3508
-
#3223 Össze kell gyűjteni egy új gép darabjait, amelyek mindenfelé szét vannak szórva a városban. -
Drift Elek #3222 lehet hogy 1 kicsit hülye példa lesz, de remélem megérted!
Próbáltad már felhúzni a cipődet a lakásban úgy ,hogy közben az az udvaron van?
a crash time 2-nél nincs zöldebb, de asszem már készül a következő! -
szricsi93 #3221 cs
Jött ki valami újabb a Crash Time 2-nél ?
86%-nál tartok autobahn-osat megcsináltam a city-set nem tudom mert nincs 1-nél se piros zászló csak az autobahn-osnál mért? -
#3220 Üdv! Hogy lehet berakni Crash Time-ba a többi ugyan azt a motort használó játékból a kocsikat, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák? És van valami freeplaymod hozzá csak kötetlen kocsikázáshoz? -
Drift Elek #3219 bakker írhattam volna előbb is! összese kb 2 órát kerestem hogy hogy kell ezekhez eljutni most meg 5 perc alatt megtaláltam mind2őt! XD -
Drift Elek #3218 már csak az építkezés kéne! a raktári rámpákat megtaláltam! -
Drift Elek #3217 a városban az építkezésen lévő és az atópályán a raktár tetején lévő alkatrészekhez hogy ehet eljutni?
előre is thx!
-
Drift Elek #3216 jaj RT bazz de hülye vok! kösz valószínűleg ez lesz mert wr2-be is így szivattam a haverokat mikor kormánnyal nyolmultak!
KÖSZI! -
szricsi93 #3215 Megvan!!
Kösz az eddigi segítségeket! -
szricsi93 #3214 CS
CITY-BE: INDUSTRIAL PARK GAS STATINO KAMION ROBBANTÁS + FORMA 1 VERSENY UTÁN NEM JELEZ 1 KOCSIRA SE PIROS ZÁSZLÓT HOGY MIVEL LEHET MENNI , AKKOR MIT KELL CSINÁLNI
KÖSSZ!! -
#3213 F3 vagy F4 nem vált a kormányra játék közben? vagy vmelyik másik F gomb? -
Drift Elek #3212 a küldetéseket úgy tudjátok megcsinálni hogy amikor autót lehet választani azt választod aminek a neve mellett 1 kis piros zászló van.
elvileg akkor fél percen belül történni fog valami!
vagy a mapon megnézed hogy van-e piros jel valamelyik szerviz helyén.
(LÉGYSZI AZ ÉN KÉRDÉSEMRE IS VÁLASZOLJATOK! #3201) -
szricsi93 #3211 cs
Pl: Autópályásnál valley by the river-nél hogy kell elinditani a küldetést?,
Industrian park gas station küldetést megcsináltam a kamion robbantást, forma 1 versenyt jól de nem adta a következő küldetést. Meg akartam újra csinálni mostmeg nem inditja el a küldetést. Mit kell megnyomni ?
-
szricsi93 #3210 Helló!
Mit kell megnyomni ahoz hogy elinditja az akciót várok de nem mond be semmit a 'csaj'. Mit kell megnyomni ahoz?? -
szricsi93 #3209 Helló!
hogy lehet berakni a módokat? Pl: mercedes-t megnyitom kiadja c291 mappát és 1 readma szövegfájlt a c291-mappát bemásolom az autos mappába a többi kocsihoz de a játékba nem adja be mit csinálok szarul??hogy kell csinálni kössz! -
szricsi93 #3208 Újra beléptem ugyan abba a kamion robbantósba hátha nem mentettte el vagy vmi de még a küldtést se mondja be -
szricsi93 #3207 Kösz a segitséget sikerült!
Megcsináltam jól mindent de nem adot következő küldetést ugyan úgy zárolva maradt .Miért?
Autópályás küldetésnél hogy kell elinditani a küldetést? Nem jelez semmit ?Ott mit kell csinálni ,kösz -
ast00 #3206 Köszi -
Drift Elek #3205 szricsi: tényleg csak be kell menni alá és az akció gombot (alapból F)
megnyomod és ezt 3x megismétled!
ast00: http://www.games.reveur.de/en/burning-wheels/addons/ -
ast00 #3204 Modot honnan lehet leszedni? -
#3203 Ha jól emlékszem cask be kell menni alá és valamelyik gomb (enter, space, control, vagy F) lenyomására robban a bomba.
