3508
-
#3183 keress :) -
finta balázs #3182 kösz de megvan a game letöltöttem és így keresek hozzá magyarosítást
-
#3181 a bolti változaton alapból rajtavan
2700ft, cdgalaxis.hu -
finta balázs #3180 hi
nem tudja vki hol találok a b.w.hez magyarosítást?
kösz B.
-
#3179 hát ott asszem vagy lekövetni a végéig, és mellé beállni,
vagy ki kell robbantani alatta a kocsit. az akció gombbal tudod előhívni azt a kis kocsiizét, azt meg a kamionfülke alatt felrobbantani.
vagy ez vagy az sztem jó:D -
#3178 csináljak róla videót? -
#3177 amikor a a Container kamion után kell menni (asszem el kell kapni de nem tom hogy) -
#3176 mondj vmit belőle, így nem ugrik be:D -
#3175 cresh=crash Fyling=Flying
-
#3174 Hali !
valaki meg tudná mondani hogy a cresh time 2-ben a Fyling low part 2 nevű küldetésben mit kell csinálni? -
#3173 ez, ennyiért kötelező vétel!
sevenM -
Digitman #3172 Igaz.
Én 576-on néztem, ott csak nagyar kézikönyvet és dobozt írt.
Köszi. -
#3171 de,magyar felírattal.
MAGYARUL!! -
#3170 nálam is ugyanaz a probléma mint cargame-nél,csak nálam még a kép is feketére vált mikor elindulok...aztán visszajön és megint elsötétül..hang az van.Pedig a minimális gépigényem megvan.P4 Intel Caleron 3,2 GHZ,Ati Radeon 9600XT,1512 MB RAM,Sound Blaster Live hangkártya,Directx9 C ami a játékohz volt feltéve...mi lehet a probléma? :S -
Digitman #3169 Megvenni itt tudod:
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36345
2999 Ft szerintem nem sok a játékért.
Viszont úgy néz ki nem magyar nyelven jelent meg.
-
vamatty #3168 Letölteni,v. megvenni hol lehet a burning wheels-et?
-
cargame #3167 Patchat miert nem tudom feltenni??? 25 % na kb. meg ALL.
-
cargame #3166
Egy oldallal elobb lattam hogy pont ez a baja Pespinek is...:S nekem sem segitett a frissites. vki tud ra esetleg megoldast.? -
#3165 Na még jó, hogy nem kezdtem bele a fordításba... :) -
#3164 veszem azonnal, megjelenéskor!!! (áh, túl szép is lenne :) ) -
Digitman #3163 Kicsit megkésve írom, de 576 katalógusban a PC-s ár: 2999 Ft, magyar nyelven, várható megjelenés március. Nem tudom mennyire igaz, mert a borítóján más található. -
#3162 Most próbáltam lowon és így is azt csinálja. -
#3161 Csak tudod a játék megy szépen és jó is, erre néha megakad aztán megy tovább. -
#3160 csak azt nem értem hogy szépen folyamatosan tud menni és egyszer csak lagg utána egyből megy tovább folyamatosan. Ellenszer nincs rá?
-
#3159 lehet mégse birja a géped ... ram vagy vga-ram fogy el talán és ilyenkor swappel. nehéz ezt igy megmondani :) probáld meg alacsony részletességen! -
#3158 Sziasztok. Az miért van hogy megy szépen a játék médiumon és ritkán laggol egyet és utána megy folyamatosan tovább? -
#3157 igen
itthon megvenni csak később lehet majd -
vamatty #3156 Valahonnan letölthető,megvehető már a Burning wheels -
terramax #3155 helló! letöltöttem a BURNING WHEELS-ET de nincs hozzá crack! honnan lett hozzá letölteni???? -
Stroci #3154 Jah, a Crash Time 1-nek kéne a mentése, elfelejtettem írni, nagyon megköszönném.
[email protected] -
Stroci #3153 Segítség kéne.
Amikor üldözöm a katonai járgányot, hiába indítom el a kisautót, egyszerűen nem robban fel, hiába nyomogatom a gombot.
Igazából én nem akarom már ezt a feladatot megoldani, mert felcsesztem magam rajta, viszont a többit szívesen megcsinálnám, ezért is szeretném, ha valmelyikőtök elküldene egy mentést, mert cheat-et sehol sem találtam pályaugrásra. -
#3152 tervezett -
#3151 és pont csak ennél nincs terveterr ár :)) -
Hungary99 #3150 sziasztok!!!
Tudnátok abban segíteni hogy mikor fog megjelenni a Crash Time 2 magyarosítása, vagy tanán mindjárt magyarul is megjelenik???
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
üdv:Hungary99 -
#3149 Első negyedévre várható a Crash Time 2 (Burning Wheels) itthoni megjelenése: KATT
-
rokawa #3148 Köszi
Közben már végig vittem.
Egyébként azt tudtam,hogy olyan autót kell választani ami mellett van piros zászló. Autópályán kellett kicsit menni és elvolt rejtve egy küldetés. -
#3147 Ha meg az sincsen akkor, lépj be a Case menübe és válaszd ki azt a küldetést, ami mellett egy sárga rajzszög van. -
#3146 huhhh basszzus..
ezt már vagy 100millószor leírtuk -.-'
azzal a kocsival menny és azon a helyen(city, autópálya) ahol van 1 kis piros zászló. -
vamatty #3145 Versace21!
HOl szerezted be a játékot? -
rokawa #3144 Sziasztok!
40%-nál tartok és nem akar új küldetést adni.
Mit kell csinálni?