Alarm für Cobra 11 sorozat (NITRO, CRASH TIME, BURNING WHEELS, stb)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld a beállításokat lejjebb venni. Nekem low-on vannak és jól fut a játék, Nvidia Geforce 7300 GS kártyám van.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Attila889
nálam az RTL logóig bejön,utána az az autóhang és utána sekép se hang..........és nem válaszol a progi....most mit csináljak? :S
Ati Radeon 9600XT-m van és a LOW-os verziót inditottam el.

Attila889
értem majd megnézem,köszönöm!

BurningWheelsLow.exe a fájl neve, ahová a játék települt. Nekem itt van: C:\Program Files\Cobra 11 Crash Time 2

Attila889
am. hol melyik mapában találom majd azt amivel elindul a játék 2.0-s shaderrel?

Attila889
nézd meg az opciókban 😊

a tónál.ez lemaradt

hali.acobra 11-be a féktelenül2 buszos küldetésnél hogy kell kiugorni a buszból?ill melyik gombbal,mert nem tudom.köszi elöre is

45%, és sehol sincsen piros zászlõ (patrolnál, city, és az autobahnnál sem.). Ilyenkor mit tegyek?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

[HUN]FaTaL
Addon autók betehetõk mert elérhetõ már krom toolja. A WR2 autók kompatibilisek vajon?😊

Nem bánnám ha addon pályákat is támogatna esetleg, bár nem valószínû. Ha ez történne akkor lényegében ez egy WR3 lenne 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
pl egybõl mehetsz minden pályán, minden kocsival osztottképernyõn 😊

(ma nem keveset játszottuk haverral. hihetetlen feeling a forgalomban a pályán versengeni)

Forza.

[HUN]FaTaL
Remélem a stadtot ebbõl is átkonvertálják wr2be 😊

A 100% mentés mire jó?

má sikerült megoldani,de azért kösz

igen eljutottam a kamionig...és tovább?szal a pótkocsiig v a fülkéig kell?és magától robban fel v van valami gomb?

zolo
De lehet, úgyis kipróbáltuk, és sehogysem akarja 😞
Egy ötletem van még...

http://flickr.com/photos/zolika90/

arty
az autoválasztás pl. az x360 gamepadon a digitális padra (azaz nem az analóg gombákra!) van kiosztva. nem ismerem a manta padot, nincs d-padja? esetleg nem lehet váltani a digit és az analog közt?

Forza.

Burdi
az akció gombbal elõvarázsolod azt a kis dynamit autót, és elõreirányítod a vezetõfülkéhez és ott robbantod fel 😊
nem olyan nehéz egyb.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Hogyan kell felrobbantani a Burning Wheelsbe a kamiont azzal a kisautóval??

megvan!
hol találtad meg a Music Managert?
zolo
Van egy kis problémám:S
Tesómmal szeretnénk játszani osztott képernyõvel, van egy Manta gamepad hozzá. Tökéletesen mûkszik, azaz mégse, autót sehogysem tudunk választani neki. Egyik irányra sem reagál a menüben, de játékban már tud választani.

Kérdés, hogy van-e erre valami megoldás, esetleg ini fájl amiben belehet íírni a gombokat?(Nitro-val sosem volt ilyen gond, driverrel és nélküle is próbáltuk)

Van egy jó ötletem a parkolóházas küldetésre, amikor két sportkocsit kell megállítani. Legegyszerûbb úgy, ha nem megyünk a kocsik után, hanem megvárjuk õket a kijáratnál: az egyik kocsit (zöld Merci) már le is kapcsoltuk. A Toyota megpróbál kiállni a Merci mögül, de kis szerencsével ugyanígy meg lehet fogni.

elküldtem privát üzibe,ott válaszolj

zolo
Tökéletesen megfelel a játékhoz, én gyengébb processzorral játszok.
Videókártya? Játék grafikai beállításai milyenek?

