44
-
kaba777 #44 Nem tudom hova irjam ugyhogy ide irom
Akit érdekelne az V.aknakereső bajnokság msnen az érdelődjön a [email protected] msn cimen
V.aknakereső bajnokságra nevezés nálam Nevezők száma: 52 szabad hely: 12 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek lene maradjatok;)
kaba -
#43 Godyék eddig mindig sajátgépes lant szerveztek, csak sponzoruk nem volt :S
Nem kell temetni a GPS-t,
Évente 2 Lan lesz a minimum amit a Gody Team leszervez majd...
-
fade2black #42 RTSben szerintem mostsincs jobb. war3 itt ott jobb de sokkal több lényeges helyen rosszabb, c@c meghát....
-
M0rph3u5 #41 "A Samsung saját felmérést készített, melyből többek közt kiderül, hogy a magyar gamerek 3-4%-nak vannak gondjai a valóság és a virtuális világ megkülönböztetésével,..." én betépve is tudtam különbséget tenni, de tény h valóságosabb volt mint amúgy... :D de 1 ideje már csak tisztán nyomulok...:D -
#40 Ami most aktívan szervezkedik GPS, az lesz az utolsó^^ nincs benne pénz, mert nincsenek szponzorok.
Az igazán jó LANra mindenki maga viszi a gépét, sok a szponzor és sokan versenyeznek. Az itthoni szervezésekből mindig hiányzik vmelyik... -
Masakari #39 LordBob-nak igaza van..mint 4-dik helyezett és díjazott engem nagyon idegesít hogy nem csak az én de más kategóriákba se irták le a 4-dik helyezettek nevét..csak a cs-be....azért kérem szépn...ha már 4-en mentek a döntőre játszani és 4 dijazott volt akkor már illene leirni a 4-dikek neveit is.... -
LordBOB #38 Hát szerintem egy Fradi-Újpest meccset ilyen eseményhez még csak hasonlítani sem lehet.
Miért abban mi a jó: a játékosok nem tudnak semmit, a belépőért fizetni kell, meg a lényeg amúgy is az, hogy egymást összeverje a két szurkolótábor, és a testi épségét is kockáztatja az ember. És nem csak egy meccsről van szó a WCG-n, és nem egy fajta játék van.
Ui.: A Díjazottakat legalább meg lehetett volna említeni. -
#37 idiota czikk... latszik a hozzaertes!
Cabala, Cumi! nem isch tudtam, hogy vagytok sg.hun ^^
(ocsisajt replays.hu-rol ) -
#36 *Quake -
#35 Khmm. Örülök hogy mindenki temeti a nagy LANokat, igaz Quake éppenhogy nincsen, de a Gody féle team nagyon is aktív lanszervezésben (GPS)
Elég ha csak a multkori játékexpora gondolunk. Volt CS és BF2 2napon keresztül, 3széket összetolva alvó emberek, délelőtt ftpztő a srácok, kinnt "sörsátor" várta az éhezőket,szomjazókat.
Az egész szépséghibája ennek hogy a GPSeken alig van szponzor, amikor pedig a Quke-sek rendezik a Counter strike,WarCraft WCG selejtezőt akkor ott áll a samsung(bár ő csak a wcg miatt)
-
galocza #34 azért a alannak más előnyei is vannak, pl csítmentesség. -
cabala #33 az :) Tényleg izgi nézni :)
Mi, akik már sok-sok éve üzzük az SC-s ipart, még mindig van mit felfedezni ebben a játékban, szóval egy jó ideig még tuti nem fog eltünni ez a játék. (Ahogy a sakk is milyen jól bírja, pedig milyen rossza a grafikája, meg nem kell hozzá nagy APM.)
Cabala - WCG 2006 Starcraft:Brood War Admin -
#32 hude izgi lehet nézni -
Mormotak #31 Ha én ott lettem volna -
Inquisitor #30 A 2005-ös koreai országos Star Craft döntő megvan, ha még le nem töröltem. Elég "érdekes" játékstílusa van olyanoknak, akiket azért fizetnek, hogy napi 8-12 órát SC-vel nyomják az ipart. -
DarkSidee #29 Ez nem végsö végeredmény ez csak az online selejtezö 1.része..
A lan Final végeredménye:
1.Day-night_abuse
2.Twu
3.rabbit
4.Fop.Silc -
Cleawer #28 szerintem az EQ-knak jobb volt a hangultata,és normális játékok is voltak(Q3,UT).Ott nem arra ment a szervező h azokat a játékokat indítsa amiért fizetnek a kiadók,hanem aminek van értelme.Az SC meglepően joltartja magát:) -
moRtiZ #27 Amugy regen hatalmas hangulatuak voltak a lanok, meg a QuakeWorldos idokben. QF1-4, EQ1-2. (ez utobbi 2-be meg szerveztem is) Hatalmas lanok voltak, es ugy gondolom azt a hangulatot mar nem hozza vissza semmit. -
moRtiZ #26 A döntők mindig is lanon lesznek a 0-10 pingek miatt. Ha abszolut pro a verseny, akkor egyforma gepek is vannak. -
galocza #25 pár másik vélemény:
cshu nézői szemmel
cshu topik a wcg selejtezőről
amúgy menéztem az egyetlen eq belépőjét amin részt vettem: 2001 október, és az az elte gyönyörű új dunaparti épületében volt.
nem szokásom bántani it a cikkírókat de nagy a a fogalmatlanság.
ha meg jól szervezett lant akar, menjen gpsre. -
Spica #24 miről beszélnek itt a cikkben? 12-16 éves.. izé kb 18 volt az átlagéletkor
amugy jo volt, reméljük jövőre majd valami nagyobb lant is rendeznek, ahova nemcsak 4 ember jut be -
#23 brühühü -
nemtudomanevem #22 "...Dél-Korea, ahol a WCG döntőt a híradó után főműsoridőben sugározzák és gyakorlatilag már az egész ország gépfüggő. "
Inkább azt nézném mint a gagyi müsorokat... -
Cumi #21 De a LAN-nak egesz mas a hangulata. Meg itt talalkozhatsz az ismerosokkel, lehet sörözni egyet, megvitatni a meccseket, stb.
