181
Az első teljesen magyar nyelvű konzolos játék
  • tdi7
    Hy Coooper!Én ps2-n nyomom...most is 6 perces félidövel világklasszison 10-0 ás meccset nyertem...imádom ezt a gamet!!!onlinehoz mi kell?Nekem még a vastag gépem van:(((
    Sajnálnám leselejtezni mert nemrég volt fejcsere 14000-ért!!!Kérdés:ha megcsinálom magam, akkor Faragó mért nem mondja a nevem?
    írj
  • Coooper
    Nyomja valaki online a PS2 verziót?
  • Papesz
    Xbox 360-on nincs magyar kommentár. A feliratot nem tudom, nekem PS2 verzió van.
  • HUNMarcus
    xbox360-on??? soha nem lehet az elején nyelvet választani
  • Papesz
    A bejelentkező képernyőn lehet nyelvet választani az L1/R1-el.

Addig nem is megy tovább, amíg nem választasz nyelvet. Eddig hogy játszottál vele?
  • HUNMarcus
    #132-re várok választ, köszi
  • DaniX14
    #126-ban ott a válasz rá csak szét kéne nézni!!
  • robinho1
    segíts Papesz!!!kérlek
  • robinho1
    nem tudjátok hol szedjem le a fifa 2007 magyar változatát
    kérlek segítsetek!!
  • HUNMarcus
    Hol lehet beállítani a magyar feliratot??? mert a dvd-tok hátulján ott van h magyar kéziköny és felirat!!
  • Jose870318
    kössz hogy átirányitottál csak a gáz hogy nemtaláltam a fifa world cup 2006 topicot.kössz
  • Papesz
    És ez nem a konzolos topic? Ráadásul még csak nem is a FIFA World Cup Germany 2006-é, hanem a FIFA 07-é.

Egészen biztosan nem ezt keresed?

No offense, de ebben a topicban elég kevesen fognak válaszolni. Persze ahogy gondolod.
  • Jose870318
    nem tévedtem el szgre installáltam
  • Papesz
    Biztos nem tévedtél el? Konzolokra nem kell installálni.
  • Jose870318
    Vki please help!!!!!
    Fifa world cup 2006-ot installálom majd nemindul el.Hibaüzenet küldése -ezt adja be.Mi lehet a gond.Köszönöm a válaszokat.
  • DaniX14
    Itt letod tölteni magyar szinkronnal de csak pénzért sztem megéri!
  • zutyu
    ÁÁ letöltöttem torrentként,azt csak német,olasz,francia nyelven van...sírni fogok!!!Nem tudja vaqlaki, honnan lehet leszedni???
  • beigliboy
    hali! a profil statisztikája milyen meccseket tárol el? mert ha sima bajnokságban játszom azt nem veszi figyelembe. és ezt most nem értem. valaki tudja?
  • mike0013
    nekem tökmindegy:DD
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
  • gyzoli1
    Szerintetek nem lehangoló,h 360-ra megjelent FIFA07-ben nem lehet cselezni?
  • Papesz
    Én úgy gondolom, hogy aki a Konzolosok Fórumára jár, az konzolon akar játszani. Nem tudom látod-e, hogy mi az alcím.
  • Balazs15
    és ki akar it konzolon jáccani?
  • Papesz
    A helyzet az, hogy konzolos játékokhoz nem nagyon adnak ki patch-et.
  • Balazs15
    másoltal sehogy se tok onlinozni???és ha patchet tennék fel?
  • Káosz99
    Köcsök ez az ea hogy cd keyel lehet csak onlinézni.
  • Káosz99
    Jah , és ha nem eredeti a game akkor kár vele vesződnöd én már tudom
  • Káosz99
    Grims ez azért van mer először ujra kell rakni és akkor telepited fel(a patch-t) amikor még le nem crackelted
  • Balazs15
    mi az a zene ami a játék alatt megy miko belépek?
  • Papesz
    Milyen patch? Meg melyik konzol írja ezt ki?
  • grims
    helo
    megvan a magyar nyelvű játék. mikor még patch telepítése előtt elindítottam az online játékmódot kijött a szöveg,h töltsem le a patchet a largedownloadsrol. megtörtént, aztán elinítottam a patch telepítőjét, de 27% nál megállt a letöltés a következő szöveggel:
    "Old File not found. However, the file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
    mi a baj lécci segítsetek!!!!!
  • Papesz
    Abban is van magyar kommentár? Még nem is hallottam.
  • brascotto
    Hi! Érdekel valakit eredeti FIFA07 (két napos) XBOX360-ra?
  • Coooper
    A nyelvet abban a verzióban nem tudod magyarra állítani, csak a kelet-európaiban van magyar nyelv
  • vidatomi
    SZIASZTOK!!!!LENNE EGY FONTOS KÉRDÉSEM!!NAH SZAl!!MEGKAPOM A FIFA 07-ET PLAY STATIONON!!!IGEN DE MIVAN HA A KOMMENTÁR GONDOLOM FRANCIA!!!!ÉS AKKOR HOGY TUDOM MAGYAR KOMMENTÁRRA VÁLTOZTATNI??LÉCCI SEGÍTSETEK
  • Debilke13
    Figyu valaki nem tudja megmondani hogy mi a f@szomért nem sikerül az ea-nál regiszrálnom mindig azt írja ki hogy a cd kód érvénytelen és akárhányszor megpróbálom mindig ezt adja ki teljesen kész vagyok!!!
    VALAKI SEGÍTSEN PLEASE!!!!!!!
  • Coooper
    és gammar megoldja!
  • gammar
    sikerült a fifa 07 online(backup)al játszanom ajűkit érdekel ir akit nem az nem!
  • Skynet
    Help!
    Lenne egy apró nem játékkal kapcsolatos kérdésem.:)
    A foci wb-n rengetegszer szólt egy zene amiben ilyen ír népdalszerü betét volt aztán ezt a dallamot a tömeg is dalolta...Elméletileg egy scooter számban is benne volt ha jóltudom (passz)...Nem tudja valakimi ez a zene? THX!
  • zola2000
    azt nem szeretem az ea-ban, hogy nem tamogatják a netes jatekot nintendo ds-en (wifi) kulonben nem rossz ezzel az uj fizikai motorral. Ja es meg nem is magyar, pedig az europai valtozatot neztem.
  • cocobanana
    NEM.Csak MAgyar Verzió Ps2-sel van magyar hang