Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vicc ez a "Szabadítsd ki, mielött megölik Lumit" küldetés a templomnál... Van valami jó megoldásotok, vagy marad az egyszerû hentelés végig?

JackSparrow88
Ok most próbáltam ki az elõbb, nem csak pisztollyal lehet lõni kocsiból vagy motorról, más, jobb fegyóval is, így már van esély megcsinálni azt a részt...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Minek neked olyan mentés?Ez nem GTA nem mész vele semmire!

Next PC upgrade: 2022

zoliii
Kinek van hozzá már 100%-os mentése? Én még küzdök vele, de a kocsi irányítás elég fura. A kanyarodás nem az igazi, mintha szögekben, darabosan kanyarodna, amúgy a játék nem akad, simán megy 😄

JackSparrow88
Hát ez a játék alaposan el lett baszva. Igaz ezt csak most érzem, ennél a bandásnál, amikor ugye külön-külön kell másvilágra küldenünk az egyes bandavezéreket. Sajnos már jópárszor megpróbáltam õket, de sikertelenül. A 3 közül talán a Chulos(asszem ez a nevük)bandáé lenne talán a legkönnyebb, mivel itt a köcsög viszonylag gyenge kocsival megy. De még ez sem sikerült, hála a folyamatosan jövõ ellenségáradatnak, akik gépfegyverrel rövid idõ elteltével már darabokra lövik a verdámat és ilyen akcióban rohadt nehéz alkalmazni az átszállásos módszert.(mivel ezt csak az épp elõttem menõ kocsira lehet)
Még talán lenne egy mód, amivel esetleg meglehetne csinálni, ha mondjuk a járgányból én is tudnák gépfegyverrel lõni, mivel automatikusan a pisztollyal lõ, nemtom h lehet átváltani másik fegyóra a kocsiban...

devilzero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most öltem meg az elsõ vezért (gondolom) a metrós küldetés!

Sorry!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Üdv!
Hol tudom megnézni hogy hol tartok a játékban?!
Most öltem meg az elsõ vezért (gondolom) a metrós küldetés![/spoiler]

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

fery02
Nekem semmi problémám nem volt vele.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szevasztok,a vitalytis verzió Életképes?vagy ne töltsem le?? nem hibás?köszke!!

Sok,csak most jön a java....de kezd unalmassá válni....<#wilting>

Prince23
Sajnos. De játszható. Sztem ha nem lett volna magyar feliratos, akkor rég uninstaláltom volna.

fery02
Unod már te is mi? 😊
Sok van még am.

Prince23
Megöltem Felipét. Mennyi van még belõle?

Forza Italia
köszi.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fery02
El kell kerülni eleinte a rendõröket. Kijelzi õket a térképen. Sikátorokban menj, úgy nem vesznek észre. Így "lopakodva" kell kiérned a fõútra, ahonnan a hátsóülésen ülõ manus fog téged navigálni, hogy merre menj.

Forza Italia
Srácok van egy olyan küldetés ahol egy emberre van szerelve egy bomba és egy füstölgõ kocsiban van. Jönnek a redndõrök azt kiírja nekem h Mission Failed. Mit kell csinálni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fery02
Kerekeket nehogy lõj a játékban, csak gyorsítják az ellent.

JackSparrow88
Hát én most csalódtam a game-ben de nagyon.(még jó h nem eredetibe van meg) Gyakorlatilag ezidáig még smi komolyabb gondom nem volt vele, teljesen bejött meg minden. Na de ennél a bandás küldiknél, amikor már a vezéreket kell kinyírnunk. Hát ez vmi eszméletlen szar. Az elsõ rész még elmegy csak amikor át kell magunkat verekedni egy csapat ellenségen, de amikor már el kell kezdeni üldözni a bandafõnököt, na onnan süllyed el az egész. Elõször is, pl. a románoknál a szemétnek páncélautója van, ami elég strapabíró, és még ha kilõttem a 3 v. 4 kerekét akkor is simán lehagyott, jó kis realitás. De mindez még teljesíthetõ is lenne ha nem kapnék egy rakás rosszfiút a hátam mögé akiket semmiképp sem lehet lerázni és megsemmisíteni sincs sok értelme, hiszen a "felrobbant" helyett úgyis jön egy újjabb, hála az idióta rendszernek. Persze még nem mondok le azért róla de ez rosszul esett, h ilyen geci dolgokat tesznek bele, amik egyébként már sok más game-ben is elõfordultak.

fery02
Már mind1, végeztem a fõküldetésekkel, ezután a mellékküldetések már nem érdekelnek. Tipikusan egyszer végigjátszós játék. Akit érdekelnek képek az outro-ból, az benézhet a Screenshotok topikba.

oké
csak annak segítek aki olyan banj van mint én voltam
Prince23
Már agyamra megy Felipe követése, nálam itt csapta ki a biztosítékot a játék.

eddig összesítésben 6/10 a gém.

