Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driver3-at én most próbáltam csak ki, de nagyon tetszett, Nápolyi pálya nagyon tetszetõs, törés is szép, és némelyik zugban rejtett kocsikat lehet találni, nekem bejött, ha mafia tetszett neked, akkor csak ajánlani tudom😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
egyébként szerintem is TDU-nak nagyon mûanyag szaga van de szerintem attól még élvezesetes játék lesz, de nem szimulátor..
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Baromi jól esne egy utcai autós spiel, ami szim jellegû, nem pedig "250ee széjjjedriftelem a szakadék széééléét yeeee"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nekem a tdu kéne 😊
ugyanez csak gyárlag ien minden mód nélkûl (de az nem havas italia hanem napos hawai😊
Egyébként ilyen szempontból a WR és a WR2 jelenleg ami szóba jöhet. Az összes pálya nyitott, több négyzetkilóméteres, a kötött versenyeknél is csak terelõnyilak igazítanak útba, illetve van FREERIDE opció is.
Az én kedvencem a WR2 FREERIDE (100%szim) + havas itália pályamódosító addon + egy belsõnézetes addon autó + Snyder forgalom addonja (kb. 80 féle , részletgazdag forgalmi autó - csúcsforgalom beállítással). Ott aztán lehet menni mindenfelé. Van autópálya szerû része a pályának, de rally, árkon-bokron át szakasz, és vidéki, magaslati rész is, stb...
szerintem is unalmas egy idõ után a körbe-körbe versenyzés, semmi forgalom, semmi akadály
#485: utcairól nem kell egybõl nfsu-ra gondolni...
nfsu-t tessék elfelejteni <#idiota>#idiota>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
az általad - gondolom - preferált körpályás racsingolások méginkább olyanok, hogy mész körbe-körbe-körbe-körbe, és már meg is untad, aztán másodikra megint ugyanazt kapod^^ utcai játékoknál ugyanúgy lehetnének pontos paraméterek. és mivel az utcák, vidéki tájak nem csak körbe-körbe mennek, így még meg se lehetne unni^^ legalábbis nem olyan überhamar, mint a klasszikus értelemben vett szimeket. egy ideje már nem is érdekelnek, mert mindig ugyanazt kapom, csak más kiadótól. pl wr-ekben, slr-ben, mafiában van szabadság. mégha nem is überreal fizika figyel bennük, nem rosszak. bár az utóbbi nem racsing játék, de jókat lehet benne autókázni.
481:értem, de erre vhogy nem gondoltam.De tök birom a single race-ben amikor 180-al beleszáll egy "kollega" a szembejövõ forgalomba.<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
nem érsz be idõben..akkor a szembe forgalomba tudsz menni 😊
de sajna csak a kezdõpontig😞
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
gagyi.
Remélem a fullhoz lesz valami átfogóbb ..
Valami tipp?
Másik észrevételem, hogy kéne egy sokkal büntetõbb damage rendszer.. Ez így abszolut nem izgi, hogy verseny közben eltrafálok 15 autót szembõl, de még mindig tolom kiló nyolcvannal...
Más: itt egy másik Cobra11 fõcímzene változat: KATT
sztem mondjuk még a HARD mód is elég eccerü, remélem a fullban nagyobb lesz a kihivás 😊
(a nitro mod marhaság, nitroval a játék csak könyebb lesz, nem nehezebb)
Forza.
THX!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Szóval a teljes játék összes küldetését érintõ SZIM peccshez végig kellene tesztelni az összes küldetést, hogy nem teljesíthetetlen-e SZIM módban.
Forza.
mintha a saját kocsink is nehezebb lenne, nehezebb megfogni! nagyon élvezetes, tényleg jo lenne a wr2-höz 😊
Forza.
fax kis feelingje van már 😊
télleg vki csinálja már meg semirem bömösét és Tom merdzsóját 😊
mert én mentem és kajak lelassultam..kijöttem belõle felgyorsultam..
=D
nah mind 1 ,akor marad Borg oldala 😊
Töltsd le, amelyik tetszik, és módosítsd a Cobra11-hez.
és feltõltõd vhova plííz ? <#lookaround>#lookaround>