3508
-
#2783 Nem igaz. Kanyarban ott is lazán lehetett driftelni. Sőt, sztem itt több az ABS, nem nagyon tudom pörgetni a kocsit ... bár lehet csak a WR2-re emlékszem, nekem az a fizika jött be talán legjobban (ill WR1 is)
azér fura, h a vadállat "bmw" fara nem megy el ha fullgázt nyomok :( picit szvsz árkádositották ... ezek a repkedő pontok, számok, stb olyan burnoutosak, nem valo cobra11-be ...
WR3 kéne :) -
Cat 02 #2782 Crash Time jobban bejött, ott tapadt az autó az úthoz legalább :D -
bajusza #2781 Angol, német és francia nyelvű. -
Cat 02 #2780 Demo az német ? =\ -
#2779 Én sajnos még nem tudtam kipróbálni a demót, lévén a CPU-m nem tudja az SSE2-t (XP2600+), anélkül pedig nem hajlandó elindulni még a butított verzió sem.
Valószínűleg magyarítható lesz a szokásos módon, bár a jelenlegi szerkesztő progi nem jó hozzá, majd megint meg kell kérni Kromot, hogy aktualizálja... -
#2778 Már a kezdete is olyan, hogy mész a városban, egyszer csak kapod a hívást. -
#2777 Héten leszedem a demot, képek nagyon szépek.
Synetic a menürendszert és a mentési rendszert is remélem megvariálja :) A Crash Time jobban felhuzott, mint amennyire szorakoztatott, holott a Nitro-t anno imádtam.
Hykao: lesz magyarítás? :D T'om korai, de tervek vannak? Demo alapján magyarithato egyáltalán? -
GPx8 #2776 Demóban lehet szabadon autókázni??? Nem vettem észre... -
#2775 Ja! Megnéztem én is a demót, hát egész szépen fejlődik ez a játék -
#2774 szedd le a demót és meglátod -
GPx8 #2773 Hol lehet erről olvasni? -
#2772 pont hogy a szabad autózás lesz a lényeg, nagyjából -
GPx8 #2771 Ebben sem lesz szabad autókázás??? -
#2770 27-én jelenik meg. -
#2769 Van valakinek olyan saveja vagy cheatje v bármilye amivel összes vassal tudo rideolni?:P
Egyszerűen nincs időm kiakasztani -
#2768 Van, és büntet! Pcdome-ról húzhatod ahogy a csövön kifér.. Ráadásul nincs 300 mega :DDDD -
Cat 02 #2767 Van kint demo ? [levanmaradva] -
#2766 Bakker, ez mikor jelenik meg? Kipróbáltam, és hatalmas.. Undercover meg a többi szar mehet a levesbe :DDD
A legnagyobb az volt, mikor mentem valami helyre, uccsó kanyar, nyugisan veszem be, egyszer csak ledarálja az autót egy vonat :o Amúgy meg gyönyörű a graf is, a fizika a szokásos arcade, de jó.. Várom!
Kurva yo :DDD -
#2765 Ez tényleg szép :) -
#2764 Tök jó a demó is!
De a teljes......... -
#2763 majd rájössz, de ezt most viccnek veszem -
#2762 Ja értem már.Honnan tudjam most,hogy viccesen fejezed ki magad vagy nem?
-
#2761 irónia, vicc, ilyesmi? -
#2760 Csak azt nem értem,hogy miért mondtad azt,hogy nem fog menni? -
#2759 Jól van, téged sem az eszedért fognak ellopni. -
#2758 Még nincs is gépigény. -
#2757 "maxtreme azon a gépen még a telepítő se indulna el" talán az új intel i7-en két db hd 4870 x2-vel esetleg... -
#2756 ? -
#2755 lol akkor én is beírom az aláírásba hogy 4 ferrari, mert hátha lesz a jövőben olyanom -
#2754 Olyan lesz ami az aláírásba. -
#2753 Mer? -
#2752 ja hát az aláírásodban szereplőn el sem indulna -
#2751 Ez kurva jó!!!!!!!!!!!
Alig várom a karácsonyt!Akkor lesz új gépem!:DDDDDDDDDD -
bajusza #2750 A butított verziót használom, azért ennyi. Ha mindent max-ra felnyomok, sokkal kevesebb lesz. -
#2749 Hát, ez ütős lesz, eddig nagyon bejön -
#2748 Lőttem pár képet én is: (max, 1440/4xAA/16xAF)
Egész tűrhetőnek tűnik ez a cuccos -
#2747 A kiváló alatt a 20 FPS-t kell érteni? -
#2746 Szedem:D -
bajusza #2745 Igen, van. A kapitányság elől kell elindulni kolbászolni a városba. -
#2744 Van benn free ride?