3508
-
#1929 Most nézem 4GB. -
ricsa008 #1927 jaja vágom bocs -
Purga #1926 Szerintem most az elején kéne kivesézni a warezt...ha itt akkor itt, vagy nyit valaki egy OFF topikot(inkább), illetve ír valaki egy FAQ-t aztán később nem lesz gond, csak egy ötlet volt. -
#1925 #1916
A játék DVD-n jelent meg... -
ricsa008 #1924 thx
és még egy kérdés a warez verzió télleg ekkora? már úgy értem hogy téllegesen majdnem 4gb? -
#1923 Természetesen az újhoz. -
ricsa008 #1922 de ez most melyikhez peccs? az újjhoz? vagy a nitro -hoz? -
#1921 Elég sokmindent javít/változtat már az első peccs is:
"
* Added "file mode". This means that you no longer have to play the whole case, instead you can select each mission within the case individually and replay it. Available after completed Normal or Hard - difficulty level
* Added audio comments on Undercover - Stunt School
* Interruptable mission briefing with icon "ESC" in lower right corner
* Added slider for voice volume
* Added different colours for KI-opponents in Single-Races
* Fixed plain shadow of truck
* Few minor bugfixes
" -
#1920 Amúgy pont ma egy éve,hogy meg jelent az Alarm für Cobra 11 Nitro -
ricsa008 #1919 kint van az újj rész :D juppi -
#1918 demó még nincs, ahogy írtam: 5.-én várható... -
#1917 nemén kérdeztem, csak válaszoltam...ha demo van, miért van patch? általába a full játékokhoz adnak ki -
#1916 demo 5.-én fog jönni. warez témákat pedig kerüljük, mert törölni fogom az ilyen jellegű hozzászólásokat!
mindenkinek magánügye, hogy honnan szerzi be, hogyan indítja el stb... -
bajusza #1915 kellene egy link, ahonnan tölteni lehet lefelé. -
#1914 már tuti kijött, nem véletlen van patch -
#1913 Játék közben be kell gépelni: thestreetisnotenough -> és máris kész a freeride módusz. :) -
bajusza #1912 ahogy mondod. Jó lenne, ha már a demo jönne minél hamarabb.
Ha megjelenik, mindenki lecserélheti a Cobra 11 Nitro-t a Crash Time-ra, a képek alapján ütős darab. -
#1911 Állítólag 70 küldetés van, és több a szöveges kommentár is, valamint nagyobbak a pályák. -
#1910 LOL, má' peccs is van: KATT (1.0-ról 1.11-re) -
Djemba #1909 mi 4 gb rajta tuti ez is olyan rövid mint az 1 része -
#1908 aki lekapta, irja milyen :) -
#1907 fú.. ebbe a "csítes" dologba be tudnál avatni?:)) fríben elrohangálgattam volna szívesen, de a missönöket már nem volt hangulatom nyomni, és mivel tudtommal anno még nem volt ilyen lehetőség, így hanyagoltam is. -
#1906 Úgy nem lesz, mint pl. a WR2-ben, úgy viszont lehetséges lesz, mint a Nitróban. (csíttel) -
#1905 remélem lesz szabad furikázás -
#1904 Gyakorlatilag már ki is jött... :) -
Djemba #1903 elvileg már ennek is ki kellett volna jönnie -
bajusza #1902 klassz kép. -
#1901 A németek már nyomják az új AFC11 játékot.
Egy saját készítésű kép GTA Mallorca-tól:
-
#1900 MA -
#1899 ehhez a játékhoz a többi bőven megfelel. egy pár ezer forintos 9500-9600-al teljesen jól menne.
barom, mi a para:c -
#1898 mikoris jelenik meg a crash time ? -
#1897 Elég határeset a többi is... -
nazareti #1896 :-D igen azt is nektek kell megoldani h milyen karim van :D szóval elöbb lemaradt,h milyen vasam van: sb live 5.1 ddr ram 1024 mb 1.8ghz abit nf 7 és,és , és hát sajna csak ati radeon 9200 128 mb. de ahogy elnézem ezt a kiirást:"MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)" akkor ugye ez halott ügy? amúgy 1 kari csere megoldaná a preblematikát,vagy a többi dolog se stimmel? -
#1895 driver is van, vagy csak videókari?^^ -
#1894 esetleg tudhatjuk , hogy milyen kard van , vagy nekünk kell kitalálni ? :) -
nazareti #1893 sziasztok! segitségeteket szeretném kérni telepités után ahogy inditanám a játékot ezt a hiba üzit kapom:"could not create direct 3d device":-/videókarim kevés lenne neki ,vagy mi a gond? segitségeteket elör is köszönöm!!!! -
#1892 10%damage -
#1891 :D -
danyr #1890 Ez a Merci a két kamcsi között maradt:
-
bajusza #1889