Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játék nov.2. án jõn ki !!

most nov 26????ne má minden gamet eltolnak ebben az elmúlt 2 hétben

hykao
Igen. Minden technikai adat. És mivel a kerék és a kasztni két külön modell, így a .DS-ben található a helyzetük. Én pl. ezért is választottam a CLS-t kicserélésre, mert az hosszúságra kb. megegyezik a CLK-val, így a kerék is a helyén van (csak a hátsók szélessége nem).

Egyébként elérhetõ 3-as BMW és CLK modell is, ha valaki a realizmusra vágyna, kicserélhetõek rájuk az eredeti Synetic féle kamumodellek.
legyen igazad 😊
ien .DS fájlban van az is hogy hol legyen a kocsi kereke ?

ngcsnet
hát sztem eléggé hülyeség..de már nem csodálkozom rajtuk, ezek a tömeges-játékhír oldalak elég sokszor tévednek.
lol, a cobra11 2. részének a borítóját tették ki ×Ð

tényleg belementem egy kocsiba 280 al és nem szállt el 😄

hykao
Hát nem tudom honnan vették ezt, de a demó végén az olvasható, hogy November 2. - MINDENHOL...
Megjelenés ideje: 2006. november 26.
Remélem nem lesz igazuk...
És november 2. legkésõbb 3.-án kint lesz 😊

hykao
Azt te hol olvastad? Amúgy én meg azt remélem, hogy a teljeshez lesznek majd modok! 😊

Ja, csak úgy szólok, hogy a bevezetõ videó is módosítható, szal nosza, aki Cobra11-esebbet akar, semmi sem tartja vissza, hogy összeszkábáljon egyet. 😊
hykao
Nem az IRÁNYÍTÁST javítja, hanem a FIZIKÁT teszi realisztikusabbá.

Hmm, de jó lenne, ha csinálna Krom egy ilyen peccset a WR2-höz is, mely a karrier módot is szimulátorosabbá tenné. Valamint ha a WR2 editcar progijához hasonlóan egy .DS szerkesztõt kreálna. Na akkor aztán "kinyílnának" a lehetõségek a Cobra11-hez. (belsõnézet beállításai, forgalom és játszható autók kicserélése-módosítása - nem csak kinézetre, hanem menetteljesítmény és egyéb tekintetekben is)

Mert ugye az, hogy most felülírkáljuk az eredeti modelleket, csak esztétikai dolog, ergó csak a kinézet változik, a tulajdonságok nem, hisz a technikai adatok a fõ .DS fájlban vannak.
remélem lesznek még modok a demohoz 😊
mert azt olvastam hogy November 29.-én jõn a teljes <#rinya>

vhogy másabb az irányitás 😊
de kifejezetten tetszik !!

Sland
az irányítást javítja? mert szerintem jobb lett...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
<#eljen><#eljen> Igy már nem is olyan 1szerû 😄, kötelezõ felrakni!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#worship>
te már probáltad ?
Mert én nem értem hogy mi is ez pontosan , de szedem 😊

SötétBarom
<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hykao
Krom mester - aki már a WR sorozathoz is sok TOOL-t készített - most kiadott egy "szimuláció" peccset a demóhoz: KATT
Zolka6
nekem is tetszik, de nagyon lomha a gépem<#szomoru1><#rinya>
nem baj kicsit meg bütykölöm a gépet és......😊

amugy sztem túl könnyû a Nitro-szint is 😞

jaja.
jó game lesz szvsz.
ha van 5 percem cs és gtr2 között ezzel nyomom 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ha már van nitro lehetne ien idõlassitás is , néha jól jõnne 😊

elõztem 1 kisautót..de a kamionos is kivágottelém..így nemtudtam elkerülni az ütközést..
de a tábornok bírta..
-ugye tábornok? 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

mibe botlottál bele ? Lí Tábornokba ?😄

éppen elõztem mikor belebotlottam 😊
de az a kamion még mindíg sehol 😞

jah ok

fájlnevet kell átírni..

áá...pedig direkt kamionnal akartam menni.

ez így nem ééér.

autót hogyan lehet cserélni pl kamion busz?

