Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Gondolom a BWre gondolsz. A menüben is avval kell lépkedni, avval indítani a játékot. Ha véletlen billel indítottad akkor escape és lépj vissza a kormánnyal. Elég idióta megoldás, az eddig részekben és a wr2ben is egyszerre mûködött a bill a kormánnyal.

http://goo.gl/gd6Zi5

DJKonya
hy
valaki tudna segíteni hogy a játékon belül hogy lehetne beüzemelni a G25-öt? mert akár mit csinálok nem lehet vele irányítani az autót

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Attila889
nézd meg az opciókban melyik az akció gomb

Valaki meg tudja mondani nekem hogy a cobra 11 nitroba van egy olyan küldetés hogy a buszból ki kell ugrani mielõtt beleesne a vízbe és nem tudom melyik az az akció gomb amit meg kell nyomni hogy kiugorjon a csávó? ELÕRE IS KÖSZ A VÁLASZT!!!!!!!!!
gabriel2007
Köszi, ugyan nem jó most, ha felrakom BurningWheels ha lenyomtam Crash Time-t
És nincs, de tényleg nincs a rendszer vinyón Synetic könyvtár, és mégis megy, Nekem a mentést a saját instalba rakja C11-Saves név ként, tehát ha van hasonló mappa hasonló tartalommal mint 3044 ben írtam, az jó nekem.
És majd ha felmegy a BW az Y ra akkor megnézem mi történt a D ( ami másnak C )
Köszi!

Üdv Mindenkinek!

norbi2fraktal
mentésem ITT

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\BurningWheels

innen való, tehát te is ide tedd!
rejtett mappa!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

autoszimulator
de lolmár, a doc settings a windows profilbeállításokat tartalmazza, oda te nem is raksz játékot. az meg halál mindegy, hol van a játék mappája, melyik meghajtóban, akkor is a doc settingsben lesz valahol a mentés, ha másnak is ott van.

.: mobilize.hu :.

gabriel2007
Neked írtam, és elõre is Köszi, pl.:e-mailban is jöhet, stb.
Üdv: <#heureka>

Üdv Mindenkinek!

norbi2fraktal
Tõlem kérsz mentést???
Szivesen felrakom csak nem tom kinek írtál..

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

gabriel2007
Ügyi vagy !
Lehetne kérni egy mentés küldést:
A mentést elõre is Köszi ( c11-Saves mappa, tartalma Career.wrc,Profile,wrp,Version.inf) lehet rar ban is egyben!
Köszi.

Üdv Mindenkinek!

norbi2fraktal
nagyon szépen köszönöm 😊
így elsöre jött össze 😊
most 79%-nál vagyok,nagyon jó game😊

Le kell tolni a sínekrõl a BMW-t, csak akkor lesz jó. Nekem se sikerült elsõre, másodikra már igen.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

norbi2fraktal
csáá, kis segitség kellne, a burning wheels-ben!
van egy olyan feladat hogy 11 helyszinhez kell elmenni, és a vasúton kell megállni pár másodpercig, és amikor kész, vagyis az utolsóhoz érnék ott áll egy narancs sárha kocsi és nyil mutat rá....
aztán jön a vonat és FAILED--

legyetek szívesek segíteni mer jáccanák vele de ezt nem tom megcsinálni 😞

gabriel2007
Hagyjuk szerintem, " "Documents and Settings" mappád " van, csak a játék mappa nincs itt !!!!, de mint írtam a mentés sem itt van nekem !!!!!! ergo, szg jó, program jó, mentéseim jók, csak a más nem jó, szg ismeret mint írtam van, suli, papír stb , ( azért nem értem miért nem értesz--- ergo , olvasd el miket írtam, de ne kapásból írj : )
Köszi....:-)

Üdv Mindenkinek!

arty
neked nincs szükséged mentésre, hiszen nincs "Documents and Settings" mappád, ergo nem tudod berakni úgysem.

(egyébként nincs XP enélkül a mappa nélkül, ugyhogy én mégiscsak ugygondolom, hogy alapvetõ számitogépes ismeretek hiányoznak nálad 😊 )

Forza.

gabriel2007
Üdvi: " Ott a save mappa csak rejtett az application data... Engedélyezd a rejtett fájlok megjelenítését. "
A gép élete kezdete óta nincs rejtve semmi, de így sincs semmi, semmi
synetic mappa nincs: sem dos, sem Tc, sem Win ban nincs eredmény, no gyári install út, saját van, ez lehet a gond szerintem!
RT: " a \doc&settings\app data könyvtáradba " ilyen nincs, csak az amit csináltam, de az sem jó, mint írtam, nincs , de progi tökéletes, ( amúgy alcohol 120% iso kezeli, aztán install Y ra )
Tapasztalat, ha install nemmmm a Win környezetben, akkor a legjobb, mert más Win pr-ok is hibátlanok, itt gyakori a gép terhelés, de gond nincs. Ez van.
Azért ha van saját mentés, küldjetek, mert ami gyári, látjátok nem jó: Köszi.

