Wheelman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan jellengû problémám lenne, hogy amikor lementek a szponzorok, illetve a midway videói utána a menü betöltése elõtt befagy! Megy a zene de se elõre se jobbra!
Windows XP Pro 32Bit-t használok!
Mi lehet erre a megoldás?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
<#boxer>#boxer>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Küldin mikor a robbanóshordódobálós teherautót vezetem az a feka csávó mellettem ül stukkerral...amikor elindulok ott a célzõ de nem lõ a mocsok *eccí...lehet valahogy lõni vezetés közben?
Elindítom a játékot és mikor lemegy a videó akkor a kép megfagy hang van kép nincs szerintem a videókártyám j hozzá Egy ATI Radeon HD3450 512MB
azért thx.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
bár kodek nem nagyon lehet ugyanaz tettem neki is nemrég mint magamnak.
vga meg ati-ja van, de 9.8-as sal vagy 9.9-essel nem nagyon lehetne baj.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
havernál telepitek, inditom és menüben a logok után totál fagyás!!!
valami tipp? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nemrég vittem végig a Wheelman-t nekem tetszett voltak nehéz részek de alapjába nem rengetett meg. A helyzet az hogy gyûjtöm a játék mentéseimet(ne kérdezzétek mért). Nem találom sehol, itt néztem:
dOCUMENT AND SETTINGS,C:\Documents and Settings\ -Felhasználónév-\Local Settings\Application Data Állítólag itt van de nem találtam, a játékba is néztem, csináltam mentést úgy sem volt jó. Örülnék ha valaki segítene mert jó lenne ha meglenne .
Kösz elõre is a segítséget.
mert én nem találtam.
Next PC upgrade: 2022
Bocs , hogy ilyet kérdezek, de honnan lehet olyat letölteni?
Lécci segítsetek abban, hogy ha elíndítom a játékot mér kezd el a kép vibrálni és csak a sofõröket látom?
Köszi elõre is a segítségeteket!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Valaki tudna Pc-s verzióra magyarítást? Mert most megkaptam az egyik barátomtól. De sajna nem magyar, és nem is találok hozzá semmi magyarítást.
vezeti a metrót,mert ahogy beszállt,indult a cucc!Aztán meg mikor odaértem,mindig volt valaki az elsõ kocsiban aki lõtt rám,szóval én azt vettem Che-nek.
A "get up" meg a felkelni mellett a fel, rokon értelmezéseket is takarja,szóval felpróbáltam jutni a kocsiba.
Aztán egyszer mérgemben lehagytam,és kilõttem a sofõrt.
Nna oszt az vót.
Mit csinálok rosszul ??? Hogy kell fölugrani az uccsó kocsiba? föl kell ?
Help !