Raho
Én még 1szer sem találkoztam ilyen kamionnal.<#merges2>

VW Jetta II 1,8T

Peck
Mész az autók között a BMW vel 😊....és 235 nél kiakad az óra....és kicsit uncsi hogy semmi nem történik csak mész mész mész..... vágod már? 😊)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

én 2x feltettem újra de semmi 😞
buszt is csak 1x látam :I

garam93
Nekem is eltûntek.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

én se láttam már egy jó idelye <#szomoru1>

12346
szal max 1-2^^

majd alkalomadtán megpróba, htx.

de van 1 kis bibi..
eddig találkoztam ijen ugratós kamionnal..mosmeg nincs...mié?
5let?

új civil rendõrautó.
a textúra nem lett rátéve 😊

-235 nél kiakad az óra (mert csak mész mész mész.....)
Ezt nem értem , hogy akad ki 235 -nél ? mérfõldbe vagy hogy ?

Raho
<#wink>A lényeget jól össze foglaltad.

VW Jetta II 1,8T

Peck
Véleményem a játékdemóról: pro/kontra

+Élvezetes játékmenet
+Autópályához élethû forgalom
+Index,lámpák stb
+Szoszo-realisztikus törések
+Cobra 11 es elszállok (full töretlen autóval) robbanok effektus XD (nekem teccik 😄 )
+RTL es visszajátszás

-Sok az egyforma autó
-Bugos
-235 nél kiakad az óra (mert csak mész mész mész.....)
-"rövid autópályás üldözõs szakaszok"....
-Az én autómnak a visszapillantója törik le míg a másikat a bontóba égetik effektus.....
-Hangok kicsit....khm lehet rajta javítani....
-Hát lisencelt kocsik,Semir,Tom arca kicsit XD "kocka"
"-Kezdõdhetne "Cobra 11" révén a játék az sorozat bevezetõjével...."

Ezen kívül sztem jó kis játék biztos patch lessz hozzá jobb lessz tõle vagy a FULL verzióban ezeket javítják,meg gondolom a Modderek is kreálnak dolgokat,szóval ütõs játék lessz szerintem!<#lookaround>

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

hykao
Van távoli nézet. Annál távolabbi minek már?
garam93
Nézetbõl csak olyan van h közeli
kicsit távoli
motorháztetõs
motorháztetõ nélküli
és b-vel elõrõl nézet.
Nem lehet vhogy körbe nézni a kocsit?Vagy távoli nézet nincs?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

hykao
Gerbill
A demo alapján tetszik, igaz kicsit árkáde, de jó a hangulata.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Zolka6
Sziasztok skacok, ez az eleanor, és a bmw-t ezt ingyen nem lehet letölteni vhonnan? segítsetek pls<#worship><#vigyor4>

hykao
A növényzet részletessége csak közepes szintig állítható maximum a demóban. A teljesben minden valószínûség szerint lesz extrém részletesség.
A WR2 demóval ugyanígy volt. Abban is csak közepes szintig lehetett állítani - de a teljes játék setupjában már extrémig ugye.
Kicsizoli

Okés értem vagyis nem igazán de megpróbálok próbálkozni<#vigyor2>

Kell ozzá valamilyen progi?

Készülget a gép lassan, de biztosan..

egy "kicsit" pelebiszkáltam a játékba 😊

Kicsizoli
Bocsi De hogy lehet "autót" váltani????
Valaki<#confused><#conf><#fejvakaras>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

arty
hykao: kiszedtem, leokéztam, ujra setup és visszapipálam és most tényleg nem tojás alaku a számlap 😊 köszönöm! nekem a kocsik tüntek picit furának, de a számlapon egyértelmüen látszott 😊

viszont a fû kirajzolási távolságát hiába irom át kézzel az 2 helyett 5-re (extreme lenne, mint wr2-ben), nem rajzolja ki messzebb 😞 remélem a teljesben ezen lehet finomitani 😊

Forza.

hykao
Pedig az ha be van pipálva, akkor normálisnak kéne lennie. A legjobban a számlapokon lehet látni a különbséget.