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
<#vigyor2>Hali!
Cobra 11 Crash Time végigjátszás ( c11-saves )
a cél fájl: http://www.speedyshare.com : Nothing found. It is really deleted. Sorry.
Ha lehetne, küld el újra: Köszi

Üdv Mindenkinek!

arty
a játék mentései - ahogyan írtam is - nem a játék könyvtárában vannak. olvasd el újra az elérési utat, amit írtam ...

Forza.

[HUN]FaTaL
Ott a save mappa csak rejtett az application data... Engedélyezd a rejtett fájlok megjelenítését.

gabriel2007
Hát ez van nem c rõl indul, hanem:

illetve:

azért elküldtem ezeket, Y ra kreáltam mit írtak, de semmi, illetve C és D re is itt is semmi, Tehát ez a 100%-s javítás csupán c esetén megy ha install is itt volt. szerintem.
Ha van Saves, el lehet küldeni, illetve ha megy a 1005-s javítás akkor egy új profil mentése után az benne lesz C11-Saves lehetõleg, ( megnézve a profilt úgy is kiírja mi elérhetõ...
Elõre is Köszi

Üdv Mindenkinek!

arty
Sry, akkor félreértettelek.

a crash time-bol rendes lemezrõl / isobol installált verziód van vagy valami tákolt rip/noinstall marhaság? nem nagyon tudom elképzelni, hogyhogy nem lesz synetic mappád a \doc&settings\app data könyvtáradba 😊 finoman szólva ez képtelenség, hiszen nem is futna nélküle a játék 😊) (törlöd: ujrakreálja)

Forza.

[HUN]FaTaL
Mert szabad mászkálásra iszonyatosan bejön ez a game 😄

[HUN]FaTaL
WR2 addon autói kompatibilisek a BW-vel?

Easy fokozaton nyomom a Burning Wheels-et, sokkal jobb küldetések vannak benne mint a Nitro-ban vagy a Crash Time 1-ben.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

gabriel2007
Ne gondold, hogy ne érteném, tudom mi hol van és nincs rejtve semmi, játékot sem mást a rendszer lemezre nem telepítek, s a rendszer soha nem a c hanem d van, de ott sincs amit az eléris utban ír a kezelõ, de sehol sincs még Synetic mappa sem, saját install van, mit írtam. ha van küldve mentés az felrakom, ami a gyári küldés az sajna nem megy nekem, esetleg ha c re és rendszerbe lett volna a telepítés, illetve még úgysem találja ha kialakítom az utat.
ez van...ismeret meg van bõven, csúpán segítséget kértem, nem tanácsokat.

Üdv Mindenkinek!

arty
az a gond, hogy hiába teszi fel valaki a mentését, alapvetõ (windowsos) ismereteknek vagy hijján és nem fogod tudni betenni azt sem ...

Forza.

Attila889
már mindent próbálgattam de semmi 😞
egyedül a kisablakban való futtatást nem...de sztem úgyse fog menni jól 😞

gabriel2007
hát ez sehogy sem jó, ha lenne valaki ki felrakná a saját C11-Saves -t, az jó lenne! (rar -ban) köszi.

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Üdv: hát az van neke ilyen könyvtár nincs : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\Crash Time\SavedGame
ilyen van ami hasonlít: Y:\Cobra 11 Crash Time (HUN) INSTALL\Cobra 11 - Crash Time\C11-Saves, hát ez van...sajna...:-(

Üdv Mindenkinek!

[HUN]FaTaL
Érdekes hogy semmi gondom az ATI kártyákkal pedig ez már az 5. (9200, x1300, x1650pro, hd2600xt, hd3870).

arty
Attila889: patch nem árt, az tuti! probáld meg ablakban ill. envmap refresh-t is tedd el low-rol. motion blur kikapcs, hátha megold valami valamit ... kisérletezgess.

gabriel: crash time mentések xp alatt:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\Crash Time\SavedGame

(application data könyvtár rejtett!)

ha ide beteszed a 100% Crash Time mentést akkro be tudod tölteni azt a profilt, ami ezt tartalmazza!

