809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
mester1987 #809 Valaki esetleg tud valamit az élsimítás kényszerítésére azóta??? -
#808 Sziasztok!
Egy olyan jellengű problémám lenne, hogy amikor lementek a szponzorok, illetve a midway videói utána a menü betöltése előtt befagy! Megy a zene de se előre se jobbra!
Windows XP Pro 32Bit-t használok!
Mi lehet erre a megoldás? -
#807 Van egy program a Wheelman-hez amivel át lehet állítani a billentyűgombokat egy másikra????
-
mester1987 #806 nem nagyon várható, mert a Midway elvileg "meg nem erősített hírforrásból" becsődölt -
dupcsik #805 hello! van már valami javitás a játékhoz amivel át lehet állitani az irányitást??? -
BIG UNIT #804 Szevasztok!
Küldin mikor a robbanóshordódobálós teherautót vezetem az a feka csávó mellettem ül stukkerral...amikor elindulok ott a célző de nem lő a mocsok *eccí...lehet valahogy lőni vezetés közben? -
jo01 #803 Valaki tudna segíteni nekem
Elindítom a játékot és mikor lemegy a videó akkor a kép megfagy hang van kép nincs szerintem a videókártyám j hozzá Egy ATI Radeon HD3450 512MB -
#802 jogos, de inkább hagyom, mert nekem kéne beállítani nála, és ehhez nem sok kedvem, aszittem valami egyszerübb...:D
azért thx. -
#801 LOL ilyenekkel azért ne dobáloz ahány féle gép annyi féle szarság lehet probálja meg!Mit eszeik max pár percet semmi mást! -
#800 jah thx.
bár kodek nem nagyon lehet ugyanaz tettem neki is nemrég mint magamnak.
vga meg ati-ja van, de 9.8-as sal vagy 9.9-essel nem nagyon lehetne baj. -
#799 Kodek uninstall esetleg új/régi vga driver! -
#798 a probléma a következő.
havernál telepitek, inditom és menüben a logok után totál fagyás!!!
valami tipp? -
#797 megvettem, végigvittem, leszedtem... engem nem fogott meg ez a játék.. egész végig annyira low budget érzésem volt hogy hihetetlen. mint egy kezdő fejlesztő gagyi arcade próbálkozása... -
anakinn #796 Sziasztok! Nagy segítségkéréssel fordulok hozzátok... remélem valaki tud segíteni közületek. letöltöttem a játékot ami már eleve magyar volt nem kellett semmi magyarítást letölteni semmit. elindítottam müködött is rendesen minden. aztán ott járok ahol Che-t kell megölni a metróban. miután lelőttem a szerelvényeket, a metró elé megyek és adok egy fejest Che-nek, ekkor jönne is a bejátszás...(gondolom az) írja hogy betöltés... de a többi pár másodperces betöltés helyett erre egy óráig is vártam semmmi, mintha fagyás lenne... már próbáltam azt is hogy visszaállítottam eredeti nyelvre, de úgy se ment... mi a teendő? tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
Rascal0 #795 Sziasztok
Nemrég vittem végig a Wheelman-t nekem tetszett voltak nehéz részek de alapjába nem rengetett meg. A helyzet az hogy gyűjtöm a játék mentéseimet(ne kérdezzétek mért). Nem találom sehol, itt néztem:
dOCUMENT AND SETTINGS,C:\Documents and Settings\ -Felhasználónév-\Local Settings\Application Data Állítólag itt van de nem találtam, a játékba is néztem, csináltam mentést úgy sem volt jó. Örülnék ha valaki segítene mert jó lenne ha meglenne .
Kösz előre is a segítséget. -
eddyjackal #794 Hát nem tudom ki hogy van vele, de ez a leg buggosabb játék amivel valaha játszottam...kegyetlen...falba épülő emberek, járművek, de a kedvencem a korláton fent akadó szerencsétlen főhős aki valami hihetetlen jóga pózban maradt miközben 8-an lövik és persze nem hal meg...szal izé...meg hozé... -
coolcar #793 Köszi! igy már megy! -
#792 Előbb uninstaláld a régit!Azután telepítsed fel! -
coolcar #791 Csak , simán tegyem föl és ennyi? -
coolcar #790 Köszi!, akkor jól tudtam, de azért Kössz! -
#789 Itt választ a Geforce 8 series-t a Product Series-nál! -
coolcar #788 bocs NVIDIA GEFORCE 8600 GT -
coolcar #787 Amugy az NVIDIA GEFORCE 8500 GT-hez van?
mert én nem találtam. -
coolcar #786 Köszi! -
#785 Sajátgép ikonján jobbklikk tulajdonságok eszközkezelő és ott a videokártyák fülnél kiírja neked milyen van! -
coolcar #784 És azt hol tudom megnézni, hogy nekem milyen van? -
#783 Ha nvidia videokártyádvan akkor:Innen
Ha pedig Ati vga-d van akkor pedig Innen
Értelemszerüen a driver részlegen belül kell keresni őket! -
coolcar #782 szia Gebber!
Bocs , hogy ilyet kérdezek, de honnan lehet olyat letölteni? -
#781 Tegyél fel másik VGA drivert hátha jobb lesz! -
coolcar #780 Sziasztok!
Lécci segítsetek abban, hogy ha elíndítom a játékot mér kezd el a kép vibrálni és csak a sofőröket látom?
Köszi előre is a segítségeteket! -
#779 Nincs benne élsimitás! -
mester1987 #778 valaki tud benne élsimítást előhozni, ah igen akkor várom a megfejtést avagy a programot hozzá, vagy valamit amivel elő tudom hozni valahogy... -
mester1987 #777 Sehogy, nincs benne olyan, ahcsak nem valaki megokoskodja. -
#776 Hi, vki megmondaná hogy tudom atallitani a billentyuzet kiosztast? fontos lenne! thx elore is -
uiztu #775 És magyarítás van hozzá? -
#774 Ez nem GTA!Nincs benne ilyen! -
uiztu #773 Ja és itt nem lehet elmenni gyúrni, vagy ilyesmi amitől izmosabb lehet? -
uiztu #772 Helo!
Valaki tudna Pc-s verzióra magyarítást? Mert most megkaptam az egyik barátomtól. De sajna nem magyar, és nem is találok hozzá semmi magyarítást. -
Predi12 #771 talán ncore v vmi magyar (kölcsönbe van pendriven -
#770 ja és milyen relase? bocsi a double-ért