Nyolc bolygónk maradt

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egy kategória 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ZilogR
Én, mint amatõr csillagász, láttam távcsõvel a Merkur-t, Vénusz-t, Mars-ot, Jupiter-t, Szaturnusz-t, Uránusz-t és a Neptunusz-t. A Plútó-t nem. Így egyértelmû, hogy a Plutó nem bolygó.

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Szerintem ezért is a Demszky és a Gyurcsányi a felelõs.
Bexter
Akkor is 9 bolygónk van!!!!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ha tudtak volna, se lenne több hasznuk, csak hülyítik a primitíveket

Blackmail the Universe

Aquir
oda a "bolygónk" 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Persze samanok akik rajottek a tuz hasznalatara es ezert hatalomra tettek szert.. istenem. 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Cuchulainn

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

annyira lehet hogy mégsem... hamarabb voltak efféle "jósok" minthogy tudtak volna az Uránusz, Neptunusz, Pluto trióról...
jahh, es 2+2 legyen 5 mi? 😄D A pluto nem bolygo mar a felfedezesekor sejteni lehetett. 😛

peetig: En nem sajnalom oket. 😄

peetig
Hihi! Szegény horoszkópkészítõk. De lehet, hogy õket ez nem fogja zavarni...

Smoking IS allowed.

Én személy szerint nem értek vele egyet (tudom nem sok mindenkit érdekel <#vigyor1>). Ha már ennyi ideig bolygó volt maradhatott volna és õ lett volna az az 1 kivétel ami erõsíti a szabályt. Mindenki tudná, hogy valójában nem felel meg a kritériumoknak, de mégis 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Na hála istennek itt volt mar az ideje. 😊

Kormány? Árnyékkormány! 😊

idebudanemoda (vagy mi)!
mit nem értesz? Már két sárga is egy piros. Hát még ennyi....!
Na, én legalább a saját szememmel láttam még a 90-es évek elején, az akkori távcsövemben (250/1420 N)...kár érte...szegény Tombaugh menny órát töltött a keresésével...
Nem értem,a cikkben az van,hogy piros lapot
kapott a Plútó,közben a képen csak sárgát
mutattak fel!Bunda!
<#fejvakaras>
NEXUS6
Ne higyjetek interfleetnek!

Õrültségeket beszél, csak a moszattal együtmûködõ efbíáj a szíájé valamint enesá titkos dezinformatív fedõsztorijának elhintésén mesterkedik!

Amúgy jól ismert személyiség, most is ott füstöl a szájában a cigeretta, és akárcsak õ maga, már a dédnagyapja is a kormány és titokzatos erõk együttmûködése során megfogant klón volt! (Tudjátok ki õ! Na...! Na...! Na...! Na jó megsúgom: xatkák!!!!)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Remélem biztosítanak transzfert, mert akkor beszállok a licitbe.😊

Mellesleg az NH már fent is van az ebayen és átadási helyként a Jupitert jelölték meg.
Így igaz!!!! mrzool pedig a lobbisták jól fizetett csatlósa aki el akarja terelni az éber közvélemény figyelmét az igazságról.
Fel is írtam a nevét!
NEXUS6
Teljesen rosszul látjátok!

Valójában a Plútón titkos alkaloida bázist fedeztek fel. Bizonyos források alapján azt is lehetett tudni, hogy heteken belül kikiáltják a Mindenkitõl Független Globális Iszlám Valási Szindikalista Demokratikus Forradalmi Népi Köztársaság-ot, ami egyedüli lévén a Plútón hatalmas kihívást jelent az USA számára, amely gyengülõ hegemóniáját látva a gyarmatosítás új korszakát hirdette meg elõbb a Hold, majd a Mars meghódítását hirdetõ programjával.

Ezzel a roppant hatásos és olcsó lépéssel viszont kifogták a szelet a radikális reakciós iszlám fundamentalista felforgató elemek vitorlájából, és a véres bolygóközi háború elkerülésével több millió a jövõben megmerényelendõ fõleg amerikai ûrtúrista életét mentették meg.

Valójában ezt a brilliáns huszárlépést Dzsordzsdabllyúbúsnak köszönhetjük, de õ nem vállalhatja a nyilvánosságot, mert ezzel bátor és hazafias érzelmektõl fûtött titkosügynökök kilétét fedné fel, akik közelállnak az alkaloida azon elvetemült személyiségeihez akik ezt az átkozottan és ördögien sátáni és a közember számára az erkölcsi mélységek poklának felfoghatatlanul legmélyebb bugyrából feltörõ gonosz tervet kieszelték.

