809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#569 Jó-jó, de azért mégis, a víz, ha nem is szép, de legalább legyen kék (vagy zöld) :-) -
#568 ja igen, azt elfelejtettem említeni, hogy nálam az első dolog windows telepítés után, hogy a padom nevét átírom, mert egy-két kompatibilitási hibát megold, tehát:
elkalandozunk a vezérlőpulton keresztül a 'játékvezérlők' ablakig, majd ott megnézzük milyen néven szerepel a mi padunk, majd Win+R (futtatás) -> regedit
itt nyomunk egy Ctrl+F kombót és beírjuk a padunk jelenlegi nevét, majd minden egyes találatnál átírjuk szépen a találatban szereplő nevet "XBOX 360 For Windows (Controller)"-re (idézőjelek nélkül persze, és további találatokat F3-al tudjuk léptetni)
ha az összes találatot átszerkesztettük akkor pár játékban már működni fog, lehet ezzel a Wheelman-el is ez a helyzet, de például a Kane and Lynch játéknál csak ez oldotta meg a dolgot
Amúgy Windows 7-et használok (de a leírás maga xp-nél is kiválóan használható, gond nélkül) -
#567 Hát de ez a Wheelman, nem egy hajó szimulátor - mondhatta az egyik készítő mikor megszólták a víz grafikáját :) -
#566 JackSparrow88 vaqn benne több rádi állomás pl. dance, amerikai, spanyol,klasszikus....stb...
num +-al lehet váltani,és a térkép alján írja ki az állomást.... -
#565 Amúgy egész korrekt a fizika a játékban, mert ha egymás után áll több kocsi és mondjuk az elsőt felrobbantod, akkor a mogotte lévőket a lökéshullám elgurítja, és ha több kocsi áll akkor kisebb távra, mint ha csak 1, azt azért hiányolom, ha már ennyire akciófilmes az egész, hogy 1 golyó a tankba aztán hagy robbanjon :) -
#564 anno szidtunk néhány játékot a víz minősége miatt, hát asszem ez mindent űberel:
Ilyen grafot 2009-ben? Hááááát....Úgy néz ki a víz, mintha 1000 gallon olajat beleöntöttek volna...Vagy Barcelonában mindig szennyezett a víz?
De legalább a játék pár óráig élvezhető.
Amúgy ezzel a bazi nagy oroszlánnal mikor és mit is lehet csinálni? -
#563 Valaki dobja már fel a Sendspace-re vagy valami normális helyre a feliratot legyen olyan kedves!!
Ezt irja ki a Filefactory: Sorry, there are currently no free download slots available on this server.
Please try again later, or you can upgrade to FileFactory Premium below for instant access. -
#562 ja és majdnem kihagytam azt ami a képen is látható: a bugok xd -
#561 A csávót alaposan bebetonozták a munkások: xd
Am néhány negatív a játékban:
-lövéskor visszarúg a fegyver( egy Fps-ben még oké de itt vhogy nem illik be)
- nincsenek rádiók( csak egy van de azon sem jók a zenék)
Most egyelőre csak ennyit találtam de mindezek ellenére király a game! -
gematta #560 hy
nekem is ilyen gamepadom van és nem akarja kezelni
te xp vagy vistat használsz?
-
#559 Ezek az uszítsuk egymásra a bandákat küldik jók -
#558 egyetértek, csak azzal a kóülönbséggel, hogy én azért nem vártam nagy játékot, mert nem is tudtam, hogy vin diesel lesz benne. -
#557 Tömegesen be kéne írni ilyen dolgokat a weblapjára hátha a 2. részbe tesznek pár jó dolgot! -
#556 Szerintem semmi baj nincs vele, de lehet csak azért vagyok ezen a véleményen, mert valami hihetetlenül szar izét vártam tőle :) Szóval kellemeset csalódtam.
Viszont amit én hiányolok az az időjárás/napszakváltozás. -
jocesz87 #555 Üdv vissza olvastam de a link amit fel iratra mutatt nem jó valaki nem tudna segíteni!!
