3508
-
LeePí17 #1109
nekem is!!!
(végre itthon..most próbálom ki szabi rendőrverdáját..) -
#1108 Mad Max powa -
#1107 csinálj egy Main Force Patrol-os festést! :) ilyet :) -
#1106 De majd berakod ujra hangal eggyüütt nem? -
Szabi1991 #1105 tőrőltem mert sz*r lett -
#1104 Nekme se!
Raho Kösziiiiii!!! -
#1103 megjöttek a pttm forum rémjei flamelni -
#1102 Elválalom, úgy is unatkozom. -
#1101 Nem tölti be az oldalt!!!!!
-
#1100 Lenne egy kérésem valaki ugyanígy megcsinálná a mentőautót is mint ez a rendőrautót itt van egy csomó kép a mentőről!!! -
#1099 Ezt a játékot lehet itthon kapni?
Ha nem akkor honnan lehet leszedni? -
#1098 persze ez igaz.de szerintem nem volt benne olyan sokszöveg amit ne leghetett volna megérteni,vagy ki logikázni.nem fikázni akarom a munkát,sőt nagyon jó hogy csináljátok,csak,azt mondom ,hogy nem kell kétségbe esni attól ,hogy nem értesz vmit a játékban. -
#1097 Fenébe nem tom leszedni!!4 -
#1096 Nagyon szuper a gép a szirénahangot is rakd bele légyszi majd!!!! -
#1095 Valszeg kodek hiba. A játék CD-jén megtalálható a szükséges kodek, de menüből is állítható, hogy WMV8-at vagy WMV9-et használjon. -
#1094 Hú tényleg. Sőt mindkét verzió megtalálható, ugyanis az angol és a német intró más-más. (AfC11_intro és AfC11_intro_en) -
#1093 Megtaláltam torrenten
Thx -
#1092 Hi!
Nem tudjátok mitől akad a bemutato video és a menü(ott is a háttér video miatt)? -
#1091 Közben megértettem, hogy arra gondoltál, eredetileg magyarul. Hát én szívesen megcsinálom amíg nem lesz jobb. -
#1090 A játékhoz szerintem a legújabb sorozat eredeti intróját mellékelték, de fel tudom venni a német RTL-ről is ha kell. -
#1089 Hi!
Nem tudjátok mitől van az hogy a bemutatóvideo meg a menüben a háttérvideo akad?(az egész főmenü akad ezmiatt de a játék nem akad) -
#1088 Ááá valahonnan meg kéne szerezni az eredeti sorozat intrót (12-es karika nélkül) -
#1087 Jó akkor megcsinálom! Természetesen képpel együtt gondoltam. A játékhoz mellékelt eredeti intro filmje alá teszem a magyar hangot, mert jobb RTL KLub logo és 12-es karika nélkül. Ma este felveszem és valószínűleg holnap már kész is lesz. -
Szabi1991 #1086 dc,torrent ,warez stb.. -
#1085 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy honann lehet leszedni a teljes jatekot mert a Demo naogyon bejönn és ahogy látom ti már a teljessel toljátok.
Előre is kössz a választ -
Szabi1991 #1084 jó őtlet sztem !
vedd fel ha tudod és tedd fel vhova netre:)
és lehetőleg ez legyen a neve : AfC11_intro.wmv -
#1083 Összehozhatod, de akkor képpel együtt lenne jó. :)
Valaki már linkelt be korábban egy eredeti intrót, csak nagyon alacsony felbontású volt sajnos. -
#1082 Van már magyar intró, vagy felvegyem az RTL Klub-ról a magyar hangot hozzá? Ha érdekel benneteket szívesen összehozom. -
#1081 Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy mások szívesen dolgoznak a többiek kedvére, lehúzod itt az egészet. Mire jó ez? -
#1080 Hát hol az a hézag? Én ezen a képen úgy látom, le lett ragasztva mindkét ajtó elöl-hátul! :)
-
Szabi1991 #1079 van "hézag" csak eltűntettem a kilincset :) -
#1078 De hamar feladtad! :) Valamit nyilván elfurulyáztál a fájlszerkezeteknél vagy valami, ha kiugrik a játék. Ellenőrizd még egyszer!
A másik dolog: mondtam, hogy figyelj az ajtó és az egyéb hézagokra! Legjobb ha az eredeti matricázást módosítod, úgy, hogy a réseket nem tűnteted el! Most, hogy szállnak ki-be az emberkék az autóból-autóba, ha totál lematricáztad a kocsi oldalát lámpától-lámpáig? :) -
#1077 Miért ha kevés a szöveg, akkor már nem kell megérteni vagy mi? Azért nem árt, ha az ember érti a feladatokat nemde? -
#1076 Már elkészültem teljesen a szöveges részével a dolognak. Letölthető valószínűleg csak akkor lesz, ha a szinkronmunkálatok is elkészülnek. ...de persze már írtam ezt egy párszor itt... -
Szabi1991 #1075 na jó én feladom nem megy ez a texturázgatás :( -
#1074 én csak azt nem értem,hogy pl. egy ilyen játékhoz minek kell annyira az a magyarosítás,alig van benne szöveg...de mind1,engem igazán az érdekel,hogy csak ilyen felülírósan lehet majd a késöbbiekben is autót betenni? -
Szabi1991 #1073 neked megy a rendőrautóm ? -
Szabi1991 #1072 -
#1071 Szerintem igen, mert először úgy csináltam ahogy le van írva, kicsomagoltam a főkönyvtárba, utána meg úgy is, hogy külön csak a Polizei mappát tettem be, de ugyanúgy kidobott amikor a választásnál a rendőr változat jött volna. -
Szabi1991 #1070 jóhelyre másoltad ?