Ja és természetesen Dikkcséni is ott volt....
😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#vigyor1><#taps>

iSS!

Szép elmélet, kár, hogy még poénnak is szar. Tudom, amihez nem értesz, azzal nem érdemes viccelõdni.

A Plútó kutatására fordított eddigi pénzeket pedig elég nehéz lesz átcsoportosítani, mivel jórészt az NH-ban manifesztálódott, és hónapok kérdése, hogy a Jupiterhez érjen. Elmész érte, visszahozod, és eladod az ecserin?

Én átlátok a szitán.
Az Amerikai kormány csak a bolygókutatási projekteket támogatja és a Pluto kutató program zsíros NASA megrendeléseit nem az a cég kapta aki a többi bolygókutatási programét és ezért kilobbizták, hogy a Pluto ne legyen bolygó így az állami támogatás eddig Pluto-ra fordított része is a többi bolygó kutatására fordítódik és így az õ zsebükbe csorog.
Engem akarnak átverni? Korábban keljenek fel!
rotator
Hülyeség ez a bolygósdi. Különben is az egész Naprendszer nem más, mint a Nap, a Jupiter és némi egyéb törmelék. 😊

De amúgy örülök, hogy a Plutót kilõtték. A nevén kívül nem sok impozáns attribútummal bírt.

mikloss
Ennyi hülyeséget összehordani!!! de megérdemel egy NAGY UP-ot!!!! :<#mf2>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

feketeribizli

A Föld is csillag, mert este világít. A Hold meg körülötte keringõ bolygó.

Majd jönnek a Vogonok, és máris csak hét bolygó marad <#wink>

Kiváncs vagyok, hogy a tudósok között mennyi a republikánus amcsi. Felõlem lehet törpebolygó a Plútó, számomra akkor is bolygó marad.

huhh ezt így most nem értem

Blackmail the Universe

4 KÕ ÉS 4 GÁZ EZ 8, MINDENT ÉRTEK, A KICSIK MÁR NEM IS SZÁMITANAK.
miért nem vágták még le a kezeidet?

Blackmail the Universe

tEHÁT VAN EGY PLAZMA ÉGITEST KÖRÜL 4 ÓRIÁSI KÕ ÉS 4 ÓRÁSI GÁZBOLYGÓ MEG 2 NORMÁL MÉRETÛ BOLYGÓ ÉS VAGY 50000 KISEBB BOLYGÓ.
a GÁZ JÓVAL NAGYOBB MINT A KÕ EZ NYILVÁNVALÓ.
bOLYGÓK CERES PLUTO STB. ÉS A KISBOLYGOK AZOK 800 MÉTERESEK.
Óriásbolygók:MERKUR VÉNUSZ FÖLD MARS, JUPITER SZETURNUSZ URÁNUSZ NEPTUNUSZ
4 KÕ ÉS 4 GÁZ
Nap a csillag s körülötte kering legalább 50000 égitest, akkor annak fele legalább legyán már bolygó!
Egy bolygónk van a Plutó!
Bolygó inkább plutó, hisz az tényleg bolyong, mig a többi eléggé kötötten mozog.
Tul sok már a kategoria Gázbolygó kõbolygó, törpe bolygó meg óriás.
aki fölötte, az is😉

Blackmail the Universe

ez nagyon gyenge volt

Blackmail the Universe

Hurka kolbászt amennyi belém fér!
A ceres meg csak egy kisbolygó nálam.
Nem tudtok elszámolni 50 ezerig fejbe mi?
A plutó volna az 50005-ik bolygó!
Aláírásgyûjtés sok mindenért van. Ha elnézzük a NH szondát, inkább arra tippelnék, hogy a kilövés ellen tiltakoztak a sötétzöldek, mivel ugyebár atomenergia szolgáltatja az áramot...

Mit szívtál? Jó lehet az anyag, ennyi marhaságot ilyen rövid idõ alatt összehozni.😊

Nálam a plutó, akkor sem lesz törpe bolygó, ha a tudosok társasága oda szarik.
Le kell számítani a Napot, és, akkor a vénusz a föld körül keringene a Plutó meg a Neptunusz körül és minden meg a Jupiter köröl.
A pluto legyen a neptunusz holdja, de a vénusz meg maradjon a földé!
Oldal 1 / 3Következő →