Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy küldjétek el e-mailben [email protected]
Elõre is köszi!
Az új rész az csak Shader 3.0-s kártyán fog elmenni mi?(képek alapján)
De mondjuk az építkezéses képen abszolút korrekt.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Helikoptert nem lehet vezetni a crash time-ban?
van valami jutalom játék a crash time-ban, de nem tudom elérni pedig már végigvittem könnyû és normál szinten is
hogy lehet elérni és miket tartalmaz?
Lehet jobb lenne, ha megpróbálnám kormánnyal, csak valahogy nem olyan jók a kameranézetek ebben.

De ez a 2. érdekes volt. Én gyorsabb vagyok nála, és én is csak max sebességgel tudtam átugratni. Ha arra megy, nem fog átmenni... :S
Mikor a telefontvissza kellett vinnem a második ügybne a vizsgálatra, elõször végigmentem a bányán😄DD Leugrattam szétszakadt a merci eleje😄 aztán végig felmentem szépen, és elbuktam, másodikra dettó harmadikra meg rájöttem hogy marhanagy kerülõvel kellett megcsinálni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Viszont egy elég érdekes dolog volt most, üldöznöm kellett valakit, aki lement egy ilyen alagútba (térképen se volt rajta az út), és át akart ugratni a víz felett. De nem tudott, és beleesett a vízbe (elõször én is). Aztán nekem sikerült átugranom, én 4. próbálkozásra átugrottam, de õ nem tudott. Gondoltam megvárom ott a bejáratnál, de visszateleportált (car reset), és túl messze volt. -> Ügy sikertelen.
Van remény, hogy következõ probálkozásra átugrik, vagy ilyenkor mit lehet tenni? :S
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://flickr.com/photos/zolika90/
A következö módon próbáltam (csak tesztképpen): Elsö nyomozás, elsö üldözés. A kocsit leszoritottam, feladat teljesitve. belekezdett a második feladataba (fiatal kolléga), szöveg elmond, majd visszaszámol. Nyomtam alt+F4-t. Ujra betöltöttem a gamet. Profil választás, majd kezdés. Mondanom sem kell, full az elejéröl kellett kezdenem !
Mi a megoldás? Hol legyen a "mentés", vagy mit csináltam rosszul ??
Magyarítást felraktam, jó nagyon.
én is így csináltam a versenyzõs ügyben mikor rá kellett menni a vasútra és 5x re is ugyanúgy jött a vonat és szarrázúzott. azóta pihenõpályás a játék nálam 😊)))
Free ride-olni csak egy bug miatt lehetséges: Split Screen módban a player2-t sokszor random teszi le a pályára, és õ bármerre mehet. Igaz így nem fullképernyõ, de mégiscsak van szabadság =)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Tudom nem ide tartozik, de remélem tudtok segíteni mégpedig abban, hogy a Cobra11 Nitroban a szirénahangokat hogyan tudnám kicserélni?
Pár játékban ez lehetséges, ebben is?<#help>#help>