Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
csak a kerék rossz helyen van . és még nincs szerkesztõ hozzá 😞
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
mellesleg megjegyzem elkéne 1 házigazda..
szavazzunk házigazdát?
nekem is!!!
(végre itthon..most próbálom ki szabi rendõrverdáját..)
.: mobilize.hu :.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Nem tudjátok mitõl akad a bemutato video és a menü(ott is a háttér video miatt)?
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Nem tudjátok mitõl van az hogy a bemutatóvideo meg a menüben a háttérvideo akad?(az egész fõmenü akad ezmiatt de a játék nem akad)
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Megszeretném kérdezni hogy honann lehet leszedni a teljes jatekot mert a Demo naogyon bejönn és ahogy látom ti már a teljessel toljátok.
Elõre is kössz a választ
vedd fel ha tudod és tedd fel vhova netre😊
és lehetõleg ez legyen a neve : AfC11_intro.wmv
Valaki már linkelt be korábban egy eredeti intrót, csak nagyon alacsony felbontású volt sajnos.
A másik dolog: mondtam, hogy figyelj az ajtó és az egyéb hézagokra! Legjobb ha az eredeti matricázást módosítod, úgy, hogy a réseket nem tûnteted el! Most, hogy szállnak ki-be az emberkék az autóból-autóba, ha totál lematricáztad a kocsi oldalát lámpától-lámpáig? 😊