3508
-
#907 engem mindig a hányinger kerülget az autos játékokban a semmiben fluoreszkáló nyilaktól :) annyira illuzioromboló, feeling=0 -
GPx8 #906 Valaki tud egy komplett autó-listát? A hiv. oldalon nem találom... -
LeePí17 #905 át kell nevezni arra amivel menni akarsz..
pl Semir BMWje helyett Audi A8al akarsz menni akkor átírod az A8_xxxx.mox stb dolgokat SEMIR -re..
vagy mint én..igaz még a csajom textbúrája nincs a helyén..
és a tuningolt golfom sem az igazi..
-
Szabi1991 #904 szép színes :) -
#903 Milyen szirérád van? -
#902 Kösz.De úgy nem lehet h mondjuk egy másik kocsiként rakja be?H nem írja felül a tom vagy a semir mappát?És még milyen kocsikkal lehet benne menni?(Mint pl.: a bmw, a merci, a seat.)Láttam már a porschét is meg egy audit is.Ezekkel lehet menni?Vagy ezek is külön be vannak rakva? -
#901 Minden gombnál gond van. PL.: ha benyomom a dudát, akkor pár másodpercig dudál még, mikor már nem is nyomom a gombot, ha a b-vel a kocsit elölről megnézem, akkor ugyanígy pár másodpercig mutatja a kocsi elejét, mikor már nem nyomom a gombot, s az irányításnál is ez a gond :( -
LeePí17 #900 pl ha TOM autóója helyére akkor pl az SL73as merci fájlait
SL72_r_vl -> TOM_r_vl filéra... -
#899 De mire?Már meglévőre vagy akármire amit akarok? -
#898 Nem hinném... Szerintem egy 100%-os profil... -
#897 Hali
ez mi?:Cobra 11 Nitro (c) RTL Enterprises *UNLOCKER*
ezzel nem számolja az időt? -
LeePí17 #896 viszont megoldottam a sérülést..
a kaszni törik..a motor sértetlen lessz...
elég nehéz 50% felé vinni a sérülést....
és most valahogy visszakéne operálnom a magasabb hasmagasságot..mert így nemtudok ugratni :S
(tegnap 9 ugratós kamionnal találkoztam..7 perc alatt..) -
Szabi1991 #895 szembe és kamionnal mentem XD -
Szabi1991 #894 jah volt vagy 40 perc -
#893 No és simán vagy szembeforgalomban? -
LeePí17 #892 én most mentem 2 kört..de meguntam.. -
#891 Mármint a 24.7 kilóméteres körpályának? Abból lenyomtál 10 kört? -
Szabi1991 #890 kicsit megpiszkáltam a bömöst :)
-
Szabi1991 #889 "új autókat belehet rakni..csak át kell nevezni őket.. "
miér , már van vmi progi a kerekekhez ? -
Szabi1991 #888 egyszer elkezdtem de 10 kőrben meguntam :) -
GPx8 #887 Sziasztok!
Tényleg konfigurálni kell a kontrollert és pl. a billentűzetet is és akkor az osztott képernyős módban megkapja a második játákos (nálam) a kontrollert. Szerintem ez az utóbbi idők legjobb autós ügyességi játéka.
-
LeePí17 #886 a seatot az utcsó +2 küldiben van..
új autókat belehet rakni..csak át kell nevezni őket.. -
LeePí17 #885 ne mond azt h nem ismered a Cobra 11 sorozatot..
eléri a WR sorozatot..bár nem előzi le..
500Mb sztem nem vészes.. -
#884 Nagyon baresz!De honnan lehet megszerezni a seatot?És csak lecserélni lehet a kocsikat?Nem lehet újat betenni? -
steweee #883 ez milyen játék? a filmhez vmi köze van? nem szedném le feleslegesen. mondjuk egy wr1 szinvonalat elér? mert akkor már érdemes kipróbálni -
#882 Ehh, láttátok, hogy a körpályák között van 24,7km hosszú is? Vajon egy ilyenen mennyi ideig tarthat egy 30 körös verseny? :O
Bazz 30 x 24,7km = 741km!!! Szerintem kizárt, hogy valaki egyáltalán a végére érjen - hacsak nem igen lassan halad, hogy egyáltalán ne karambolozzon... :) -
#881 Tessék. (PTX Tool) -
gplay #880 THX. Link? -
#879 Mindkét kocsinál gond van. Sajnos emiatt sokszor kell újra nekiállnom a küldetéseknek, mert mikor behal az irányítás esélytelen teljesíteni az egészet. Nincsen semmim, amit ki kellene húzni :) Lehet csak peches vagyok. Mostmár így végigviszem, úgyis már 30%-nál vagyok, ha eddig kibírtam, akkor......Nem segít, ha újratelepítem :( -
#878 easy-n végignyomtam a játékot, most hardon próbálkozok... hát igy már azért kicsit izzasztó :D
Harly18: minden autonál baj van az irányítással vagy csak egy bizonyosnál? ujratenni nem próbáltad vagy valami? nincs kormányod, gamepadod, amit esetleg ki kellene huzni menet közben? -
#877 Akkor nem tudom mi lehet a baja, mert semmit nem állítgattam sehol a játékban :( -
#876 igen annyi nekem is -
#875 Csak az érdekelt, hogy a 10%-nak kell e lennie, mert valaki emlitette, hgogy emiatt lehet az irányításbeli problémám... -
LeePí17 #874 lessz +2 küldi..ne aggódj... -
#873 érdekes, nekem ugye utolso küldi van most és az előzőben sem volt seat :O -
LeePí17 #872 a keringést megoldottam..
az időcsúsztatást nem sikerült..hiába az a kód..nem műxik:S -
LeePí17 #871 az első a Sima
második a Suna
jó? :D
Feri nem illik rám :D
most azon töprengek h a forgalomban lévő kamiont be lehet e rakni... -
Narancs89 #870 nem tucc keringeni a megadott útvonalon kívül, pályaelhagyás után visszaszámol és visszarak a pályára..a távolság mértékét lehet szabályozni -
#869 második neved feri is lehetne :D -
LeePí17 #868 van..csak kicsi...
elkúrtam..nem kicsit..nagyon :D