181
Az első teljesen magyar nyelvű konzolos játék
  • tesó07
    Most akkor ps2-re meg van vkinek a magyar kommentáros verzió?
  • Fyrex
    gratulálok anyukád büszke lehet rád h milyen okos fia van
  • cocobanana
    idióta nem pcre kell hanem ps2re.... ps2n pedig magyarul még sehol sincs fent
  • csaneszman
    pisisek........már vagy 4 napja lehet szedni a magyar fifa 07-et .....brutálisan jó........
  • tyler82
    Akkor jó lenne ha valaki megosztaná felrakná pl. emule fájlcserélőbe akinek megvan már.
  • tyler82
    Nem jól tudta a kolléga. :)
  • cocobanana
    Nekem 576 azt mondta hogy a gyártás hibák matt a magyarországi megjelenés 1 hetet csúszik és okt 5 jelenik meg
  • mukika
    Fifa 07 Ára: 14 590 Ft

ez a magyar verzió.... és már megjelent. blablabla...ja és warez még nincs belőle.
  • cocobanana
    Én is megszereztem a játékot de úgyanúgy azt a változatot ami "hivatalos" fifa 2007 ps2re. Nekem azt mondták hogy itt magyarországon okt 5-én jelenik meg magyar nyelven a fifa ps2re és akkor az tájban is fog felkerülni magyar nyelven ps2re.
  • fanatifo
    A magyar verzióban lesz benne a magyar kommentár ennyi:)
  • fanatifo
    A magyar verzióban lesz benne a magyar kommentár ennyi:)
  • tyler82
    Üdv. Kinek van már meg a játék???
    Nekem megvan PS2re a PAL-os de NEM TALÁLOM a magyar kommentet hol állíthaom be!!
    Valaki nem tudja??

Most ez tiszta sz*pás hogy többfajta verzió van ebből. Valaki világosítson fel pls.

Én kizárólag emiatt szereztem be a játékot engem nem mozgat a FIFA sorozat.
  • rorr
    XBOX MAGYAR verzió már van!!!

