3508
-
hali nem tudnátok megmondani honann lehet uókat v vmit letölteni ide lehetőleg readmevel koszi. -
LeePí17 #1561 az N gomb az..de előtte nézd meg az options menübe magadnál :) -
Thomas2121 #1560 Nekem egy olyan kérédésem lenne,h a karrier módban,mikor a busszal kell menni, és tartani a sebességet,h ne robbanjon fel!! a tónál kiugrani!
Azt írja,h az "akció" gombbal!! melyik az az akció gomb?? vki segítsen!!
Melyikkel kell kiugrani?????
előre is köszönöm!! -
Köszönöm szépen! -
köszönet ! :) -
Az időt még mindig nem lehet kikapcsolni?Mert amit eddig írtatok róla az nem mükszik nálam,az a kódos -
Szabi1991 #1556 

-
Thx !! -
Magyarítás tölthető innen és innen is. -
Szabi1991 #1553 :) -
na, egy-két napot írtál, az egyik letelt... ;)
csak azért kérdezem ennyire, mert egy rokonnak viszem meglepibe a Cobra 11-et és akkor már vinném neki a magyarítást is.
köszönet a munkáért! -
ott a cd-n, a törő csapat nevének mappájában ... Morti izé... nememléxem :D -
Majd belinkelem ide is, ha elérhető lesz. -
köszi! -
tessék -
Üdv!Nagyon szépen köszönöm!ÉS a magyarosítást már nagyon várom:)
Honnan lehet majd letölteni? -
lehet hogy hülyeséget kérdezek de én torrentről töltöttem le és sehol az égvilágon nem találok csracket!!tudnátok adni egy címet vagy msn-enen átküldeni???:[email protected] -
Igen, a lényeg, hogy a többi rendőr előtt előzd meg a menekülőt...de ha türelmes vagy, egy-két nap, és teljesen magyarul nyomhatod...(de ahogy látom nem vagy türelmes, és nem is szeretsz visszaolvasni...:D) -
úgy kell megállítani az autót hogy a többi rendőr nem előz be téged, siess előre, előzd be a többit, és lökd fel a kocsit, majd visszaszámolja hogy vehicle reached, ha a többi rendőr beelőz, vagy közel ér, akkor nem sikerül, vagy valami ilyesmi
-
Üdv!A neve:Reinforcements.
Ezt nem tudom! -
Igen. Akinek nincs nete, ahhoz majd a Jézuska elviszi személyesen. :P -
Talán ha leírnád pontosan legalább a feladat nevét...ki a fene memorizálja így a dolgokat, hogy "10. küldetés"??? :) -
És akkor addig meg nem lehet hagynmi hogy más rrendőrok ne menjenek be porche és mercedes-el versenzek én porche-al vagyok és megy a kék kocsi és ha megelőzi más vagy én akkor vége értem akkor már -
ÉS akkor menjek be a célba? -
nem csak egyszerűen kényszerítsd megállásra -
Üdv!Akkor a v égén kell leelőzni?Mert ha már az elején leelőzöm akkor számol 2 mpt és akko ha eltelt a játéknak vége. -
LeePí17 #1536 "a cheat használata olyan mint guminőd dugi..aha szóval az ágyadalatt ott a guminő" (kedvenc CSS szerverem mondata :))
ne cheatelj!! felesleges -
és cheatokat hol találok? -
LeePí17 #1534 állítsd le 1mp-ig vagy érj előtte a célba :) -
Üdv!Az a gond hogy a 10-es küldetésben nem tudom mit kell tenni már vagy 15-ször próbáltam és most el jutottam a célig a kék kocsi mögött és azt írta:Mission Failed.Mit kell csinálni abban a küldetésben?
Üdv:Balaka -
az mit is jelent pontosan, mondjuk ma, hogy akinek nincs otthon nete is megkapja karácsonyra? ;) -
mond mi a gond inkább, magyarítással kapcsolatban meg olvass lentebb... -
Üdv!Nekem segítség kellene.
Megakadtam a 10-es küldetésnél.Nem tud valaki segiteni?
Esetleg egy magyarosítás vagy végigjátszás nincs a játékhoz?
Előre is köszönöm.
Üdv:Balaka -
Juhejj!! ;) -
Szabi1991 #1528
-
Karácsonyra megkapjátok a teljes magyarítást! Addig is nézzétek meg a kedvcsináló trélert: http://www.gamehunterteam.hu/ -
Motorcsonakon a rossz bacsi lelotte egy szigonypuskaval, Andre belesett a vizbe, es sosem lattuk tobbe...
-
LeePí17 #1525 olvass vissza és megtalálod a választ..vagy ha nem megy használd a keresőt.. -
balee0 #1524 Hogyan kell belerakni a játékba a WR2-es modelleket??? 
-
LeePí17 #1523 nem a windóz a lényeg..nem csak azt lehet formázni..
van külön patricióm hülyeségeknek..és kellet a hely..
lehet h ot volt közte...