Nyolc bolygónk maradt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Blackmail the Universe
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
peetig: En nem sajnalom oket. 😄
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
mit nem értesz? Már két sárga is egy piros. Hát még ennyi....!
kapott a Plútó,közben a képen csak sárgát
mutattak fel!Bunda!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Õrültségeket beszél, csak a moszattal együtmûködõ efbíáj a szíájé valamint enesá titkos dezinformatív fedõsztorijának elhintésén mesterkedik!
Amúgy jól ismert személyiség, most is ott füstöl a szájában a cigeretta, és akárcsak õ maga, már a dédnagyapja is a kormány és titokzatos erõk együttmûködése során megfogant klón volt! (Tudjátok ki õ! Na...! Na...! Na...! Na jó megsúgom: xatkák!!!!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fel is írtam a nevét!
Valójában a Plútón titkos alkaloida bázist fedeztek fel. Bizonyos források alapján azt is lehetett tudni, hogy heteken belül kikiáltják a Mindenkitõl Független Globális Iszlám Valási Szindikalista Demokratikus Forradalmi Népi Köztársaság-ot, ami egyedüli lévén a Plútón hatalmas kihívást jelent az USA számára, amely gyengülõ hegemóniáját látva a gyarmatosítás új korszakát hirdette meg elõbb a Hold, majd a Mars meghódítását hirdetõ programjával.
Ezzel a roppant hatásos és olcsó lépéssel viszont kifogták a szelet a radikális reakciós iszlám fundamentalista felforgató elemek vitorlájából, és a véres bolygóközi háború elkerülésével több millió a jövõben megmerényelendõ fõleg amerikai ûrtúrista életét mentették meg.
Valójában ezt a brilliáns huszárlépést Dzsordzsdabllyúbúsnak köszönhetjük, de õ nem vállalhatja a nyilvánosságot, mert ezzel bátor és hazafias érzelmektõl fûtött titkosügynökök kilétét fedné fel, akik közelállnak az alkaloida azon elvetemült személyiségeihez akik ezt az átkozottan és ördögien sátáni és a közember számára az erkölcsi mélységek poklának felfoghatatlanul legmélyebb bugyrából feltörõ gonosz tervet kieszelték.
Ja és természetesen Dikkcséni is ott volt....
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
iSS!
A Plútó kutatására fordított eddigi pénzeket pedig elég nehéz lesz átcsoportosítani, mivel jórészt az NH-ban manifesztálódott, és hónapok kérdése, hogy a Jupiterhez érjen. Elmész érte, visszahozod, és eladod az ecserin?
Az Amerikai kormány csak a bolygókutatási projekteket támogatja és a Pluto kutató program zsíros NASA megrendeléseit nem az a cég kapta aki a többi bolygókutatási programét és ezért kilobbizták, hogy a Pluto ne legyen bolygó így az állami támogatás eddig Pluto-ra fordított része is a többi bolygó kutatására fordítódik és így az õ zsebükbe csorog.
Engem akarnak átverni? Korábban keljenek fel!
De amúgy örülök, hogy a Plutót kilõtték. A nevén kívül nem sok impozáns attribútummal bírt.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A Föld is csillag, mert este világít. A Hold meg körülötte keringõ bolygó.
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
4 KÕ ÉS 4 GÁZ
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Nem tudtok elszámolni 50 ezerig fejbe mi?
A plutó volna az 50005-ik bolygó!