FIFA 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy olyan megoldás volna hogy akinek nincs adaptere azi játszhasson kontinentálisan.
Mégegyszer:én elég becsületesnek érzem magam ahhoz hogyha kikapok ne mondjak be hamis eredményt.
sajnos manapság már nem lehet így bízni az emberekben, így neten ez halott ötlet
Avanti Crociati!
-Olyan nem lenne hogy ugyanolyan csapatok akkor mivan ,mint írtam egy nevet mellékelnék az adott csapat mellé,a játéktudás a lényeg.
-Meg két ugyanolyan csapat nem találkozhat,lévén sorsolunk.
-Mindenkinek a gép ellen kell majd játszania world class szinten.
Ha van kérdés akkor várom.
Hogy a témához is hozzászóljak: számomra is a FIFA 98 volt az utolsó jó focis game. Az idei GameCON találkozón szarrá vertek a mittomén hányadik részben (Papesz, melyikkel játszottunk?), mert teljesen megváltozott, jelzem: hátrányára. Viszont ez a magyar szinkron nagyon ütni fog, úgyhogy nekem is valószínûleg lesz egy példány belõle.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És akkor mi lesz, ha az egyik fordulóban az én csapatom a Te csapatod ellen játszik? Ha nálam más eredmény születik mint Nálad, akkor mit írunk be?
Papesz
Papesz
Papesz
ahol lenne egy bajnokság.
Mindenki azzal a csapattal nevezne amivel csak akar ha több ugyanolyan lenne
akkor mondjuk Arsenal-Tamás tehát egy nevet csatolnék a csapathoz.
A meccseket a play-now-ban játszanánk,én és a tesóm sorsolnánk az adott fordulóban ki melyik csapatot kapja ellenfélül a 21 fordulós csatában.
elõreláthatólag 5 fordulót sorsolnánk elõre ,lennének izgalmak hogy mondjuk
menni kell a Manchesterhez vagy fogadjuk a wolfsburgot ,nem ugyanaz.
Nyeremény is lenne a nyertes a verseny végén kedvenc csapata eredeti mezét kapja.
Ha érdekel valakit az itt jelentkezhet,de ara mindenkit megkérek így elõre is
a játék World Klass szinten lesz minden meccset csak 1X lehet lejátszani,
elõrölkezdés nélkül tehát semmi kamu meg restartolás mindenki legyen majd õszinte.
Üdv mindenkinek.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ahogy a topic alcímében benne is van. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én még vacilálok h konzolon v pc-n toljam e, valószínû mind2 😊))
Avanti Crociati!
Nem árt néha megnézni, hogy milyen topicba böfögsz bele. Így elkerülhetõ, hogy totálisan hülyének nézzenek. Most ez nem sikerült.
Papesz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha esetleg mást is érdekel a teljesen magyar nyelvû FIFA 07, akkor gyertek játszani. Valaki egészen biztosan megnyeri.
Papesz