Norbi2fraktal: Köszi a tippet, ez megoldotta az akadozást

bocs hogy ennyit kérdeztem,csak azt hittem segítetek....am a 100%mentés mire jó?

alma2
Daniel a 11 a korodra utal netan a neved mellett ?
Celszeru lenne felkeresned egy olyan forumot, ahol ez a tema pl "milyen vidkarit vegyek ennyiert" , nagy valoszinuseggel korrektebb valaszt kapsz es meg a fenebe se fognak elhajtani, hogy nem a temaba vagoan beszelsz 😊 Keresgelj pl a prohardver foruman.

szerintem

alma2
hm, kiprobaltam a nitro demon,szerencsere arra is elkeszitette, de nem sok pozitv valtozast sikerult eszrevennem. A jelek szerint nem akart, vagy nem tudott nagyon elrugaszkodni az alapoktol 😊
mind1 egy probat azert megert.

szerintem

és szted milyet lenne érdemes venni?

Az az E2180.(processzor) Tuningolva jó, amúgy meg szerintem már nem annyira.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Intel dual Celeron 1,8

Intel az rossz?

Burdi
hááát én arra tippelek elsõsorban.
mien vidkarid van?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

a vidikártya az szted vagy más is lehet?

Burdi
valszeg nem is oan jó a gép😄
vagy csak a vidkarid

Helló!Karácsonyra kaptam 1 tök jó gépet,minden tök jó rajta,ám a Burning Wheels akadozik rajta?Tudtok segíteni hogy miért?

alma2
Akkor megvarjuk mig remelhetoleg csinal a burning wheel-hez is egy hasonlot. Ha talalok nitrot azert megnezem, remelem nem csak a fekutakat novelte meg, illetve a tapadast csokkentette ugy globalice.
koszi.

szerintem

alma2
Melyik keresztezodesben szoktal lejmolni ?
Gondoltam ha arra jarok leallok, aztan bedobok egy otvenest a muanyag poharadba, hogy ki tudjad irni, vagy egybol az ures dvd-t adjam ?

szerintem

norbi2fraktal
csá all itt a megoldás a szaggatásra!!!!

Music Manager-bõl szedjétek ki az összes zenét és nem fog szaggatni!!!

nálam ez volt a gond!! és most jó

aki nem tud feladatot csinálni az menjen Patrol-on egy pályán és mindig másik karakterrel kell menni egyszer Ben, aztán Semir..

üdv.: norbifraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

[HUN]FaTaL
Ha pattognak az autók, akkor alacsony az fpsed, vedd lejjebb a grafikát.

Duddits
Erre a pattogós dolog sikerült megoldást találni?
Esetleg valaki tudna rá mondani megoldást?

zolo
Nekem olyan problémám van, hogy játszok, és egyszercsak beakad, majd kb 10 mp múlva megy tovább. Mintha pufferelne a játék. Próbáltam mediumon, lowon, de mindig csinálja. Egy ilyen szaggatás után tök jól fut a játék a következõig.
A minimum konfiggal kb megeggyezõ gépem van.

Találkozott már valaki ilyen gonddal?

új küldetést akkor ad, ha olyan autót választasz ki, aminek a neve után ott a piros kis zászló, ami azt jelenti, hogy azzal lehet csak menni a küldetésen. Olyan is van hogy a városi pályákat választva egyik autó neve után sincs zászlócska, ilyenkor az autópályás küldetést kell választani és ott lesz zászlócskás autó. Vagy fordítva, csak a városinál ad be zászlócskát.
game befejezve. jó volt, szép volt, de egy dvd-t nem ér meg.

viszont az AI-t helyenként jól megcsinálták. igen idegesítõ az, amikor az ellenfél a leglehetetlenebb helyeken halad.
[HUN]FaTaL
Bárcsak lenne WR3 evvel az engine-el, ilyesmi pályákkal 😞 Remélem ezt a pályát is átteszik wr2be

arty

bárcsak lenne hálozatos multi ... 😞

Forza.

Tomi613
Vagy a játék menüjében is be kell kapcsolni valamit?

Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64

Tomi613
Nekem ez nem müködik pedig beírtam a config.ini be:

TheStreetIsNotEnough=1

Intel Core i3-550 3.2GHz, Kingston 2x2GB DDR3 1333MHz, Asus GTS 450 DirectCU OC (1GB GDDR5), ASUS P7H55-M, COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite + CHIEFTEC CTG-500-80P 500W + Win8.1 Enterprise x64

Burdi
akkor csinálj meg midnent amit látsz a térképen.
aztán próbálkozz az összes kocsifajtával(persze nem ugyh rendõr meg sima kocsi ami ugyan az)
meg az autópályán is bejön a teherautós küldetés<#nemtudom>

twin turboval is nyomultam a városba...