Shep
Nem kell vele foglalkozni õ szeret beszólogatni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De annak írtam aki úgyan úgy szenvedett mint én hogy nem volt jó a crack-je.
DarkSector
lol
már 2 hete van 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CS !!!!! ( MINDENKINEK )
Ha creket kerestek "mint én is csináltam"
Akkor itt van:
http://thepiratebay.org/torrent/4801923/Wheelman_Crack-RUS
Shep
Hát a 4,8 elég durva, 4,8 körül a sziti-s játékok vannak nem ez, ezért szarok az ilyen értékelések, mert csak a cikkíró véleményét tükrözik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mindenki máshogy értékeli az adott gamet!Van akinek tetszik van aki már eleve ugy áll hozzá hogy most valami atomüber GTA verõ game elé ülnek le és hát mivel közel sem ez a célja hát nekik 30 perc után jön az uninstal.

Nathan66
ennyit se érdemel. Az ign legalább reálisan értékeli a játékokat. itt az elö példa rá..

eladás

Igen Vitality-sem van de nekem sajna nem jó 1 szerüen felül írom és nem indul el. Az miért van?
fery02
Vitality-set szedtél? Csak mert ahhoz jó a crack. Vagy ha nem olyat szedtél, akkor szedj le Vitality cracket!

CS!!!
Nem tud valki 1 jó CRECKET hozzá mert ami van nekem azzal nem indul el.
Nagyon kellen
köszike
Prince23
És ez mibe a top 20? kedveltség vagy eladás szempontból?

mert az angoloknál pl. a Wheelman 4. helyezésú eladás szempontjából, és nem 17

grebber
 Angol Top 20!

1. Wii Fit Wii
  2. Resident Evil 5 Xbox360
  3. Professor Layton and the Curious Village DS
  4. GTA: Chinatown Wars DS
  5. Mario Kart Wii
  6. Resident Evil 5 PS3
  7. Dr. Kawashima's Brain Training DS
  8. Wii Play Wii
  9. Wheelman Xbox360
10. My Fitness Coach Wii
11. Call of Duty 4: Modern Warfare Xbox360
12. Street Fighter IV PS3
13. Club Penguin: Elite Penguin Force DS
14. Killzone 2 PS3
15. Mario and Sonic at the Olympic Games  Wii
16. Carnival: Funfair Games DS
17. Wheelman PS3
18. Street Fighter IV Xbox360
19. Puzzler Collection DS
20. Wanted: Weapons of Fate Xbox360

Máté94
Az a gond,hogy már letöröltem😞
miután letöltötted az r.00-át utána nevezd át .rar-ra és bontsd ki.
Prince23
fery02
A Dühöngés mellékküldetésekben hogyan van a pontozás? 😛
Csak mert én nyertem már meg sok versenyt S-re, viszont más Dühöngés versenyeken, ugyanúgy õrjöngve sokkal lassabban adja a pontokat, aminek az a vége, hogy S-nél rosszabb eredményt érek csak el a végére. 😞

ja...de az utolsó falatot, mint mindig azt te nyeledleeee....teshoww...

kaksis maradt a szád <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Máté94
És kéri a r01-et😞
Akkor mást töltök le😞
Én egy szaros user vagyok hozzád képest.....na ne ragozzam tovább.

ÓÓ persze....sztem te vagy a leggg jobb, wazze a net a tiéd..

Ez érdekes mindig darabolni szokták,nem tudom ez milyen verzió,nem xbox,ha megnyitod a vty-0239 egy fájl van benne vagy több,minek csomagolták be akkor, mérnem csak külön van ISO.ááááááá

grebber
Nem vagyok én mester csak egy gépfüggõ warezhuszár aki szeret segíteni másoknak!

Máté94
Megpróbálom!Köszönöm!<#worship>
Z=T vagyis te vagy a....

Tuom,tudom....ze vagy a mester ez a tény....

Máté94
Igen.
vty-0239-es ennek mi a mérete,és ezt így szetted le,nem külön rarokban volt hanem így egy fájl,mert lehet hogy átkurtak.