3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • bulba
    Össze kell gyűjteni egy új gép darabjait, amelyek mindenfelé szét vannak szórva a városban.
  • Drift Elek
    lehet hogy 1 kicsit hülye példa lesz, de remélem megérted!

Próbáltad már felhúzni a cipődet a lakásban úgy ,hogy közben az az udvaron van?

a crash time 2-nél nincs zöldebb, de asszem már készül a következő!
  • szricsi93
    cs

Jött ki valami újabb a Crash Time 2-nél ?

86%-nál tartok autobahn-osat megcsináltam a city-set nem tudom mert nincs 1-nél se piros zászló csak az autobahn-osnál mért?
  • burjanmate
    Üdv! Hogy lehet berakni Crash Time-ba a többi ugyan azt a motort használó játékból a kocsikat, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák? És van valami freeplaymod hozzá csak kötetlen kocsikázáshoz?
  • Drift Elek
    bakker írhattam volna előbb is! összese kb 2 órát kerestem hogy hogy kell ezekhez eljutni most meg 5 perc alatt megtaláltam mind2őt! XD
  • Drift Elek
    már csak az építkezés kéne! a raktári rámpákat megtaláltam!
  • Drift Elek
    a városban az építkezésen lévő és az atópályán a raktár tetején lévő alkatrészekhez hogy ehet eljutni?

előre is thx!
  • Drift Elek
    jaj RT bazz de hülye vok! kösz valószínűleg ez lesz mert wr2-be is így szivattam a haverokat mikor kormánnyal nyolmultak!

KÖSZI!
  • szricsi93
    Megvan!!

Kösz az eddigi segítségeket!
  • szricsi93
    CS

CITY-BE: INDUSTRIAL PARK GAS STATINO KAMION ROBBANTÁS + FORMA 1 VERSENY UTÁN NEM JELEZ 1 KOCSIRA SE PIROS ZÁSZLÓT HOGY MIVEL LEHET MENNI , AKKOR MIT KELL CSINÁLNI

KÖSSZ!!
  • arty
    F3 vagy F4 nem vált a kormányra játék közben? vagy vmelyik másik F gomb?
  • Drift Elek
    a küldetéseket úgy tudjátok megcsinálni hogy amikor autót lehet választani azt választod aminek a neve mellett 1 kis piros zászló van.
    elvileg akkor fél percen belül történni fog valami!
    vagy a mapon megnézed hogy van-e piros jel valamelyik szerviz helyén.

(LÉGYSZI AZ ÉN KÉRDÉSEMRE IS VÁLASZOLJATOK! #3201)
  • szricsi93
    cs

Pl: Autópályásnál valley by the river-nél hogy kell elinditani a küldetést?,

Industrian park gas station küldetést megcsináltam a kamion robbantást, forma 1 versenyt jól de nem adta a következő küldetést. Meg akartam újra csinálni mostmeg nem inditja el a küldetést. Mit kell megnyomni ?

• szricsi93
    Helló!

Mit kell megnyomni ahoz hogy elinditja az akciót várok de nem mond be semmit a 'csaj'. Mit kell megnyomni ahoz??
  • szricsi93
    Helló!

hogy lehet berakni a módokat? Pl: mercedes-t megnyitom kiadja c291 mappát és 1 readma szövegfájlt a c291-mappát bemásolom az autos mappába a többi kocsihoz de a játékba nem adja be mit csinálok szarul??hogy kell csinálni kössz!
  • szricsi93
    Újra beléptem ugyan abba a kamion robbantósba hátha nem mentettte el vagy vmi de még a küldtést se mondja be
  • szricsi93
    Kösz a segitséget sikerült!

Megcsináltam jól mindent de nem adot következő küldetést ugyan úgy zárolva maradt .Miért?

