Wheelman

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki esetleg tud valamit az élsimítás kényszerítésére azóta???
underground2
Sziasztok!
Egy olyan jellengû problémám lenne, hogy amikor lementek a szponzorok, illetve a midway videói utána a menü betöltése elõtt befagy! Megy a zene de se elõre se jobbra!
Windows XP Pro 32Bit-t használok!
Mi lehet erre a megoldás?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

wollnerd
Van egy program a Wheelman-hez amivel át lehet állítani a billentyûgombokat egy másikra????
<#boxer>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nem nagyon várható, mert a Midway elvileg "meg nem erõsített hírforrásból" becsõdölt
hello! van már valami javitás a játékhoz amivel át lehet állitani az irányitást???<#integet2>

Szevasztok!
Küldin mikor a robbanóshordódobálós teherautót vezetem az a feka csávó mellettem ül stukkerral...amikor elindulok ott a célzõ de nem lõ a mocsok *eccí...lehet valahogy lõni vezetés közben?
Valaki tudna segíteni nekem
Elindítom a játékot és mikor lemegy a videó akkor a kép megfagy hang van kép nincs szerintem a videókártyám j hozzá Egy ATI Radeon HD3450 512MB
DarkSector
jogos, de inkább hagyom, mert nekem kéne beállítani nála, és ehhez nem sok kedvem, aszittem valami egyszerübb...:D
azért thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
LOL ilyenekkel azért ne dobáloz ahány féle gép annyi féle szarság lehet probálja meg!Mit eszeik max pár percet semmi mást!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah thx.
bár kodek nem nagyon lehet ugyanaz tettem neki is nemrég mint magamnak.
vga meg ati-ja van, de 9.8-as sal vagy 9.9-essel nem nagyon lehetne baj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Kodek uninstall esetleg új/régi vga driver!

DarkSector
a probléma a következõ.
havernál telepitek, inditom és menüben a logok után totál fagyás!!!
valami tipp? <#fejvakaras>

w77d
megvettem, végigvittem, leszedtem... engem nem fogott meg ez a játék.. egész végig annyira low budget érzésem volt hogy hihetetlen. mint egy kezdõ fejlesztõ gagyi arcade próbálkozása...

Sziasztok! Nagy segítségkéréssel fordulok hozzátok... remélem valaki tud segíteni közületek. letöltöttem a játékot ami már eleve magyar volt nem kellett semmi magyarítást letölteni semmit. elindítottam müködött is rendesen minden. aztán ott járok ahol Che-t kell megölni a metróban. miután lelõttem a szerelvényeket, a metró elé megyek és adok egy fejest Che-nek, ekkor jönne is a bejátszás...(gondolom az) írja hogy betöltés... de a többi pár másodperces betöltés helyett erre egy óráig is vártam semmmi, mintha fagyás lenne... már próbáltam azt is hogy visszaállítottam eredeti nyelvre, de úgy se ment... mi a teendõ? tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm.
Sziasztok
Nemrég vittem végig a Wheelman-t nekem tetszett voltak nehéz részek de alapjába nem rengetett meg. A helyzet az hogy gyûjtöm a játék mentéseimet(ne kérdezzétek mért). Nem találom sehol, itt néztem:
dOCUMENT AND SETTINGS,C:\Documents and Settings\ -Felhasználónév-\Local Settings\Application Data Állítólag itt van de nem találtam, a játékba is néztem, csináltam mentést úgy sem volt jó. Örülnék ha valaki segítene mert jó lenne ha meglenne .
Kösz elõre is a segítséget.
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ez a leg buggosabb játék amivel valaha játszottam...kegyetlen...falba épülõ emberek, jármûvek, de a kedvencem a korláton fent akadó szerencsétlen fõhõs aki valami hihetetlen jóga pózban maradt miközben 8-an lövik és persze nem hal meg...szal izé...meg hozé... <#falbav>
Köszi! igy már megy!
grebber
Elõbb uninstaláld a régit!Azután telepítsed fel!

Csak , simán tegyem föl és ennyi?
Köszi!, akkor jól tudtam, de azért Kössz!
grebber
Itt választ a Geforce 8 series-t a Product Series-nál!

bocs NVIDIA GEFORCE 8600 GT
Amugy az NVIDIA GEFORCE 8500 GT-hez van?
mert én nem találtam.
Köszi!
grebber
Sajátgép ikonján jobbklikk tulajdonságok eszközkezelõ és ott a videokártyák fülnél kiírja neked milyen van!

És azt hol tudom megnézni, hogy nekem milyen van?
grebber
Ha nvidia videokártyádvan akkor:Innen

Ha pedig Ati vga-d van akkor pedig Innen

Értelemszerüen a driver részlegen belül kell keresni õket!

szia Gebber!

Bocs , hogy ilyet kérdezek, de honnan lehet olyat letölteni?
grebber
Tegyél fel másik VGA drivert hátha jobb lesz!

Sziasztok!

Lécci segítsetek abban, hogy ha elíndítom a játékot mér kezd el a kép vibrálni és csak a sofõröket látom?

Köszi elõre is a segítségeteket!
grebber
Nincs benne élsimitás!

valaki tud benne élsimítást elõhozni, ah igen akkor várom a megfejtést avagy a programot hozzá, vagy valamit amivel elõ tudom hozni valahogy...
Sehogy, nincs benne olyan, ahcsak nem valaki megokoskodja.
pisztácia
Hi, vki megmondaná hogy tudom atallitani a billentyuzet kiosztast? fontos lenne! thx elore is

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

És magyarítás van hozzá?
grebber
Ez nem GTA!Nincs benne ilyen!

Ja és itt nem lehet elmenni gyúrni, vagy ilyesmi amitõl izmosabb lehet?
Helo!
Valaki tudna Pc-s verzióra magyarítást? Mert most megkaptam az egyik barátomtól. De sajna nem magyar, és nem is találok hozzá semmi magyarítást.
talán ncore v vmi magyar (kölcsönbe van pendriven
Csibusz
ja és milyen relase? bocsi a double-ért
Csibusz
Honnan töltötted le? mert gondolom nem eredeti
Ugyan az
Csibusz
Próbáld meg Power Iso-val mountolni. Nekem is volt problémám a telepísénél, bár nem ez... de nekem megoldotta.
Hy all nekem az a problémám h nem rakja föl a játékot (DVD 5 magyar) Bearkom az iso-t a daemonba elkezdi telepíteni aztán csak 36 megát rak föl (ugyan ez volt a mirror's edgében is )választ elõre is thx
Tudod csak az zavart meg ,hogy egyáltalán nem volt egyértelmû,hogy a Che
vezeti a metrót,mert ahogy beszállt,indult a cucc!Aztán meg mikor odaértem,mindig volt valaki az elsõ kocsiban aki lõtt rám,szóval én azt vettem Che-nek.
A "get up" meg a felkelni mellett a fel, rokon értelmezéseket is takarja,szóval felpróbáltam jutni a kocsiba.
Aztán egyszer mérgemben lehagytam,és kilõttem a sofõrt.
Nna oszt az vót.
<#taps>

Megvan.
Már 100 X odaértem a CHE - hez,(metro)de nem tudok "get up front" olni.
Mit csinálok rosszul ??? Hogy kell fölugrani az uccsó kocsiba? föl kell ?
Help !
Vanek
random fagyogatásokra vkinek ötlete?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Csibusz
Megoldottam, de azért köszönöm =)
Oldal 1 / 17Következő →