Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Hello, nekem telepítésnél CRC hibát ír ki:S
Ez mitõl van?
Bandi 18
Tedd át szabványosra nekem úgy jó.

Hali! Olyan gondom van a játékkal, hogy amikor elkezdem a játékot (tehát 1. küldetés), akkor nincs hang a videó alatt! A játék közben viszont tökéletes minden! Tovább így nem játszottam, mert gondolom akkor a többi videó alatt se lesz hang, az meg nagyot rontana a játékélményen! Most frissítettem hangkártya driver-t, a hardvergyorsítás is alap gyorsításon van! Ha vki tud erre megoldást, kérem segítsen! Köszi elõre is!

Szasz mindenkinek!

Nekem egy nagyon egyszerû(?) kérdésem lenne. Át lehet valahogy állítani a billentyûzetet, mert a játék jó, csak nem tudom megszokni ezt a billentyûzetkiosztást! A játékon belül próbáltam, nem tudtam.
Elõre is kösz.
The Protector
crackeld le.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vanek
hi! a clonedvd verzió van meg,de nem akar elindulni,olyat ír ki mintha kérné az eredetit,de nemtalálok crack file-t hozzá,toolsom meg 4.10-es,vki ötlet?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Prince23
GK

Prince23
balee4
lol

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber

Next PC upgrade: 2022

JackSparrow88
Tök jó, mire nagy nehezen megcsináltam azt a kurva nehéz részt, utána már kezdtem megint belejönni, erre meg hirtelen vége. A mellékküldikkel egy ideig még szórakozok de aztán delete...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

zoliii
Jó kis oldal. Már be is tettem a könyvjelzõbe. :D
Jó volt, ahogy fikázta a dragonball filmet, és a Wheelman játékot. :D

Ez a Csernus b+.<#nevetes1>

Prince23
Egyébként az összes videóteszt ilyen "betépett" verzió.

TaRka0107
Ezzel a csávóval télleg van valami!!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

hát bmeg nem tudom abbahagyn ia röhögést :DDDD
ez a csávó mit szed??

Prince23
köszönném ha le lehetne tölteni is. ez fizetõs
JackSparrow88
Íme itt van akkor:
wheelman magyar nyelvi fájlok

Magyarítás egy újabb gyöngyszeme:

nem találtam a magyar nyelvi fájlokat, 4 oldalt olvastam vissza.
JackSparrow88
Hát am az télleg nem nehéz küldi, késõbb lesznek sokkal de sokkal nehezebbek is. (mint pl. ahol most én vok) A lényeg h mindig arra menj amerre mondja, igaz néha csak akkor szól h pl. fordulj balra amikor már szinte alig lehet lefékezni, de ilyenkor tanácsos a space-t használni. Ha nem mész rossz fele, akkor elvileg nem kéne felrobbani...

Igen angolul van.De értem mit mond csak pl:mondja forduljak balra,de ott a rendör,de ha meg nem ez történik akkor csak felrobban.
JackSparrow88
Nem lehet, mivel a játék magyarul jelent meg, szal csak úgy tudod magyarrá varázsolni, ha letöltöd hozzá a magyar nyelvi fájlokat. Ez már többször is be van szúrva itt, csak olvass pár oldalt vissza.
Viszont nekem meg az lenne a gondom h a trainer sehogy sem akar mûködni, de olyat olvasok a readme-be h csak eredetivel mûködik. Ez télleg igaz??
Mer ha igen akkor nagyon szívtam, mivel azt a templomosat nem tom anélkül megcsinálni :S

hol lehet magyarosítást letölteni?
Prince23
Gondolom angolul van neki...

grebber
Magyarul kiír mindent szépen ha figyelsz nem lehet eltévedni!

