Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a híd tetejére, hogyan tok feljutni?<#help>
Mark98, nem tudnál írni linket, mert én nem találtam ilyen videót(salyna)?!<#help>
Mark98
Küldd el a címedet privibe!

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

hi,valaki át tudná küldeni a crash time 3 angol nyelvû fájlait?(vagy torrentet adni az angol nyelvû verzióhoz?)
Dj Tommy
Lehet rosszul emlékszem, de amikor indítod a játékot, akkor a beállításoknál van olyan lehetõség, hogy disable video, próbáld meg úgy.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

sajnos a játékkal kapcsolatosan érdemi segítséget nem kaptam a forgalmazótól, továbbra is fekete képernyõ fogad a játék elindításakor. nVidia GeForce 9600GT a VGA típusa. azt mondta, hogy video kártya probléma. túl friss a driver. visszamentem 2009 márciusi driver ig. csak ezzel meg a késõbbi játékok nem futnak (pl COD2). de ez sem segített. ha valaki tudna egy olyan konfigot mondani amin fut a játék, azt megköszönném.
<#worship>THX<#worship>
Mark98
A múltkor néztem a youtube-on errõl videót és ott külön-külön megmutatta az összeset próbáld meg ott.

Hello BMW<#wave>
És honnan lehet tudni, hogy eddig hányat gyûjtöttem be???
És hogy néznek az ilyen alkatrészek???
Köszi elõre is
bmwcrash
egész pontosan meg kell hozzá szerezni a 12 db alkatrészt amik el vannak rejtve a városban és az autopályan. autopályán pl.: az épülõ iroda ház tetején városban pl.: a molo felé vezetõ autopálya hídnak a tetején.remélem segítettem.
Mark98
1.Válasz:kijátszani
2.Válasz:modok

Hello<#integet2>

Nekem a Crash Time 2 van meg, és lenne pár kérdésem...<#help>

1,Mit kell csinálni, hogy az "Õpült Zsaru" nevezetû kocsit megszerezzük?

2,Ha lehet, akkor hogyan az autók színét változtatni?

Elõre is köszönet<#crazya> Attila
Mark98
Próbáld meg leírni a küldi részletit mert nekem angolul van és csak úgy tudok segíteni.

Mark98
Mármint hogyha van újabb.

Mark98
Az elvileg elég lenne. Próbálj meg driver frissítést az Nvidia .com-ról.

a cobra 11 crash time 2-ben az eseteknél van egy olyan hogy alacsonyan szákva 2.rész.
valaki meg tudja mondani hogy kell szondát robbantani????
valaki tudna segíteni????
Nvidia Geforce9600 a VGA, 2 GB RAM, Intel Core duo 2,33MHz a CPU. a driver 2010. áprilisi. XP szervízcsomag3
Mark98
Lehet gyenge vidikártya lehet hogy csak driver frissítés kell sok oka lehet a dolognak vagy esetleg processzor... Ezt látni kellene.

Segítség. most vettem meg a crash time2 nevû játékot, és a feltelepítés után lefagy a gépem. fekete a képernyõ, és csak újra tudom indítani. levettem minimálisra a képernyõfelbontást, felettem az összes frissítést de semmi.köszi.
Mark98
NAGYON VÁROM!!!!!!!! Már a nitrótol kezedve nagy fanja vagyok a játéknak és syneticnek.<#gonosz1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps><#taps><#taps>

Dj Tommy
Én már várom<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

bmwcrash
akkor jó
Mark98
Má'sikerült.<#idiota>

bmwcrash
ne várj választ ez a fórum kihalt<#bdead><#bdead><#bdead>
Mark98
Valaki segít modinstallálásban? (Crash Time III)

bmwcrash
Hali!
Nem tud valaki a Nitro-hoz autólelõhelyeket vagy ,hogy hol lehet letölteni a Crash Time egész verzióját ingyen???<#worship><#worship><#worship><#worship>
bmwcrash
Ja bocsi azt nem írtam hogy ez a Crash Time 2-ben van.
bmwcrash
Sziasztok!Új vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy a hulladékégetõ erõmûnél lévõ víznél van a vízben egy sárga jel,rajta egy autó,egy / és még egy autó.Az mi és hogy lehet megszerezni? Aki tud segítsen.<#help><#worship>
Dj Tommy
Olyan kocsit válasz, ami mellett ott a zászló, vagy a térképen keress feladatot(piros kör)

A gokarttal alámentem a kamion alá és ott nyomtam meg az F betût.
De most nem add semmi feladatot.

