3508

MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
  • Burdi
    mit nem tudsz belőle?
  • zoli1986
    valaki tud segíteni a cobra 11 burning wheel flying low,part 2-es küldetésben?
  • Daniel11
    ja,értem köszi
  • bajusza
    igen, így van.
  • Nohab
    300 méterre el kell tőlük távolodni, és megvárni míg letelik az idő.
  • Daniel11
    de ha lerázom őket akkor se jó mert azt írja hogy:Max:300 méterre lehetnek tőlem,ha több akkor vége a feladatnak...
  • Daniel11
    és meddig??
  • bajusza
    Le kell rázni őket, nyomd a gázt, ne kíméld.
  • Daniel11
    Az egyik küldetésben miután összetörtük a sárga transzportert a két rendőrautóval mit kell csinálni?
  • DJKonya
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom a BWre gondolsz. A menüben is avval kell lépkedni, avval indítani a játékot. Ha véletlen billel indítottad akkor escape és lépj vissza a kormánnyal. Elég idióta megoldás, az eddig részekben és a wr2ben is egyszerre működött a bill a kormánnyal.
  • DJKonya
    hy
    valaki tudna segíteni hogy a játékon belül hogy lehetne beüzemelni a G25-öt? mert akár mit csinálok nem lehet vele irányítani az autót
  • Attila889
    nézd meg az opciókban melyik az akció gomb
  • lewis95
    Valaki meg tudja mondani nekem hogy a cobra 11 nitroba van egy olyan küldetés hogy a buszból ki kell ugrani mielőtt beleesne a vízbe és nem tudom melyik az az akció gomb amit meg kell nyomni hogy kiugorjon a csávó? ELŐRE IS KÖSZ A VÁLASZT!!!!!!!!!
  • gabriel2007
    Köszi, ugyan nem jó most, ha felrakom BurningWheels ha lenyomtam Crash Time-t
    És nincs, de tényleg nincs a rendszer vinyón Synetic könyvtár, és mégis megy, Nekem a mentést a saját instalba rakja C11-Saves név ként, tehát ha van hasonló mappa hasonló tartalommal mint 3044 ben írtam, az jó nekem.
    És majd ha felmegy a BW az Y ra akkor megnézem mi történt a D ( ami másnak C )
    Köszi!
  • norbi2fraktal
    mentésem ITT

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\BurningWheels

innen való, tehát te is ide tedd!
    rejtett mappa!!
  • autoszimulator
    de lolmár, a doc settings a windows profilbeállításokat tartalmazza, oda te nem is raksz játékot. az meg halál mindegy, hol van a játék mappája, melyik meghajtóban, akkor is a doc settingsben lesz valahol a mentés, ha másnak is ott van.
  • gabriel2007
    Neked írtam, és előre is Köszi, pl.:e-mailban is jöhet, stb.
    Üdv:
  • norbi2fraktal
    Tőlem kérsz mentést???
    Szivesen felrakom csak nem tom kinek írtál..
  • gabriel2007
    Ügyi vagy !
    Lehetne kérni egy mentés küldést:
    A mentést előre is Köszi ( c11-Saves mappa, tartalma Career.wrc,Profile,wrp,Version.inf) lehet rar ban is egyben!
    Köszi.
  • norbi2fraktal
    nagyon szépen köszönöm :)
    így elsöre jött össze :)
    most 79%-nál vagyok,nagyon jó game:)
  • bajusza
    Le kell tolni a sínekről a BMW-t, csak akkor lesz jó. Nekem se sikerült elsőre, másodikra már igen.
  • norbi2fraktal
    csáá, kis segitség kellne, a burning wheels-ben!
    van egy olyan feladat hogy 11 helyszinhez kell elmenni, és a vasúton kell megállni pár másodpercig, és amikor kész, vagyis az utolsóhoz érnék ott áll egy narancs sárha kocsi és nyil mutat rá....
    aztán jön a vonat és FAILED--

legyetek szívesek segíteni mer jáccanák vele de ezt nem tom megcsinálni :(
  • gabriel2007
    Hagyjuk szerintem, " "Documents and Settings" mappád " van, csak a játék mappa nincs itt !!!!, de mint írtam a mentés sem itt van nekem !!!!!! ergo, szg jó, program jó, mentéseim jók, csak a más nem jó, szg ismeret mint írtam van, suli, papír stb , ( azért nem értem miért nem értesz--- ergo , olvasd el miket írtam, de ne kapásból írj : )
    Köszi....:-)
  • arty
    neked nincs szükséged mentésre, hiszen nincs "Documents and Settings" mappád, ergo nem tudod berakni úgysem.