Tömörítsd ki és használd a pc-s magyarítást + kommentárt kivéve a memcardban található file-t mert akkor kifagy!!!!!!!!
  • Fyrex
    nm, amint lesz magyar ps2 verzió majd beírom /tuti elfelejti :D/
  • Papesz
    Kösz az információt.
  • Fyrex
    1; pls viselkedjetek már, tény h jobb a PES, de ez kulturáltan is meglehet vitatni
    2; nincs magyar kommentár a "keringő" verzióban
    3; nem mindenki tud 17 ezrekkel dobálózni egy gémre
  • fanatifo
    kit érdekel a szar fifa?Csak a PES!
  • Winz
    Csírák!
    Vegyétek meg a bótba(legalább ezt),nem töltögetni mint a lúzerek.
  • Papesz
    Srácok, ha valaki beszerezte a neten keringő PS2-es verziót, akkor írja már be, hogy abban van-e magyar kommentár. Előre is köszi.
  • Papesz
    Gyere annak az oldalnak a fórumára, ahol a cikk van és keresd Hatrix-ot, vagy menoh-t.
  • NIG Perfectism
    Olvastam kell IP-cím ez idáig rendben de mi az a MASZK meg a kapucím?Ha ezt tudnám akár jövőhéten összehozhatnám a kapcsolatot.Tudja valaki?
  • Papesz
    Nem.
  • NIG Perfectism
    Úgy hallottam előfizetés kell az online játékhoz,ez igaz lehet?
  • NIG Perfectism
    Kössz a segítséget majd összehozom a jövőben.
    Az csodagólösszefoglalom csúszik ,ma ráírtam egy ramra de
    a fájltipus egyelőre értelmezhetetlen a pc nek majd megpróbálom megoldani.
  • Papesz
    Egy nagyon jó kis összefoglaló.
  • NIG Perfectism
    Fiúk mi kell az online játékhoz/PS2/?
    Veszek egy Network Adaptort-de milyen sebesség a minimum?512? 1000valahány?
    Akinek van online lehetősége az megírhatná.
  • baggins
    Na tessék, erről beszéltem.
  • gameplusz
    10-0 ide.
  • NIG Perfectism
    Ezt hívják respectnek angolul,tisztelem játékostársaimat.
    Várom az a nagyszerű magyar kommentárt.
    Az én Fifa pályafutásom 2004 januárjában indult a 2004-el.
    Elsőnek bajnokságot nyertem az Arsenallal semi-pro szinten.
    Ez úgy eltartot 2-3 idényen át.Akkoriban annyira amatőr voltam hogy eladtam pl Colet anélkül hogy igazoltam volna balhátvédet.
    Aztán jött a Professional korszak olaszországban 3 idény az AC Milanban.
    Az utolsó idényemben a keretem valahogy így nézett ki:
    Trezeguet,Ronaldo,Shevchenko,Totti,Eto'o,Zidane,Vieira,Seedorf,Stam,Nesta,stb...egy kisnév nélkül.Iszonyatos jó volt.
    Aztán visszatértem a szigetre Skóciába a Celticbe ott próbáltam bajnokságot
    nyerni World Class szinten és sikerült teljesen szabályosan. Nem úgy vagyok vele mint öcsém mindent elölről ha kikapok.
    A worldclass bajnoki cím után ismét Arsenal a csapat kulcsemberei:Henry,Eto'o,Larsson,Pires,stb...Ismét bajnoki címek noha
    kis előnnyel kupákat néha behúztam de én úgyanazt tettem mint a valós menedzserek.
    -Második idényben BL győzelem 2-1 a Salzburg ellen.Nem fogott meg akkor még.
    -Asszem 4 idényt töltöttem el rengeteget tanultam.Az utolsó előtti idényben BL-döntőt vesztettem az AC Milan ellen,mindenki emlékszik szerintem arra hogy az embert szétcsúszta a gép megszerezte a vezetést aztán még egyenlíteni se lehetett a Highburyben.Éreztem az erőszakos védekezést az ellenfélen,azóta a játékban nem csípem az AC Milant.
    Aztán szünet majd kezdtem egy 5idényes sorozatot az Arsenallal.
    Legjobb idényem eredménye 38 meccs 38 győzelem,114 pont,kb.280rúgott70-100kapott gól , Fa cupa győzelem,
    Liga cupa győzelem,aztán jött a BL.meccs az Inter ellen.
    1-0 vezet az inter a Highburyben 0-2,1-2 -kiállítás 1-3 persze hogy az én játékosom jelentem itt is magas agresszióval találtam magam szembe.
    Aztán jött Vieira majd Henry !a meccsvideó még megvan!3-3 az utcsó 10 percbe
    egyenlítettem.
    Majd hossz után jöttek a 11-esek Davids hiba,Ljungberg az ötödik 11 est bevágta
    győzötem az utolsó idény végén minden meccsemet megnyertem normál játékidőben kivéve a bl döntőt mert az 11-esekkel.Hát nem mondom mit éreztem főleg Ljung 11-esénél.
    A gép még a meccsvégi örömöt se mutatta annyira kivolt.
    Levezetésként Francia bajnoki cím a Lyonnal ,majd újabb Premier League
    aranyérem a Wolverhamptonnal world classon.
    Na ez volt a 2004.
    Fifa 2005 szomorúság-nem tetszett.Nem lehetett bajnokságot kezdeni mert
    fel kellett tornászni magam.
    Leszerződtem a Leedshez./Professional-World c./ módban bajnoki címek 1-2 évig majd Arsenal world c.szinten az idény felénél valahogy elakadtam.
    Később hogy ne szakadjon meg a hagyomány indultam az egyidényesbe,ahol 2. lettem az MU mögött 2 pontal.
    De nem tetszett az hogy csak becselezve lehettet gólt szerezni,10 az 1-távoliból.
    ennyi volt a 2005.
    Majd jött a 2006 az újabb aranykorszak.
    Irány spanyolország az Atletico Madrid/World Class/ az első idényben nem hittem a szememnek a Real Madrid !!102!!pontal nyerte a bajnokságot,én lettem a második úgy 80 körülivel.
    A második évadomban se sikerült győzni csak a kupában de a Real megelőztem.
    a Barca nyert.Életem első UEFA kupájában a kieséses szakaszban hulltam el
    a Marseille ellen a Highburyben 0-3 majd a visszavágón !!egyenlítettem!!0-3
    persze a hosszabításban kaptam 2 dugót viszlát UEFA kupa győzelem.
    Irány Anglia az Arsenal.A játék hasonlított a 2004-hez jó volt.
    Az már más kérdés hogy kirúgtak mert 3.voltam az 5.forduló után.
    ennyi volt a bajnoki mód.
    jöhetett itt is a legendás 1 idényes:jelentem nyetem nagyon hosszú idő után ünepelhettem újra bajnoki címet.
    Mindíg azt mondtam hogy a BL-ben egyszer PS3-on akarok diadalmaskodniRég nyertem már bajnokok ligáját.
    de csak megveszem a 07-et meglátjuk mit hoz a jövő.
    Akit érdekelnek a 38-38-as idény legszebb góljai az nézzen el ide az sg-re
    holnap 15 órakor megmondom hol nézhetők.
    Garantálom ilyen gólokat sehol nem láttatok még.
    Bocs akicsit hosszú szövegért.

