Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SOS valaki ki tudna segíteni egy Play Cobra 11 - Crash Time végigjátszással mert a #2533 pontból az istennek nem bírom letölteni és megõrülök mert nem tudok eljutni a kerékfelfüggesztés gyárhoz.
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
Elõre is köszi!
Attila889
ááá köszönöm széepn 😊
És szabadon nem lehet menni a Crash Time-ban? :S 😞

hykao
Attila889
hali.A Crash Time-ban nem lehet szabad menni?
Az új rész az csak Shader 3.0-s kártyán fog elmenni mi?(képek alapján)

Máté94
Nekem tetszik😄
Prince23
Nagyon szép képek.
De mintha túl hdr-es lenne, már szint meglehet vakulni tõlük.

hykao
Újabb képek: KATT

bulba
Szép kis képek, de én itt-ott túlzónak tartom a HDR-t (fõleg a #2590-ben)
De mondjuk az építkezéses képen abszolút korrekt.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

remek lesz.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

hykao
Újabb képek: KATT
Baze, üldözöm ellent egy szerpentinen, nekirohanok, lerepül, repül kb 100 métert és tovább él, én meg nem tok utána menni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mejik jelent meg ps2-re és kb mennyibe kerül?

Segítség! Tud valaki kódót mondani, hogy tudjak vezetni helikoptert, vagy új autókat( láttam pár oldallal elõrébb trabantot) A fiam teljesen megõrít!
hykao
Még egy kép:
bárcsak Dodge logó lenne rajta 😞

Bence94
gyönyörû! remélem a törés is ilyen jó lesz mert nekem annyira nem jött be ilyen papír szerû és ott lifeg rajta az alkatrész.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hykao
hykao
Én megcsináltam mind a 8 ügyet hardon. Csak gyakorlás (és szerencse) kérdése. 😊
sikerült megcsinálnom az utlosó ügyet is
Helikoptert nem lehet vezetni a crash time-ban?
Balumann
Arról az utolsó ügyrõl azthiszem én inkább lemondok :B

hykao
Ha jól emlékszem az utolsó ügy csak akkor érhetõ el, ha legalább négyet nehéz fokozaton teljesítesz...vagy valami ilyesmi...de egyébként talán írja is a 7. ügy teljesítése után.
sziasztok
van valami jutalom játék a crash time-ban, de nem tudom elérni pedig már végigvittem könnyû és normál szinten is
hogy lehet elérni és miket tartalmaz?
Érdekelne hogy ennél is ugy van mint az elõzõ résznél.hogy valahány küldetés hardon valamennyi pedig normálon,és csak akkor adja be a végét.Mert az elõzõnek nem igy álltam neki.Mert ha nem muszály, nem teszem a legnehezebb fokozatra.Elõre is kösz.
Balumann
Tényleg jól néznek ki.

Balumann
Hát ez jó. Most vettem észre, hogy van kézifék, nitro, index, meg ilyesmik. Ha nem mondja ennél az ügynél, hogy nitro feltöltve, akkor nem jövök rá. Gamepaddal irányítottam, az irányításnál meg nem vettem észre, hogy lejjebb lehet menni... Azthittem csak gáz, meg fék van :-)
Lehet jobb lenne, ha megpróbálnám kormánnyal, csak valahogy nem olyan jók a kameranézetek ebben.

Máté94
Nagyon jó!😄
dragon11
Jó gém lesz.😊

hykao
ÚJABB KÉPEK

Balumann
Nah érdekes. Most más fele ment, megállt egy ház elõtt. Most viszont elkapni kellett, és bement ugyan úgy a barlangba. És ugyan úgy nem ugrott át. De most összetört, így meg lett a küldetés. Én meg 2x is felé ugrottam, pedig nem is max speeddel mentem másodjára.

Balumann
Jah és én is úgy ugrottam át, hogy a sziklákra érkeztem és nehezen ment fel.

Balumann
Pedig ez is a 2. ügy azthiszem. :| De egyébként érdekes, hogy 2x próbáltam, elõször teljesen más fele ment... Ott egy sima alagútba kellett utánamennem, ahol csináld egy kis balesetet. Továbbment, én egy kicsit lemaradtam. Majd az alagút végén kiszáguldtam, az meg ellenkezõ irányba indult. Én meg persze próbáltam visszafordulni, és beállt elém egy autó is 😄 Nem értem már utol (bár nem kellett volna sok).