Autópályás küldetésnél hogy kell elinditani a küldetést? Nem jelez semmit ?Ott mit kell csinálni ,kösz
  • ast00
    Köszi
  • Drift Elek
    szricsi: tényleg csak be kell menni alá és az akció gombot (alapból F)
    megnyomod és ezt 3x megismétled!
    ast00: http://www.games.reveur.de/en/burning-wheels/addons/
  • ast00
    Modot honnan lehet leszedni?
  • bulba
    Ha jól emlékszem cask be kell menni alá és valamelyik gomb (enter, space, control, vagy F) lenyomására robban a bomba.
    Rég játszottam a játékkal nem biztos hogy jól emlékszem...
  • szricsi93
    cs

crash time 2-vel lenne kérdésem 1 küldetéssel kapcsolatosan

Meg kell semmisiteni 1 kamiont bombával én irályitom a bombát de nem tom hogy kell felcsatlakoztatni vagy mit kell csinálni?
    + ha valaki tudna 1 linket küldeni ahol a magyarositást le tudnám szedni megköszöném !
  • Drift Elek
    szevasztok! megvan a c11 BW és nem tom hogy kell beállítani a kormányt!
    hiába enterezek meg minden csak billel tok menni pedig érzékeli! valamiért nem fogadja el!

légyszi segítsetek THX!
  • garam93
    Hali!
    A 3 újabb részen kívül(Nitro, CT, BW), illetve a nemsokára megjelenő új részen kívül van még verzió, ami jó grafikájú?
  • arty
    persze: magyaritás
  • hykao #3198
    3 hozzászólást kell visszaolvasnod...
  • Roland10
    Szijasztok..letöltöttem ezt a burning wheels-et. de nem magyar..tudtok hozzá magyarosítást?:D
  • bajusza
    Igen, nehéz fokozaton kell végignyomni a küldetéseket. Nekem már sikerült, inkább versenyezni szoktam többet. A legjobb a végtelen autópálya, a páncélos az igazi jármű hozzá.
  • Vickycsibe
    A Crash time-ban miután végigjátszom könnyű fokozatban a megoldandó ügyeket, nem ad jutalom játékot. Ez mitől lehet? Vagy csak a nehéz fokozat után kapom meg őket? S szimpla versenyt hogy lehet játszani? Mert nekem az sem megy :-(
  • hykao #3194
    Bármelyik PC-s játékboltban fellelhető a Burning Wheels...pontosabban a Crash Time II, merthogy Magyarországon ilyen néven jelent meg.
    2990,- forint nem sok érte, tessék megvenni! Bár van egy-két furcsaság a fordításban, de legalább VAN, és OLCSÓ az eredeti, magyar nyelvű játék...persze ha mindenki csak ingyen fogja megszerezni, akkor valószínűleg a következő rész már nem lesz magyarítva...több játék-sorozattal is ez történt: a gyér eladások miatt a következő rész már nem magyar...
    ...mellesleg a magyar verzió csak a magyar verzióval kompatibilis nagy valószínűséggel, tehát az a fájl, amiben a szövegek találhatóak, nem használható a külföldi warez verzióval...
  • Vickycsibe
    Sziasztok!
    Tud valaki egy elérhető magyarosítást a Burning wheels-hez?
  • vamatty
    Valaki nem tudná elküldeni priviben hogy hol találom meg a burning wheelset?
  • pisti1990
    köszi és naruto az első kérdésemre van ötleted?
    ja meg amúgy az új részben is ben jáger és semir lesz benne?
  • Szildramor
    Idén novemberben jelenik meg majd az új rész :)
  • pisti1990
    és miylen új játék jöt ki?
  • pisti1990
    sziasztok NAGYON KÉNE SEGÍTENETEK az első problémám a Burning Wheelsben az osztott képernyő módban a joystckaal csak bal oldalall tudok autót váltani a másiknjálk csak a bmw-t engedi. leteszteltem a vezérlőpulttal a joystacnak semmi baja. és vezetni is tudok de amnüben lépkedni lehetetlen. 2. ho ltok olyan Bmw-t leszedni a burning wheelshez aminek fönt van piros kékben a villógoja oylan mint a legújabb évadban. 3. kéne a bw 1.11 pacth nem a ct hanem a bw HEEEEEEEEEEEEEEEElp
  • Szildramor
    Na megtaláltam :D >> C11 új rész Két részlet amit értek belőle az a über 200km strasse in stadt und autobahn xD eddigi legnagyobb :D
  • Szildramor
    Olvastam róla, hogy készül az új C11-es rész német fórumon, de nem találok vissza a hírhez. NEm beszélek annyira németül bazz pedig jó lenne c11 és wr2 rajongóknak :)
  • finta balázs
    egyébként az 1.1-hez találtam patch-et de nekem az 1.3.3 denf van meg
  • finta balázs
    kösz:(