3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • drot
    hali nem tudnátok megmondani honann lehet uókat v vmit letölteni ide lehetőleg readmevel koszi.
  • LeePí17
    az N gomb az..de előtte nézd meg az options menübe magadnál :)
  • Thomas2121
    Nekem egy olyan kérédésem lenne,h a karrier módban,mikor a busszal kell menni, és tartani a sebességet,h ne robbanjon fel!! a tónál kiugrani!
    Azt írja,h az "akció" gombbal!! melyik az az akció gomb?? vki segítsen!!
    Melyikkel kell kiugrani?????
    előre is köszönöm!!
  • BBDesign
    Köszönöm szépen!
  • arty
    köszönet ! :)
  • Attila56
    Az időt még mindig nem lehet kikapcsolni?Mert amit eddig írtatok róla az nem mükszik nálam,az a kódos
  • Szabi1991
  • Gaba9
    Thx !!
  • uv
    Magyarítás tölthető innen és innen is.
  • Szabi1991
    :)
  • M@TriX
    na, egy-két napot írtál, az egyik letelt... ;)

csak azért kérdezem ennyire, mert egy rokonnak viszem meglepibe a Cobra 11-et és akkor már vinném neki a magyarítást is.

köszönet a munkáért!
  • arty
    ott a cd-n, a törő csapat nevének mappájában ... Morti izé... nememléxem :D
  • hykao
    Majd belinkelem ide is, ha elérhető lesz.
  • leho94
    köszi!
  • autoszimulator
    tessék
  • Balaka
    Üdv!Nagyon szépen köszönöm!ÉS a magyarosítást már nagyon várom:)
    Honnan lehet majd letölteni?
  • leho94
    lehet hogy hülyeséget kérdezek de én torrentről töltöttem le és sehol az égvilágon nem találok csracket!!tudnátok adni egy címet vagy msn-enen átküldeni???:[email protected]
  • hykao
    Igen, a lényeg, hogy a többi rendőr előtt előzd meg a menekülőt...de ha türelmes vagy, egy-két nap, és teljesen magyarul nyomhatod...(de ahogy látom nem vagy türelmes, és nem is szeretsz visszaolvasni...:D)
  • ngcsnet
    úgy kell megállítani az autót hogy a többi rendőr nem előz be téged, siess előre, előzd be a többit, és lökd fel a kocsit, majd visszaszámolja hogy vehicle reached, ha a többi rendőr beelőz, vagy közel ér, akkor nem sikerül, vagy valami ilyesmi
  • Balaka
    Üdv!A neve:Reinforcements.

Ezt nem tudom!
  • hykao
    Igen. Akinek nincs nete, ahhoz majd a Jézuska elviszi személyesen. :P
  • hykao
    Talán ha leírnád pontosan legalább a feladat nevét...ki a fene memorizálja így a dolgokat, hogy "10. küldetés"??? :)
  • Balaka
    És akkor addig meg nem lehet hagynmi hogy más rrendőrok ne menjenek be porche és mercedes-el versenzek én porche-al vagyok és megy a kék kocsi és ha megelőzi más vagy én akkor vége értem akkor már
  • Balaka
    ÉS akkor menjek be a célba?
  • M@TriX
    nem csak egyszerűen kényszerítsd megállásra
  • Balaka
    Üdv!Akkor a v égén kell leelőzni?Mert ha már az elején leelőzöm akkor számol 2 mpt és akko ha eltelt a játéknak vége.
  • LeePí17
    "a cheat használata olyan mint guminőd dugi..aha szóval az ágyadalatt ott a guminő" (kedvenc CSS szerverem mondata :))
    ne cheatelj!! felesleges
  • Balaka
    és cheatokat hol találok?
  • LeePí17
    állítsd le 1mp-ig vagy érj előtte a célba :)
  • Balaka
    Üdv!Az a gond hogy a 10-es küldetésben nem tudom mit kell tenni már vagy 15-ször próbáltam és most el jutottam a célig a kék kocsi mögött és azt írta:Mission Failed.Mit kell csinálni abban a küldetésben?
    Üdv:Balaka
  • M@TriX
    az mit is jelent pontosan, mondjuk ma, hogy akinek nincs otthon nete is megkapja karácsonyra? ;)
  • M@TriX
    mond mi a gond inkább, magyarítással kapcsolatban meg olvass lentebb...
  • Balaka
    Üdv!Nekem segítség kellene.
    Megakadtam a 10-es küldetésnél.Nem tud valaki segiteni?
    Esetleg egy magyarosítás vagy végigjátszás nincs a játékhoz?
    Előre is köszönöm.
    Üdv:Balaka
  • M@TriX
    Juhejj!! ;)
  • Szabi1991
  • hykao
    Karácsonyra megkapjátok a teljes magyarítást! Addig is nézzétek meg a kedvcsináló trélert: http://www.gamehunterteam.hu/
  • Falconer
    Motorcsonakon a rossz bacsi lelotte egy szigonypuskaval, Andre belesett a vizbe, es sosem lattuk tobbe...
  • LeePí17
    olvass vissza és megtalálod a választ..vagy ha nem megy használd a keresőt..
  • balee0
    Hogyan kell belerakni a játékba a WR2-es modelleket???
  • LeePí17
    nem a windóz a lényeg..nem csak azt lehet formázni..
    van külön patricióm hülyeségeknek..és kellet a hely..
    lehet h ot volt közte...