Ifjjunior

Dj Tommy
Hogyan oldottad meg?

Hali
Megvan megoldottam.

Ifjjunior

Ha megnyomom akkor átvált gokart nézetre és ha ismét megnyomom akkor visszavált személykocsira.

Ifjjunior

Dj Tommy
A kamion kereknél nyomd meg az F betût, úgy jónak kéne lennie<#rolleyes>

Hali
És azt megtudja valaki mondani, hogy a szondát hogy kell robantani a kamionnál mert az akció gomb az csak át vált gokartra.
És egy végigjátszása nincs valakinek hogy hogy kell megoldani a feladatokat?

Ifjjunior

OK köszike!

Ifjjunior

Hello! Már rá jöttem, hogy lehet kivinni! A beállításoknál mindent kapcsolj a leggyengébbre!!
Hello!! IkarusMan milyen grafikus kártyád van?? Csak mert nekem is ugyanez a problémám!!
Dj Tommy
Saját kérdésemre válaszolok<#eplus2>
Újraraktam gamet, nem raktam fel a v1.33-as patchet és most vittem végig a játékot<#wink>

Hali nekem az a gondom,hogy a Crash Time II.-ben a gokartos feladatnál ugrálnak a gokartok és így nem tom megcsinálni a feledatot. Mi lehet a probléma?

Ifjjunior

Dj Tommy
Én nemrég kezdtem el a Burning Wheels-t és sajna már másodszorra is ugyanaz a probléma "akadályoz" a játszásban.
Szóval:
Ha a játék valamilyen okból fogva kilép exe hibával, vagy küldetést abba hagyok mielõtt befejezném, ezután egyszerûen többet nem kapok küldetést<#rinya>
(Csak olyan kocsival megyek, ami mellett ott a zászló)
Szóval ha valaki tudja a megoldást, kérem írja le.

Nekem sikerülni szokott a könnyûben. Mondjuk a nehéz már tényleg nehéz, nem is tudom 18-at kell össze ugratni. Szerintem gyakorolj, nekem is úgy sikerült 😊

Sziasztok!
Cobra 11 crash time kérdésem lenne. Valaki tud hozzá csaláskódos megoldást? Mert már igen régóta a beépülve (undercover) küldetésnél van, 1 évnél is régebb óta. Nem is igazán foglalkozok vele, de ma újra ránéztem. De ott képtelen vagyok a repülõtéren ugratni. Nehéz szinten addig eljutottam valahogy akkoriban, kiváncsi is lennék rá a továbbiakban is, addig se volt persze könnyû. Az elsõn még átugratok,az körönként 1 pont, meg a negyediken, az maximum 2 pont. Tehát még ezt a küldetést, könnyû szinten kezdve se lesz meg, az akkor szükséges 14 pont.

\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"

sziasztok örüölnék ha végre véálaszolna vki mert már dühös vagyok a crash time 2 ,3 nál osztott képernyõben nem tok a jobb oladal kocsit váltani mit kell csinálni? mert nem létezik hogy bugos lenne a játék gamepaddal megyek
Mark98
Szerintem ha összehasonlítom a 4 részt akkor a játékteren akad meg a szemem.Pl.:A klasszikus Nitro részbe a valósághûen felépített csomópont,a pihenõ. A Crash Time-ba a bánya,a csatorna a városba. A Burning Wheels-ben a félhíd. Viszont a Highway Nights-ban semmi! Csak az autókon javítottak meg a mûsornak megfelelõen fejlesztettek. De mindegy szerintem így is mindenidõk legjobb játéksorozata.

zolika217336
A crash time 3.-ban átlehet egyáltalán vhogy álítani a billentyûzet konfigurációját???
Ja és esetleg dobtak már ki rá hungary mod-ot??

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

Hogy tudtad beéllitani a kormányodat??
Légyszi ird le mert én nem tudom beállitani az enyémet.
zolika217336
melyik részre gondolsz?

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.