Es iden sokkal jobb volt mint tavaly. Ha mar nagy LAN-ra nincs penz, legalabb ilyen donto legyen jovore is. Persze az lenne az igazi ha ujra lennenek szep nagy LAN-ok... :) -
kev #20 Felülről a harmadik (bal szélső)képen van egy "szellem". A srác feje "enyhén" átlátszó. Szerintem ő még a tavalyi wcg-ről maradt vissza, azóta is ott kóborol. -
#19 kockulnak a kockák. -
#18 "Annyira szörnyű látni, hogy Magyarország vezető üzleti krémje a jövő technológia szempontjából mennyire nanalfabéta! "
Az a banda = totál rikól... hányinger az a stílus amit néha megengednek maguknak, csak azért mert jól megy. -
greenwar #17 sohasem lesznek ekkora pénzdías online ligák, mert lehet csiter online mindig de aki LANon csitel az bátor/nagydarab emberke lehet...
12-16 az meglepő akik nagyon hardcore-ok azok inkább 16-18 nah azok nagyok pr0k cs cod bf2... -
#16 hülye osztálytársam már tavaly is majdnem kijutott szingapúrba, harmadik lett warcrarft3-ban, idén is kint volt a döntősök között, és megnyerte! :) Hajrá DNA!!!
"Végetért a WarCraft 3 első forduló, a 6 legjobb játékos:
1. Day-Night_AbuSE
2. FoP.Nero
3. FoP.SiLC
4. Rabbit
5. Twu
6. jaydenYuki"
:) -
#15 Bahh..francért kellett most pótvizsgára készülnöm..
(elvileg most is )
mayd talán jövőre =) -
Drawain #14 Ennyi erővel focimeccsre sem kellene kimenni, mert meg lehet nézni a tévéből :) A nézők marha sokat számítanak, nézz csak meg bármilyen koreai közvetítést, ahol tízezrek izgulnak végig egy-egy starcraft mérkőzést élőben a stadion lelátójáról :)
Másrészt: 16 óra parádé+bónuszos meló után azzal ébreszt az öcsém, hogy megnyerte a WCG magyarországi selejtezőjét Starcraftban. Meglepett :)
Grat Kashu itt is! :) -
Cat #13 szerintem az ilyen lanpartyknak nemsokára befellegzik, az interneten át tökugyanazt meg lehet csinálni, olcsóbban, jobban, több résztvevővel. Az ilyen közösségi alkalmaknak csak és kizárólag a reklámozás szempontjából van jelentősége. -
Cat 02 #12 hihetetlen hogy a Starcraft még mindig megy :) jól ellet találva -
CsőKujts #11 Az viszont totál gáz, hogy itt is "marcona biztonságiőrök" fontoskodnak. -10 pont -
CsőKujts #10 Én meg már egyre inkább úgy vagyok vele, hogy aki játszani akar játszon aki halálra akarja magát napozni az napozzon egész nap aki drogozni akar drogozzon stb stb.. Mi a faxé kell állandóan a másikkal foglalkozni? Nem vagyunk így is elegen? -
#9 A múltkor néztem az ekopolip nevű képződményt a tévében és az egyik srác előállt egy hasonló országos rendezvény gondolatával, hogy ugyan már adjanak rá egy két milkót hogy elinduljon.
A sokmilliomos meg csak húzta a szája szélét, hogy hun ebbe az üzlet, meg ilyenek.
Annyira szörnyű látni, hogy Magyarország vezető üzleti krémje a jövő technológia szempontjából mennyire nanalfabéta!
Pedig még az index alapítója is ott ült köztük. De ezt már ő sem bírta megemészteni a kisagyával.
Szal a srác nem kapőott egy vasat sem.
Hát így nem leszünk középeurópa kistigrise. -
#8 "A Samsung saját felmérést készített, melyből többek közt kiderül, hogy a magyar gamerek 3-4%-nak vannak gondjai a valóság és a virtuális világ megkülönböztetésével,..."
Attól tartok ez nem csak a gámerekre igaz hanem minden rétegre, aki tv-t néz vagy Herrikoptert olvas egész nap, az se jár ám jobban.
Sőt rám is jellemző (olyan 5 sőr + tequila kör után.;))) -
haxoror #7 Nézőpont kérdése, én pl azokat sajnálom akik a tomboló nyári 40 fokban kint vannak a nap alatt!
Persze szerintem is a középút a fontos. -
#6 Miskolcon évente is megrendeznek kb 100 fős LAN-t mindig, sajna egyre kevesebben vesznek részt rajta -
WiLDoR #5 én is eléggé nagy kocka birok lenni, de azokat komolyan csak sajnálni tudom, akik a tomboló nyári 40 fokban is egy sötét szobában bámulják egész nap a monitort.
napozni meg 15-16 óra után kell 2-3 órát, aztán akkor nem kap az ember fia/lánya bőrrákot...mondjuk azok is hülyék, akik egész nap kinn fexenek a napon...utána meg csodálkoznak, hogy gáz van...
valahol az egészséges középutat kell megtalálni szvsz...