809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#529 hát nem hiszem, olyan nulla a sztori, sztem már lassan a vége fele vagyok a főküldiben, de kb nem szól semmiről, jók a küldik de a sztorit nem igazán viszik előre -
#528 "Csak 2 elore beallitott lehetoseg van?"
igen -
#527 Hi All!
A keyboard kiosztast hogyan lehet allitani billentyuzetenkent??
Csak 2 elore beallitott lehetoseg van? -
#526 Szelsz rá hagymát és szalonnát. -
#525 detto. A tököm televolt már azzal hogy
1. Vagy kezelte a gamepadomat te gombkiírások miatt bajok voltak
2. Vagy nem kezelte az adott gamepadot
Így hát berágtam én is. és vásároltam egy x360 controllert :) -
#524 Hogy lehet magyarosítaní? -
#523 valaki ati karival játsza ezt a játékot,és milyen driverrel? -
xido #522 passz,mert nekem meg a lenti és ha a bevezető menekülésnél zsúfoltabb és gyorsabb nincs,akkor mint a kés a vajban,úgy megy -
#521 a gamepados problémákra én csak annyit tudok mondani, hogy én szerencsére erre a problémára hamar ráébredtem és vagy fél éve - éve kicsit konzolosítottam a gépem egy megfelelő paddal
amúgy itt a probléma nem az hogy csak Xbox paddal lehet tolni, közel sem, annyi hogy az új játékok már XInputot támogatnak (tehát nem kifejezetten egy bizonyos padot), míg a régi padok DirectInputra épültek
ha kicsit utánajárunk a direct input tényleg elavult, utoljára a directx 8-ban volt frissítve, azóta hozzá se nyúltak, viszont az xinputnak hála könnyebb a programozóknak portolni a vezérlést (ha nem így lenne, lehet nem is lenne az ilyen játékok többségében gamepaddal való vezérlésre lehetőség) -
#520 ez a game csak nvidiára van optimalizálva?mert nekem a lenti konfiggal szaggat de rendesen. csak azt nemtom miért? -
#519 :D a feltöltő neve után 94 van... akkor az vagy?:D -
#518 Prince23 lehet hogy én tettem arra az oldalra fel:D:D:D::D::D:D
mindenhova elszórtamD::D:D:D:D:
//ahol fenn vok..... -
#517 Ilyen rövid a főszál, hogy már a vége fele vagy? -
xido #516 torrentre mentél,mikor talán csak 1 oldallal volt visszább?:D -
#515 Na végre sikerült magyarítanom, hála egy torrent oldalnak :D -
#514 Kocsik rendszámait szokta nézni valaki? Elég érdekes dolgok vannak,de nem tudom ezt miért tették bele! (Nem zavar nem azért mondom)
-
#513 sziasztok!
be lehet állítani az autó irányítást a kurzorokra? vagy ez is egy elb... konzolos átirat? -
#512 Na basszus túl vagyok egy olyan küldetésen amit vagy 10szer kellett újból kezdenem kicsit idegesítő volt,de csak megcsináltam.Azthittem ez lesz az utolsó,de nem -
peti71 #511 Köszönjük Emese. -
#510 nem magyarosítani hanem magyarítanii...
a bab magyaros és a halászlé
és grafikát nem lehet állítani [color=red][size=2]NÉHA VISSZA KELLNE OLVASNI[/size][/color] -
#509 Nem lehet állítani, magyar felirat érdekében meg olvass vissza egy kicsit. -
#508 Jó fogadtatás -
janihunk #507 Heló garafikát hol lehet benne álítani? Ja és magyarosítani hogy kel? -
#506 Nekem is a 8800 GT-vel meg-meg áll. Olyan mintha belaggolna a játék pár millisecundumra -
#505 Szerintem ebben a kategóriában nincs egy ilyen feszültségkeltésre alkalmas hsz-re szükség. -
#504 Xbox360 ra van magyar verziós?? Vagy ha nincs lesz?? -
#503 Olyan nincs hogy nem engedi akkor valami rosszul csinálsz! -
barmi #502 Sziasztok!
Az autó irányítását át lehet állítani valahogy a nyilakra mert ettől a w a s d kombinációtól már megőrülök.... pls hlp! -
emilkee #501 Nekem nem engedi felülírni az ikon cél fájlt!
-
mindegy #500 Tanmese csak felnőtteknek http://www.youtube.com/watch?v=9ulaPdJ1-X4&feature=related
-
mindegy #499 Hát nekem is HD4850 crossfire ,e8400, 4GB néha meg-meg akadozik!!! -
xido #498 hanem mással,pl rumblepaddal?
leszeded az xpadder nevű progit és beállítod melyik billentyűre melyik gombot érezze,aztán futtatod a játék alatt és lőn:) -
#497 Hú, remélem ezt nem veszi magára senki. -
#496 Akkor csak nem vagyok annyira hülye, hogy egy tök nyilvánvaló dolog nem volt számomra világos :) -
xido #495 én csak most néztem bele,de mikor az into küldetés után a manus beül hozzánk,hogy én vagyok-e Milo,akkor elég egyértelműen mondja,hogy lassan oda lesz a fedősztorija...valamiért egyből leesett,hogy nem valami alkuba zavart ganxsta:)
egyébként az első blikkre azt mondom,egynek jó lesz,kicsit buta,kicsit béna,kicsit csúnya,de a miénk:))) -
#494 sztem is
itt a bizonyíték -
#493 Egyébként nem beépített ügynököt alakít a főhős? Szerintem igen. -
#492 a grid is fulba megy szaggatás nélkül,a HAWX_dx10.1 ben teljes fullon megy csak ez a szar nem -
#491 9.3 -
#490 az érdekes...pedig az erősebb wga elvileg az enyiménél.
És nekem 1680x1050-ben futkározik.
Ott valami gond van szerintem.
Van uj vga drivered?