181
Az első teljesen magyar nyelvű konzolos játék
-
trial3 #101 Hi! Az érdekelna, hogy megkaptam a játékot, de nam a magyar hangú verzióját... Lehet vhonnát leszedni hozzá szinkront, vagy nem, csak a külön játékkal megy...?
-
#100 Akkor fogalmazhatunk úgy,hivatalosan nem létezik -
#99 Akkor pontosítok. Nekem megvan othon játszok is vele, de kéne egy vidéken levő cimbornak is, de nem akarom postán keresztül küldeni neki. Teljesen magyar a ifám menük, hangok minden! -
Papesz #98 Tehát nincs.
Magyar kommentárral PC-re és PS2-re jelent meg a FIFA 07. -
#97 pedig van, a pc-s változat hangjait kell belemásolni az xbox változatba.... -
Papesz #96 Nehéz lesz. Xbox-on nincs magyar kommentár. -
#95 Hali! esetleg valaki el tudná privizni a magyar nyelvű xbos változat elérését? -
Coooper #94 Csak a FIFA World Cup-ban lehet 10 percnél hosszabb félidőkre állítani, egész pontosan 45 percesre! Érthetetlen, hogy miért csak abban! -
#93 Elavult chip vagy bootlemez.
Nem csak a fifával csinálja ezt hesszeld meg az összes EA SPORTS játékkal (pl fifa street)....
Ismerősömnél ugyan ez a baj.
Itt is megkérdeezem: Át lehet állítani ps2-n a fifa 2006-ban (és 7-ben) 10 percnél többre a félidőket? Így nagyon gagyi ez a 10perc amikor egymás ellen csapatjuk és nagymeccset akarunk.... -
#92 Edig ahány fifát letöltöttem és kiírtam még egyik se működött. Minden más mőködik teljes mértékben, A fifák is mennek de amikor tölti a mecset a végén a csík megáll és kész ott megáll az egész. A 07-et is 2x-esen irtam ki DVDDecrypter jófajta TDK lemezre és ugyan az. Lécci segítsetek
-
#91 köszönöm szépen. -
Jak16 #90 háát ot van hogy belépés kiválasztod a fifát és ott lesz egy csomó part00xfájl ráktt beirod a jelszav és már jön is le. -
#89 Köszönöm a segítséget,még egy kis segítséget tudnál adni arról hogy milyen módon tudok letölteni az oldalról?Jelszavam már van csak azt nem tudom hogy mire nyomjak rá ,hogy a letöltés elinduljon. -
Jak16 #88 http://playstation2.smsbase.hu/
parancsolj ! -
#87 letölthető valahonnan a magyar ps2-es verzió? -
Jak16 #86 Jaja, ezok az SLES 542.40-hez való, nekük 542.46-os kell... -
Coooper #85 Te már próbáltad? Akkor nem pazarolok el még 2 DVD-t, köszi! -
Jak16 #84 ne próbáld ezek nem jók !!! -
Coooper #83 Két másik DNAS ID lehetőség FIFA 07-hez: xx xx 00 40 74 és xx xx 00 40 bc. Egyiket sem próbáltam még, tehát NEM biztos, hogy működőképes! De kipróbálás után jelentkezem. -
Jak16 #82 Jah neekem is tetszik a komment, az angol is mond néha hülyeségeket, szal ez nem gond :D Viszobt kicsit kevésnek érzem a szöveget, az angol az állandóan löki de ők...na mind1 szeretnék ezzel neten nyomúlni mégiscsak jobb mint az angol...mondjuk én PES fan vagyok, de tetszik ez a FIFA 07. -
Jak16 #81 ez az...nekem is van egy UK verzió amivel neten nyomom, a magyarral meg nem megy :(...ezért kéne ehez...ha valakinek van eredetije, megnézhetné a DNAS kódját... -
Coooper #80 A franciához működik a XX XX 00 40 FC DNAS ID, de a magyarhoz nem jó ez. -
Coooper #79 Nekem tetszik a magyar kommentár, bár néha kissé eröltetettnek tűnik, de mégis jó ötletnek tartom. Valaki tud játszani online PS2-n? Én a magyar nyelvűvel nem tudtam feljelentkezni, csak a csodálatos franciával :( -
Jak16 #78 már megvan :D Ha valakinek megvan eredetbi, nem tenné meg hogy arról adna egy DNAS ID-t mert olyat neten nem találok.... -
#77 persze felnyomjuk neked, mi az a 4 giga nemde? -
Jak16 #76 Akinek megvan nem tudná kirakni az iso fájlt valahova, nekem is megvan ez a játék, de nincs benne magyar kommentár...és meg nem veszem :D -
Tagor #75 Igazad van:) -
#74 Jah,hát úgy nehéz!Gerával gyakran csak másodikra csinálja meg a cselt amit akarok... :) Rohatt EA(edit player-technique:fullra felnyom). :D -
#73 warez mi... :) Azt már nem is kérdem honnan van.