• baggins
    Az ötlet szerintem jó, sok ilyen kezdeményezés kellene. A baj csupán az emberekkel van: szerintem sokan fognak csalni csupán a "dicsőség" kedvéért...
  • NIG Perfectism
    Említettem:mindenki legyen őszinte,de ez csak egy terv az is lehet elveszik,de
    ez egy olyan megoldás volna hogy akinek nincs adaptere azi játszhasson kontinentálisan.
    Mégegyszer:én elég becsületesnek érzem magam ahhoz hogyha kikapok ne mondjak be hamis eredményt.
  • Fyrex
    nah ezaz... aztmondom nyertem 3-0ra és kész

sajnos manapság már nem lehet így bízni az emberekben, így neten ez halott ötlet
  • csm
    és honnan fogod majd tudni hogy ki csal?
  • NIG Perfectism
    -Nem kell network adapter,az is játszhat majd akinek nincs.
    -Olyan nem lenne hogy ugyanolyan csapatok akkor mivan ,mint írtam egy nevet mellékelnék az adott csapat mellé,a játéktudás a lényeg.
    -Meg két ugyanolyan csapat nem találkozhat,lévén sorsolunk.
    -Mindenkinek a gép ellen kell majd játszania world class szinten.
    Ha van kérdés akkor várom.
  • baggins
    Öcsééém, mennyire elegem van ezekből a hsz-ekből, ti figyelitek azt, hogy ki nyit topicot és azonnal lecsaptok rá??? Eleinte vicces volt a sok okostojás, de mára baromi unalmas lett.
    Hogy a témához is hozzászóljak: számomra is a FIFA 98 volt az utolsó jó focis game. Az idei GameCON találkozón szarrá vertek a mittomén hányadik részben (Papesz, melyikkel játszottunk?), mert teljesen megváltozott, jelzem: hátrányára. Viszont ez a magyar szinkron nagyon ütni fog, úgyhogy nekem is valószínűleg lesz egy példány belőle.
  • Taranov
    Miért ne lennének képesek? Vannak olyanok, akik már 4 éve folyamatosan csak focis EA Sports játékkal játszanak minden nap :) Pl. én
  • gameplusz
    Azóta én sem nyúltam fifához, sem egyéb más focis szarhoz. Nem képesek egy normális játékot összedobni, undorító... :-@
  • Fyrex
    pont ezért mondom h hülyeség...
  • Papesz
    Aha.

És akkor mi lesz, ha az egyik fordulóban az én csapatom a Te csapatod ellen játszik? Ha nálam más eredmény születik mint Nálad, akkor mit írunk be?
  • Fyrex
    a meccsek offline mennének, és pont ez az... érdekes