3508
-
#1844 nem tudom, én nem sok fejlődést látok a nitro óta -
#1843 Picit mintha túlérzékeny lenne a kanyarodás, egyébként nekem nagyon bejön.
Köszönet a linkért! -
#1842 Új képek és egy ingame videó a Crash Time-ból -
#1841 Nagyon szépen köszönöm, sikerült! -
#1840 Ne kapcsold be a Widescreen opciót, helyette a "square pixels"-t pipáld be, és minden tökéletes lesz. :)
...és ha már itt tartunk: a helyes képarányhoz minden játékosnak javasolt ez a beállítás, akinek nem 4:3-os képarányú monitora van (vagy nem 4:3-os arányú felbontás mellett játszik), tehát pl. minden 17 és 19 inches normál vagy "szélesvásznú" paneles LCD tulajnak. Előbbi panelnek 5:4-es utóbbinak pedig 16:10-es a képaránya (1280x1024 natív felbontás - 5:4, 1440x900 - 16:10 stb...) -
#1839 Természetesen a Cobra 11 Nitro-ban mindez. Elég zavaró, így nem lehet játszani vele. -
#1838 Bocs, hogy a saját problémám miatt írok ide, de ma kaptam egy szuper 16:10-es monitort, és most nem tudom beállítani, hogy jó legyen a képarány. A monitorom 1440X900-as felbontású, ha simán úgy hagytam ahogy volt, akkor széthúzta a képet, ha beállítottam a felbontásomat, akkor 100X szebb lett a kép, de még mindig széthúzta, és ha bekapcsoltam a Widescreen-t, akkor meg összenyomta.
Köszönöm előre is a segítséget! -
#1837 Vótmá! :) El tetszett aludni. :P -
#1836 Nah, már kezdtem aggódni, hogy nem fejlesztik tovább a játék engine-jét ;)
Első képek
A videó sem rossz -
#1835 szabad mászkálás móddal:) -
#1834 durva szim móddal, 0 gépigénnyel, gyári mod készitő/konvertáló eszközökkel :D -
Szabi1991 #1833 licenszelt járgányokkal, belsőnézettel :DD -
#1832 azonnal, olcson. multiplayerrel :D -
bajusza #1831 Cobra 11 Crash Time video:
http://www.rtl-games.de/game.php?xml=/xml/88.php - 36 MB-os -
GPx8 #1830 Inkább a Crash-t lehetne majd kapni... -
#1829 király:) -
Szabi1991 #1828 -
#1827 Na kapható végre itthon is. -
#1826 Na, most már semmi baja sincs, köszönöm szépen a segítséget! -
#1825 Értem, köszönöm.Megnéztem, nincs túlmelegedve a kártya, de a driverfrissítéssel most végeztem, remélem sikerül. -
#1824 Túlmelegszik a kártyád, a játék nem bugos, haver is 9600XTvel nyomta semmi probléma nem volt. -
#1823 Lehet, hogy a kártyád túlmelegszik... A játék nem bugos, a hiba nálad van.
Esetleg próbálkozhatsz frissebb videokártya driverrel. -
#1822 Ati Radeon 9600 XT videókártyával miért romlik el a játék?Mindenféle sávok, csíkok jönnek be, tiszta bugos a játék.Nincs ehhez vmi patch? -
#1821 :( -
#1820 Hát arról nem szól a fáma... :) -
#1819 A WR2-t nem tervezik kiadni? -
#1818 WR3? OMG várjuk ezerrel:D -
GPx8 #1817 Ja, hülye vagyok, keverem a Crash Time -al... -
GPx8 #1816 Ráadásul 3000 Ft.-ot simán megér. A Cobra11 is az egyik legjobban megírt és optimalizált "autós ügyességi" játék volt! -
#1815 Ez nagyon jó játék lesz, bár én az előzőt is szeretem. -
#1814 akkor amikor jön a CrashTime, jó időzítés
Ha crashtime lesz boltokban, lehet megveszem, de nitrót utólag nem fogom -
#1813 Na úgy tűnik végre itthon is megjelenik a NITRO: KATT -
bajusza #1812 Nekem MSI NX7300GS videokártyám van (Nvidia), remélem futni fog rajt az új game. -
#1811 Hát 6600GT-t (ill. ezzel egyenértékű ATI-t) írtak, amin már elfogadhatóan fut, közepes látótávolság mellett, de arra a kérdésemre, hogy az SM 3.0 vagy a normális sebesség miatt kell-e, még nem kaptam választ...
Mondjuk SM 3.0-t nem tudó kártyával ma már sok jóra amúgysem lehet számítani, egyre kevesebb új játék lesz, ami elindul majd rajtuk.
A videó sajna túl kis felbontású ahhoz, hogy normálisan ki lehessen venni, hogy mi az ábra shaderek terén. :) Várni kell. November 8-ra írják a megjelenést az RTL oldalán - én nem bánom, van mivel foglalkoznom addig is. :) -
#1810 Nem tünt ugy mintha olyan óriási nagy ugrás lenne garfxben. Élesebbek a texturák, részletesebb a törés. Egy kis fizika update is elkéne, de nem tünt ugy mintha az lenne ( felfüggesztésből látszik h ugyan az ). Semmi sem indokolja az sm3at ( a pénzen kívül ). -
#1809 hm... lehet sm3-ra vagy dx10re irták át ? rossz hir lenne az sm2 kártyásoknak ... :(
(lesz WR3 ???!!! aaaaaaaaaaaaaaa :) ) -
#1808 Az RTL oldalán azt írják, hogy "teljesen új grafikus rendszer". A grafikus motorjukat egyébként nem emiatt a játék miatt fejlesztik, azt ettől függetlenül is megteszik, mert azért közben vannak saját fejlesztéseik is. Állítólag a WR3 is készülődik stb. Valamint, hogy az élsimítást még meg kell oldani, hogy rendesen működjön a grafikus motorban - ez is inkább új motort valószínűsít.
Végülis mindegy, hogy teljesen új vagy módosított, ha jól fog kinézni és megfelelő sebességgel fog futni. :) Majd meglátjuk. -
#1807 sztem nem lesz uj :)
a képek alapján/beallitasok/game felépites/stb a graf engine kb a N.I.C.E. óta ugyan az, azt finomitgatják már ezer éve ...(nitroval bezarolag) miért pont egy budget játékhoz kezdenék nullárol?
de h szépül és a fizika is javul, az tény :) -
#1806 ez az én játékom lesz nitro se volt rossz de ebbe úgy törik a kocsi mint állat. -
#1805 Video kurva nagy!!!
MÁSZTHEV!!!