3508
-
Szabi1991 #1804 ez de lol :DD
-
Szabi1991 #1803 kár hogy itt se "valódi" autók lesznek :S -
#1802 hát de én ezt nem tudtam :|
akkor nem mondtam volna -.- -
#1801 Hja kérem, aki nem képes a listából a második játék videóját kiválasztani... :P
(random adja be a videókat az oldalra kattintva...)
+néhány új kép, ill. a korábbiak valamivel nagyobb felbontásban -
#1800 hát ez biztos nem az -
#1799 GC trailer -
#1798 új lesz -
#1797 helo látom lesz új rész a grafika marha jó lesz ennek a motorja új lesz vagy felturbózták a nitróét? -
#1796 Osztott képernyő lesz. További képek a készülő játékból akkor várhatóak (legalábbis a készítőktől), ha megoldották az élsimítást az új grafikus motorban. (aztán az RTL lehet, hogy addig is csepegtet majd képeket...) -
#1795 WR2 féle "freeride" szerintem nem lesz, de mintha azt olvastam volna, hogy a küldetések útvonala nem lesz kötött, mint a NITRÓban. -
#1794 Arról lehet tudni, hogy lesz-e free ride? Meg hogy az osztott képernyő lehetőségét meghagyják? -
#1793 Közben csepegnek szép lassan az infók. A készítők állítása szerint a pályák 3x akkorák lesznek, mint pl. a WR2-ben, és nagyobb hangsúlyt fektetnek a még autentikusabb (német autópálya/országút/vidék) környezet megalkotására is. Multiplayer játékmód és belsőnézet ebben sem lesz, és ez is az olcsóbb játékkategóriába fog tartozni, ahogy a Nitro. Egy 6600GT-n már élvezhető lesz a játék, közepes látótávolság-beállítás mellett. -
#1792 OMG!
W00T!!!!!! -
#1791 a sorozatban is repültek át tehervonat felett, sztem inkább onnan meritettek ;) (nfs sux)
hykao: brutál képek :O átnevezés mehet, legalább jobban pörög majd a topik :) -
bajusza #1790 Rohadtjó képek.
Amikor a BMW átrepül a tehervonat felett, nekem elsőre hasonlít a Need For Speed Underground-ra. Van egy pálya, aminek a végén egy ugrató van, ott is a tehervonat előtt vagy fölött kell átrepülni. -
bajusza #1789 Nagyon jó ötlet, nyugodtan. -
Szabi1991 #1788 :O -
#1787 További érdekes képek a készülő Crash Time-ból: KATT
Más: ugye nem kell új topik, átnevezhetem ezt úgy, hogy mindkét játék topikja legyen? -
#1786 Na akkor már nem linkelem be mégegyszer. :) -
#1785 http://theborggaming.planet-multiplayer.de/Pictures_full8/alarmcrashtime/alarmcrashtime_001.jpg
én találtam direct url-t az eredeti méretű képről is a fórumban -
#1784 Ez azért van, mert nem vagy bejelentkezve a Synetic fórumra. :) Mindjárt felrakom a rendes nagyfelbontású képet. -
#1783 jó játék csak az a gond hogy annál a küldetésnél amikor bombákat kell hatástalanítani nem engedi hogy az egyiket hatástalanítsam. úgy értem hogy bele állok a körbe de nem történik semmi. -
bajusza #1782 Próbáld csak ki a Féktelenül I. missziót, ott szoktam ilyeneket produkálni. A Porsche-t jópárszor törtem már darabokra. -
bajusza #1781 Nem semmi. -
#1780 uhh, ez megint valami kurva jo játék lesz! ahogy nézem tovább tweakelték a törésmodellt ... :O -
#1779 World Racing folytatásról semmi hír?:) -
#1778 lol -
Szabi1991 #1777 törölheti vki a hibás képet :DD
itt a rendes
-
#1776 eeehöehh -
Szabi1991 #1775 :O
-
Szabi1991 #1774 link :)) -
#1773 YESS!!!! :)
"Sorry but you are not authorized to view or download this Attachment"
nekem kép helyett ez van :( -
#1772 pompás -
#1771 Novemberben jön a folytatás "Alarm für Cobra 11 – Crash Time" címmel!
Képecske róla: KATT -
#1770 jaja, ha kegyetlenül nagyot csattansz és egyből felrobban, akkor visszajátszásnál lassítva mutatja, marha jól kivehető az egész csattanás, szadista
amúgy, nem igazán értem, hogy a kerekeket miért nem lehet lerobbantani, hisz úgyis külön modellben vannak, nem kellene hozzá semmivel jobb vas, és bizony hangulaton tudna dobni még:)
de persze így is csodásez -
bajusza #1769 Az nagyon jó lenne. -
#1768 Kis tőkeinjekcióval komoly kis gémet lehetne faragni ebből.. :) -
bajusza #1767 Azokat én is törtem, főleg kamionokat. Hátulról belerongyoltam és jó nagy pukk.
Reméljük, lesz folytatás. -
#1766 én a szerencsétlen civileket tudtam legjobban összetörni ;)
vajon lesz még cobra11 játék a jövőben? -
#1765 nem probáltam :D