3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • arty
    keress :)
  • finta balázs
    kösz de megvan a game letöltöttem és így keresek hozzá magyarosítást
  • arty
    a bolti változaton alapból rajtavan

2700ft, cdgalaxis.hu
  • finta balázs
    hi
    nem tudja vki hol találok a b.w.hez magyarosítást?
    kösz B.

• Burdi
    hát ott asszem vagy lekövetni a végéig, és mellé beállni,
    vagy ki kell robbantani alatta a kocsit. az akció gombbal tudod előhívni azt a kis kocsiizét, azt meg a kamionfülke alatt felrobbantani.

vagy ez vagy az sztem jó:D
  • BBali666
    csináljak róla videót?
  • BBali666
    amikor a a Container kamion után kell menni (asszem el kell kapni de nem tom hogy)
  • Burdi
    mondj vmit belőle, így nem ugrik be:D
  • BBali666
    cresh=crash Fyling=Flying

• BBali666
    Hali !

valaki meg tudná mondani hogy a cresh time 2-ben a Fyling low part 2 nevű küldetésben mit kell csinálni?
  • arty
    ez, ennyiért kötelező vétel!

sevenM
  • Digitman
    Igaz.
    Én 576-on néztem, ott csak nagyar kézikönyvet és dobozt írt.
    Köszi.
  • PepsiMax
    de,magyar felírattal.
    MAGYARUL!!
  • PepsiMax
    nálam is ugyanaz a probléma mint cargame-nél,csak nálam még a kép is feketére vált mikor elindulok...aztán visszajön és megint elsötétül..hang az van.Pedig a minimális gépigényem megvan.P4 Intel Caleron 3,2 GHZ,Ati Radeon 9600XT,1512 MB RAM,Sound Blaster Live hangkártya,Directx9 C ami a játékohz volt feltéve...mi lehet a probléma? :S
  • Digitman
    Megvenni itt tudod:
    http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36345
    2999 Ft szerintem nem sok a játékért.
    Viszont úgy néz ki nem magyar nyelven jelent meg.
  • vamatty
    Letölteni,v. megvenni hol lehet a burning wheels-et?
  • cargame
    Patchat miert nem tudom feltenni??? 25 % na kb. meg ALL.
  • cargame

Egy oldallal elobb lattam hogy pont ez a baja Pespinek is...:S nekem sem segitett a frissites. vki tud ra esetleg megoldast.?
  • hykao #3165
    Na még jó, hogy nem kezdtem bele a fordításba... :)
  • arty
    veszem azonnal, megjelenéskor!!! (áh, túl szép is lenne :) )
  • Digitman
    Kicsit megkésve írom, de 576 katalógusban a PC-s ár: 2999 Ft, magyar nyelven, várható megjelenés március. Nem tudom mennyire igaz, mert a borítóján más található.
  • balint1111
    Most próbáltam lowon és így is azt csinálja.
  • balint1111
    Csak tudod a játék megy szépen és jó is, erre néha megakad aztán megy tovább.
  • balint1111
    csak azt nem értem hogy szépen folyamatosan tud menni és egyszer csak lagg utána egyből megy tovább folyamatosan. Ellenszer nincs rá?
  • arty
    lehet mégse birja a géped ... ram vagy vga-ram fogy el talán és ilyenkor swappel. nehéz ezt igy megmondani :) probáld meg alacsony részletességen!
  • balint1111
    Sziasztok. Az miért van hogy megy szépen a játék médiumon és ritkán laggol egyet és utána megy folyamatosan tovább?
  • arty
    igen

itthon megvenni csak később lehet majd
  • vamatty
    Valahonnan letölthető,megvehető már a Burning wheels
  • terramax
    helló! letöltöttem a BURNING WHEELS-ET de nincs hozzá crack! honnan lett hozzá letölteni????
  • Stroci
    Jah, a Crash Time 1-nek kéne a mentése, elfelejtettem írni, nagyon megköszönném.

[email protected]
  • Stroci
    Segítség kéne.
    Amikor üldözöm a katonai járgányot, hiába indítom el a kisautót, egyszerűen nem robban fel, hiába nyomogatom a gombot.
    Igazából én nem akarom már ezt a feladatot megoldani, mert felcsesztem magam rajta, viszont a többit szívesen megcsinálnám, ezért is szeretném, ha valmelyikőtök elküldene egy mentést, mert cheat-et sehol sem találtam pályaugrásra.
  • arty
    tervezett
  • arty
    és pont csak ennél nincs terveterr ár :))
  • Hungary99
    sziasztok!!!

Tudnátok abban segíteni hogy mikor fog megjelenni a Crash Time 2 magyarosítása, vagy tanán mindjárt magyarul is megjelenik???

Segítségeteket előre is köszönöm!!!
    üdv:Hungary99
  • hykao #3149
    Első negyedévre várható a Crash Time 2 (Burning Wheels) itthoni megjelenése: KATT

• rokawa
    Köszi
    Közben már végig vittem.
    Egyébként azt tudtam,hogy olyan autót kell választani ami mellett van piros zászló. Autópályán kellett kicsit menni és elvolt rejtve egy küldetés.
  • Nohab
    Ha meg az sincsen akkor, lépj be a Case menübe és válaszd ki azt a küldetést, ami mellett egy sárga rajzszög van.
  • Burdi
    huhhh basszzus..
    ezt már vagy 100millószor leírtuk -.-'

azzal a kocsival menny és azon a helyen(city, autópálya) ahol van 1 kis piros zászló.
  • vamatty
    Versace21!
    HOl szerezted be a játékot?
  • rokawa
    Sziasztok!
    40%-nál tartok és nem akar új küldetést adni.
    Mit kell csinálni?