(egyébként nincs XP enélkül a mappa nélkül, ugyhogy én mégiscsak ugygondolom, hogy alapvető számitogépes ismeretek hiányoznak nálad :) )
  • gabriel2007
    Üdvi: " Ott a save mappa csak rejtett az application data... Engedélyezd a rejtett fájlok megjelenítését. "
    A gép élete kezdete óta nincs rejtve semmi, de így sincs semmi, semmi
    synetic mappa nincs: sem dos, sem Tc, sem Win ban nincs eredmény, no gyári install út, saját van, ez lehet a gond szerintem!
    RT: " a \doc&settings\app data könyvtáradba " ilyen nincs, csak az amit csináltam, de az sem jó, mint írtam, nincs , de progi tökéletes, ( amúgy alcohol 120% iso kezeli, aztán install Y ra )
    Tapasztalat, ha install nemmmm a Win környezetben, akkor a legjobb, mert más Win pr-ok is hibátlanok, itt gyakori a gép terhelés, de gond nincs. Ez van.
    Azért ha van saját mentés, küldjetek, mert ami gyári, látjátok nem jó: Köszi.
  • gabriel2007
    Hali!
    Cobra 11 Crash Time végigjátszás ( c11-saves )
    a cél fájl: http://www.speedyshare.com : Nothing found. It is really deleted. Sorry.
    Ha lehetne, küld el újra: Köszi
  • arty
    a játék mentései - ahogyan írtam is - nem a játék könyvtárában vannak. olvasd el újra az elérési utat, amit írtam ...
  • [HUN]FaTaL
    Ott a save mappa csak rejtett az application data... Engedélyezd a rejtett fájlok megjelenítését.
  • gabriel2007
    Hát ez van nem c ről indul, hanem:

illetve:

azért elküldtem ezeket, Y ra kreáltam mit írtak, de semmi, illetve C és D re is itt is semmi, Tehát ez a 100%-s javítás csupán c esetén megy ha install is itt volt. szerintem.
    Ha van Saves, el lehet küldeni, illetve ha megy a 1005-s javítás akkor egy új profil mentése után az benne lesz C11-Saves lehetőleg, ( megnézve a profilt úgy is kiírja mi elérhető...
    Előre is Köszi
  • arty
    Sry, akkor félreértettelek.

a crash time-bol rendes lemezről / isobol installált verziód van vagy valami tákolt rip/noinstall marhaság? nem nagyon tudom elképzelni, hogyhogy nem lesz synetic mappád a \doc&settings\app data könyvtáradba :) finoman szólva ez képtelenség, hiszen nem is futna nélküle a játék :)) (törlöd: ujrakreálja)
  • [HUN]FaTaL
    Mert szabad mászkálásra iszonyatosan bejön ez a game :D
  • [HUN]FaTaL
    WR2 addon autói kompatibilisek a BW-vel?
  • bajusza
    Easy fokozaton nyomom a Burning Wheels-et, sokkal jobb küldetések vannak benne mint a Nitro-ban vagy a Crash Time 1-ben.
  • gabriel2007
    Ne gondold, hogy ne érteném, tudom mi hol van és nincs rejtve semmi, játékot sem mást a rendszer lemezre nem telepítek, s a rendszer soha nem a c hanem d van, de ott sincs amit az eléris utban ír a kezelő, de sehol sincs még Synetic mappa sem, saját install van, mit írtam. ha van küldve mentés az felrakom, ami a gyári küldés az sajna nem megy nekem, esetleg ha c re és rendszerbe lett volna a telepítés, illetve még úgysem találja ha kialakítom az utat.
    ez van...ismeret meg van bőven, csúpán segítséget kértem, nem tanácsokat.
  • arty
    az a gond, hogy hiába teszi fel valaki a mentését, alapvető (windowsos) ismereteknek vagy hijján és nem fogod tudni betenni azt sem ...
  • Attila889
    már mindent próbálgattam de semmi :(
    egyedül a kisablakban való futtatást nem...de sztem úgyse fog menni jól :(
  • gabriel2007
    hát ez sehogy sem jó, ha lenne valaki ki felrakná a saját C11-Saves -t, az jó lenne! (rar -ban) köszi.
  • gabriel2007
    Üdv: hát az van neke ilyen könyvtár nincs : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Synetic\Crash Time\SavedGame
    ilyen van ami hasonlít: Y:\Cobra 11 Crash Time (HUN) INSTALL\Cobra 11 - Crash Time\C11-Saves, hát ez van...sajna...:-(
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes hogy semmi gondom az ATI kártyákkal pedig ez már az 5. (9200, x1300, x1650pro, hd2600xt, hd3870).