Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
"ha olyanom van cikázgatok a parasztok között, vagy csak lesem a tájat, benézek minden kis zugba, néha érdekes dolgokat találok, és jól elvagyok😊"

Driver3-at én most próbáltam csak ki, de nagyon tetszett, Nápolyi pálya nagyon tetszetõs, törés is szép, és némelyik zugban rejtett kocsikat lehet találni, nekem bejött, ha mafia tetszett neked, akkor csak ajánlani tudom😉

12346
akkor tényleg ne menjünk bele😊 pl f1 nekem mindig is unalmas volt. legyen szó játékról, vagy valóságról. wr-ekben, mafiában szeretek autókázni. ha olyanom van cikázgatok a parasztok között, vagy csak lesem a tájat, benézek minden kis zugba, néha érdekes dolgokat találok, és jól elvagyok😊 racsingoknál meg semmi nincs számomra😞 ronda, szürke, koppintott pályák (folyosók), és mint ahogy barom is mondta, autókra még véletlenül sem hasonlító négykerekûekkel kell körbe-körbe rohangálni^^ régen szerettem az ilyen jellegû szimeket, de jóideje némi csömör lépett föl^^ sosem fognak ezek igazán újat mutatni. csak épp oldszkúl gt izékkel kell menni, vagy szintén oldszkúl f1-ekkel. igazándiból lehet, hogy inkább az a bajom ezekkel, hogy fantáziátlannak találom. csak a liszenszeket kell megvenni, és lekoppintani mindent, és már lehet is körbe futkorászni😊 pl wr1-2 tájak igencsak jók lettek😊

Istencsászár
Nem ugy tünik hanem biztosra vehetõ, és ez lesz a legnagyobb hibája.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem is azért várják sokan sztem 😊, én is szimes vagyok, de ezt várom én is, a szórakozás miatt 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ngcsnet
igen, ez is "utcai" játék lenne, de mégsem "illegális"...

egyébként szerintem is TDU-nak nagyon mûanyag szaga van de szerintem attól még élvezesetes játék lesz, de nem szimulátor..

hykao
TDU nagyon úgy tûnik nekem a videók alapján, hogy fényévekre van a szimulátor módoktól...
én olyan játéknak örülnék, ahol pl. mikrobuszoddal szállítmányozol mindenfelé, 100%-os szim lenne a jó, vagy autóval, ez már mindegy. Szóval hétköznapibb autókkal országúti szimulátor, ahol a cél, sértetlenül végigmenni A-ból B-be. De azért egy kis idõlimit lenne. Meg lehetne hülyéskedni néhány AI-val az országúton, erõlködne velünk, stb. Rendõrök, de azért ilyen menekülés baromság ne legyen már. Meg a fogyasztás is számítana, ne járj mindig üveghangon. Tudom, ez olyan mint a hétköznapi élet, akkor minek belõle játék, stb. stb. De már hány olyan játék lett sikeres az elmúlt idõkben, ami ezt dolgozza fel? (pl. a SIMS baromságok)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SötétBarom
Nem a szabadság volt a kiindulási pont, hanem az, hogy az összes szimnek valami megborult versenysorozat az alapja, ahol autóra alig-alig hasonlító gépekkel kell róni a köröket ugyan olyan pályákon, annyi különbséggel, hogy mások a kanyarok.. A forma 1 pedig az, amitõl abszolút hülyét kapok..

Baromi jól esne egy utcai autós spiel, ami szim jellegû, nem pedig "250ee széjjjedriftelem a szakadék széééléét yeeee"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Istencsászár
Ebbe ne mennyünk bele... csak annyit mondok f1 2000 és most 2006 van, akárhogyis ez 6 éve ( sõt grand prix 3at bele sem számoltam 😊 ) és még mindig nem unalmas, hetente megyek ( ha van idõm ) több száz kört az élmény miatt és mer szeretem. Wr2 free ride is jó, el is szórakoztam vele, kocsikáztam, azt meguntam, nincs benne kihívás. Maffia is jó, de az sztori orientált, és persze szórakoztató menni szabadon azt megunja az ember, mer nincs benne semm kihívás... - Ha nagyon kocsikázni akar valaki akkor beül és megy pár kört a városban 😊) - Szal ezek a szabadság a játékokban frankó, legyen akár fps, autó, repülõ ( GTA ) stb, de egy idõ után unalmassá válik mer kihívás nincs benne, legalábbis nekem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

off :
nekem a tdu kéne 😊
ugyanez csak gyárlag ien minden mód nélkûl (de az nem havas italia hanem napos hawai😊

hykao
Szabad verseny alatt mit értesz?
Egyébként ilyen szempontból a WR és a WR2 jelenleg ami szóba jöhet. Az összes pálya nyitott, több négyzetkilóméteres, a kötött versenyeknél is csak terelõnyilak igazítanak útba, illetve van FREERIDE opció is.

