809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
crossy104 #449 Sziasztok! Bocs a lámaságért, de sehogy sem tudom átállitani az irányitást fel, le, stb. nyilakra.Mi a gond? Segitsetek lényszives! -
-
#447 köcce a választ így már megyen király :) -
#446 WheelmanGame-Final.exe -language=hun
így nézzen ki pontosan.
(és ofc bba a mappába lépj be ahol van az exe)
Legegyszerűbb amúgy készíteni 1 batch filet. -
#445 Csinálsz asztalra parancsikont belőle és a cél mezőbe a végére teszed.
Nekem így néz ki:
"F:\Games\Riddick Wheelman\Binaries\WheelmanGame-Final.exe" -language=hun -
#444 Exe elérési utjához tegyétek hozzá: -language=hun
ezt hogy kell megodlani mert totalcommanderbe hiába írom be a parancsshorhoz nem indul úgy el -
#443 Nálam is minden fasza, igaz olykor meg-megakad, talán a memória kevés neki?(2 giga van) És a "magyarítás" is remekül működik, eddig nem volt semmi gond vele.(kilépés, fagyás, stb.)
Mondjuk én csak főküldiket csinálgattam eddig, de majd belenézek a mellékküldetésekbe is... -
#442 ki hol tart? :D
Én jelenleg a melléküldetésekkel is remekül elvagyok :))
Ez pedig az eddigi rekord :D
-
barmi #441 Köszönöm a gyors és kielégítő összefoglalót Nektek!
Valószínű megnézem én is mit tud a kicsike, a nyelvi fájlokat pedig hanyagolom ha nincs rá mód hogy ne b@ssza szét a gémet. Köszi -
#440 Nagyon arcade lett a game.Fizika sem a legjobb.
Nálam jól fut nem volt meg akadás/belassulás sem.
Hangulata számomra megfelelő.
Vannak benne versenyek,taxis küldetések időre,tombolásos küldik.
Most kövezzetek meg de nekem jobban tetszik mint a GTA 4 (ami szarabbul fut sokkal ,nekem a grafikája sem tetszik meg az nem magyar feliratos egyenlőre ) -
#439 Kb 8 giga szabadhelyet igényel
és nálam a magyar file hibát okoz továbbra is -
barmi #438 Valaki írna gyosan egy kis összefoglalót nekem ha szépen megkérem?
Mennyi helyre van szüksége a játéknak?
Hogy fut egy átlagos gépen?
Milyen a hangulata? Érdemes vele foglalkozni?
A magyar felirat használható már vagy hibákat
okoz a küldetések menetében?
Eddig ennyi kérdés jutott eszembe, de mivel faq nuku
ezért gondoltam nem ártana némi infó a dolgokról.
Köszi -
#437 És vak vagy hogy nem látod az általa beszúrt képet, vagy direkt uszítod a flamet ? Az ilyen álszent kecyket úgy bannolnám a fórumból. -
#436 Inkabb mondjuk ugy, hogy szar ingyenelo vagy, aki szarik mas munkajara. Ez picit pontosabb.
-
fib #435 A magyar feliratozás most az orosz verzióhoz is jó vagy csak az angolhoz.
Ti crack-eltétek a gamet. -
#434 Hy all!
vhogy nekem nem sikerül a magyarítás...
:( -
#433 olyan luxus 1 oldalt visszolvasni? itt a link:http://www.filefactory.com/file/af76c5g/n/Wheelmanlangfiles_rar -
balika16 #432 wheelman magyar feliratot vki... pm ben küldje el a jo linket!köszi! -
HUN BECSEHELY #431 Nem jó a Link. -
#430 nah pl a dühöngéses missziók nem nehezek! :)
-
#429 Ha megnézed a térképen a jelmagyarázatot lesz vagy még 10 féle melléküldi szal no para :D -
#428 Hát én nem tudom, nyilván én vagyok a szar, de a versenyes mellékküldetések se mennek, úgy nézem marad a fő szál. -
#427 csak melózok tavaly óta és jól keresek, na de nem is keveset tanultam. (bővebben a profilomban) -
#426 Tudom hogy borzalmas de olcsó volt és legalább értem is a storyt!
Igen stlker1 a nevem ott! -
#425 grebber azon a bizonyos oldalon stalker1 a neved:??
-
#424 Borzalmas a Stranglehold szinkronja.A game angol---az átvezetők meg alámondásosak és mindenkit ugyanaz szinkronizál----eskü az jobb ha TE magad otthon alámondod.Az alámondásba egy pici beleélés sincs.És szar a hang is.De jó game a stranglehold. -
#423 Na most akkor... a tutit szeretném letőteni, amit darksector kollega linkelt -
#422 megpróbáljuk, kösz neked is -
#421 Ezt én tettem oda ezek az én linkjeim.Mint már írták van akinek jó van akinek nem! -
#420 Filefactoryra tedd fel mert köcsög rapidról csak 10-en tudták leszedni! -
fib #419 Remélem jó lesz mert eddig nekem kilépet az exe-ére hivatkozva.
köszi -
http://www.easy-share.com/1904220058/Wheelmanlangfiles.rar
http://www.filefactory.com/file/af76c5g/n/Wheelmanlangfiles_rar
ezt találtam (torrent oldalakon, és azt írják hogy műxik) -
#417 Pedig csináltam másolatokat, visszatettem és akkor is:D -
#416 Tehetem újból a gamet mert a magyarítás elb*szta:D Errort ír ki utána meg hibajelentés!:D -
peti71 #415 Ez nem sokat élt,nem értem mért nem a Zippyshare töltik, vagy datára. -
#414 lécci tedd data.-ra fel mer ez nem jó -
#413 Hibás a linked! Vagy csak nekem?:D -
#412 Olyan gondom van hogy nem igazán van a kocsimnak hangja!! Nálatok is ez van?:D -
Hellsing47 #411 gazdagéknál :o -
#410 JAH BUDGET JÁTÉKOKBÓL ÉNIS TUDNÉK VENNI HAVI 10-ET.