Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megszaladt a szekér.

DarkSector
Grebber barátom utólagos engedélyével... átalakítottam egy cseppet az általa feltöltött fájlokat.

ÍME A MAGYAROSÍTÁS, AKINEK EDDIG NEM MENT ANNAK EZ TUTIRA FOG SIKERÜLNI. ÉS POFON EGYSZERÛ ... 2 LÉPÉSBÕL MEGVAN!!!
TXT-BEN MINDEN ÉRTHETÕEN LE VAN ÍRVA!!!
ÉS SIMÁN GOND NÉLKÜL LETÖLTHETÕ A LINKRÕL:

Wheelman magyarosítás....(2 lépésbõl !).
(nem lenne rossz betenni a banner alá)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nekem warezba van nagyon sok én nem szeretek játékért pénzt kiadni!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Jól sejted, a megjelenés napján megvettem.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ha van Legendary topik akkor rakja már bele akinek megvan (de nem hinném)
Prince23
De hogy visszatérjek a játékra, sztetek miért nem indul el? 350. kommentbõl töltöttem le, és felül írtam minden filet vele!!! és az ikonnál átnevezetm hunra

Prince23
Akkor szinte biztosra vehetem, hogy a Mass Effect meg van neked is 😄

kingpython
Csak egy kérdés megy 64bites Vistán is?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

balee4
nekem 42 van egyelõre, de most kezdtem el jobban vásárolgatni, december óta minden hónapban veszek egy 4-5 játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A Legendary lenne a legfontosabb honsoítás mert abba azthiszem vannak feliratok és legaléább megérteném a játékot. Feltéve ha valakinek megvan közülünk és fel is rakja (ha oylan rendes)
DarkSector
van aki a banner alá be tudna rakni a kérésemre egy linket?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amúgy egy f*tymaság ez az egyész UT3as motor mert a BlackSite Area 51-nél csak a Colaesced.int kellett és zsííííííír volt a játék. Mondjuk nem volt benne feliratozás, ez is beleszól.....
a langfiles a másik COALESCED.hun
erre a 2-õre gondolok

Ja mind1 semmi fib.
Melyik 2 fib????
Vagy csak ez a kettõ kell

Szevasztok. Hallod grebber nincs meg neked a Legendary, True Crime: New York City, Turning Point: Fall of Liberty magyar felirattal? Mert kellenének a fájlok
hallod grebber nincs meg neked a Legendary, True Crime: New York City, Turning Point: Fall of Liberty magyar felirattal? Mert kellenének a fájlok
Shep
Hát én azt hittem ettõl neked jóval több minden van meg. Ettõl az én gyûjteményem is nagyobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki mondja már el , mi kell ahoz ,h mûködjön jól a magyarítás.
Most szedem a langfiles-t ,meg van COALESCED.hun-om.Kell-e még valami ?

Prince23
Nekem több eredeti gémem van😄
De ezek közül, csak a Crysis Warhead van meg origibe

Amúgy warezesek írják egy torrentoldalon, hogy lesz magyar DVD5 verzsó. szal én most le törlöma vtlyt

Balee: az is ott van, megnéztem, szerepel a hun file ott is, felül írtam mindent, de csak kilépked.

grebber
Igen "sajnos".De majd még apránként veszegetek.Nem vagyok a mindent vegyünk meg és ne "lopjuk el" híve.

balee4
egyelõre ennyi gyûjteményed?

balee4
nekem is a vitality-s verzsön van meg és nem lépked ki. mindent írj felül és a Coalesced.HUN-t Wheelman\WheelmanGame\Localization\ mappába is másold be.

grebber
Drágaszágaim (szó szerint) de néha venni kell valamit no.

Shep
Nagyon nagy az autós üldözés közbeni lövöldözés, mondjuk ez az ami ér valamit a játékban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nem az a gond, hogy krekkelve van a játékom?

Prince23
Én is a 350-es hsz file-ait használom, és ugyanúgy átírtam az ikon exenéla dolgot, de kilép.
mi lehet akkor a gond?

grebber
Akkor az orosz valamiben más ezek szerint mint az angol mert ott nem jó!
De a lényeg megy nektek elértem a célom jó érzéssel térek nyugovóra.
Remélem valaki majd hasonló modon jár az a Dark Sector magyr verziójával is<#eplus2>

balee4
igen tökéletesen müxik nekem is, a videókkal lehetett a gond.

Maxtreme
#350-be linkelt fileokat használom, és így indítom a gamet: WheelmanGame-Final.exe -language=hun

grebber
#350-ben lévõvel megy rendesen?
Mert nekem ezekkel az orosz az elsõ küldetés végén exe hibával behalt!
És csak akkor lett jó a cookedpc mappát átmásoltam de akkor már lett a csaj szövegelésének is felirata a #350-esben lévõvel nekem nem volt az orosznál!

Prince23
Hoyg csináltad? nekem az elsõ küldi végénél kilép.

Maxtreme
eddig 3 missziót megcsináltam, nem fagy, és minden magyar. Köszike.
A videók voltak ám a megoldá sztem. Azok hiányoztak. pl ha kitörlöd a company logokat, ugyanez történik. indításnál general protection fault 😊

Shep
Igen nem fagy, de a köv küldetést már nem töltötte be :S Marad az angol, úgysem túl bonyolult a szöveg.

balee4
a legelsõ mission utáni mentést...

balee4
a filefactory-sról

DarkSector
szerintem ami eddig nem müködött neki.
nálam is ez volt.
a második misszió közepén tartottam.
mikor magyarositottam, már a játék betöltésekor kifagyott.

DarkSector
na végre
most beengedett.

grebber
Azért bõvebben kifejthetnéd hogyan megy meg milyen mentést töltöttél vissza.(Nem miattam) Többiek érdekében !

DarkSector
llllooooolllll
régebben a crysis is képes volt ilyeneket mûvelni.
pedig ott a menüben állítottam.

DarkSector
szuper és melyik linkröl töltötted le ilyen hamar?

köszi a segítséget 😉

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

balee4
Müxik a hun. Vissza töltöttem az állást és nem fagy. Köszi még1x grebber.

zeus89
tényleg csak felbontást lehet állitani benne?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

grebber
Simán fog menni szerintem!

DarkSector
fog futni.
gta 4-nek a maxhoz mindenképpen 1 gb ram kell....
Saint Row-on nem tudok semmit, de hallottam ezt-azt, hogy hardverigényes.
de nekem megy 1680x1050-ben

Max beállitások meg nincsenek, mivel CSAK felbontást enged állítani.

szisztok, tervezem a game megvételét de mivel nem volt demo nem tudom hogy nálam futni fog-e.
Konfigom az aláírásomban. Természetesen fullHD max beállításokal szeretnék játszani. (Saints Row, GTA4 után már semmi sem biztos ugye)

elõre is köszi.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Nem lehetne azt a 5 gigát valahogy összetömõríteni

DarkSector
halli nem szeretnék panaszkodi.
rendes töled, hogy segétkezel, de ha nem rapidra töltesz fel, aminek szerintem pofonegyszerû a kezelés, le illetve feltöltésben, akkor problémák adódhatnak.
az elsõ link alapon slot limites, ahol szinte lehetetlen sorra kerülni.
a második linknél, meg már másodszorra inditja el az 500másodperces várakozási idõt.

ha nem jelent túlságossan nagy gondot, akkor pls ide tedd.
THX

RapidShare.... egyszerû fel-letöltés.