Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
André fux a neve..
az a fura h a 9.részben még nem õ volt hanem õ (#1394)
na mind1 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ha ez nagyon zavaró lesz a visszajelzések alapján, akkor lehet, hogy változtatunk a dolgon...
két küldetés nem sikerült, de ott érzem is hogy esélyem sincs, maradnak easyn megnyerver...
viszont, a szim mod talán még közepes/könnyû fokozatban is nagyobb kihivás lesz, a demos emlékek alapján 😊
Forza.
De az gond ha más nyelven telepítettem, mint amilyen a no cd patch?
No disc: Please make sure the original disc is inserted into a drive, and can be accessed by the computer. Restart the application and try again.
Nos akkor erre no cd path vagy ilyensmi jó?
Illetve a file-k között van egy olyan link hogy www.saugstube.to és utánna írja: The best EmulePage.
Ez arra utal hogy valamu emulátort kell hozzá letölteni?
Csak mert találtam valami file-t a játékkal kapcsolatban (sd-co11.rar) de nem tudom letölteni.
Valakinek van valami 5lete?
remélem hamar készlesz a szinkron 😊
az a poén hogy tegnap töröltem le mert kelett a hely 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem egy GeForce3 Ti 200-asom van, s mikor el akarom indítani a gamet, ezt írja ki:
Could not create Direct3d device!
Gondolom ez azért van, mert a kártyám nem megfelelõ. Orvosolható a gond anélkül, hogy vegyek másikat?😊
Elõre is thx: Redfox
Live your life like it\'s your last day...
vagy ezek a pl piros bmw gyárilag benne van?
és ien volvo busz??
És mégegyszer megkérek mindenkit, akinek megvan a béta, hogy ne tegye publikussá!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár azért szinkronnal jobb lenne...
bár ígysem olvassák el a dolgokat..
(én nemmerem senkinek odaadni😊
mert má kezdem elveszteni a játékba a fonalat<#mf1>#mf1>
Egyébként szerintetek futna az 1,3GHz-s procimmal, csak mert ha jól emléxem gépigénynél 1,8GHz volt írva.
Még egyszer: nem a mondat fordítása kell!!!
(egyébként szvsz nem arról van szó, amit írtál...)
ez olyan "mmm hagyd, már úgysem kapod el..."
szvsz..de lehet vki más másképp gondolja 😊
Ahogy írtam, arra vagyok kíváncsi, hogy milyen szituációban hangzik el ez a beszólás, hogy minél odaillõbb fordítást kreáljak!!!
csekély az esélye ne kövesd (nem szószerint..)
de minjá megnézem szótárban 😊
Mikor mondják a CB-n keresztül ezt a dumát? - "Well, at least you're not following" (nem küldetés elején az biztos, hanem valami történéskor...)
(a szinkronmunkálatokhoz kéne, de én sajna nem tudom, mert a fordítás miatt a német szövegek mentek mindig, hisz a német szövegállomány lett felülírva magyarra)