FIFA 2007

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Említettem:mindenki legyen õszinte,de ez csak egy terv az is lehet elveszik,de
ez egy olyan megoldás volna hogy akinek nincs adaptere azi játszhasson kontinentálisan.
Mégegyszer:én elég becsületesnek érzem magam ahhoz hogyha kikapok ne mondjak be hamis eredményt.
Fyrex
nah ezaz... aztmondom nyertem 3-0ra és kész

sajnos manapság már nem lehet így bízni az emberekben, így neten ez halott ötlet

Avanti Crociati!

csm
és honnan fogod majd tudni hogy ki csal?

BMW 325 iX Rallye Car :)

-Nem kell network adapter,az is játszhat majd akinek nincs.
-Olyan nem lenne hogy ugyanolyan csapatok akkor mivan ,mint írtam egy nevet mellékelnék az adott csapat mellé,a játéktudás a lényeg.
-Meg két ugyanolyan csapat nem találkozhat,lévén sorsolunk.
-Mindenkinek a gép ellen kell majd játszania world class szinten.
Ha van kérdés akkor várom.
baggins
Öcsééém, mennyire elegem van ezekbõl a hsz-ekbõl, ti figyelitek azt, hogy ki nyit topicot és azonnal lecsaptok rá??? Eleinte vicces volt a sok okostojás, de mára baromi unalmas lett.
Hogy a témához is hozzászóljak: számomra is a FIFA 98 volt az utolsó jó focis game. Az idei GameCON találkozón szarrá vertek a mittomén hányadik részben (Papesz, melyikkel játszottunk?), mert teljesen megváltozott, jelzem: hátrányára. Viszont ez a magyar szinkron nagyon ütni fog, úgyhogy nekem is valószínûleg lesz egy példány belõle.

Taranov
Miért ne lennének képesek? Vannak olyanok, akik már 4 éve folyamatosan csak focis EA Sports játékkal játszanak minden nap 😊 Pl. én

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gameplusz
Azóta én sem nyúltam fifához, sem egyéb más focis szarhoz. Nem képesek egy normális játékot összedobni, undorító... :-@

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fyrex
pont ezért mondom h hülyeség...

Avanti Crociati!

Aha.

És akkor mi lesz, ha az egyik fordulóban az én csapatom a Te csapatod ellen játszik? Ha nálam más eredmény születik mint Nálad, akkor mit írunk be?

Papesz

Fyrex
a meccsek offline mennének, és pont ez az... érdekes

Avanti Crociati!

Elolvastam. Azóta sincs Network Adaptorom.

Papesz

Fyrex
olvasd el még1x

ték

Avanti Crociati!

Az ötlet jó, csak nem tudom mennyien rendelkeznek Network Adaptorral.

Papesz

Fyrex
ez egy kicsit vicces... de meglátjuk lesz e jelentkezõ...

Avanti Crociati!

hello mindenkinek. Volna egy ötletem a FIFA 07-hez,csinálnék egy oldalt
ahol lenne egy bajnokság.
Mindenki azzal a csapattal nevezne amivel csak akar ha több ugyanolyan lenne
akkor mondjuk Arsenal-Tamás tehát egy nevet csatolnék a csapathoz.
A meccseket a play-now-ban játszanánk,én és a tesóm sorsolnánk az adott fordulóban ki melyik csapatot kapja ellenfélül a 21 fordulós csatában.
elõreláthatólag 5 fordulót sorsolnánk elõre ,lennének izgalmak hogy mondjuk
menni kell a Manchesterhez vagy fogadjuk a wolfsburgot ,nem ugyanaz.
Nyeremény is lenne a nyertes a verseny végén kedvenc csapata eredeti mezét kapja.
Ha érdekel valakit az itt jelentkezhet,de ara mindenkit megkérek így elõre is
a játék World Klass szinten lesz minden meccset csak 1X lehet lejátszani,
elõrölkezdés nélkül tehát semmi kamu meg restartolás mindenki legyen majd õszinte.
Üdv mindenkinek.
Laky
el tudnád te képzelni a két társaságot (konzol, pc) egy topicban? 😮

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
omg

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

5w0rdf15h
<#lama><#ticking>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sweech
az

A FIFA 07 "az elsõ teljesen magyar nyelvû konzolos játék."

Ahogy a topic alcímében benne is van. <#vigyor2>

Papesz

akyyy
a konzolosba is mágáer lesZ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
<#lama><#taps><#bdead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

acsati
sztem meg már unalmasak... a 98 meg a 99 volt a legjobb
Dying Soul
:|

Fyrex
sok értelmét ugyan nem látom a topiknak mert ugyanaz mint a PC-s verzió ergo ott lehetne róla dumálni, de ha már megmarad akkor legyen 😛

én még vacilálok h konzolon v pc-n toljam e, valószínû mind2 😊))

Avanti Crociati!

gercse
játszottam...már csak meg kell nyernem.😄

nem sokat tévednek , bevallom 😄

Köszönjük az építõ jellegû hozzászólást.

Nem árt néha megnézni, hogy milyen topicba böfögsz bele. Így elkerülhetõ, hogy totálisan hülyének nézzenek. Most ez nem sikerült.

Papesz

gabber_saviola
(konzol)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

KERESÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ

Nemsokára aktuális a FIFA 07 megjelenése, gondoltam jó ötlet lenne egy ilyen topic. Én személy szerint nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen lesz a kommentár Hajdú B. István és Faragó Richárd tolmácsolásásban.

Ha esetleg mást is érdekel a teljesen magyar nyelvû FIFA 07, akkor gyertek játszani. Valaki egészen biztosan megnyeri.

Papesz

← ElőzőOldal 4 / 4