Sziasztok!Kérlek segítsetek abban,hogy van egy küldetés amiben az egyik emberen egy bomba van és egy kocsiban van.Nem tudom,hogy mit kell csinálni bár mondja,hogy forduljak balra vagy jobbra,de valamikor meg össze vissza beszél.A segítséget elõre is köszönöm.
Sziasztok van egy problémám és a segítségeteket szeretném kérni!
A metrós résznél amikor a tekercset megszerzem kiírja hogy töltés és ennyi :( nem megy tovább a game csak a töltés képernyõ látszik de nem megy tovább már 3X megcsináltam azt a részt de semmi :( valakinek valami ötlet?

configom:

Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7048) (7048.winmain.090219-1845)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer:
System Model: P5Q-PRO
BIOS: BIOS Date: 06/12/08 01:01:23 Ver: 08.00.14
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.9GHz
Memory: 2046MB RAM
Available OS Memory: 2046MB RAM
Page File: 684MB used, 3708MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7048.0000 32bit Unicode

Köszi elõre is az ötleteket!
Szerintem ez a küldetés mindenkinek a (nagyon?) sokadik próbálkozásra sikerült, valóban nehéz. De egy tipp: vannak ott hordók, ahol az ellenségek állnak, azokat lõdd szét, így már könnyebben tudsz tovább haladni.

JackSparrow88
Vki legyenszíves dobjon már ide egy linket ahol van egy mûködõ trainer a game-hez, mer amit leszedtem az nem akar sehogysem aktiválódni.(sztem jó gombokat nyomok)Pedig én am csak a legvégsõbb esetben használok csalást, de ez a templomos küldi alaposan kiverte nálam a biztosítékot. Mi a f*szért kell ennyi ellent adni azt nemtom, de hogy nem lehet idõben odaérni a csajhoz, akármilyen gyorsan repesztek is végig, az is biztos.
És ezt pont egy olyan mondja, aki már tapasztalt ilyen játékok terén, szinte lehetetlenségnek tartom h pl. egy kezdõ gamer ezt megbírja csinálni, errõl ennyit. Szal egy trainer-nek nagyon örülnék, elõre is thx érte...

ha letöltöm a clondvds verziót az magyar?
grebber
Ja fõleg hogy pont beértem akkor amikor már kb 0.1mm volt a kamion "életerõ csíkja" <#eplus2> De elsõre sikerült.
Kiírta vigyázzak rá vigyázott a halál zúztam vele elég rendesen!

Prince23
Az egy igen csak élvezetes küldi volt, hangulatos volt.

grebber
Elsõre sikerült ez csak menni kell azt zúzni vele legalábbis nekem sikerült!

Császtok hogy csináltátok meg a kamionos küldetést?! nem tudom mi a neve az amikor betörsz a románok raktárába és onnan ellopsz egy kamiont... baromi nehéz...ti hogy csináltátok?!Vagy simán mennyek azt csõ és próbáljak vigyázni rá? vagy mi? :S
Téves ez a crack. Ugyanúyg megy mint a sima ViTALiTY-s, csak az UT3-as motor eléggé változékony szóval nem nagyon van teljesítménynövekedés, de ha valakinél mégis van lényegesen akkor írja meg!!!!

THX
Sziasztok akinek kell egy olyan crack amivel a játék jobban fut (pár FPS-el jobb vagyis nálam: AMD Athlon X2 6000+, 2 Gb RAM, Gigabyte Radeon HD4650) annak itt van. Lényeg az hogy ha bemásolod a Bianries könyvrárba akkor készítsd róla parancsikont és tedd hozzá a parancssorban a Tulajdonságoknál ezt: -language=hun vagy eng (Ezt természetesen a nyelv). Ja és msá az exe neve, de azzal nem kell foglalkozni:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_wheelman.shtml#Wheelman%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE%201

itt ezt töltsétek: Wheelman v1.0 No-DVD/Fixed EXE #1

Ez eredetileg egy orosz Crack de mûködik a SecuROM-os védelemmel ellátott játékokon is :)
Prince23
Na éna metrósnál meg nem szívtam, viszont szívok, amikor van a banda leszámolás, a kaszinók körül, 3 küldetés egymás mellett a PDA-n. és az egyik fõgórét nem érem be... gondol közelharccal kell elvégezni a dolgokat az autóval, de egyszerûen enm érem be.