Az én kedvencem a WR2 FREERIDE (100%szim) + havas itália pályamódosító addon + egy belsõnézetes addon autó + Snyder forgalom addonja (kb. 80 féle , részletgazdag forgalmi autó - csúcsforgalom beállítással). Ott aztán lehet menni mindenfelé. Van autópálya szerû része a pályának, de rally, árkon-bokron át szakasz, és vidéki, magaslati rész is, stb...
ngcsnet
és szerintem a törés sem volt valami igazi, nekem kifejezetten nem tetszett.

passatgt
ja csak ott is hiányzott a szabad verseny.Volt bene hogy egyedül lehetett menni idõ nélküld,de akkor is csak egy kijelölt pályán:S

meg pl. nfs porsche unleashed ugye, az se volt rossz

ngcsnet
jó kérdés!
szerintem is unalmas egy idõ után a körbe-körbe versenyzés, semmi forgalom, semmi akadály

#485: utcairól nem kell egybõl nfsu-ra gondolni...
nfsu-t tessék elfelejteni <#idiota>

garam93
De azt h lehet hasznélni?Nekem csak egy player-nél enged entert ütni.Ez vmi többjátékos mód?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

a megoldás split screen mód..

12346
he? pl a wr egész jó próbálkozás volt, aránylag nem rossz fizikával. sõt, hykao, a wr2 freeride-jával is kezdek megbarátkozni😄 slr se rossz, deh.. gyerkõcbetegségek ugye.
az általad - gondolom - preferált körpályás racsingolások méginkább olyanok, hogy mész körbe-körbe-körbe-körbe, és már meg is untad, aztán másodikra megint ugyanazt kapod^^ utcai játékoknál ugyanúgy lehetnének pontos paraméterek. és mivel az utcák, vidéki tájak nem csak körbe-körbe mennek, így még meg se lehetne unni^^ legalábbis nem olyan überhamar, mint a klasszikus értelemben vett szimeket. egy ideje már nem is érdekelnek, mert mindig ugyanazt kapom, csak más kiadótól. pl wr-ekben, slr-ben, mafiában van szabadság. mégha nem is überreal fizika figyel bennük, nem rosszak. bár az utóbbi nem racsing játék, de jókat lehet benne autókázni.

Istencsászár
Utcai? tehát illegális? pont ezért, abba mi legyen a szim? népnek NFS kell, cicababákkal, nigga zenéval, neonnal, tunnigal, csillogó graffal... ebben van a pénz. A szim más világ. Valamilyen vilgágbajnokságot, bajnokságot dolgoznak fel, ahol pontos paramétereket kapnak a kocsikról stb... hogy olyan legyen mint a valóságban. De az álltalad mondott utcai helyszínen játszódó játékok is körpályások, hisz mész körbe körbe, csak az ut szakaszok változnak, de csak elsõ végigjátszásra uj, másodikra megint azt kapod.

12346
ugye? így gondolázom én is...:/

SötétBarom
Az mér van hogy minden ami szimultár, az valami idióta zárt versenypályán körözés, vagy ralli??? Mér nem lehet csinálni egy utcai szimet? (SLR???)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

garam93
480:csak kérdeztem h van-e vmi más módja is.
481:értem, de erre vhogy nem gondoltam.De tök birom a single race-ben amikor 180-al beleszáll egy "kollega" a szembejövõ forgalomba.<#vigyor2><#vigyor3>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

ha a 2. küldetést nem csinálod meg..
nem érsz be idõben..akkor a szembe forgalomba tudsz menni 😊
de sajna csak a kezdõpontig😞

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

valószínûleg úgy, az miért nem jó?

garam93
De ti h mentek szembe a forgalommmal?Csak egy küldi és egy verseny van szembe.

garam93
Én csak hátulról szoktam 230-al belemenni vkibe.<#vigyor3><#vigyor2>

Istencsászár
Mielõtt túlzottan belemerültök, le kell szögezni hogy ez egy igazi arcade játék, nem pedig sim. A lényege a száguldás és szórakozás, akció. Sim módtól nem lesz a játék szimulátor, csak a kocsi viselkedése hasonlít egy utcai jármûhöz, hogy is monjdam nem NFS szintû buldózer "szim". A törés is ennek megfelelõen van, a forgalom jobban törik, és robban a látvány és a prögés miatt, míg a mi kocsink nem. Ha valaki arra vágyik játszon a GT2õvel és ha ott megpuszilja a falat vagy az ellenfelet, akkor már vége is a mókának és nem megy sehova 😊.

