3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Szabi1991
    mármint a kődlámpa villog :D
  • Gyocsika
    Bocsi csak nme tok privi üzeneteket küldeni a játék mappájába a villogókat a Semi MOX és a Semir MTL ezek közül mindkettőben meg kell változtatni a lámpák színét?
  • LeePí17
    képet! :D
  • Szabi1991
    tettem a seat ba villogokat XD
  • hykao #983
    Németországban.
  • hykao #982
    Ja lol a 2.1.7.-re gondolsz? Az igen...
  • GPx8
    Hol?
  • hykao #980
    Nem.
  • Gyocsika
    1.7 es verzió jó?
  • hykao #978
    Már megjelent a játék.
  • LeePí17
    igen..total commander :D
  • GPx8
    Mivel még hivatalosan nem jelent meg a játék, nincs hozzá sok mod. Az a helyzet, hogy ezek a nyugati srácok hajlamosak eredetiben megvenni és csak utána kezdik el moddolgatni a játékokat...
  • Gyocsika
    A hang kicseréléséhez is ez a progi kell?
  • hykao #974
    Rakhatsz. Az összes zene, hang kicserélhető...
  • Gyocsika
    Oks ez egy progi gondolom!
    És másik hangot is rakhatok be? mert van másik szirénám!
  • Szabi1991
    még nincs skoda de lehet hogy lesz :)

MTkit2 vel megnyitod a kocsit , Lights , és kiválasztod mien szine legyen , mikor világitson stb stb...
  • Szabi1991
    sry nem szoltam
  • hykao #970
    Még sehonnan! Ha elérhető lesz a magyarítás, jelzem! Nég csak tesztfázisban vagyunk!

Skoda akkor lesz, ha valaki berakja a WR2-ből ide. Rendőrségi matricát csináltam a WR2 Octaviájához...
  • Gyocsika
    A teljes maygarítást honnan szedhetem le?
    Szabi légyszi mond el hogy kell csinálni színes villogot előre is köszi!!
    És ninsc véletlen magyar Skoda rendőrautó?
  • hykao #968
    Ehh, dehogy!!! Ott azt írja, hogy melyik autóval lett megtéve a legjobb (rekord) kör... Mivel abban a küldetésben egy mentőautóval mész, és valószínűleg nem döntötted meg az a "rekordot" más autóval, mert még nem mentél azon a pályán sima versenyen, így a mentőautó tartja a rekordot egyelőre azon az útvonalon...
  • Szabi1991

azt írja hogy mentővel kell menni , de kőzben meg BMW vel
  • Szabi1991
    belekell piszkáni az autó modeljébe :)
  • hykao #965
    Ha nem tűnt volna fel, nem neked írtam! :)
  • Gyocsika
    És hogy lehet ilyen színes villogot csinálni?
  • Attila8805
    Nem is azt mondtam hogy a Videókártya memóriájától megya játék csak azt mondtam hogy 256-os.
  • LeePí17
    BANNER alatt!!!
  • bertino
    olvass már vissza!
  • Attila56
    nah lécci adjatok linket ahol kocsikat tudok leszedni....és az időt azt ki lehet kapcsolni??Vagy lehet szabad módban koricálni?
  • Attila56
    akkor mi?
  • hykao #958
    Látom nem sokat értesz az egész videokártya mizériához...messze nem a ram mérete a lényeg...
  • autoszimulator
  • Attila56
    jóó.Én is szeretnék egy 256-os kártyát csak még midig jó árban van :(
    És én a Geeforce-t már unom,mert szinte minden játéknál az Ati túlteljesít.És gondolom azért 256-os Ati-val a Cobra 11 játék meg 640X480-ban :D :D(2.0-es procival)
  • Attila8805
    Szevasz Drusza.
    Hát nekem 2.8+ os amd-m van ami 2000-en fut és eddig nekem is fx 5200-esme volt és szaggatott de most van egy 9600 pro-m 256mb-os és simán fut.
  • Attila56
    Sziasztok.
    Az lenne a kérésem hogy tudtok adni linket ahol vannak autók,modok,pályák mert ami a kép alatt van hogy a WR2-ben való autókat bele lehet rakni......nah az nem jön be nekem...mármint bejön csak nemtom hol lehet ott tölteni....
    Nah mind1,csak ennyi kérésem lenne.Meg amit alul írtatok linket az az autók,modok,ályák,stb..lin az se jön be.
    És P4 2.0 GHZ-s Geeforce Fx 5200-ason próbálta már a játékot valaki?Mert én igen és borzalmasan szaggat.Szóval 320x240-ben játszok minden levan véve és még így is szaggat.És nemtom végigvinni a játékot :(
    Az eső pályát sem.
  • LeePí17
    406 -.-

407 az újban lessz a Taxi 4ben...
  • Szabi1991
    meiket ? 406-407 ?
  • LeePí17
    Én a TAXI-s Peugeot-ot akarom a játékba!!!!
  • Swy
    KÖSIIIII !!!!!!!! TÉNyLEGY
  • GPx8
    Lehet.
    Ha POSTMORTEM verziód van, akkor keresd fel a POSTMORTEM mappát!
  • Swy
    helló nekem azt írja ki hogy tegyem be megfelelő cd/dvd-t!!
    Miért van ez? kihuztam a meghajtót de ugysem műxik:S Valaki helpeljen pls!!!

Köszi előre is és bocs az amatőr kérdésért!

Lehet hogy crack kell..?