107
-
jefferson83 #107 Nem egy kategória :) -
#106 Én, mint amatőr csillagász, láttam távcsővel a Merkur-t, Vénusz-t, Mars-ot, Jupiter-t, Szaturnusz-t, Uránusz-t és a Neptunusz-t. A Plútó-t nem. Így egyértelmű, hogy a Plutó nem bolygó.
-=ZR=- -
Zoli Zoltan #105 Szerintem ezért is a Demszky és a Gyurcsányi a felelős. -
#104 Akkor is 9 bolygónk van!!!! -
Su0my #103 ha tudtak volna, se lenne több hasznuk, csak hülyítik a primitíveket -
#102 oda a "bolygónk" :) -
_Vegeta_ #101 Persze samanok akik rajottek a tuz hasznalatara es ezert hatalomra tettek szert.. istenem. :DD -
#100 Egyesek már akcióba léptek... -
Szefmester #99 annyira lehet hogy mégsem... hamarabb voltak efféle "jósok" minthogy tudtak volna az Uránusz, Neptunusz, Pluto trióról... -
_Vegeta_ #98 jahh, es 2+2 legyen 5 mi? :DD A pluto nem bolygo mar a felfedezesekor sejteni lehetett. :P
peetig: En nem sajnalom oket. :D -
#97 Hihi! Szegény horoszkópkészítők. De lehet, hogy őket ez nem fogja zavarni... -
jefferson83 #96 Én személy szerint nem értek vele egyet (tudom nem sok mindenkit érdekel ). Ha már ennyi ideig bolygó volt maradhatott volna és ő lett volna az az 1 kivétel ami erősíti a szabályt. Mindenki tudná, hogy valójában nem felel meg a kritériumoknak, de mégis :) -
_Vegeta_ #95 Na hála istennek itt volt mar az ideje. :) -
dez #94 Kormány? Árnyékkormány! :) -
interfleet #93 idebudanemoda (vagy mi)!
mit nem értesz? Már két sárga is egy piros. Hát még ennyi....! -
eke #92 Na, én legalább a saját szememmel láttam még a 90-es évek elején, az akkori távcsövemben (250/1420 N)...kár érte...szegény Tombaugh menny órát töltött a keresésével... -
idebudanemoda #91 Nem értem,a cikkben az van,hogy piros lapot
kapott a Plútó,közben a képen csak sárgát
mutattak fel!Bunda!
-
#90 Ne higyjetek interfleetnek!
Őrültségeket beszél, csak a moszattal együtműködő efbíáj a szíájé valamint enesá titkos dezinformatív fedősztorijának elhintésén mesterkedik!
Amúgy jól ismert személyiség, most is ott füstöl a szájában a cigeretta, és akárcsak ő maga, már a dédnagyapja is a kormány és titokzatos erők együttműködése során megfogant klón volt! (Tudjátok ki ő! Na...! Na...! Na...! Na jó megsúgom: xatkák!!!!) -
mrzool #89 Remélem biztosítanak transzfert, mert akkor beszállok a licitbe.:) -
interfleet #88 Mellesleg az NH már fent is van az ebayen és átadási helyként a Jupitert jelölték meg. -
interfleet #87 Így igaz!!!! mrzool pedig a lobbisták jól fizetett csatlósa aki el akarja terelni az éber közvélemény figyelmét az igazságról.
Fel is írtam a nevét! -
#86 Teljesen rosszul látjátok!
Valójában a Plútón titkos alkaloida bázist fedeztek fel. Bizonyos források alapján azt is lehetett tudni, hogy heteken belül kikiáltják a Mindenkitől Független Globális Iszlám Valási Szindikalista Demokratikus Forradalmi Népi Köztársaság-ot, ami egyedüli lévén a Plútón hatalmas kihívást jelent az USA számára, amely gyengülő hegemóniáját látva a gyarmatosítás új korszakát hirdette meg előbb a Hold, majd a Mars meghódítását hirdető programjával.
