Közvetlen bizonyítékok a sötét anyag létére

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
a témához nemértek, viszont felettéb érdekes a cikk, VÉGRE VALAMI, továbbgondolva az egész esetet utánanézek dolgoknak (szeretem amikor az sg-n megoldjuk az ilyen nagy dolgokat:) mintha nem dolgozának ezen tudósezrek:)

u dont have to listen anybody else but me

Valóban nem, de én viszont úgy tudom, hogy eléggé elfogadottak. Csak kísérletileg nem sikerült õket még igazolni.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

én úgy tudom hogy a gravitonok létezése nem bizonyított tény. persze lehet hogy én tévedek.

Az is lehet, hogy a sötét anyag nem más, mint szabad gravitonok.
Sajnos ehhez a témához nem értek, de elsõre sok mindent megmagyarázna.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

vagy lehet, hogy a sötét anyag valójában nem is anyag, hanem az univerzum vákuum-energiája, ami megmagyarázza, hogy miért van gravitációs ereje, mégsem ütközik semmivel, és akkor ez lehet a világegyetem mozgatórugója! (bár ezek csak apró tippek :))

szerintem jobb lenne még egyszer átgondolni az egésszet <#nezze><#alien2>
Én már rég megtaláltam a sötét anyagot. Csak be kelk kapcsolni a TV-t. Ott van az összes!

Viccet félretéve a cikk jó!
valamit
asszem újra kell gondolni a lopakodó repülõgépek koncepcióját :) a jövõben sötét anyaggal kell bevonni :) de komolyabbra fordítva: ez már valami, piszok érdekes

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Kensin
Ez olyan, mintha nem is lenne anyaga, csak energiája, ami viszont hat a gravitációra.
Szvsz a sötét anyag egy olyan tulajdonsága a gravitációnak, amit még nem ismerünk, és csak igen nagy nagyságrendekben lehet észlelni.
A sötét anyag nem lép kölcsönhatásba az általunk ismert anyaggal, de gravitációja van.
Azt szerintem ebbõl még nem lehet leszûrni, hogy a sötét anyagra nem hat a "mi" anyagunk gravitációja. Sõt, ellenkezõleg!
Mit keresne egy galaxis közepén akkor?
A sötét anyag és a normál anyag között mûködik a gravitáció, mechanikai kontaktus viszont nincsen.
Valami olyasmi lehet, ami nem lép kölcsönhatásba az általunk ismert anyaggal.
Ha két atom közeledik, akkor van köztük egy kohéziós erõ, ha jól tudom -6. hatványán húzza õket össze.
Viszont van egy másik erõ, ami a -12. hatványon hat, és taszító.
Ezért van az, hogy az atomok ha túl közel kerülnek, akkor ütköznek.
A sötét anyagnál ez az erõ nem létezik. És úgy tûnik, hogy ez a sötét anyagban sem mûködik, bár valamilyen erõ ott is kell hogy legyen, mivel különben az összes sötét anyagot a gravitáció összehúzná.
Tehát lehet, hogy sötét anyag mégis képes mechanikai kapcsolatba lépni sötét anyaggal.
És akkor mi van, ha mondjuk itt a Földön is van sötét anyag?
Ki tudja megmondani?

Mr Csé
fuuu öcsém decsudajo huuuuuuuuuuuuu

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

<#taps>

Blackmail the Universe

nem, a normál anyagok gravitációja hat egymásra, viszont a sötét anyagra nem, a sötét anyag gravitációja csak a normál anyagra hat, szal a normál anyagra végülis 2 anyag hat xD

remélem ez volt a kérdésre a válasz :E

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Darth Sith
ezek szerint a sötét anyag nem lép semmilyen kölcsönhatásba az általunk ismert anyaggal, de a gravitációs mezõ, amelyet létrehoz mégis ha a közönséges anyagra, ergo mégis kapcsolatba lép vele... Ez hogy van? Ütközéskor a sötét anyag gond nélkül tovább haladt, hiába ütközött bele a normál anyagba áthaladt rajta, de a gravitációs mezõ amelyet létrehoz viszont ha a normál anyagra.. Ez nem paradox helyzet?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Vagy, amiért én hatok a gravitációra, ezért én sötét vagyok?

SötétBarom
Tehát a sötét anyag rendelkezik gravitációval, de a gravitáció nem hat rá?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez viszont azt jelenti, hogy a sötét anyag a sötét anyaggal sem lép kölcsönhatásba.

← ElőzőOldal 2 / 2