181
Az első teljesen magyar nyelvű konzolos játék
-
tdi7 #141 Hy Coooper!Én ps2-n nyomom...most is 6 perces félidövel világklasszison 10-0 ás meccset nyertem...imádom ezt a gamet!!!onlinehoz mi kell?Nekem még a vastag gépem van:(((
Sajnálnám leselejtezni mert nemrég volt fejcsere 14000-ért!!!Kérdés:ha megcsinálom magam, akkor Faragó mért nem mondja a nevem?
írj -
Coooper #140 Nyomja valaki online a PS2 verziót? -
Papesz #139 Xbox 360-on nincs magyar kommentár. A feliratot nem tudom, nekem PS2 verzió van. -
#138 xbox360-on??? soha nem lehet az elején nyelvet választani -
Papesz #137 A bejelentkező képernyőn lehet nyelvet választani az L1/R1-el.
Addig nem is megy tovább, amíg nem választasz nyelvet. Eddig hogy játszottál vele? -
#136 #132-re várok választ, köszi -
#135 #126-ban ott a válasz rá csak szét kéne nézni!! -
robinho1 #134 segíts Papesz!!!kérlek
-
robinho1 #133 nem tudjátok hol szedjem le a fifa 2007 magyar változatát
kérlek segítsetek!!
-
#132 Hol lehet beállítani a magyar feliratot??? mert a dvd-tok hátulján ott van h magyar kéziköny és felirat!! -
Jose870318 #131 kössz hogy átirányitottál csak a gáz hogy nemtaláltam a fifa world cup 2006 topicot.kössz -
Papesz #130 És ez nem a konzolos topic? Ráadásul még csak nem is a FIFA World Cup Germany 2006-é, hanem a FIFA 07-é.
Egészen biztosan nem ezt keresed?
No offense, de ebben a topicban elég kevesen fognak válaszolni. Persze ahogy gondolod. -
Jose870318 #129 nem tévedtem el szgre installáltam -
Papesz #128 Biztos nem tévedtél el? Konzolokra nem kell installálni. -
Jose870318 #127 Vki please help!!!!!
Fifa world cup 2006-ot installálom majd nemindul el.Hibaüzenet küldése -ezt adja be.Mi lehet a gond.Köszönöm a válaszokat. -
#126 Itt letod tölteni magyar szinkronnal de csak pénzért sztem megéri! -
zutyu #125 ÁÁ letöltöttem torrentként,azt csak német,olasz,francia nyelven van...sírni fogok!!!Nem tudja vaqlaki, honnan lehet leszedni??? -
beigliboy #124 hali! a profil statisztikája milyen meccseket tárol el? mert ha sima bajnokságban játszom azt nem veszi figyelembe. és ezt most nem értem. valaki tudja? -
#123 nekem tökmindegy:DD
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!! -
gyzoli1 #122 Szerintetek nem lehangoló,h 360-ra megjelent FIFA07-ben nem lehet cselezni? -
Papesz #121 Én úgy gondolom, hogy aki a Konzolosok Fórumára jár, az konzolon akar játszani. Nem tudom látod-e, hogy mi az alcím. -
#120 és ki akar it konzolon jáccani? -
Papesz #119 A helyzet az, hogy konzolos játékokhoz nem nagyon adnak ki patch-et. -
#118 másoltal sehogy se tok onlinozni???és ha patchet tennék fel? -
#117 Köcsök ez az ea hogy cd keyel lehet csak onlinézni. -
#116 Jah , és ha nem eredeti a game akkor kár vele vesződnöd én már tudom -
#115 Grims ez azért van mer először ujra kell rakni és akkor telepited fel(a patch-t) amikor még le nem crackelted -
#114 mi az a zene ami a játék alatt megy miko belépek? -
Papesz #113 Milyen patch? Meg melyik konzol írja ezt ki? -
grims #112 helo
megvan a magyar nyelvű játék. mikor még patch telepítése előtt elindítottam az online játékmódot kijött a szöveg,h töltsem le a patchet a largedownloadsrol. megtörtént, aztán elinítottam a patch telepítőjét, de 27% nál megállt a letöltés a következő szöveggel:
"Old File not found. However, the file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
mi a baj lécci segítsetek!!!!! -
Papesz #111 Abban is van magyar kommentár? Még nem is hallottam. -
brascotto #110 Hi! Érdekel valakit eredeti FIFA07 (két napos) XBOX360-ra? -
Coooper #109 A nyelvet abban a verzióban nem tudod magyarra állítani, csak a kelet-európaiban van magyar nyelv -
vidatomi #108 SZIASZTOK!!!!LENNE EGY FONTOS KÉRDÉSEM!!NAH SZAl!!MEGKAPOM A FIFA 07-ET PLAY STATIONON!!!IGEN DE MIVAN HA A KOMMENTÁR GONDOLOM FRANCIA!!!!ÉS AKKOR HOGY TUDOM MAGYAR KOMMENTÁRRA VÁLTOZTATNI??LÉCCI SEGÍTSETEK
-
#107 Figyu valaki nem tudja megmondani hogy mi a f@szomért nem sikerül az ea-nál regiszrálnom mindig azt írja ki hogy a cd kód érvénytelen és akárhányszor megpróbálom mindig ezt adja ki teljesen kész vagyok!!!
VALAKI SEGÍTSEN PLEASE!!!!!!! -
Coooper #106 és gammar megoldja! -
gammar #105 sikerült a fifa 07 online(backup)al játszanom ajűkit érdekel ir akit nem az nem! -
#104 Help!
Lenne egy apró nem játékkal kapcsolatos kérdésem.:)
A foci wb-n rengetegszer szólt egy zene amiben ilyen ír népdalszerü betét volt aztán ezt a dallamot a tömeg is dalolta...Elméletileg egy scooter számban is benne volt ha jóltudom (passz)...Nem tudja valakimi ez a zene? THX! -
#103 azt nem szeretem az ea-ban, hogy nem tamogatják a netes jatekot nintendo ds-en (wifi) kulonben nem rossz ezzel az uj fizikai motorral. Ja es meg nem is magyar, pedig az europai valtozatot neztem. -
cocobanana #102 NEM.Csak MAgyar Verzió Ps2-sel van magyar hang