3508
-
#1440 én is ezt akarom tudni miko kurják má ki a magyaritást
mert má kezdem elveszteni a játékba a fonalat -
Mojlepque #1439 de mégis mikor?
Egyébként szerintetek futna az 1,3GHz-s procimmal, csak mert ha jól emléxem gépigénynél 1,8GHz volt írva. -
#1438 Még nem letölthető. Nemsokára. Egy kis türelem! -
#1437 szevasztok
van már ehhez magyaritas??
-
#1436 Ehh...akkor leírom mégegyszer, hogy mit szeretnék: aki tudja, hogy mikor hangzik el ez a CB-s duma a játékban (milyen szituációkor vagy milyen szituációt követően), az írjon légyszi!
Még egyszer: nem a mondat fordítása kell!!!
(egyébként szvsz nem arról van szó, amit írtál...) -
LeePí17 #1435 szvsz mikor megy az üldözés..és már látótávolságon kívül van az üldözött..
ez olyan "mmm hagyd, már úgysem kapod el..."
szvsz..de lehet vki más másképp gondolja :) -
#1434 Ácsi!!! Nem a fordításra vagyok kíváncsi!!! Szerinted belekezdenék játékok fordításába, ha nem boldogulnék ilyen egyszerű mondatokkal???
Ahogy írtam, arra vagyok kíváncsi, hogy milyen szituációban hangzik el ez a beszólás, hogy minél odaillőbb fordítást kreáljak!!! -
LeePí17 #1433 Well, at least you're not following
csekély az esélye ne kövesd (nem szószerint..)
de minjá megnézem szótárban :) -
#1432 Aki játszik még a játékkal, vagy esetleg emlékszik rá:
Mikor mondják a CB-n keresztül ezt a dumát? - "Well, at least you're not following" (nem küldetés elején az biztos, hanem valami történéskor...)
(a szinkronmunkálatokhoz kéne, de én sajna nem tudom, mert a fordítás miatt a német szövegek mentek mindig, hisz a német szövegállomány lett felülírva magyarra) -
LeePí17 #1431 sztem gamézz a demóval...és majd utánna eldöntöd h megveszed vagy sem... -
#1430 Sziasztok!
MIlyen ez a game?
Megéri megvenni?
-
#1429 Sziasztok!
MIlyen ez a game?
Megéri megvenni?
-
Szabi1991 #1425 -
#1424 vannak már custum autók vagy modok vagy valami? -
#1423 És neked se megy?? -
#1422 Hát ennél rosszabb. Én egy ilyen laptopon próbáltam, s nálam is a legújabb driverek voltak: AMD 2400, 521 MB Ram, Ati 9600/9700 -
#1421 Nem tudom hogy tudja-e szerintem igen! Nekem egy Siluró 9600 az van! -
LeePí17 #1417 a VGAd tudja a banner alatt leírtakat??
vagy directX frissítés + VGA driver csere -
#1416 Segítsetek!! Ezt írja ki: could not create direct3d device MI ez???
Mit csináljak??HELP PLS. -
#1415 Huh,akkor nem vagyok egyedül.Milyen géped van?
nekem MSI k8n neo4 nforce 4-es lap,illetve 7600GT ha jól tudom a legfrissebb driverrel. -
#1414 Nekem is ez a gond, s én is kérdeztem, de másoknál nem volt ilyen gond, igy nem nagyon tudtak segiteni sem. Esetleg próbáld meg kormánnyal, nekem nincs úgyhogy várok, hátha lesz valami patch vagy valamilyen megoldás.... :( -
#1413 Üdv!
Volna egy problémám.
A demoval nem volt bajom,de most a teljes játék carrierjébe fogtam,ahol 8 %-nál járok.
Billentyűzettel játszok,és az a baj,hogy néha rájön a hülyeség és a billentyűlenyomás után csak 1-2 másodperccel érzékeli hogy fordulnia kéne.így lehetetlen játszani.Mi lehet a megoldás? -
#1412 9600 pro már vígan elfut,egész jó kis beállításokkal -
#1411 Jólesz hozzá. -
#1410 Sziasztok!Mi az az Sm 2.0?
Valaki mondja meg hogy ez a videó kártya jó a játékhoz?: ATI Radeon ASUS X600 256 MB Memória -
#1409 Azért mégegyszer KÖSZIKE! -
#1408 -
#1407 A Cobra 11 körüli relytély kulcsa:
Elég érthetetlen módon, de a Cobra 11-et szerintem szándékosan nem a főszereplőkkel kezdték el. Az első részben ugyanis két ugyan nagyon hasonló karakterű, de más szereplő játszik. Az egyikük, Ingo, már a második részben meghal. Ekkor jön Semir, az új kolléga. A harmadik részben már játszik. A folytatásra nem emlékszem, de majd mostanában kiderül. Szerintem hamarosan megjön André is. Semir annyira főszereplője a sorozatnak, hogy ő mindig megmaradt és meg is fog, mert nélküle semmit sem érne szerintem.
Jó Cobra 11 nézést! -
#1406 XP van a gépemen,a játék nem fut közben,még a daemonból is kivettem úgy próbáltam bemásolni a cracket.Ezért nem értem már! -
#1405 közbe ne fusson a játék -.-
ha meg vista, akko személyes suxxban részesültél.. aggyá magadnak adminjog -
#1404 Leköteleztél,rendes vagy.De nem engedte felülirni-hozzáférés megtagadva- irta ki. -
[URL=http://autoszimulator.uw.hu/C11_PC.rar]de mer jo kedvem van feltöltöttem ^^[/URL] -
#1402 Senki nem tud segíteni crack ügyben?
-
LeePí17 #1401 hát megnéztem a 3.részt..meghalt ingo...
nincs meg vkinek a lassú zene általába autópályás jelenetek közbe van.. -
#1400 olvass néha bannert is, mielőtt kérdéseket teszel fel
ték -
#1399 helló!
Meg oldottam azt a hibát!
most ezt írja ki:"could not create direct3d device!"
Videó kártya vagy mi a fene a baja
Innon GeForce MX440 3d kártya vann a gépbe!
-
#1398 sziasztok!Mit csináljak ha ezt írja ki a játék:"Original disc found:please make sure the original disc is inserted into a drive and can be accessed by the computer.Restart the application and try again"el se indúl!
Előre is köszi! -
#1397 Hát de milyen részek ezek? Mert az a kis török gyerek 1996-tól volt, csak a társai cserélődtek. -
#1396 Úgytudom hogy ez a régi,ert coolon elejétől leadják inden részt -
Szabi1991 #1395 sztem inkább régi :)
de hogy a két kocsi régi az tuti :D