A doménbitorlók ellen készül a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bordapapa
Érezd is magad kényelmetlenül, mi mind férgek vagyunk az Õ színe elõtt...
<#mf2><#lama><#banplz>

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Napok óta osztja az észt, már kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy semmit se tudok az õ isteni tudása mellett :-D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Bordapapa
kbupdate úgy látom nyaralni volt, de hála az égnek ismét körünkben üdvözölhetjük.

picit már unatkoztam...;-)

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

A madonna sem egy tulajdonnév, mégis volt botrány abból is anno. Meg még van kismillió.

Amúgy érdekesen küldi a Microsoft. Valószínûleg a cég PR-osai megállapították a panorámaablakos irodájukban, hogy a cég népszerûsége a közelmúltban hatalmasat zuhant az "anti-windowsosok" szemében (azaz még tovább zuhant), az EU-féle per meg rohadtul rányomta a bélyegét a 2006-os évükre. Gondolom, rájöttek, hogy ha már úgyis negatív beszédtémák tárgyát képezik, gyorsan kiperelik magukból az összes ötletet egy húzásra, még a Vista elõtt.

"nem szívleli a spamküldõket, az adathalászokat, illetve a más úton kárt okozó kiberbûnözõket"

Ezzel teljes mértékben egyetértek, még akkor is, ha ez a Windows nem 100%-os biztonsága miatt van. Én is rühellem õket egytõl egyig, tõlem mindegyik mehet a dutyiba, vagy ahova akar.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

smv
Nem mellesleg teljesen igazat adok ezügyben az M$ -nek, tényleg zavaró tud lenni, amikor elgépelsz valamit, és bejönnek ezek a vacak oldalak, rosszabb esetben az IE-sekre ártalmas trojanokkal...

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
szerintem még új vagy itt, de felvilágosítalak: õ a legnagyobb MS seggnyaló. 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

Kis pajtás, nekem ugatsz vagy csak a házat örzöd. Az ms eljárása qrva etikus el kell ismerni. Az értelmetlen domaineket ki kell szûrni ez nem vitás, mert sok az 1 bites júzer aki minden szart megeszik. De pl egy windows commmander most már total commander nagyon keresztbe tett nekik. Bizony rögtön esett a részvényárfolyam. Nevetséges, mint az is ahogy véded a kedvenc cégedet.

ne fáradj, neki ez a munkája😊
PíszLávJuniti
Földrajzi, történelmi, és személyneveket nem szokás megváltoztatni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Csak tudnám ha a domain nevet miért írják domén névnek? És ha így kell akkor a Bush-t pl.miért nem írják Buss-nak? Nem érdekes? Vagy nagyon amerikai a menõ és már törni madzsar?
te meg egy alap hülye vagy.

Pff látom te is egy idóta microsoft-fanatikus vagy...

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

és milyen tartalommal renelkeznek azok az oldalak? Hagyományos nyílás-zárók? Vagy inkább az informatikával kapcsolatosabb? gyagyás gyerek.. mit vártál?

kiber, domén...
hagyjuk már ezeket a magyarosított szavakat.
meg egyébként is szájber és nem kiber<#wave>
Elolvastam a hivatkozott linket. Az elõzõ hozzászólásom visszavonom, bár egy-két oldal név annyira nem problémás szerintem.

A Windows egy általános angol szó, mégis mit várnak?

Ejha, mindenesetre igazuk van teljesen. Keményen fel kell lépni az ilyen csalók ellen is.

Hajrá MS!