3508
-
szricsi93 #3263 Alarm for Cobra 11 - Highway Nights
MIkor jelenik meg??? -
vamatty #3262 http://www.games.reveur.de/en/highway-nights/screenshots/
AFC 11 highway nights,nagyon állat lessz! -
#3261 www.magyaritasok.hu -
szakika #3260 Sziasztok! Nekem a CrashTime 2-höz kellene magyaritás, ha tud valaki segiteni, e-mailen elér: [email protected] Előre is köszike.Vagy esetleg adja meg az oldal elérését ahonnan le tudom tölteni. -
szricsi93 #3259 cs
MIt kell összegyüjteni kocsi alkatrészeket??ezt irta vki + hol vannnak az alkatrészek akkor ??
Cityből hiányzik 2 pálya : Mien -center
Warehause
nem lehet csinálni semmit nincs zászló a kocsiknál
Autópályás fullra kész ott mindegyiknél van zászló
Mit kell csinálni ???
KÖsssz! -
#3258 a crash time 2-t nem lehet? xD
Ugratsz ugye? :D
Az is tiszta könnyü játék :) -
#3257 De végig tudom csak kiváncsi voltam,de gondolom akkor a crash time 2 höz sincs, ahoz meg azér kellene mert nem lehet végigjátszani. -
#3256 próbáld meg újratelepiteni -
Sitku95 #3255 ha már te irsz ide akk segits:D
mért irja ki mikor elinditanám h could not create direct3D device
ezt irja ki és nem inditja el :( -
#3254 miért,ennyire béna csak nem lehetsz hog nemtudod végigvinni...am. meg nincs kód.....primitív és egyszerü játék -
#3253 Valaki tud Nitro hoz csalás kódot? Előre is köszi!
-
Sitku95 #3252 a gépem jo hozzá megvan arendszerkövetelmény -
#3251 milyen géped van? vszeg gyenge/régi hozzá ... -
Sitku95 #3250 Hellosztok!!
Én elinditom a játékot és ezt irja ki : could not create direct3D device
mt csináljak lécci segitsetek!!
KÖSZII -
#3249 gamecopyworld com -
#3248 de,a www.galaxisnet.hu -n megtalálod :) -
vamatty #3247 Nem tudnátok egy cracket v. No DVD adni a játéhoz? -
#3246 az orajel SEMMIT nem számit. az a gond, hogy celeron! -
#3245 igen intel caleron......azt olvastam hogy minimum 3.2-es kell neki...nekem meg 3.06-os :(
Elvileg kéne futnia.............szóval baromira nem értem :D
Most 200 mhz ennyit számitana? -
#3244 Burning Wheels az új csak...... -
Drift Elek #3243 és neked is celeron?
mart ha az akkor szinte biztos hogy az a probléma! -
szricsi93 #3242 cs
Nem jelent meg valami új rész vagy új játék?? -
#3241 igen nálam is ugyanaez a probléma és ugyanúgy 3.06-as intel-em van. -
Drift Elek #3240 nekem 8600GT-m van 2 giga ramom és 1 intel core 2 duo (2.33GHz)
és most jól fut! régebben amikor csak egy 3.06-os celeronom volt nekem is ezt csinálta csak percenként úgyhogy sztem a prociddal van a gond!
(ja és én azt vettem észre hogyha megáll a game akkor el kell engedni minden gombot és hamarabb normalizálódik vagy hogy mondjam) -
#3239 lehet drivert kéne frissitenem,csak nem találok AGP-set,mert csak PCIe-t találok csak :S -
#3238 kipróbáltam mindent low-on és a low exe-vel is inditottam el,de ugyanazt csinálja.Pedig más shader 3-as játékok közepesen széepn futnak......van hogy maxon is......csak valahogy ez szaggat be :S -
#3237 640X480-ban és mediumon van...próbáljam meg low-on?Sztem nem gyenge a HD2400-as :)
Miért lenne gyenge? -
#3236 Sajnos a HD2400 nagyon gyenge kártya...próbáld minimal módban* futtatni a játékot - amennyiben a legújabb játékról van szó.
*A CT2_Setup.exe-t futtatva tudod beállítani a minimal módot. Ennek a setup proginak nincs parancsikonja, a játék mappájában találod. -
#3235 tudsz válaszolni az én problémámra? :S
Csak mert te legalbáb értesz hozzá meg aktív vagy ilyenekben :D -
#3234 nincs...3e sok az új magyarított játékért? -
#3233 Nincs vmi ingyenes magyarítás hozzá??
-
#3232 Sziasztok.Az a problémám hogy simán fut HD2400-as kártyán a játék.De van hogy nagoyn besszaggat,és a hang...de utána újból tökéeltesen megy 5 percig...kb. 1 percig nagyon szaggat,megáll a kép is,majd egy picikét megy előre utána újból rendesen megy...mi lehet a probléma?
Nem dual core-os gépem van....és 1 GB memória van benne,és 640X480-ba is ezt csinálja :S -
#3231 ott van 3 hozzászólással lejjebb... -
#3230 Hali!
Crash time 2-hez keresek magyarítást légysz ha valaki tud segítsen;fontos!!!!
[email protected] vagy ide is jó... Köcccccccccccccccccikkkkkkkkkkkeeeeeeee -
#3229 Szedd le hozzá az addon manager-t! -
ast00 #3228 Már sikerült, de a modot nem tudom berakni. Azt csinálom, ami a readme-ben van, de nincs bent a játékban. Plshelp -
#3227 valószínüleg neked nem való az imidzs bemountolgatás :)
inkább kattints ide! -
ast00 #3226 Van 1 kis gondom. Nem tudom bemoutolni az image fájlt. Valyon miért? -
Drift Elek #3225 valószínűleg újra kell textúrázni bár én nem értek hozzá!
írj a wr2-es topikba is ott vannak a legjobb modderek! majd ők megmondják hogy hogy kell ezt csinálni -
#3224 Nah akkor leírom másképp, hátha így érthetőbb. Berakok egy World Racing 2-höz készült kocsit Crash Time-ba - ugye mind2 ugyanazt a motort használja - és normális textúrák helyett csak véletlenszerű színeket kapok. Mit kell vele csinálni, hogy működjön?