3508
-
Szabi1991 #1482 csinálhatna vki egy Gokart modot :P -
LeePí17 #1481 ismerni ismertem csak a 9.részben még az előző stolte úr volt..most meg ő... -
#1480 nem ismertétek andrét? ő meghalt asszem valami motorcsónak balesetben a film szerint -
LeePí17 #1479 most néztem bele a 1évad 10.részét..de már más TOM személyisége...
André fux a neve..
az a fura h a 9.részben még nem ő volt hanem ő (#1394)
na mind1 :) -
#1478 nyomd végig hardon, a szim móddal ;) (jopár küldi sztem lehetetlen) -
Mojlepque #1477 na már kész is voltam vele pénteken, amikor föltelepítettem, és már annyit játszottam vele, hogy már nem találtam benne érdekességet... ...kár hogy nincs olyan hogy szabadon lehetne autókázni az egész autópályán, mindenhol ott vannak a nyilak:( -
#1476 suna logoja minden nap más :) -
Szabi1991 #1475 -
LeePí17 #1474 az enyémen Miskolc naplementében.. -
#1473 harmadik kép -
LeePí17 #1472 privi ment -.- -
Szabi1991 #1471 mi van a képeteken ? :) -
#1470 off
kérném szépen a nick logód eredeti képét, ha lehet! :D
on -
LeePí17 #1469 ahonnan akarod... -
#1467 Amúgy a szim mód egyelőre nem kompatibilis a magyarítással (pontosabban annak szöveges részével), mert mindkettő ugyanazt a fájlt írja fölül. Így egyelőre úgy néz ki, hogy valaki vagy magyarul fog játszani vagy szim módban...
Ha ez nagyon zavaró lesz a visszajelzések alapján, akkor lehet, hogy változtatunk a dolgon... -
#1466 készvagyok HARD-on!
két küldetés nem sikerült, de ott érzem is hogy esélyem sincs, maradnak easyn megnyerver...
viszont, a szim mod talán még közepes/könnyű fokozatban is nagyobb kihivás lesz, a demos emlékek alapján :)
-
#1465 telepitsd ujra .... ;) -
Mojlepque #1464 bocs megint én...
De az gond ha más nyelven telepítettem, mint amilyen a no cd patch? -
Mojlepque #1463 na most már az ez előttivel nincs gond, most már ezt írja ki:
No disc: Please make sure the original disc is inserted into a drive, and can be accessed by the computer. Restart the application and try again.
Nos akkor erre no cd path vagy ilyensmi jó? -
Mojlepque #1462 nem indul el a game...:( azt írja ki (fordítom) hogy nem találja az .exe file-t. Ilyenkor mi lehet a problem?
Illetve a file-k között van egy olyan link hogy www.saugstube.to és utánna írja: The best EmulePage.
Ez arra utal hogy valamu emulátort kell hozzá letölteni?
Csak mert találtam valami file-t a játékkal kapcsolatban (sd-co11.rar) de nem tudom letölteni.
Valakinek van valami 5lete? -
Szabi1991 #1461 pff a magyarositásom is elszállt :(
remélem hamar készlesz a szinkron :) -
Szabi1991 #1460
az a poén hogy tegnap töröltem le mert kelett a hely :D -
#1459 Forgalom addon pakk az AFC11-hez és a WR2-höz. -
#1458 remek, az utolsó pályát már szimben nyomhatom le :D
azzal "szenvedek" hetek óta :D -
Mojlepque #1457 yeah! 2 nap és meglesz a game! -
#1456 Egyelőre ez van, ezt kell szeretni. Semminél jobb szvsz, nem kell elégedetlenkedni... -
#1455 A carrier sim-es lesz tőle, yeah.. Se a single race, se a splitscreen.. Erről ennyit =( -
#1454 Hogy érted? -
#1453 Szart se ér sajnos =( -
#1452 Mikulásra Kromtól: [URL=http://synetic.de/board/viewtopic.php?t=2155]Az MBWR és a WR2 freeride módjából megismert "100% szimulátor" mód a Cobra 11 Nitróhoz!!![/URL] -
#1451 Nem. Mindenképp vegyél másikat, és nem csak emiatt a játék miatt! -
Redfox #1450 Hali!
Nekem egy GeForce3 Ti 200-asom van, s mikor el akarom indítani a gamet, ezt írja ki:
Could not create Direct3d device!
Gondolom ez azért van, mert a kártyám nem megfelelő. Orvosolható a gond anélkül, hogy vegyek másikat?:)
Előre is thx: Redfox -
#1449 Nem csinálná meg senki??? Valaki PLEASE!!!!! -
Mojlepque #1448 az ez előtti részeknek mi a neve, illetve vannak még ennél újabb Cobra 11-es verziók is? -
LeePí17 #1446 a banner alatt... a Wr2es topikból..és persze a google a barátod ;) -
#1445 honnan lehet letölteni wr2 es autokat
vagy ezek a pl piros bmw gyárilag benne van?
és ien volvo busz??
-
#1444 A magyarítást akkor fogjuk "kikurni", ha kész lesz teljesen, szinkronnal együtt...
És mégegyszer megkérek mindenkit, akinek megvan a béta, hogy ne tegye publikussá! -
Szabi1991 #1443 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ugy is magyar , szöval tök mind1:P
bár azért szinkronnal jobb lenne... -
LeePí17 #1442 sztem irja ki a banner alá piros betükkel h magyarosítás MAJD elérjhető lesz x időn belül :)
bár ígysem olvassák el a dolgokat.. -
Szabi1991 #1441 hykao : sztem publikáld a szöveges verziót mint public béta , és ha készlesz a szinkron akkor az lesz a végleges :)
(én nemmerem senkinek odaadni:)