Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként elérhetõ 3-as BMW és CLK modell is, ha valaki a realizmusra vágyna, kicserélhetõek rájuk az eredeti Synetic féle kamumodellek.
ien .DS fájlban van az is hogy hol legyen a kocsi kereke ?
lol, a cobra11 2. részének a borítóját tették ki ×Ð
Remélem nem lesz igazuk...
És november 2. legkésõbb 3.-án kint lesz 😊
Ja, csak úgy szólok, hogy a bevezetõ videó is módosítható, szal nosza, aki Cobra11-esebbet akar, semmi sem tartja vissza, hogy összeszkábáljon egyet. 😊
Hmm, de jó lenne, ha csinálna Krom egy ilyen peccset a WR2-höz is, mely a karrier módot is szimulátorosabbá tenné. Valamint ha a WR2 editcar progijához hasonlóan egy .DS szerkesztõt kreálna. Na akkor aztán "kinyílnának" a lehetõségek a Cobra11-hez. (belsõnézet beállításai, forgalom és játszható autók kicserélése-módosítása - nem csak kinézetre, hanem menetteljesítmény és egyéb tekintetekben is)
Mert ugye az, hogy most felülírkáljuk az eredeti modelleket, csak esztétikai dolog, ergó csak a kinézet változik, a tulajdonságok nem, hisz a technikai adatok a fõ .DS fájlban vannak.
mert azt olvastam hogy November 29.-én jõn a teljes <#rinya>#rinya>
de kifejezetten tetszik !!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
te már probáltad ?
Mert én nem értem hogy mi is ez pontosan , de szedem 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem baj kicsit meg bütykölöm a gépet és......😊
jó game lesz szvsz.
ha van 5 percem cs és gtr2 között ezzel nyomom 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de a tábornok bírta..
-ugye tábornok? 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de az a kamion még mindíg sehol 😞
ez így nem ééér.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
buszt is csak 1x látam :I
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
eddig találkoztam ijen ugratós kamionnal..mosmeg nincs...mié?
5let?
a textúra nem lett rátéve 😊
Ezt nem értem , hogy akad ki 235 -nél ? mérfõldbe vagy hogy ?
+Élvezetes játékmenet
+Autópályához élethû forgalom
+Index,lámpák stb
+Szoszo-realisztikus törések
+Cobra 11 es elszállok (full töretlen autóval) robbanok effektus XD (nekem teccik 😄 )
+RTL es visszajátszás
-Sok az egyforma autó
-Bugos
-235 nél kiakad az óra (mert csak mész mész mész.....)
-"rövid autópályás üldözõs szakaszok"....
-Az én autómnak a visszapillantója törik le míg a másikat a bontóba égetik effektus.....
-Hangok kicsit....khm lehet rajta javítani....
-Hát lisencelt kocsik,Semir,Tom arca kicsit XD "kocka"
"-Kezdõdhetne "Cobra 11" révén a játék az sorozat bevezetõjével...."
Ezen kívül sztem jó kis játék biztos patch lessz hozzá jobb lessz tõle vagy a FULL verzióban ezeket javítják,meg gondolom a Modderek is kreálnak dolgokat,szóval ütõs játék lessz szerintem!<#lookaround>#lookaround>
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
kicsit távoli
motorháztetõs
motorháztetõ nélküli
és b-vel elõrõl nézet.
Nem lehet vhogy körbe nézni a kocsit?Vagy távoli nézet nincs?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A WR2 demóval ugyanígy volt. Abban is csak közepes szintig lehetett állítani - de a teljes játék setupjában már extrémig ugye.
Okés értem vagyis nem igazán de megpróbálok próbálkozni<#vigyor2>#vigyor2>
Kell ozzá valamilyen progi?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Valaki<#confused>#confused><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
viszont a fû kirajzolási távolságát hiába irom át kézzel az 2 helyett 5-re (extreme lenne, mint wr2-ben), nem rajzolja ki messzebb 😞 remélem a teljesben ezen lehet finomitani 😊
Forza.