De ez a 2. érdekes volt. Én gyorsabb vagyok nála, és én is csak max sebességgel tudtam átugratni. Ha arra megy, nem fog átmenni... :S

ChuckyHUN
:SSS Ugratni még nem kellett😄
Mikor a telefontvissza kellett vinnem a második ügybne a vizsgálatra, elõször végigmentem a bányán😄DD Leugrattam szétszakadt a merci eleje😄 aztán végig felmentem szépen, és elbuktam, másodikra dettó harmadikra meg rájöttem hogy marhanagy kerülõvel kellett megcsinálni.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Balumann
Nekem is jó, verseny közben is léptem már ki.

Viszont egy elég érdekes dolog volt most, üldöznöm kellett valakit, aki lement egy ilyen alagútba (térképen se volt rajta az út), és át akart ugratni a víz felett. De nem tudott, és beleesett a vízbe (elõször én is). Aztán nekem sikerült átugranom, én 4. próbálkozásra átugrottam, de õ nem tudott. Gondoltam megvárom ott a bejáratnál, de visszateleportált (car reset), és túl messze volt. -> Ügy sikertelen.
Van remény, hogy következõ probálkozásra átugrik, vagy ilyenkor mit lehet tenni? :S

ChuckyHUN
Én verseny közben nyomtam és úgy is jó!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

zolo
Amikor befejeztél egy almissziót, akkor a menüben megy a párbeszéd, és ott van hogy Continue vagy pedig Retire asszem. Na itt kell alt+f4, nemszabad elindítani a köv küldetést.

http://flickr.com/photos/zolika90/

szedd le a #2533-as hsz-ben lévõ végigjátszást és menni fog.

Trucker39
No jó, de mikor kell kilépni??
A következö módon próbáltam (csak tesztképpen): Elsö nyomozás, elsö üldözés. A kocsit leszoritottam, feladat teljesitve. belekezdett a második feladataba (fiatal kolléga), szöveg elmond, majd visszaszámol. Nyomtam alt+F4-t. Ujra betöltöttem a gamet. Profil választás, majd kezdés. Mondanom sem kell, full az elejéröl kellett kezdenem !
Mi a megoldás? Hol legyen a "mentés", vagy mit csináltam rosszul ??

várd meg, míg elmegy a vonat, és utána padlógáz.

Balumann
Én is nekikezdtem újra a játéknak. Nagyon jól mûködik az alt f4-el kilépés. Nagyon hülyeség, hogy ha normálisan lépünk ki, akkor elõlröl kell kezdeni az egész ügyet. Mind1, csak nehogy elfelejtsem egyszer, mikor az utolsó résznél elõtt lépek ki... 😄
Magyarítást felraktam, jó nagyon.

ChuckyHUN
ALt+f4 el lépj ki
én is így csináltam a versenyzõs ügyben mikor rá kellett menni a vasútra és 5x re is ugyanúgy jött a vonat és szarrázúzott. azóta pihenõpályás a játék nálam 😊)))

Trucker39
Szép,szép, de hogy lehet benne menteni? Nincs kedvem elölröl kezdeni mindig.

ChuckyHUN
De hogy?

12346
szólóban is megy a "freeride". vagy csít, vagy addon, de tudom, hogy ment.

ChuckyHUN
Hát, megcsináltam az elsõ két ügyet, nagyon tetsik a játék😊))

zolo
A tank és a busz az Ultimate Demolution Maschine XDDDD

zolo
Itt rendesen törnek a kocsik, és a forgalom autói sem betonból vannak. Sokkal szebb az egész játék, és sokkal nagyobb a forgalom.

Free ride-olni csak egy bug miatt lehetséges: Split Screen módban a player2-t sokszor random teszi le a pályára, és õ bármerre mehet. Igaz így nem fullképernyõ, de mégiscsak van szabadság =)

ChuckyHUN
Simán lehet valahogy cirkálni? autót törni autópályán tolni..

ChuckyHUN
Videókból ítélve full wr2 ez a játék csak van történet? A törés is ugyanolyan? mitn a papír csak szakadnak a kaocsik agy deformálódik is?

ChuckyHUN
Mindjárt kész a letöltés.. akarom mondani jön a postás hozza a játékot, már alig várom hogy kresstájmoljak 😄

Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik, de remélem tudtok segíteni mégpedig abban, hogy a Cobra11 Nitroban a szirénahangokat hogyan tudnám kicserélni?
Pár játékban ez lehetséges, ebben is?<#help>