World Cyber Games: Belépés csak játszóruhában!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akit érdekelne az V.aknakeresõ bajnokság msnen az érdelõdjön a [email protected] msn cimen
V.aknakeresõ bajnokságra nevezés nálam Nevezõk száma: 52 szabad hely: 12 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek lene maradjatok😉
kaba
Nem kell temetni a GPS-t,
Évente 2 Lan lesz a minimum amit a Gody Team leszervez majd...
Az igazán jó LANra mindenki maga viszi a gépét, sok a szponzor és sokan versenyeznek. Az itthoni szervezésekbõl mindig hiányzik vmelyik...
eom$
Miért abban mi a jó: a játékosok nem tudnak semmit, a belépõért fizetni kell, meg a lényeg amúgy is az, hogy egymást összeverje a két szurkolótábor, és a testi épségét is kockáztatja az ember. És nem csak egy meccsrõl van szó a WCG-n, és nem egy fajta játék van.
Ui.: A Díjazottakat legalább meg lehetett volna említeni.
Cabala, Cumi! nem isch tudtam, hogy vagytok sg.hun ^^
(ocsisajt replays.hu-rol <#papakacsint>#papakacsint>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elég ha csak a multkori játékexpora gondolunk. Volt CS és BF2 2napon keresztül, 3széket összetolva alvó emberek, délelõtt ftpztõ a srácok, kinnt "sörsátor" várta az éhezõket,szomjazókat.
Az egész szépséghibája ennek hogy a GPSeken alig van szponzor, amikor pedig a Quke-sek rendezik a Counter strike,WarCraft WCG selejtezõt akkor ott áll a samsung(bár õ csak a wcg miatt)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mi, akik már sok-sok éve üzzük az SC-s ipart, még mindig van mit felfedezni ebben a játékban, szóval egy jó ideig még tuti nem fog eltünni ez a játék. (Ahogy a sakk is milyen jól bírja, pedig milyen rossza a grafikája, meg nem kell hozzá nagy APM.)
Cabala - WCG 2006 Starcraft:Brood War Admin
A lan Final végeredménye:
1.Day-night_abuse
2.Twu
3.rabbit
4.Fop.Silc
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
cshu nézõi szemmel
cshu topik a wcg selejtezõrõl
amúgy menéztem az egyetlen eq belépõjét amin részt vettem: 2001 október, és az az elte gyönyörû új dunaparti épületében volt.
nem szokásom bántani it a cikkírókat de nagy a a fogalmatlanság.
ha meg jól szervezett lant akar, menjen gpsre.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
amugy jo volt, reméljük jövõre majd valami nagyobb lant is rendeznek, ahova nemcsak 4 ember jut be
Inkább azt nézném mint a gagyi müsorokat...<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Es iden sokkal jobb volt mint tavaly. Ha mar nagy LAN-ra nincs penz, legalabb ilyen donto legyen jovore is. Persze az lenne az igazi ha ujra lennenek szep nagy LAN-ok... 😊
Az a banda = totál rikól... hányinger az a stílus amit néha megengednek maguknak, csak azért mert jól megy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
12-16 az meglepõ akik nagyon hardcore-ok azok inkább 16-18 nah azok nagyok pr0k cs cod bf2...
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
"Végetért a WarCraft 3 elsõ forduló, a 6 legjobb játékos:
1. Day-Night_AbuSE
2. FoP.Nero
3. FoP.SiLC
4. Rabbit
5. Twu
6. jaydenYuki"
😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
(elvileg most is <#hehe>#hehe>)
mayd talán jövõre =)
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Másrészt: 16 óra parádé+bónuszos meló után azzal ébreszt az öcsém, hogy megnyerte a WCG magyarországi selejtezõjét Starcraftban. Meglepett 😊
Grat Kashu itt is! 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A sokmilliomos meg csak húzta a szája szélét, hogy hun ebbe az üzlet, meg ilyenek.
Annyira szörnyû látni, hogy Magyarország vezetõ üzleti krémje a jövõ technológia szempontjából mennyire nanalfabéta!
Pedig még az index alapítója is ott ült köztük. De ezt már õ sem bírta megemészteni a kisagyával.
Szal a srác nem kapõott egy vasat sem.
Hát így nem leszünk középeurópa kistigrise.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Attól tartok ez nem csak a gámerekre igaz hanem minden rétegre, aki tv-t néz vagy Herrikoptert olvas egész nap, az se jár ám jobban.
Sõt rám is jellemzõ (olyan 5 sõr + tequila kör után.😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Persze szerintem is a középút a fontos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
napozni meg 15-16 óra után kell 2-3 órát, aztán akkor nem kap az ember fia/lánya bõrrákot...mondjuk azok is hülyék, akik egész nap kinn fexenek a napon...utána meg csodálkoznak, hogy gáz van...
valahol az egészséges középutat kell megtalálni szvsz...
b*sszam*g
Jeletkezetem volna de én nem vagyok olyan vér profi játékos mint egyesek és csúnyán felsültem vona a seljtezõ elsõ körében.
Még mindig jobb mint a bõrrák! <#hehe>#hehe>