3508
-
#3143 Uhh,még egy kérdés.Hogy tudom folyamatosan csinálni a sztoryt?Nem adja mindig az uj kűldetést,csak egy csomó uj város részre tehetem le magam úgymond.Várok őtleteket. -
#3142 Kőszőnőm a választ,meg van,hát mint egy rossz kód:S -
#3141 volt belinkelve, olvass vissza -
#3140 hali.néhány napja játszom a crash time 2vel.haverral nyomnám osztott képernyőn de kevés a pálya,kocsi!tudna valaki feltölteni mentést ahol már választható több auto.előre is köszönöm!amugy tuti game -
#3139 Lépj ki esc-el a pause menübe, lépj vissza kormánnyal és megy. Elég fasz egy megoldás. -
#3138 Hol tudom beállitani a kormányomat hogy azzal nyomhassam,ne billel??Be tudtam konfigurálni,meg minden,de csak billel nyomja,kormánnyal semmi.{crash time 2} -
#3137 Szia. Nem értem a kérdést. -
Tari Róbert #3136 szia a v1.3.3.minek a magyaritása? -
#3135 Úgy tűnik ez a végleges "HUN" a Crash Time-hoz. Már a mi a fordítást illeti. Előfordulhat, hogy a verzió ami neked van, már újabb, mint az 1.1, és azért nem megy fel rá. Ha lesz egy kis szabadidőm erre a témára, lehet aktualizálom a magyarítást valamelyik legutolsó verzióhoz is...(amikor készült a fordítást még csak v1.1.1.-nél jártunk)...bár ebből is többféle van...illetve kap ez a magyarítás is egy autoinstallert.
verziók:
v1.0.0.
v1.1.1.
v1.3.3.
v2.1.1. (gamesload féle)
v2.3.3. (csak gamesload féle v2.1.1-hez) -
#3134 hmm...
ha hardon végigviszem a crash time 2-t akkor kapok vmit?:D
vagy vmi extra küldi vagy hasonló? -
HUN BECSEHELY #3133 Majd ha kijön valami normális HUN-hozzá,akkor visszatérek rá.Amugy+szenvedni jó:) -
#3132 na, az gáz :) (csak emlékszem, hogy a WR2 esetén ugyan ez volt: 10 percis is ment az update, a csík meg nem...)
passzolok -
HUN BECSEHELY #3131 Tegnap elött egész éjjel bevolt kapcsolva a gép.Elinditottam,és reggel még ugyan ott ált.Akkor meddig várjak?Tavaszig?:) -
#3130 nem lehet h csak nem vagy elég türelmes? -
HUN BECSEHELY #3129 Az a gondom hogy nem rakja fel az 1.1-et.Elindittom,és kettö zöld csíknál megáll,és nem megy tovább.Amugy a "pcguru"-ról szedtem le -
HUN BECSEHELY #3128 1.1-hez van Linket? -
#3127 kezd ujra
- játék install
- patch 1.1 install
- magyaritás feltesz -
HUN BECSEHELY #3126 Valaki Help!!!Azt irja aki megcsinálta a magyaritást,hogy 1.1-et ha feltattem akkor magyaritsam le.De nekem nem teszi fel az 1.1-et.Valaki elöltud álni valami normális INFO-val?? -
#3125 a régi grafmotorral biztosan -
#3124 mármint a bw -
#3123 ok és am sztetek menne 3ghz-n 7800gs-en? -
consilium2009 #3122 Isten vagy Burgi!
Köszönöm a segítségedet. -
#3121 google a barátod.
sztem ide nem írhatok se linket se oldalt :) -
#3120 válassz oan kocsit ami mellett van 1 zászló!!
és az se mind1 h hol versenyzel... (készítők okossága..)
először próbáld a városban, menny 1 picit, ha nem hívnak akk nézd meg a térképet h jelöl-e vmit.
ha nem akkor menny át az autópályára. ott már kell h hívjanak. -
#3119 sziasztok! a BW-t honnan lehetnbe leszedni? vmiét csomó oldalon crash time van fennt bW név alatt... -
Tari Róbert #3118 lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy miért van a megoldott feladatok között amik sárgák a megoldatlan feladatok melett zászló??? köszi -
Tari Róbert #3117 mien sárga dzsippel? -
consilium2009 #3116 Köszönöm szépen BURDI de ezt megoldottam.
Gondoltam én hogy valami ilyesmit kell csinálni de ahogy előhívtam a kisautót pattogott nagyon olyanyira hogy nemlehetett vele semmit kezdeni,de sikerült.
Most egy olyan problémám van hogy egyszerűen nem ad feladatokat.
egy sárgás dzsippel kellett versenyezni , megcsináltam és utána semmi -
#3115 ha robbantani kell akkor az akció gombbal kell előhívni 1 ien kis pici távirányítós kocsit.
azt kell bevezetni a kamion alá és még1szer megnyomni az akció gombot h felrobbanjon.
fontos h ne a tartály alá hanem maga a kocsi alá kell a bomba. -
consilium2009 #3114 A segítségeteket kérném a flying low,part 2-es feladatban.
Egy kamiont kellene felrobbantani 2x de nem todom hogyan. kérlek titeket segítsetek -
consilium2009 #3113 Üdv mindenkinek
-
#3112 elkéstél..
gyere vissza jövő vasárnap 16:37-kor. ok? -
Daniel11 #3111 még sztem nincs,mivel alig 3 hónapja jelent meg,de ha nem értesz németül angolosítást keress -
#3110 nincs magyaritás a crashtime2/burning wheelshez -
Tari Róbert #3109 van itt vki????
-
Tari Róbert #3108 várom a segitséget
-
#3107 holnap 16.37-kor -
Tari Róbert #3106 mikor lesz itt valaki?????????????????????????????????? -
Tari Róbert #3105 Volna egy kérdésem az 1.3.3. denf verziohoz van e magyaritás?köszi -
Tari Róbert #3104 ha az segit el tudom küldeni a boritót hogy lásd