3508
-
mester1987 #3467 igaz -
#3466 én nem tudok róla szerintem majd csak jön,a intro se az a "sokat elmondó" tipus:D -
#3465 syndicate alapján azt mondom, tökmindegy :( -
#3463 Ez jó hír, már alig várom. -
mester1987 #3462 Dátumot tudunk vagy majd be-betoppan? :P -
#3461 Idénén jön ki az új Crash Time 5: Cobra 11 Undercover!!!!!!! -
#3460 Crash Time II-höz tud valaki 100%-os mentést adni? Köszönöm -
mester1987 #3459 Megnéztem, hát nem sok különbség van a III. és a IV. között. Még grafikailag se jobb, lévén minden kisebb tárgy összetörhető. -
#3458 nem 100%-os mentés, de a nagyja fel van oldva (önkicsomagolo)
http://data.hu/get/4929716/ct4save.exe -
#3457 a 4 teljesen elbaszott, repetitiv sandbox lett :(
a 3. még egész elviselhető volt. -
mester1987 #3456 Én nem tudok róla. A II-vel játszottam egész jó volt, hosszabb, mint az első és nyitottabb már.
Amúgy a Crash Time III és IV miben különbözik?
Újdonságok, grafika, sztori esetleg valami más? THX előre is! -
#3455 hello
nincs valami hír új cobra 11 játékról?
-
vamatty #3454 köszi! :) -
#3453 otthonrol megpróbálom, csak jusson eszembe :) -
vamatty #3452 Valaki lenne olyan szívesen és elküldené nekem a CT4 mentését,ami lehetőleg teljesen kész van,mert most újrakezdtem a játékot,de nincs kedvem végigjátszani,csak egyet járőrözgetni.Előre is köszönet! -
#3451 Mindegy! megtaláltam hogy van a CD Galaxisban. :)
-
#3450 A Crash Time IV mikor lesz újra Steamen? :(
A boltokban még nem kaphatók...
-
#3449 igen már jön lefele...vmi magyarítás van hozzá? mert nem találtam eddig . köszi
-
#3448 2010 végén jött ki a teljes verzió. -
#3447 Hy Valaki tud már teljes verziót a Syndicate-ról ? köszi.. -
#3446 a Syndicate-ban kb a 4game level-nál megállt a tudomány..
nem ad be semmi küldetést.. mit kell csinálni? nem mindegy h melyik autóval jövök be pl? vagy vmit meg kell keresnem? -
kiscsávó77 #3445 A Crash Time II-nél, hogy tudok új eseményeket, küldetéseket kapni? Eddig 12-őt végeztem ki, de még sok vissza van és nem kapok másikat. -
#3444 Szerintem jó játék és sokat fejlődött a Nitro-óta. Ja és igen az F-et kell megnyomni a leírás akció gombnak nevezi. -
#3443 Ha rád szólnak rádión, hogy közel érsz a bűnözőhöz, akkor kell benyomni az Y gombot(xbox irányítón így volt), azzal fogadod el a küldetést, billel talán az f gombot kell nyomni, nézd meg a beállításinál. -
#3442 A bűnözőket hogyan kell elfogni ? -
#3441 Szerencse csak 4-5 alkalommal fordult elő. -
#3440 szánalmas húzás a játékidő növelésére
a kevesebb lehet több lett volna :/ -
#3439 A korábbi részeket én már végigvittem.
Az érdekes még, amikor egy informátor eltűnik, vagy összetörnek egy kamerát. -
#3438 nekem nem volt erőm gyűjtögetni. ameddig bírtam, addig nekem is tetszett
mostanság a korábbi részeket pótolom, ott még rendes küldetéses a játék, nem ez a gyűjtögetős -
#3437 A legutolsó küldetés után mindegyik bűnözött elkapottnak vette, mielőtt megcsináltam volna, volt még 10 "szabadlábon".
Volt olyan is, hogy a rejtekhelyet csak egy bűnöző elkapása után mutatta meg.
Végén:
Volt egy kis beszélgetés a főnök csaj és Semir+Ben között, feliratozva volt, meg kiírta, hogy You Mastered The Game.
Azt konkrétan nem tudom, mennyi órám van benne.
Összegzés:
Nekem bejött a game. -
#3436 grat :)
tééényleg ennyi a játék (1-2 óra főszál + 15 óra grind) hogy mindent kimaxolsz? volt valami "vége" ? -
#3435 Végeztem is(a CT4):
-
#3434 Helló!
Hogy lehet a körözött bűnözőket elkapni? Én csak kamerát tudok letenni, meg felkutatni rejtekhelyeket. -
#3433 halihó^^
a Crash Time 3-hoz - vagy bármelyik másikhoz - létezik valami, amivel ki lehet iktatni az útvonalról való letérés esetén történő visszapakolást? anno mintha csak a Nitro-hoz láttam volna ilyet. -
Daniel11 #3432 Sziasztok! Az a problémám, hogy mostanában játszok a Cobra 11 Nitroval és a Crash Time-al, de úgy érzem valami baja van a programnak. Ugyanis a Szimpla versenyen mentem 00:59:44-es időt, de az útvonal rekordnál 00:57:41-et írt ki. Egyszóval minden versenyidőmből 1-2 mp-et lefarag. Ez a hiba a hét elején még nem volt. Tudna valaki segíteni mi baja lett a programnak? Vagy a géppel van baj ... ? -
#3431 megnéztem a crashtime4\missions könyvtárat és ezekszerint tényleg az a kb 1-2 órányi rendes küldetés volt :((( innentől csak "gyűjtögetés", amihez eddig se volt kedvem, de azt hittem lesz még valami...
ez így egy vicc, kár a sorozatért. nem elég, hogy az irányítást a végletekig egyszerüsítették az évek alatt, de mára tartalmat sem sikerült a lemezre passzírozni :(
a Nitro örök kedvenc, azóta csak lejtmenet :( -
#3430 én nekifeküdtem, de ...
... innentől nemtom mivan, hogyan folytatódna a főszál? hova kellene menni? jobb hijján kamerákat raktam fel, meg informátorokat szerveztem be, de meguntam.
van viszont LAN, ONLINE és elég fun a forgalomban versenyezni! eddigi részekből ez hiányzott :) -
#3429 Én rálestem. Olyan mint a többi :) Akiknek az eddigi részek tetszettek, azoknak ez is fog.
Gépigénnyel itt nem volt gond (be is baxott volna ) -
Szabi1991 #3428 minimum grafikán megy nálam csak o.0 -
#3427 Én majd elkezdem, az érdeklődés nekem megmarad, mert egyik kedvenc sorozatok a C11, szal a gamet végigviszem.