Ezzel a roppant hatásos és olcsó lépéssel viszont kifogták a szelet a radikális reakciós iszlám fundamentalista felforgató elemek vitorlájából, és a véres bolygóközi háború elkerülésével több millió a jövőben megmerényelendő főleg amerikai űrtúrista életét mentették meg.
Valójában ezt a brilliáns huszárlépést Dzsordzsdabllyúbúsnak köszönhetjük, de ő nem vállalhatja a nyilvánosságot, mert ezzel bátor és hazafias érzelmektől fűtött titkosügynökök kilétét fedné fel, akik közelállnak az alkaloida azon elvetemült személyiségeihez akik ezt az átkozottan és ördögien sátáni és a közember számára az erkölcsi mélységek poklának felfoghatatlanul legmélyebb bugyrából feltörő gonosz tervet kieszelték.
Ja és természetesen Dikkcséni is ott volt....
;) -
Amergin #85 -
mrzool #84 Szép elmélet, kár, hogy még poénnak is szar. Tudom, amihez nem értesz, azzal nem érdemes viccelődni.
A Plútó kutatására fordított eddigi pénzeket pedig elég nehéz lesz átcsoportosítani, mivel jórészt az NH-ban manifesztálódott, és hónapok kérdése, hogy a Jupiterhez érjen. Elmész érte, visszahozod, és eladod az ecserin? -
interfleet #83 Én átlátok a szitán.
Az Amerikai kormány csak a bolygókutatási projekteket támogatja és a Pluto kutató program zsíros NASA megrendeléseit nem az a cég kapta aki a többi bolygókutatási programét és ezért kilobbizták, hogy a Pluto ne legyen bolygó így az állami támogatás eddig Pluto-ra fordított része is a többi bolygó kutatására fordítódik és így az ő zsebükbe csorog.
Engem akarnak átverni? Korábban keljenek fel! -
#82 Hülyeség ez a bolygósdi. Különben is az egész Naprendszer nem más, mint a Nap, a Jupiter és némi egyéb törmelék. :)
De amúgy örülök, hogy a Plutót kilőtték. A nevén kívül nem sok impozáns attribútummal bírt. -
#81 Ennyi hülyeséget összehordani!!! de megérdemel egy NAGY UP-ot!!!! : -
tehen_m #80 feketeribizli
A Föld is csillag, mert este világít. A Hold meg körülötte keringő bolygó. -
syn7h37ic #79 Majd jönnek a Vogonok, és máris csak hét bolygó marad -
syn7h37ic #78 Kiváncs vagyok, hogy a tudósok között mennyi a republikánus amcsi. Felőlem lehet törpebolygó a Plútó, számomra akkor is bolygó marad. -
Su0my #77 huhh ezt így most nem értem -
feketeribizli #76 4 KŐ ÉS 4 GÁZ EZ 8, MINDENT ÉRTEK, A KICSIK MÁR NEM IS SZÁMITANAK. -
Su0my #75 miért nem vágták még le a kezeidet? -
feketeribizli #74 tEHÁT VAN EGY PLAZMA ÉGITEST KÖRÜL 4 ÓRIÁSI KŐ ÉS 4 ÓRÁSI GÁZBOLYGÓ MEG 2 NORMÁL MÉRETŰ BOLYGÓ ÉS VAGY 50000 KISEBB BOLYGÓ. -
feketeribizli #73 a GÁZ JÓVAL NAGYOBB MINT A KŐ EZ NYILVÁNVALÓ. -
feketeribizli #72 bOLYGÓK CERES PLUTO STB. ÉS A KISBOLYGOK AZOK 800 MÉTERESEK. -
feketeribizli #71 Óriásbolygók:MERKUR VÉNUSZ FÖLD MARS, JUPITER SZETURNUSZ URÁNUSZ NEPTUNUSZ
4 KŐ ÉS 4 GÁZ -
feketeribizli #70 Nap a csillag s körülötte kering legalább 50000 égitest, akkor annak fele legalább legyán már bolygó! -
feketeribizli #69 Egy bolygónk van a Plutó! -
feketeribizli #68 Bolygó inkább plutó, hisz az tényleg bolyong, mig a többi eléggé kötötten mozog.