Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ez hogy lehet?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Na fiúk ezt kapjátok ki apukámmal jáccottunk osztott képernyõbe kicsit fura lett a különbség:

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

majd lessz...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

elméletileg a wr1 esek meg a wr2 esek is...
csak a kerék rossz helyen van . és még nincs szerkesztõ hozzá 😞

csak a wr 2esek

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
nem értek túlzottan ehez játékhoz, a WR1-es autók is mûködnek a játékban, vagy csak a WR2-es kocsik?

jó csak kérdeztem..nem kell leugatni.... -.-

bertino
ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
minek mikor itt van hykao ?

na ha ez a mod beindul..remélem nem süllyed az nfsc topik szintjére..

mellesleg megjegyzem elkéne 1 házigazda..
szavazzunk házigazdát?

<#banplz>
nekem is!!!

(végre itthon..most próbálom ki szabi rendõrverdáját..)

bertino
Mad Max powa

DJ Skyline
csinálj egy Main Force Patrol-os festést! 😊 ilyet 😊

Gyocsika
De majd berakod ujra hangal eggyüütt nem?

tõrõltem mert sz*r lett <#pardon1>

Gyocsika
Nekme se!
Raho Kösziiiiii!!!

autoszimulator
megjöttek a pttm forum rémjei flamelni<#merges2><#wow3><#zavart2>

.: mobilize.hu :.

Raho
Elválalom, úgy is unatkozom.

VW Jetta II 1,8T

garam93
Nem tölti be az oldalt!!!!!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Gyocsika
Lenne egy kérésem valaki ugyanígy megcsinálná a mentõautót is mint ez a rendõrautót itt van egy csomó kép a mentõrõl!!!

killer123
Ezt a játékot lehet itthon kapni?
Ha nem akkor honnan lehet leszedni?

Jó konfig.

kemszi2
persze ez igaz.de szerintem nem volt benne olyan sokszöveg amit ne leghetett volna megérteni,vagy ki logikázni.nem fikázni akarom a munkát,sõt nagyon jó hogy csináljátok,csak,azt mondom ,hogy nem kell kétségbe esni attól ,hogy nem értesz vmit a játékban.
Gyocsika
Fenébe nem tom leszedni!!4

Gyocsika
Nagyon szuper a gép a szirénahangot is rakd bele légyszi majd!!!!

hykao
Valszeg kodek hiba. A játék CD-jén megtalálható a szükséges kodek, de menübõl is állítható, hogy WMV8-at vagy WMV9-et használjon.
hykao
Hú tényleg. Sõt mindkét verzió megtalálható, ugyanis az angol és a német intró más-más. (AfC11_intro és AfC11_intro_en)
Scania R470
Megtaláltam torrenten
Thx

Gollo
Hi!
Nem tudjátok mitõl akad a bemutato video és a menü(ott is a háttér video miatt)?

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

BBDesign
Közben megértettem, hogy arra gondoltál, eredetileg magyarul. Hát én szívesen megcsinálom amíg nem lesz jobb.

BBDesign
A játékhoz szerintem a legújabb sorozat eredeti intróját mellékelték, de fel tudom venni a német RTL-rõl is ha kell.

Gollo
Hi!
Nem tudjátok mitõl van az hogy a bemutatóvideo meg a menüben a háttérvideo akad?(az egész fõmenü akad ezmiatt de a játék nem akad)

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

hykao
Ááá valahonnan meg kéne szerezni az eredeti sorozat intrót (12-es karika nélkül)
BBDesign
Jó akkor megcsinálom! Természetesen képpel együtt gondoltam. A játékhoz mellékelt eredeti intro filmje alá teszem a magyar hangot, mert jobb RTL KLub logo és 12-es karika nélkül. Ma este felveszem és valószínûleg holnap már kész is lesz.

dc,torrent ,warez stb..

Scania R470
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy honann lehet leszedni a teljes jatekot mert a Demo naogyon bejönn és ahogy látom ti már a teljessel toljátok.
Elõre is kössz a választ

jó õtlet sztem ! <#eljen>
vedd fel ha tudod és tedd fel vhova netre😊

és lehetõleg ez legyen a neve : AfC11_intro.wmv

hykao
Összehozhatod, de akkor képpel együtt lenne jó. 😊
Valaki már linkelt be korábban egy eredeti intrót, csak nagyon alacsony felbontású volt sajnos.
BBDesign
Van már magyar intró, vagy felvegyem az RTL Klub-ról a magyar hangot hozzá? Ha érdekel benneteket szívesen összehozom.

BBDesign
Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy mások szívesen dolgoznak a többiek kedvére, lehúzod itt az egészet. Mire jó ez?

hykao
Hát hol az a hézag? Én ezen a képen úgy látom, le lett ragasztva mindkét ajtó elöl-hátul! 😊
van "hézag" csak eltûntettem a kilincset 😊

hykao
De hamar feladtad! 😊 Valamit nyilván elfurulyáztál a fájlszerkezeteknél vagy valami, ha kiugrik a játék. Ellenõrizd még egyszer!

A másik dolog: mondtam, hogy figyelj az ajtó és az egyéb hézagokra! Legjobb ha az eredeti matricázást módosítod, úgy, hogy a réseket nem tûnteted el! Most, hogy szállnak ki-be az emberkék az autóból-autóba, ha totál lematricáztad a kocsi oldalát lámpától-lámpáig? 😊
hykao
Miért ha kevés a szöveg, akkor már nem kell megérteni vagy mi? Azért nem árt, ha az ember érti a feladatokat nemde?
hykao
Már elkészültem teljesen a szöveges részével a dolognak. Letölthetõ valószínûleg csak akkor lesz, ha a szinkronmunkálatok is elkészülnek. ...de persze már írtam ezt egy párszor itt...
na jó én feladom nem megy ez a texturázgatás 😞

kemszi2
én csak azt nem értem,hogy pl. egy ilyen játékhoz minek kell annyira az a magyarosítás,alig van benne szöveg...de mind1,engem igazán az érdekel,hogy csak ilyen felülírósan lehet majd a késöbbiekben is autót betenni?
neked megy a rendõrautóm ?

<#rinya>

BBDesign
Szerintem igen, mert elõször úgy csináltam ahogy le van írva, kicsomagoltam a fõkönyvtárba, utána meg úgy is, hogy külön csak a Polizei mappát tettem be, de ugyanúgy kidobott amikor a választásnál a rendõr változat jött volna.

jóhelyre másoltad ?