3508
-
#1522 OFF
de van logika is a világon ;)
a windows mindig külön particion van, mind1, h 1 vagy 5 winyod van ... hacsak nincs egy kisebb, gyors, WD Raptorod csak a windowsnak :) -
LeePí17 #1521 "mindenki másképp csinálja.."
nem vagyunk 1formák.. -
#1520 több vinyóm van, több partícióval. mi a probléma? -
LeePí17 #1519 jó ha 1 vinyód van...de ha több... -
#1518 miva?? épp ezért JÓ a több partíció. -
LeePí17 #1517 lehet codec..vagy vga probléma.. -
#1516 Nem tudjátok miért van az, hogy játék közben pl. a menüben ha beállítom, hogy mutasson videókat, akkor ezek ugye rövidek, és gyakran van videóváltás. Viszont videóváltás között nálam eltelik pár másodperc, és ilyenkor nem tudok csinálni semmit sem, megáll pár másodpercre a program, míg el nem kezdődik egy új videó. Van módszer rá, hogy gyorsan történjen a videováltás? Mert így nagyon idegesítő várakozni. -
Szabi1991 #1515 jah a kék-fehér Rendőrautó ! :) -
LeePí17 #1514 na vazze azt elvitte a formázás :S
lál és még az enyémet is..
ezér ne használjatok több patriciót.. -
Szabi1991 #1513 Suna nincsmeg a régi rendőrautóm neked ? :D
ha véletlen megvan akkor töltsdfel pliz vhova :) -
#1512 figyelmesebben elolvasod kérlek ,ez csak demoval kompatiblis : )
én már probáltam ezt én nem jó. -
#1511 van -
#1510 Van valami örök nitro cheat?
Jah amugy már sikerült elindítani normálisan a gamet.. -
#1509 uhh, kicsit elkapkodtam :)
kösz ^^
átírtam, feltöltöttem ftp-re. -
#1508 Akkor viszont más a gond. Az eredeti mappa neve "kl_w1", a tiéd pedig "k1_w1". :) -
#1507 ??
hát csak a módosított dolgokat tettem a zipbe, egyébként tudom hogy még nem az igazi, csak a saját szórakoztatásomra készítettem, főleg hogy elég nehéz volt a hátsó lámpát úgy megcsinálni hogy ne legyen undorító, mert a forma miatt teljesen széthúzta a textúrát, lesz ez még jobb is XD -
#1506 Igen. Ja, és ahogy nézem, véletlenül kihagytad a "töröttüveg" textúrát a mappából. -
#1505 mármint nagyobb felbontású texturákat? -
#1504 Igen rá. Amúgy nyugodtan használhatsz részletesebb textúrákat, csak a képarány megtartására ügyelj. -
#1503 Jey Bee-re gondolsz? feltettem a modját, de az A4-eshez csak új paintjobokat csinált, bár a teherautóhoz csinált 1 merci skint.
kösz:) -
#1502 Ebben a topikban dolgozik egy csóka ún. "valódi forgalmon". Van már letölthető bétaváltozat. Ahogy néztem pár teherautó és az A4-es lett átalakítva (amit ő A6-nak vél...) egyelőre. Szerintem írj be oda és vedd fel vele a kapcsolatot, és egyeztessetek, hogy ne ugyanazokat az autókat módosítsátok mindketten, inkább osszátok meg a melót! :) Angolul írhatsz be nyugodtan oda! -
#1501 KITT-et pliz -
#1500 na már sikerül lwo-ba menteni az autókat, tehát megpróbálok ráállni 3d modellekre :P -
#1499 alakul :) -
#1498 [URL=http://www.freeweb.hu/ngcs/files_pics/afc11n/corsa_realfacing/corsa_rf.html]Corsa C, új lámpákkal, hogy Corsásabb legyen [/URL] -
#1497 adjad a screenshotot! ;) -
#1496 Oxa! Köszi! -
LeePí17 #1495 sehonnan..
türelemmel várj és lesz magyarosítás..szinkron is :) -
#1494 Hali? -
#1493 Nekem is a magyarositás kellene! Még a 75% os is jó lenne. Honnan lehetne letölteni? -
#1492 Neked honnan van magyarításod? -
#1491 OK vettem -
Szabi1991 #1490 #1467 -
#1489 Helo Hogy lehet összehangolni a magyarosítást a Krome-féle szim móddal? Vagy egyik,vagy másik működik,a kettő eggyütt nem -
#1488 olyan lehetőséget nem ad. -
Mojlepque #1487 szimulátor mód? De milyen lehetőségeket ad?
Csak mert engem az érdekelne jobban hogy szabadon lehetne száguldozni amerre csak akarok -
#1486 #1452 Töltsd le, rakd fel, azt meglátod... -
Mojlepque #1485 hardon nyomtan végig a game-t, de mi ez a szim mód? -
LeePí17 #1484 3napig engedi majd tölteni.. -
#1483 Cobra11 Hungary Mp3