3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • autoszimulator
    kerék luxuscikk? :DD
  • LeePí17
    figy most....
    alkottam..igaz még csak félig van kész....

• autoszimulator
    LáL. Kicsit összekutyultad a játékot tesó :D
  • hykao #864
    Ha felrakod a béta magyarítást megtudod...

Többieknek: már le lett írva itt az idő megállításának módja... Tessék visszaolvasni...
  • Szabi1991
  • Harly18
    A deadzone nálam 10%. Ez mit jelent?
  • Barney Tech
    Kafát ugrattál :D
  • Barney Tech
    Patch mikorra várható?
    És amugy csak pcre jelent meg?
  • LeePí17
    üldözés..bomba keresés..leszorítás..stb..
    adott autók vannak..de lehet szerkezgetni...
  • mikike16
    Hali mindenki!
    TEtszik a játék kép alapján,mi a lényege?Kocsit tudsz válaztani benne és végülis üldözni kell az embereket és ha eléjük vágsz nyersz?vagy le kell szorítani őket?
  • BBDesign
    Egy jó hír a sorozat rajongóinak:

November 23-ától az első résztől kezdve Cobra 11 a Cool TV-n!!!

Én tuti nézni fogom. Kedvencem Semir még nagyon fiatalon. 10 éve megy a sorozat!

Nézzétek!
  • LeePí17
    hogyan lopjunk autót az autószállítórólUgratós autólopós múvi (5mb)
  • LeePí17
    hát eszméletlen dolgok születtek a C11 háza táján..valahol a vinyómon..
    kicsit leültettem a SEATot...
    de véletlenül nekimentem az autószállító kamionnak..de kajak véletlen volt..

a másik kamionos idióta volt...
    pont ugrattam..földre érkezésem idejében megláttam a marhát hogy hogyan is kanyarodik..
  • LeePí17
    loool
    olyan jól átírtam h 94%os töréssel + 4kerék defektel kezdek..de akárminek nekimegyek nem sérül a verda..
    szal max végsebesség..csak folyamatosan hallom a defektes gumi hangját...
    na most átrakom a fekete Seatot..kijavítom a sérülés problémákat...
  • LeePí17

vájál..most megtaláltam a damage fájlt..átírtam..most próba...
  • autoszimulator
    gondolom plató és maga a kamion. autoszállító-trélert kérek rá :D
  • LeePí17
    megtaláltam a kamion fájlait..
    de 2 részből tevődik össze :S

nah megpróbálom összehozni..ha nem rakhatom újra :D
  • LeePí17
    na pont most gondolkoztam el azon h hogyan lehetne megoldani azt h a Seat helyére a kamiont berakni...
  • autoszimulator
    jaja buszozgatni a városban meg kamionozni
  • Harly18
    Az nem lenne rossz, mert csak a szabad autókázás hiányzik a játékból, de nagyon......legalábbis nekem :)
  • LeePí17

valahogy ki kéne iktatni az órát...
    szét néztem a szemem az exe filéba..a configba de nemtalálom..
    lehet a mission között kéne keresnem?
    hmm..meglesem..
  • autoszimulator
    neked megbocsájtva :DDD
  • LeePí17
    jah..télleg..
    én kérek elnézést :D
  • autoszimulator
    az az uccso előtti tesó :D
  • LeePí17
    nincs

de az utcsó küldi ahol fehér Seattal kell menni ot el lehet babrálni easy fokozatban 7perc 20mpig..
  • Leky
    Végigvittem a game-et, nincs véletlenül olyan mod benne amikor csak autókázni lehetne benne bármerre furikázni (cirkáló mod).
  • SötétBarom
    Én meg NFS4-be... De csomószor volt conflict, amikor tool sok billentyű nyomódott meg eccerre..
  • passatgt
    én még a network1rallyba tudtam bill-ről splitbe:D
  • SötétBarom
    Értelemszerűen nem lehet klaviról splitscreenelni.. Bedugsz egy gamepadet, bekonfigolod, és akkor majd tucc.. A control optionsben lehet váltani, hogy melyik controller kiosztását buherálod.. Amugy tökéletesen működik, és baromi jó móka :P
  • hykao #837
    Akkor nem tudom. Engem sosem izgatott ez a lehetőség, pedig már mindkét WR-ben benne volt. Ha van csatlakoztatva kontrollered, akkor próbálkozz, nyomogasd a gomjait, és kiderül.
  • GPx8
    Biztos elkerülte a figyelmedet, de az volt az eredeti kérdésem, hogy azt a második kontrollert, hogy lehet beállítani?
    Gondolom a full-ban van "Profil" és ott...?
  • autoszimulator
    nemtudom :D maga a SPLIT SCREEN müködik.. válsaztok mind2 playernek kocsit, pályát is kiválaszthatom, majd indítás... Kéri h player 1 nyomjon ready-t... az nálam az enter, oké meg is van... aztán a player2 :D ott semmire sem reagál, megnyomtam mindent a bill-en, egyik gombra vmi változott, de fagyás lett a vége... Ez sztem felejtős..
  • hykao #834
    Gondolom úgy, hogy csatlakoztatsz a géphez valami más kontrollert is (a billentyűzeten kívül).
  • GPx8
    Az jó. Akkor hogyan lehet osztott képernyőn játszani???
  • autoszimulator
    nekem full van és nincs benne -.-
  • GPx8
    Kösz. Remélem a full-ban benne lesz...
  • autoszimulator
    elvileg lehet, a SPLIT SCREEN menü alatt, küldetéseket osztott képernyőn, de akárhogy néztem, a második player irányítása az kimaradt a menüből :D semmi sem leeht tökéletes :D
  • Harly18
    Igen billentyűvel. Csak ez a gondom vele, különben tetszik, bár van egy- két küldetés amit nem értek. Talán a 4-edik, amikor csak menni kell, s ki van írva, hogy 6/6 pozíció, s a rendőrök lezárták az utakat. De ettől eltekintve jó :) Ezek szerint külön nem lehet betenni kocsikat, mint a WR-be?
  • autoszimulator
    billentyűvel tolod? mert nekem azzal semmi probléma.. esetleg a game controlst nézzed át, nem-e állítottad át pl dead zone-t...
  • Harly18
    Ok, megpróbálom majd úgy. Az irányítással mi lehet a gond? Csak nálam van ez? Sokszor mikor megyek egyenesen 200-zal, kicsit kanyarodok balra és teljesen balra kanyarodik és kisodródok a fenébe. Többször van ilyen, s mintha beragadna a balra gomb, s csak másodpercek után lehet másfelé irányítani...