Vedd inkább meg,eredetibe nem szaggat(úgy szép a mozgás,és pereg rendesen-folyamatos,és bizony ha a demoval játszottál akkor úgy tudod mire számíthatsz).Ha mégsem warez akkor bocs a "gyanúsítgatásért",de nem találkoztam a lent írt problémákkal nem wareznél. :) -
modernslave #72 másnak is feltünt vagy csak az én játékomban van a hiba (nem tom láttátok e a pc-s verziót, mert ott nincs ilyen) : nálam olyan a karakterek mozgása mintha apró mozgásfázisokat kihagytak volna.. nem mozognak teljesen simán (kicsit töredezetten) illetve az "átvezetőknél" kirugásoknál, mindig akad egyet a játék és töltöget egy kicsit.. ez utóbbi lehet hogy csak a gépem hibája de ha a mozgás alapból ilyen "butított" az nagyon gáz.. kezd olyan érzésem lenni mint amikor a fi8fa 2005-öt még kieröltették psx-re pedig azt igazából az ps2 xboxra fejlesztették.. -
#71 Az lehet, mert a West bromviccsal próbálok épp feljutni és nincs csel....
de még véletlenül sem. -
#70 Igen?Vajon miért nem , ha nekem működik?Hát de lámák vagytok.:)
Practice,free practice home 11 away 1,azt lehet gyakorolni.Egyébként melyik gombkezelést választottátok?Mert 4 fajta van.Direkt azért írtam hogy classic 1.De a controller opcióban meglehet nézni mi micsoda mind a 4nél.Remélem így már érthető.Egyébként meg mondjuk egy védőtől vagy gyengébb technikájú játékosoktól ne várjatok bonyolult cseleket(próbáljátok meg mondjuk C.Ronaldoval,vagy Ronaldinhoval,vagy bármelyik egyébként is technikás labdarúgóval mert ők többet is tudnak).Lehet ezt nem vettétek figyelembe. -
#69 Ja a 06-ban az volt de itt nem. Akkor viszont mi? -
Tagor #68 De nem a 07-ben. -
#67 jobb analog/kar kinek hogy tetszik(classic 1-es gombkiosztásban)
negyed meg fél köröket csinálj,minden irányban,próbálgasd...
van még teljes kör,meg félkör-ebből tudsz emelgetni is jobb analog félkör lentről balra fel aztán bal analoggal mindig ellentétes irányba húzd,majd ráérzel -
#66 500 ft kb.....maximum -
turho #65 Bocsi fiúk. Mit ér most egy szuper állapotú Fifa football 2004 játék, PS2-re? Nem platinum. Esetleg érdekelne valakit? PÜ nekem. -
#64 Hali!
Valaki nem tudja, hogy lehet ps2-őn cselezni? -
ellinart #63 Hello!
valaki tudna egy gombkiosztást adni a 2007-es verzióhoz? (vagy egy linket)
főleg a cselek érdekelnének
köszönöm -
#62 igen, annak aki megvette.