80-90%-os töréshez el kell találni legalább 6 autót szembõl 180-nal..

gagyi.

garam93
Nekem ha már 80-90%-os törés van, sose megy 90-nél gyorsabban.

SötétBarom
=(

Remélem a fullhoz lesz valami átfogóbb ..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hykao
Nincs tipp. A szim peccs CSAKIS a karrier mód két pályáját teszi realisztikusabbá.
SötétBarom
A sim patch nem mûködik splitscreen módban.. =(
Valami tipp?

Másik észrevételem, hogy kéne egy sokkal büntetõbb damage rendszer.. Ez így abszolut nem izgi, hogy verseny közben eltrafálok 15 autót szembõl, de még mindig tolom kiló nyolcvannal...

hykao
Nitro módban kevesebb az idõd, mint a hard módban.

Más: itt egy másik Cobra11 fõcímzene változat: KATT
arty
igaz... itt mondjuk, ha nem lehetne megcsinálni 1 küldit, akkor könnyebbre veszed nehézséget és akkor több idõd van és meg tudod csinálni 😊

sztem mondjuk még a HARD mód is elég eccerü, remélem a fullban nagyobb lesz a kihivás 😊

(a nitro mod marhaság, nitroval a játék csak könyebb lesz, nem nehezebb)

Forza.

na ez jol jön 😊
THX!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Istencsászár
Eredeti Cobra 11 intro, ezt is csak felül kell írni az RTL logót cseréli ki. Sajnos csak a youtube kis felbontású videóját tudtam lekonvertálni, mivel jobb minõségüt vagyis egyátalán másutt beszerezhetõ anyagot nem találtam, de remélem azér ezis megteszi.

ZAZ
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Láttam már a hivatalos oldalon a videót meg minden és szeretném megkérdezni hogy megjelent e már és ha meg akkor hol lehet megvenni vagy letölteni a játékot.Elõre is kösz.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

hykao
Nos Krom tervezi, hogy esetleg lesz ilyen peccs a teljes verzióhoz is. Csak felmerül egy probléma, amirõl magam is megfeledkeztem. Mégpedig, hogy a küldetések (akárcsak a WR2-ben is) a beállított ÁRKÁD módhoz lettek igazítva, magyarán nem biztos, hogy a küldetések szimulátorosabb módban is teljesíthetõek maradnának. Mert ugye árkád módban gyorsabbak vagyunk, stb...

Szóval a teljes játék összes küldetését érintõ SZIM peccshez végig kellene tesztelni az összes küldetést, hogy nem teljesíthetetlen-e SZIM módban.
arty
hardwireden lobbizok érte, h legyen hir belõle... legyen népszerübb a játék 😉 szvsz legtöbben még csak nem is hallottak a játékrol

Forza.

arty
zseniális! kb. 15x játszom végig a demot 2 küldijét + 1-2 versenyt 😄

mintha a saját kocsink is nehezebb lenne, nehezebb megfogni! nagyon élvezetes, tényleg jo lenne a wr2-höz 😊

Forza.

thx már elõbb betettem..
fax kis feelingje van már 😊

télleg vki csinálja már meg semirem bömösét és Tom merdzsóját 😊

Istencsászár
Eredeti fõcímzene, csak másold be és írd felül!

a 2. üldözés közben a nagy kanyar után..autópályán mentetek már a lassító sávban?
mert én mentem és kajak lelassultam..kijöttem belõle felgyorsultam..
=D

ugy se megy ...
nah mind 1 ,akor marad Borg oldala 😊

hykao
Ez a link alatt olvasható szöveg mond neked valamit??? -> "right click and save target as ..."
hykao
Mi nem jeleníthetõ meg? Melyik lap?
hykao
Mit csináljak meg rajta? Direkt beraktam a fejléc alá a WR2 topik linkjét, ahonnan csak egy kattintás a bannerre, és máris elérhetõek a WR és WR2 addonjait tartalmazó gyûjtõ .xls listák - linkekkel.

Töltsd le, amelyik tetszik, és módosítsd a Cobra11-hez.
ha lenne egy kis idõd megcsinálnád plz a bõmõst meg a céelkát ?
és feltõltõd vhova plííz ? <#lookaround>