Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mikor jár le a büntid?)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ehhez hozzátartozik, hogy egyik spanommal nyomtuk a gémeket, és senki sem töltött közben..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
flatout1-2, rfactor, world racing 1-2, crashday, GTR1, insane, juiced, toca race driver 2-3, LFS(ez még 56k modemen is ment 4-5 kocsival 😄 ), richard burns rally, .... hirtelen ezek jutnak eszembe. Ha normális emberek jönnek össze játszani, akik nem töltenek le játék közben pl. akkor nincs gond ... lanon pedig sztem a rush hour-al sem lenne gond 😊
Forza.
sötétbarom: lanon simán menne, de még netre is meg lehetne oldani sztem... azért mamár nem 56k modemeken nyomjuk 😊 mindenesetre igy a játék kb 6-8 ora játékot ad, multi nélkül hamar elfelejtjük 😞
Forza.
Helyette van splitscreen! <#nyes>#nyes>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nem értés<#fejvakaras>#fejvakaras>
De mindjárt megkérdezem, hogy lesz-e. (szerintem lehet, hogy nem lesz - hisz azért ne feledjük, hogy ez csupán egy REKLÁM játék)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nah jah , de modolható , szóval ahogy kijõn ,jõnnek a modok hogy a szürke rendõrautó egy szürke Cobra 11-es BMW legyen 😉
hihetetlen jó lett a game!!!!! 😊 a licenszek minimálisan hiányoznak, de oda se neki... a nidforszpiderek életük végéig várhatnak ilyen fizikára/grafikára 😊 tökéletes, ha lesz rendes multi akkor pedig nem is kell több rész 😄
Forza.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Nézzétek meg 😊 (31mb) 18:40 kor lehet tölteni addigra megy fel ftpre 😄
Jah mielõtt bárki kérdezné a fecka miatt a Semir Gerkhant 😊 már régóta CSben ezzel a névvel játszom 😊
Counter-Strike PROMO
Ezt is nézzétek meg jó kis fejesek vannak benne 2 perces videó (10mb)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pedig nagyon imádom.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
googlébe beirod h ATI display driver azt kész..kiadja a legújjabbat -.-
googlit is jólenne használni 😄
+ Szép a grafika
+ Modolható
+ Jók a hangok
+ Van index,elakadás jelzõ,duda,villogó a rendõrautón , duda stb..
+ egyszóval : WR2 felturbozva job tõrténetettel 😊
- Csak két küldi van + 2 verseny
- nem lehet menteni
-/+ a legujjab driverek nélkûl nem megy
Next PC upgrade: 2022