809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#769 Honnan töltötted le? mert gondolom nem eredeti -
Predi12 #768 Ugyan az -
#767 Próbáld meg Power Iso-val mountolni. Nekem is volt problémám a telepísénél, bár nem ez... de nekem megoldotta. -
Predi12 #766 Hy all nekem az a problémám h nem rakja föl a játékot (DVD 5 magyar) Bearkom az iso-t a daemonba elkezdi telepíteni aztán csak 36 megát rak föl (ugyan ez volt a mirror's edgében is )választ előre is thx -
fapipa #765 Tudod csak az zavart meg ,hogy egyáltalán nem volt egyértelmű,hogy a Che
vezeti a metrót,mert ahogy beszállt,indult a cucc!Aztán meg mikor odaértem,mindig volt valaki az első kocsiban aki lőtt rám,szóval én azt vettem Che-nek.
A "get up" meg a felkelni mellett a fel, rokon értelmezéseket is takarja,szóval felpróbáltam jutni a kocsiba.
Aztán egyszer mérgemben lehagytam,és kilőttem a sofőrt.
Nna oszt az vót. -
peti71 #764 -
fapipa #763 Megvan. -
fapipa #762 Már 100 X odaértem a CHE - hez,(metro)de nem tudok "get up front" olni.
Mit csinálok rosszul ??? Hogy kell fölugrani az uccsó kocsiba? föl kell ?
Help ! -
#761 random fagyogatásokra vkinek ötlete? -
#760 Megoldottam, de azért köszönöm =) -
#759 Hello, nekem telepítésnél CRC hibát ír ki:S
Ez mitől van? -
#758 Tedd át szabványosra nekem úgy jó. -
Tóth Ferenc #757 Hali! Olyan gondom van a játékkal, hogy amikor elkezdem a játékot (tehát 1. küldetés), akkor nincs hang a videó alatt! A játék közben viszont tökéletes minden! Tovább így nem játszottam, mert gondolom akkor a többi videó alatt se lesz hang, az meg nagyot rontana a játékélményen! Most frissítettem hangkártya driver-t, a hardvergyorsítás is alap gyorsításon van! Ha vki tud erre megoldást, kérem segítsen! Köszi előre is! -
tombl100 #756 Szasz mindenkinek!
Nekem egy nagyon egyszerű(?) kérdésem lenne. Át lehet valahogy állítani a billentyűzetet, mert a játék jó, csak nem tudom megszokni ezt a billentyűzetkiosztást! A játékon belül próbáltam, nem tudtam.
Előre is kösz. -
#755 crackeld le. -
#754 hi! a clonedvd verzió van meg,de nem akar elindulni,olyat ír ki mintha kérné az eredetit,de nemtalálok crack file-t hozzá,toolsom meg 4.10-es,vki ötlet? -
#753 GK -
#752 GT teszt 68 -
#751 lol -
#750 Ipon 60% -
#749 Tök jó, mire nagy nehezen megcsináltam azt a kurva nehéz részt, utána már kezdtem megint belejönni, erre meg hirtelen vége. A mellékküldikkel egy ideig még szórakozok de aztán delete... -
#748 Jó kis oldal. Már be is tettem a könyvjelzőbe. :D
Jó volt, ahogy fikázta a dragonball filmet, és a Wheelman játékot. :D -
peti71 #747 Ez a Csernus b+. -
#746 Egyébként az összes videóteszt ilyen "betépett" verzió. -
#745 Ezzel a csávóval télleg van valami!!:D -
ZsirosKenyer #744 hát bmeg nem tudom abbahagyn ia röhögést :DDDD
ez a csávó mit szed?? -
#743 LOL magyar videóteszt xD -
koj #742 köszönném ha le lehetne tölteni is. ez fizetős -
#741 Íme itt van akkor:
wheelman magyar nyelvi fájlok -
Yerix #740 Magyarítás egy újabb gyöngyszeme:
-
koj #739 nem találtam a magyar nyelvi fájlokat, 4 oldalt olvastam vissza. -
#738 Hát am az télleg nem nehéz küldi, később lesznek sokkal de sokkal nehezebbek is. (mint pl. ahol most én vok) A lényeg h mindig arra menj amerre mondja, igaz néha csak akkor szól h pl. fordulj balra amikor már szinte alig lehet lefékezni, de ilyenkor tanácsos a space-t használni. Ha nem mész rossz fele, akkor elvileg nem kéne felrobbani... -
domez128 #737 Igen angolul van.De értem mit mond csak pl:mondja forduljak balra,de ott a rendör,de ha meg nem ez történik akkor csak felrobban. -
#736 Nem lehet, mivel a játék magyarul jelent meg, szal csak úgy tudod magyarrá varázsolni, ha letöltöd hozzá a magyar nyelvi fájlokat. Ez már többször is be van szúrva itt, csak olvass pár oldalt vissza.
Viszont nekem meg az lenne a gondom h a trainer sehogy sem akar működni, de olyat olvasok a readme-be h csak eredetivel működik. Ez télleg igaz??
Mer ha igen akkor nagyon szívtam, mivel azt a templomosat nem tom anélkül megcsinálni :S -
koj #735 hol lehet magyarosítást letölteni? -
#734 Gondolom angolul van neki... -
#733 Magyarul kiír mindent szépen ha figyelsz nem lehet eltévedni! -
domez128 #732 Sziasztok!Kérlek segítsetek abban,hogy van egy küldetés amiben az egyik emberen egy bomba van és egy kocsiban van.Nem tudom,hogy mit kell csinálni bár mondja,hogy forduljak balra vagy jobbra,de valamikor meg össze vissza beszél.A segítséget előre is köszönöm. -
kalvin_imarow #731 Sziasztok van egy problémám és a segítségeteket szeretném kérni!
A metrós résznél amikor a tekercset megszerzem kiírja hogy töltés és ennyi :( nem megy tovább a game csak a töltés képernyő látszik de nem megy tovább már 3X megcsináltam azt a részt de semmi :( valakinek valami ötlet?
configom:
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7048) (7048.winmain.090219-1845)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer:
System Model: P5Q-PRO
BIOS: BIOS Date: 06/12/08 01:01:23 Ver: 08.00.14
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.9GHz
Memory: 2046MB RAM
Available OS Memory: 2046MB RAM
Page File: 684MB used, 3708MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7048.0000 32bit Unicode
Köszi előre is az ötleteket! -
TottiZsolt #730 Szerintem ez a küldetés mindenkinek a (nagyon?) sokadik próbálkozásra sikerült, valóban nehéz. De egy tipp: vannak ott hordók, ahol az ellenségek állnak, azokat lődd szét, így már könnyebben tudsz tovább haladni.