3508
-
#1974 Ja aki nem tudna, van mar hozza patch is.
patch -
#1973 A Synetic azt csinálja, amit az RTL kér, az RTL meg nem akar többet beleölni... -
#1972 Na megcsinaltam az elso missziot, megkizdottem az utso ket kuldetessel, siman legyorsult a genyo gep a furgonnal.
na mind1, a lenyeg utana a profileban lehet save-t nyomni a biztonsag kedveert utana kilepve majd vissza folytatni lehetett a jatekot. 8 %-nal jarok.
Egy kis penzt olhetnenek bele na meg egy kis realitast, csomo mindenben siman veri a TDU-t az szent :)
-
#1971 Lezárt ügyenként van mentés. Minden ügy több részfeladatból áll. Ha kilépsz egy-egy ügy lezárása előtt, akkor a részfeladatokat lehet előlről kezdeni. Valamint szintén ügyek lezárása után nyílnak meg a sima versenyek és a választható autók is. (no és az osztottképernyős játékmód) -
#1970 Nem sajna, felraktam most legutolsó probálkozásnál :-( -
#1969 #1910
Hátha segít . :) -
#1968 Rájöttem, ha restartolok akkor csak arról a feladatról kezdi. De rámentem hogy retire, vagyis a menübe léptem, utána már nem tudom onnan folytatni. Ottvan a 8 üldözés, és abból csak az elsőt tudom választani még, és azt előlről kezdhetem. Hát én így nem fogom tudni továbbvinni a játékot :-( Pedig jó játék nagyon, na mind1 :( -
ricsa008 #1966 másnak is szar a mentés? mer akkor nem veszem le -
ntex #1965 Jaja... -
#1964 Hát igen, rámegyek, hogy chases, elsőt kiválaszthatom, utána fokozat és kezdődik a legelsőtől, pedig betöltöttem a profilomat is, autosave bennvan. Ez így kizárt, hogy végigfogom vinni... -
#1963 Kipróbáltam én is a Crash Time-ot, szerintem is jobb mint a Nitro (bár azt se sokáig vittem, mert Radeon 9600 pro-val elkezdett akadni idő után). Viszont nemigazán értem a mentés rendszert. Legelső feladat, elkaptam azt az embert, utána HQ-re odamentem, mentett is, utána jön egy verseny, amit elvesztettem, és kezdhettem az üldözéstől (legelső küldetés). Aztán elvittem most egy darabig, mentett is, menüben is mentettem, de azt írja, hogy 0/8 0% teljesített, és a 8-ból tudok választani. Vagyis kezdhetem megint a legelső üldözéstől? :S -
rcsaby #1962 Mennyit rak fel 4GB.nál többet. -
#1961 Semmi gond. :-)))))
De az a legrosszabb, hogy csak a játékoknál hal be, amúgy nem :-(((( -
#1960 jó lenne ha már lehetne kapni itthon is nitrot is csak most lehet kapni sajnos sevenm intézkedhetne. -
#1959 Kirpobáltam , de annyira balfékvagyok ,hogy még az első küldetést sem tudtam végrehajtani. -
#1957 Nemrég probáltam ki a ProStreet-et , hát szar lett.
-
#1956 Véleményezés az első pár küldetés után:
+ jobban funkcionáló mesterséges intelligencia
+ kissé mintha szimulátorosabb lenne az irányítás (no nem egy vérbeli szimulátor, de mintha kevésbé lenne árkádos, mint a NITRO volt)
+ még nagyobb, változatosabb pályák (kétféle van: vidék/autópálya és város)
+ végre két ember ül a kocsiban, ha a küldetés szerint is ketten kell lenni...
+ még szűkösebb hely az úton a sávokban az autók közt
+ folyamatosabb játékmenet az eligazítás és a tényleges pályák között, több párbeszéd stb...
+ megfelelő sebesség/kinézet (nekem nem nagyon tűnik lassabbnak, mint a NITRO)
+ az átalakított HUD sem lett szerencsére konzolos, nem takarják ki a HUD elemek a fél képernyőt, még funkcionálisabb kistérkép, terelőnyilak a jó öreg WR1-éhez hasonlóak
+ még változatosabb küldetések (OFF-Road stb...)
- egy-két alap zeneszám nagyon jellegtelen és túl lassú egy autós játékhoz (szerencsére lehet saját zenéket berakni)
- belsőnézet, nézet-pozícionálás hiánya (akár egérrel)
- időjárás/napszakok váltakozásának hiánya (mindig egyféle verőfényes napszak van)
- kamu autók (licencelés hiánya)
- multi hiánya
- freeride hiánya
Összességében szerintem elég jó lett, ha figyelembe vesszük a rövid fejlesztési időt (csupán 1 év) és a bundle kategóriát. - Aki jól elvolt a NITRO-val, az valószínűleg ezzel is jól ellesz.
Magyarítás lehetséges. (szinkron is - bár nagyobb meló mint a NITRO, mert több a szöveg) -
#1955 Hát a 9600 sajnos elég kevés neki. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat. -
masssza #1954 Én felraktam de már a menübe szaggat nem lehet csinálni semmit. -
#1953 Peccset felraktad? -
#1952 Nekem is feltűnt, de nem zavaró. (sztem az lcd-m nem is tud többet...) -
np #1951 A videó beállításoknál nem tudja valaki, hogy miért csak 24bit-es felbontást lehet beállítani? -
#1950 Tuti, hogy igen. :) -
#1949 na király, holnap reggel már nyomom a crash timet :) -
ntex #1948 Na lol...
Mi az már hogy a pálya úgy van megtervezve, hogy ha bemész egy zsákutcába, akkor semmi nem jelzi hogy rossz irányba mész, hanem egyszer csak vége van az útnak, és az autó pedig leesik vagy 500 métert és annyi -
#1947 multi továbbra is csak osztottképernyős? :( -
#1946 Olvass is néha...(#1913) -
#1945 lehet szabadon menni benne? :) -
#1943 :D
np^^ -
ntex #1942 Élvezetes kis játék lett ez, változatos, jó az irányítás, szép kis grafika.
Előző részeket nem próbáltam szal nem tok viszonyítani. De átlagon felüli szvsz -
#1941 ÁÁÁááááááááááááááááááhÁÁÁÁÁÁÁááh
Én meg "-ról"t olvastam.
Sry -.-" -
Kitty16 #1940 Tavaly nekem nov. 1-jén volt meg a játék :D Mármint a NITRO
Vkinek már megvan a játék? -
#1939 segítek^^
"Egy saját készítésű kép GTA Mallorca-tól:" -
#1938 #1901
Akkor ez mi? -
Purga #1937 Nekem is meghalt 2 hónapja kb, végre egy sorstárs ...sorry -
#1936 Még nem játszottam a játékkal. -
#1935 Ajj, nem hiszem el, hogy most halt meg a videókártyááááámmmm! -
Purga #1934 Szerintem a google segít, kérdezd meg -
#1933 hykao , mesélj valamit a játékról.
pl: milyen a törés , milyen nehezek a küldetések , milyen új módok vannak benne. -
#1931 köszi szépen, alkalomadtán kipróbálom:)