Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
vagy directX frissítés + VGA driver csere
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mit csináljak??<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>HELP PLS.
nekem MSI k8n neo4 nforce 4-es lap,illetve 7600GT ha jól tudom a legfrissebb driverrel.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Volna egy problémám.
A demoval nem volt bajom,de most a teljes játék carrierjébe fogtam,ahol 8 %-nál járok.
Billentyûzettel játszok,és az a baj,hogy néha rájön a hülyeség és a billentyûlenyomás után csak 1-2 másodperccel érzékeli hogy fordulnia kéne.így lehetetlen játszani.Mi lehet a megoldás?
Valaki mondja meg hogy ez a videó kártya jó a játékhoz?: ATI Radeon ASUS X600 256 MB Memória
Hivatás az Életért!
Elég érthetetlen módon, de a Cobra 11-et szerintem szándékosan nem a fõszereplõkkel kezdték el. Az elsõ részben ugyanis két ugyan nagyon hasonló karakterû, de más szereplõ játszik. Az egyikük, Ingo, már a második részben meghal. Ekkor jön Semir, az új kolléga. A harmadik részben már játszik. A folytatásra nem emlékszem, de majd mostanában kiderül. Szerintem hamarosan megjön André is. Semir annyira fõszereplõje a sorozatnak, hogy õ mindig megmaradt és meg is fog, mert nélküle semmit sem érne szerintem.
Jó Cobra 11 nézést!
ha meg vista, akko személyes suxxban részesültél.. aggyá magadnak adminjog
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
nincs meg vkinek a lassú zene általába autópályás jelenetek közbe van..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ték
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Meg oldottam azt a hibát!
most ezt írja ki:"could not create direct3d device!"
Videó kártya vagy mi a fene a baja
Innon GeForce MX440 3d kártya vann a gépbe!
Hivatás az Életért!
Elõre is köszi!
Hivatás az Életért!
de hogy a két kocsi régi az tuti 😄
Új Tom
pff már nem Edrogan Atalay Semir -.-
Next PC upgrade: 2022
de pontosan most utánna játszok 😄
"Erõsítés
Egy gyanúsított szökésben! A helyi rendõrkollégák erõsítést kértek tõlünk! Tom és Semir! Kapják el azt a gyanúsítottat, mielõtt a helyi kollégák elkapnák! Nagy szükségünk lenne arra a fickóra egy folyamatban lévõ drog-ügy felderítéséhez."
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