3508
-
#3023 Attila889: patch nem árt, az tuti! probáld meg ablakban ill. envmap refresh-t is tedd el low-rol. motion blur kikapcs, hátha megold valami valamit ... kisérletezgess.
gabriel: crash time mentések xp alatt:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\Crash Time\SavedGame
(application data könyvtár rejtett!)
ha ide beteszed a 100% Crash Time mentést akkro be tudod tölteni azt a profilt, ami ezt tartalmazza! -
#3022 Üdv! xp 3 jav -van, a Cobra 11 Crash Time (HUN) -1.1.1 van. még nincs up v1.3.3.
a vga nekem rendben mióta csere volt, igaz a H.Londonban volt gond , de akkor lett javítva, azóta ok, az Ati hibákat mások is mondják, nekem Nvidia van .
A mentést előre is Köszi ( c11-Saves mappa, tartalma Career.wrc,Profile,wrp,Version.inf)
Üdv. Gabriel -
#3021 értem....nem lehet hogy az a baj hogy feltettem a patch-et rá?
Am. így van beállitva:
[IMG][/IMG] -
#3020 reménykedj :)
azt azért hozzá kell tenni, h a régi kártyákra csak ritkán vonatkozik az uj verzio, nagyjábol lesz*rja mind2 gyárto. azaz hiába hibás pl az ATI driver a 9600XT-n, vszeg sosem javitják már ki ... -
#3019 és akkor mit csináljak?Mert most frissitettem,de még nem próbátlam ki.Gondolod hogy most jó lenne?12.havi frissités van rajta...szted úgy jobb lesz? -
#3018 igen de neked Geeforce van,nekem meg Ati,és van mikor az Atival sok a baj bizonyos játékoknál :S -
#3017 tipikus vga driver gond
gabriel: melyik játékhoz kell neked a mentés? milyen oprendszered van? -
#3016 Nekem jól megy pedig 1 éves a gép vga: 6600gt, 2gb ram, amd A 64 3200+,
a kép is jó, korábban volt probléma a vga vezérlővel de szoftver csere után minden tiszta lett Telepített illesztőprogramok nv4_disp (6.14.11.7516 - nVIDIA ForceWare 75.16) nem magyar de tökéletes...
s más játék is hibátlan, csak kell az erős hűűűtés, mert igen fel forrrr ha nincs, de van s így jó. Zalmann.
-
#3015 de nem 100% -os :---(
-
#3014 Na azért probálkoztam: ha nem C:/Documents and Settings/AllUsers/ApplicationData". mert nekem ilyen nincs , de viszont ahová lett telepítve s oda lett készítve közvetlen $COMMON_APPDATA/Synetic/BurningWheels ilyen könyvtárak, s itt van kicsomagolva közvetlen a Cobra11v643686561746572.sav akkor feladatok megoldása közben ha egy kész, nem kell mind, akkor is ott lesz kezdve ahol ott volt hagyva még ha a játékból ki is léptem...:-) többször probálva
-
#3013 Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, nekem 1.1.1. full magyar van, s mit hoz ha v1.3.3 ra térek át a Patches ben? érdemes e , a magyar is átmegy ? illetve ez mi lenne : Gamesload Version v2.1.1 -> v2.3.3 ( http://www.games.reveur.de/de/crashtime/patches/),
a 100% -os mentés is itt van:
( http://www.games.reveur.de/index.php?lang=en&site=news&nav=0&ascDesc=DESC&limit=5&sort=name&n=415 )
csak ez a Burning Wheels és nem a Crash Time, de lehet erre is használni, mert az elérési út nem jó amit írnak?
Térkép az van ha kell ( http://www.games.reveur.de/de/alarm-fuer-cobra-11-crashtime/addons/verschiedenes/ )
Ha esetleg lenne valakinek 40% nál több elérése akkor megkérhetném, hogy küldje el esetleg a / c11-saves RAR ban /:
Előre is Kösz minden segítséget!
-
#3012 oksa,majd holnap megcsinálom,most épp mással vagyok elfoglalva de azért köszi :) -
#3011 Tedd fel a legújabb catalystot és nézd meg. -
#3010 az autó lámpája türhetetlen és az ablak...lehet tenni ez ellen valamit?A kártyámat még tavaly novemberben frissitettem...lehet az lenne gond? -
#3009 elindult,szaggatás nélkül menne fullon de ilyen gusztustalan náalm a grafika...minden maxon van pedig.Valami ötlet?
[IMG][/IMG] -
#3008 minden teljesen lent van low-on és nem megy :( -
#3007 Á, dx8as karival szerintem már semmi nem fut. -
#3006 köszi -
#3005 geforce4 kevés sajna -
#3004 Hali. ( lehet hülye kérdés, de ) geforce 4-s videokártyával nem is megy?
Amúgy 3.3 ghz proci és 512mb ram
Bocs, ha télleg nagyon nagy hülyeséget kérdeztem volna.. -
bajusza #3003 Próbáld a beállításokat lejjebb venni. Nekem low-on vannak és jól fut a játék, Nvidia Geforce 7300 GS kártyám van. -
#3002 nálam az RTL logóig bejön,utána az az autóhang és utána sekép se hang..........és nem válaszol a progi....most mit csináljak? :S
Ati Radeon 9600XT-m van és a LOW-os verziót inditottam el. -
#3001 értem majd megnézem,köszönöm! -
bajusza #3000 BurningWheelsLow.exe a fájl neve, ahová a játék települt. Nekem itt van: C:\Program Files\Cobra 11 Crash Time 2 -
#2999 am. hol melyik mapában találom majd azt amivel elindul a játék 2.0-s shaderrel? -
#2998 nézd meg az opciókban :) -
thomas77 #2997 a tónál.ez lemaradt -
thomas77 #2996 hali.acobra 11-be a féktelenül2 buszos küldetésnél hogy kell kiugorni a buszból?ill melyik gombbal,mert nem tudom.köszi elöre is -
Rainbow15 #2995 45%, és sehol sincsen piros zászlő (patrolnál, city, és az autobahnnál sem.). Ilyenkor mit tegyek? -
#2994 Addon autók betehetők mert elérhető már krom toolja. A WR2 autók kompatibilisek vajon?:)
Nem bánnám ha addon pályákat is támogatna esetleg, bár nem valószínű. Ha ez történne akkor lényegében ez egy WR3 lenne :) -
#2993 pl egyből mehetsz minden pályán, minden kocsival osztottképernyőn :)
(ma nem keveset játszottuk haverral. hihetetlen feeling a forgalomban a pályán versengeni) -
#2992 Remélem a stadtot ebből is átkonvertálják wr2be :) -
Daniel11 #2991 A 100% mentés mire jó? -
Daniel11 #2990 má sikerült megoldani,de azért kösz -
Daniel11 #2989 igen eljutottam a kamionig...és tovább?szal a pótkocsiig v a fülkéig kell?és magától robban fel v van valami gomb? -
#2988 De lehet, úgyis kipróbáltuk, és sehogysem akarja :(
Egy ötletem van még... -
#2987 az autoválasztás pl. az x360 gamepadon a digitális padra (azaz nem az analóg gombákra!) van kiosztva. nem ismerem a manta padot, nincs d-padja? esetleg nem lehet váltani a digit és az analog közt? -
#2986 az akció gombbal elővarázsolod azt a kis dynamit autót, és előreirányítod a vezetőfülkéhez és ott robbantod fel :)
nem olyan nehéz egyb. -
Daniel11 #2985 Hogyan kell felrobbantani a Burning Wheelsbe a kamiont azzal a kisautóval?? -
widi #2984 megvan!