magyarország vezetõ üzleti krémje a jövõ technológia szempontjából mennyire nanalfabéta!
Pedig még az index alapítója is ott ült köztük. De ezt már õ sem bírta megemészteni a kisagyával.

Szal a srác nem kapõott egy vasat sem.
Hát így nem leszünk középeurópa kistigrise.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"A Samsung saját felmérést készített, melybõl többek közt kiderül, hogy a magyar gamerek 3-4%-nak vannak gondjai a valóság és a virtuális világ megkülönböztetésével,..."

Attól tartok ez nem csak a gámerekre igaz hanem minden rétegre, aki tv-t néz vagy Herrikoptert olvas egész nap, az se jár ám jobban.

Sõt rám is jellemzõ (olyan 5 sõr + tequila kör után.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nézõpont kérdése, én pl azokat sajnálom akik a tomboló nyári 40 fokban kint vannak a nap alatt! <#idiota>

Persze szerintem is a középút a fontos.

bertino
Miskolcon évente is megrendeznek kb 100 fõs LAN-t mindig, sajna egyre kevesebben vesznek részt rajta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én is eléggé nagy kocka birok lenni, de azokat komolyan csak sajnálni tudom, akik a tomboló nyári 40 fokban is egy sötét szobában bámulják egész nap a monitort.

napozni meg 15-16 óra után kell 2-3 órát, aztán akkor nem kap az ember fia/lánya bõrrákot...mondjuk azok is hülyék, akik egész nap kinn fexenek a napon...utána meg csodálkoznak, hogy gáz van...

valahol az egészséges középutat kell megtalálni szvsz...

a mûszerésznek hamar elromlik a szeme, a favágónak kemény a tenyere a számítógépesnek meg fehér a bõre (persze csak átlagolva😊). Ez van.

a p*csába míg írtam a hsz-t addig megelõztek.
b*sszam*g

Hohó év vagyok az elsõ😊
Jeletkezetem volna de én nem vagyok olyan vér profi játékos mint egyesek és csúnyán felsültem vona a seljtezõ elsõ körében.

"szinte mindegyik gyerek színe olyan sápadtfehér volt, mint akit egy pincében rejtegetnek 10 éve."

Még mindig jobb mint a bõrrák! <#hehe>