Forza.

gabriel2007
<#vigyor4>Üdv! xp 3 jav -van, a Cobra 11 Crash Time (HUN) -1.1.1 van. még nincs up v1.3.3.
a vga nekem rendben mióta csere volt, igaz a H.Londonban volt gond <#violent>, de akkor lett javítva, azóta ok, az Ati hibákat mások is mondják, nekem Nvidia van <#vigyor2>.
A mentést elõre is Köszi ( c11-Saves mappa, tartalma Career.wrc,Profile,wrp,Version.inf) <#worship>
Üdv. Gabriel

Üdv Mindenkinek!

Attila889
értem....nem lehet hogy az a baj hogy feltettem a patch-et rá?
Am. így van beállitva:
[/img]

arty
reménykedj 😊
azt azért hozzá kell tenni, h a régi kártyákra csak ritkán vonatkozik az uj verzio, nagyjábol lesz*rja mind2 gyárto. azaz hiába hibás pl az ATI driver a 9600XT-n, vszeg sosem javitják már ki ...

Forza.

Attila889
és akkor mit csináljak?Mert most frissitettem,de még nem próbátlam ki.Gondolod hogy most jó lenne?12.havi frissités van rajta...szted úgy jobb lesz?

Attila889
igen de neked Geeforce van,nekem meg Ati,és van mikor az Atival sok a baj bizonyos játékoknál :S

arty
tipikus vga driver gond

gabriel: melyik játékhoz kell neked a mentés? milyen oprendszered van?

Forza.

gabriel2007
Nekem jól megy pedig 1 éves a gép vga: 6600gt, 2gb ram, amd A 64 3200+,
a kép is jó, korábban volt probléma a vga vezérlõvel de szoftver csere után minden tiszta lett Telepített illesztõprogramok nv4_disp (6.14.11.7516 - nVIDIA ForceWare 75.16) nem magyar de tökéletes...
s más játék is hibátlan, csak kell az erõs hûûûtés, mert igen fel forrrr ha nincs, de van s így jó. Zalmann.

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
de nem 100% -os :---(

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Na azért probálkoztam: ha nem C:/Documents and Settings/AllUsers/ApplicationData". mert nekem ilyen nincs , de viszont ahová lett telepítve s oda lett készítve közvetlen $COMMON_APPDATA/Synetic/BurningWheels ilyen könyvtárak, s itt van kicsomagolva közvetlen a Cobra11v643686561746572.sav akkor feladatok megoldása közben ha egy kész, nem kell mind, akkor is ott lesz kezdve ahol ott volt hagyva még ha a játékból ki is léptem...:-) többször probálva

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
<#circling>Üdv Mindenkinek!
Érdeklõdnék, nekem 1.1.1. full magyar van, s mit hoz ha v1.3.3 ra térek át a Patches ben? érdemes e , a magyar is átmegy ? <#circling>illetve ez mi lenne : Gamesload Version v2.1.1 -> v2.3.3 ( http://www.games.reveur.de/de/crashtime/patches/),
a 100% -os mentés is itt van:
( http://www.games.reveur.de/index.php?lang=en&site=news&nav=0&ascDesc=DESC&limit=5&sort=name&n=415 )
csak ez a Burning Wheels <#felkialtas> és nem a Crash Time, de lehet erre is használni, mert az elérési út nem jó amit írnak?
<#nezze>Térkép az van ha kell ( http://www.games.reveur.de/de/alarm-fuer-cobra-11-crashtime/addons/verschiedenes/ )
Ha esetleg lenne valakinek 40% nál több elérése akkor megkérhetném, hogy küldje el esetleg a / c11-saves RAR ban /:
Elõre is Kösz minden segítséget! <#worship>

Üdv Mindenkinek!

Attila889
oksa,majd holnap megcsinálom,most épp mással vagyok elfoglalva de azért köszi 😊

[HUN]FaTaL
Tedd fel a legújabb catalystot és nézd meg.

Attila889
az autó lámpája türhetetlen és az ablak...lehet tenni ez ellen valamit?A kártyámat még tavaly novemberben frissitettem...lehet az lenne gond?

Attila889
elindult,szaggatás nélkül menne fullon de ilyen gusztustalan náalm a grafika...minden maxon van pedig.Valami ötlet?
[/img]

Attila889
minden teljesen lent van low-on és nem megy 😞

[HUN]FaTaL
Á, dx8as karival szerintem már semmi nem fut.

matyi0323
köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

arty
geforce4 kevés sajna

Forza.

matyi0323
Hali. ( lehet hülye kérdés, de ) geforce 4-s videokártyával nem is megy?
Amúgy 3.3 ghz proci és 512mb ram
Bocs, ha télleg nagyon nagy hülyeséget kérdeztem volna..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."