3508
-
#867 kerék luxuscikk? :DD -
LeePí17 #866 figy most....
alkottam..igaz még csak félig van kész....
-
#865 LáL. Kicsit összekutyultad a játékot tesó :D -
#864 Ha felrakod a béta magyarítást megtudod...
Többieknek: már le lett írva itt az idő megállításának módja... Tessék visszaolvasni... -
Szabi1991 #863 -
#862 A deadzone nálam 10%. Ez mit jelent? -
#861 Kafát ugrattál :D -
#860 Patch mikorra várható?
És amugy csak pcre jelent meg? -
LeePí17 #859 üldözés..bomba keresés..leszorítás..stb..
adott autók vannak..de lehet szerkezgetni... -
mikike16 #858 Hali mindenki!
TEtszik a játék kép alapján,mi a lényege?Kocsit tudsz válaztani benne és végülis üldözni kell az embereket és ha eléjük vágsz nyersz?vagy le kell szorítani őket? -
#857 Egy jó hír a sorozat rajongóinak:
November 23-ától az első résztől kezdve Cobra 11 a Cool TV-n!!!
Én tuti nézni fogom. Kedvencem Semir még nagyon fiatalon. 10 éve megy a sorozat!
Nézzétek! -
LeePí17 #856 hogyan lopjunk autót az autószállítórólUgratós autólopós múvi (5mb) -
LeePí17 #855 hát eszméletlen dolgok születtek a C11 háza táján..valahol a vinyómon..
kicsit leültettem a SEATot...
de véletlenül nekimentem az autószállító kamionnak..de kajak véletlen volt..
a másik kamionos idióta volt...
pont ugrattam..földre érkezésem idejében megláttam a marhát hogy hogyan is kanyarodik..
-
LeePí17 #854 loool
olyan jól átírtam h 94%os töréssel + 4kerék defektel kezdek..de akárminek nekimegyek nem sérül a verda..
szal max végsebesség..csak folyamatosan hallom a defektes gumi hangját...
na most átrakom a fekete Seatot..kijavítom a sérülés problémákat... -
LeePí17 #853
vájál..most megtaláltam a damage fájlt..átírtam..most próba... -
#852 gondolom plató és maga a kamion. autoszállító-trélert kérek rá :D -
LeePí17 #851 megtaláltam a kamion fájlait..
de 2 részből tevődik össze :S
nah megpróbálom összehozni..ha nem rakhatom újra :D -
LeePí17 #850 na pont most gondolkoztam el azon h hogyan lehetne megoldani azt h a Seat helyére a kamiont berakni... -
#849 jaja buszozgatni a városban meg kamionozni -
#848 Az nem lenne rossz, mert csak a szabad autókázás hiányzik a játékból, de nagyon......legalábbis nekem :) -
LeePí17 #847
valahogy ki kéne iktatni az órát...
szét néztem a szemem az exe filéba..a configba de nemtalálom..
lehet a mission között kéne keresnem?
hmm..meglesem.. -
#846 neked megbocsájtva :DDD -
LeePí17 #845 jah..télleg..
én kérek elnézést :D -
#844 az az uccso előtti tesó :D -
LeePí17 #843 nincs
de az utcsó küldi ahol fehér Seattal kell menni ot el lehet babrálni easy fokozatban 7perc 20mpig.. -
Leky #842 Végigvittem a game-et, nincs véletlenül olyan mod benne amikor csak autókázni lehetne benne bármerre furikázni (cirkáló mod). -
#841 Én meg NFS4-be... De csomószor volt conflict, amikor tool sok billentyű nyomódott meg eccerre.. -
#840 én még a network1rallyba tudtam bill-ről splitbe:D -
#838 Értelemszerűen nem lehet klaviról splitscreenelni.. Bedugsz egy gamepadet, bekonfigolod, és akkor majd tucc.. A control optionsben lehet váltani, hogy melyik controller kiosztását buherálod.. Amugy tökéletesen működik, és baromi jó móka :P -
#837 Akkor nem tudom. Engem sosem izgatott ez a lehetőség, pedig már mindkét WR-ben benne volt. Ha van csatlakoztatva kontrollered, akkor próbálkozz, nyomogasd a gomjait, és kiderül. -
GPx8 #836 Biztos elkerülte a figyelmedet, de az volt az eredeti kérdésem, hogy azt a második kontrollert, hogy lehet beállítani?
Gondolom a full-ban van "Profil" és ott...? -
#835 nemtudom :D maga a SPLIT SCREEN müködik.. válsaztok mind2 playernek kocsit, pályát is kiválaszthatom, majd indítás... Kéri h player 1 nyomjon ready-t... az nálam az enter, oké meg is van... aztán a player2 :D ott semmire sem reagál, megnyomtam mindent a bill-en, egyik gombra vmi változott, de fagyás lett a vége... Ez sztem felejtős.. -
#834 Gondolom úgy, hogy csatlakoztatsz a géphez valami más kontrollert is (a billentyűzeten kívül). -
GPx8 #833 Az jó. Akkor hogyan lehet osztott képernyőn játszani??? -
#832 nekem full van és nincs benne -.- -
GPx8 #831 Kösz. Remélem a full-ban benne lesz... -
#830 elvileg lehet, a SPLIT SCREEN menü alatt, küldetéseket osztott képernyőn, de akárhogy néztem, a második player irányítása az kimaradt a menüből :D semmi sem leeht tökéletes :D -
#829 Igen billentyűvel. Csak ez a gondom vele, különben tetszik, bár van egy- két küldetés amit nem értek. Talán a 4-edik, amikor csak menni kell, s ki van írva, hogy 6/6 pozíció, s a rendőrök lezárták az utakat. De ettől eltekintve jó :) Ezek szerint külön nem lehet betenni kocsikat, mint a WR-be? -
#828 billentyűvel tolod? mert nekem azzal semmi probléma.. esetleg a game controlst nézzed át, nem-e állítottad át pl dead zone-t... -
#827 Ok, megpróbálom majd úgy. Az irányítással mi lehet a gond? Csak nálam van ez? Sokszor mikor megyek egyenesen 200-zal, kicsit kanyarodok balra és teljesen balra kanyarodik és kisodródok a fenébe. Többször van ilyen, s mintha beragadna a balra gomb, s csak másodpercek után lehet másfelé irányítani...