-
#554 Nem nagy szám, de az üldözések egész jók, meg a hátrafordulós kombó is, a lövöldözös részek viszont irtó gyengék, pár évvel ezelőtt még elment volna ez a max leguggolni tudok dolgog, de azért manapság már szinte alap egy fedezékrendszeres megoldás, vagy legalább egy lassított vetődés mint a MP-ben, vagy valami, ha már kocsival tud ilyen trükköket akkor gyalogosan is vághatna valamit. -
#553 Jah az ötletes volt, most ott vagyok, hogy beadott 3 küldit, hogy intézzem el mind3 bandát. Lehet hogy már ez a vége. Mondjuk már nem is bánnám, nem vagyok lenyűgözve a játéktól, full átlagos az egész. -
#552 Hát ez a metrós küldetés nem volt semmi. :) -
#551 Lehet csak megszoktam a GTA-s szimulációt? -
#550 Szerintem irányítással semmi gond nincs!Nekem nincs rá panaszom! -
#549 Tetszeni nekem is tetszik, csak idegesítő ez az irányíthatatlanság. -
#548 bázze :D -
#547 Egyből a rendörös után volt.Szállítsam ahova ugatja erre amerre kellett volna mennem megállt az út közepén egy rendörkocsi és nem mozdult mondom várom hátha továbbmegy hát nem fel is robbantunk :D -
#546 mmint Miguel leszállítása? :)
Az simán ment.
Az előbb az volt a baj hogy ott is íra hogy menjek vissza a mellékutakra ahol nem kellett volna. -
#545 Csak figyelni kell a rendőröket.Ezután még szopatósabb lesz.Legalábbis velem kibaszott a game,de sikerült megcsinálnom! -
#544 lol.. betöltöttem újból, mostmár kiengedett abban az utcában a főútra... -
#543 Lehet én vagyok aberrált, béna satöbbi, de 1 küldetést egyszerűen nem bírok megcsinálni.
Erről lenne szó:
Namost ugye azt írja a misszió közben hogy a Catedral bla bla utcában már biztonságban leszek a rendőröktől..
Hát a fenét. Hiába megyek oda, ugyanúgy követnek. (már vagy 30x körbementem) Ez most valami programhiba ami miatt nem tudok továbbjutni (volt már rá 1x példa játék során) vagy szimplán balf*sz vagyok? :)
-
#542 nkm ennek ellenere is tetszik a gamenagyon cool -
#541 Kikészítő ez a játék ezekkel a szarul irányítható kocsikkal. A legjobban az tetszik ,hogy a legótvarabb szarral is gyorsabbak mint te a legjobb sportkocsival sőt az sem számít, hogy van e gumi a kocsin, vagy csak vason megy. -
#540 1280x1024
E2180 25-50 FPS szntem
AMD 45+ -
rune #539 Nálam szaggat.
Tudom hogy csak a felbontást lehet állítani, de nem lehethekkerkedni valamit a configjában?
Mondjuk az elmosódást kikapcsolni, vagy mittudomén. -
#538 csak felbontást enged
neked milyen felbontáson fut? -
#537 Helo:D
Nagyon allat a game:)
Kiprobaltam masik gepen levettem procit alapba E2180 2GHZ es ugyis akadasmentesen ment HD3650-essel xD
Am a grafikat hol lehet allitani?..mert en csak felbontast tudtam:S -
#536 nálam fut jól.
lehet valami a telepitésnél nem sikerült. -
#535 Hy all!
Nekem az a problémám hogy az autóknak nincsen hangjuk de csak ennél a játéknál más játékoknál minden rendben van nem tudjátok mi lehet a probléma?(vitality törés) -
#534 mert az a ..\Ubisoft Entertainent\Wheelman\PC\WheelmanGame mappában van :) -
fib #533 Nekem is ugyanaz a bajom , h kilép mint a 532-esnek.Van valakinek ötlete ?
-
felegyi #532 Hy! Nekem a magyarítás sikerült, csakhogy ki lép az első küldetés után... Vitality törés van meg. Nekem itt; H:\Program Files (x86)\Ubisoft Entertainment\Wheelman\WheelmanGame nincs olyan mappa hogy Config, szóval ha ez a baj akkor itt hiányzik (igen már visszaolvastam)! A másik kérdésem az hogy ha feljebb rakom a felbontást 1600x1200-ra akkor sötét lesz a kép, pedig a monitorom támogatja! Valami ötlet? -
#531 köszönöm +próbálom -
#530 visszaolvasol kb 1 oldalt...