Rég játszottam a játékkal nem biztos hogy jól emlékszem... -
szricsi93 #3202 cs
crash time 2-vel lenne kérdésem 1 küldetéssel kapcsolatosan
Meg kell semmisiteni 1 kamiont bombával én irályitom a bombát de nem tom hogy kell felcsatlakoztatni vagy mit kell csinálni?
+ ha valaki tudna 1 linket küldeni ahol a magyarositást le tudnám szedni megköszöném ! -
Drift Elek #3201 szevasztok! megvan a c11 BW és nem tom hogy kell beállítani a kormányt!
hiába enterezek meg minden csak billel tok menni pedig érzékeli! valamiért nem fogadja el!
légyszi segítsetek THX! -
#3200 Hali!
A 3 újabb részen kívül(Nitro, CT, BW), illetve a nemsokára megjelenő új részen kívül van még verzió, ami jó grafikájú? -
#3199 persze: magyaritás -
#3198 3 hozzászólást kell visszaolvasnod... -
#3197 Szijasztok..letöltöttem ezt a burning wheels-et. de nem magyar..tudtok hozzá magyarosítást?:D -
bajusza #3196 Igen, nehéz fokozaton kell végignyomni a küldetéseket. Nekem már sikerült, inkább versenyezni szoktam többet. A legjobb a végtelen autópálya, a páncélos az igazi jármű hozzá. -
Vickycsibe #3195 A Crash time-ban miután végigjátszom könnyű fokozatban a megoldandó ügyeket, nem ad jutalom játékot. Ez mitől lehet? Vagy csak a nehéz fokozat után kapom meg őket? S szimpla versenyt hogy lehet játszani? Mert nekem az sem megy :-( -
#3194 Bármelyik PC-s játékboltban fellelhető a Burning Wheels...pontosabban a Crash Time II, merthogy Magyarországon ilyen néven jelent meg.
2990,- forint nem sok érte, tessék megvenni! Bár van egy-két furcsaság a fordításban, de legalább VAN, és OLCSÓ az eredeti, magyar nyelvű játék...persze ha mindenki csak ingyen fogja megszerezni, akkor valószínűleg a következő rész már nem lesz magyarítva...több játék-sorozattal is ez történt: a gyér eladások miatt a következő rész már nem magyar...
...mellesleg a magyar verzió csak a magyar verzióval kompatibilis nagy valószínűséggel, tehát az a fájl, amiben a szövegek találhatóak, nem használható a külföldi warez verzióval... -
Vickycsibe #3193 Sziasztok!
Tud valaki egy elérhető magyarosítást a Burning wheels-hez? -
vamatty #3192 Valaki nem tudná elküldeni priviben hogy hol találom meg a burning wheelset? -
pisti1990 #3191 köszi és naruto az első kérdésemre van ötleted?
ja meg amúgy az új részben is ben jáger és semir lesz benne? -
#3190 Idén novemberben jelenik meg majd az új rész :) -
pisti1990 #3189 és miylen új játék jöt ki? -
pisti1990 #3188 sziasztok NAGYON KÉNE SEGÍTENETEK az első problémám a Burning Wheelsben az osztott képernyő módban a joystckaal csak bal oldalall tudok autót váltani a másiknjálk csak a bmw-t engedi. leteszteltem a vezérlőpulttal a joystacnak semmi baja. és vezetni is tudok de amnüben lépkedni lehetetlen. 2. ho ltok olyan Bmw-t leszedni a burning wheelshez aminek fönt van piros kékben a villógoja oylan mint a legújabb évadban. 3. kéne a bw 1.11 pacth nem a ct hanem a bw HEEEEEEEEEEEEEEEElp -
#3187 Na megtaláltam :D >> C11 új rész Két részlet amit értek belőle az a über 200km strasse in stadt und autobahn xD eddigi legnagyobb :D -
#3186 Olvastam róla, hogy készül az új C11-es rész német fórumon, de nem találok vissza a hírhez. NEm beszélek annyira németül bazz pedig jó lenne c11 és wr2 rajongóknak :) -
finta balázs #3185 egyébként az 1.1-hez találtam patch-et de nekem az 1.3.3 denf van meg
-
finta balázs #3184 kösz:(