JackSparrow88
Na ha vki ezt a részt könnyûnek meri nevezni akkor azt személyesen fogom megkövezni: Talán tizenvalahányadik próbálkozásra csak sikerült az a bandás, igaz akkor is már a zöld iksz-nél robbant fel a kocsija és még épp elfogadta. Igazából az utána következõ küldetéssel gyûlt meg a bajom, mivel ugye nem meglepõ, h megint egy csomó ellenségen kell átverekedni magamat és eljutni a templom bejáratáig, mielõtt a cafka kinyiffanna. De eszméletlen sok ellenfél van és ha sietek akkor én vérzek el, ha tétovázok vagy csak lassú vok akkor meg a csaj döglik meg. Alig csináltam meg egy rohadt nehéz küldit,és erre egy ugyanolyan követi utána, szép. Az utóbbi évek legnagyobb csalódása nálam ez a game, még ha végigviszem, akkor is ez lesz a véleményem róla. Pedig simán lehetett volna belõle egy fasza kis játék, de a fejlesztõk azt hitték, Vin Diesel önmagában elég lesz ahhoz, h sikeres legyen a gamma. (mivel a legnagyobb és majdnem az egyetlen pozitívum benne pont ez)->gyakorlatilag minden más teljesen átlagos, vagy még annyi se pl. fizika nálam nem 0, hanem kb. -10, szörnyû...

grebber
Pedig nagyon könnyû game én csak a metrósnál szívtam de ott is csak mert balfasz voltam és mindig felkenõdtem a szembe jövõ metróra<#eplus2>

JackSparrow88
jah az már csak mellékes h ez a 3 küldi jóval nehezebb mint mondjuk a GTA IV uccsó missziója...

JackSparrow88
Az egy dolog h meglehet talán, de én nem ezt kérdeztem. Nekem sehogy sem sikerült eddig pisztollyal, elég messze van voltam minden esetben attól, h az üldözött kocsija felmondja a szolgálatot, mert a sok csatlós miatt nem tudtam mindig a fõ-vel foglalkozni. Tehát a lényeg, h biztos jó páran vannak akiknek ez sima ügy, de nekem nem az. Meg ha benne van a beállításokban h a 2-es gombbal kell váltani, akkor azzal is kéne, de fogalmam sincs h nekem mér nem csinál akkor smit, amikor megnyomom.

grebber
Veled van a baj.Pisztollyal lezán meglehet csinálni minden küldit.Én pl motorról és kocsiból nem lõttem mással csak azzal.Sokszor nem is kell lövöldözni mert felesleges menekülni autot váltani azt ennyi!

JackSparrow88
Már csak azért is fontos lenne ez, mivel mint írtam, pisztollyal tutkóra nem lehet megcsinálni.

JackSparrow88
Na akkor most tud vki segíteni h mi a baj vagy sem, mert enélkül haladni sem tok a game-ben...

szerintem meg túl könnyû volt a játék....
Prince23
GT Teszt 5.8/10

Egyeértek a végeredménnyel, bár én 5-öt adtam neki a gt oldalán. Látszik hogy a tesztelõnek nem volt türelme a játékhoz, hiszen 3 meg 6 elolvasatlan üzenete volt, ha megfigyelitek a vidit.

JackSparrow88
Vki segítsen már légyszíí, mer sehogysem tok kocsiból fegyvert váltani, álladóan csak a pisztollyal lõ.(már agyonra nyomkodtam a 2-es gombot, de csak nem sikerül átváltanom a gépfegyverre.{motornál mondjuk lehet, igaz, ott is csak akkor nem pisztollyal lõ, ha mielõtt rászállok a mocira ,akkor a gépfegyver van épp a kezemben.-> persze kocsinál ez nem mûködik. De ezt meg am is egybõl szétlövik:S) Ráadásul annál a bandás küldiknél vok még mindig ahol ez igencsak fontos lenne, mer már sokszor próbálkoztam de a kispisztoly vajmi keveset ér itt...

grebber
Bújj mindig fedezékbe és ne hagyd hogy lelöjjenek ennyi.Végig kell hentelni.