212
simtractor 2
  • Janos78
    Hogy kell Multiba játszani?
  • Osi20
    VALIKI TUDJA HOL LEHET LETÖLTENI? ELÖRE IS KÖSZÖNÖM CXÁ
  • Traktibi
    nekem nincs benne semmi skin
    am még azt is szeretném kérdezni h nem kapok majd új gépeket csak ezek vannak benne? meg tárcsát hol találom meg? :D
  • Osi20
    ezt játékot hol lehet megtalálni? elöre köszi. csá
  • krisz267
    és traktibi neked van mtz 82 vagy a játékban mtzd és valami uj pot od vagy valami és ha van honan szeded le
  • Traktibi
    ja meg h honnan tudom h melyik az én földem... meg h mikor kell vetni, milyen időszakban vagyok meg ilyenek:D
  • Traktibi
    am már majdnem oké minden csak a tankolással vagyok bajba:D mert van olyan traktorom ami néha lefullad és nem tudom h az miatt-e :D
  • Traktibi
    http://www.simtractor.com/download.php
    de ez nem a simtractor 2 csak a 3.66 os verziója, olyan nincsen még
  • krisz267
    traktibi honnan töltöted le a simtractor 2? kösz
  • Traktibi
    Sziasztok!
    nagyon új vagyok ebben a játékban... :S ha valaki 1 kis eligazítás tartana a elindítástól mondjuk pár alapműveletik pl.: traktor vevés-eladás aztán 1 kis irányítás is beleférne :P :D meg h tankolni meg ilyenek kell-e benne azt megköszönném
    köszi előre is
  • dud271
    mtz 82
    írd be a logint és a keyt.
    mikor elindítod a játékot rákattintassz a licenceregisterre
    és beírod a kódokat
    login: www.mttu.com
    key: DC456FF
    kis és nagybetű érzékeny
  • krisz267
    honan tom letölteni a simtractor 2 és az mtz 82
  • rambo12
    Nem lehet megcsinálni Mtz 82!!!!!!!!!!
  • MTZ 82
    ÉS HOL LEHET TEJES VERZIÓT LESZEDNI??? MERT NEKEM A 3.5 DEMO VÁLTOZAT VAN MEG!!!
  • MTZ 82
    HY!!! NEM LEHET A KOMBÁJT ELKÜLDENI ARATIN ÉN MEG MÁST TUDNÁK CSINÁLNI ADIG AZT NEM LEHET MEGCSINÁLNI???
  • MTZ 82
    ACTIVATION REQUIRED

In order to check your email address is valid, we require you to enter the confirmation code provided in your welcome email. If you have deleted this email or have not received it you can request a new one. Once you activate your account will need to login again for the changes to be made.
    IDE KELL BEIRNI A KÓDOT MERT EZT IRTA KI???

• mf8480
    helló mindenki
    letöltöttem a tvt-t vetőgépppppel, és nem tok vele menni nincs benne?
    nektek volt ilyen?
  • Laki89
    Hello.Holtudnám én letölteni a játékot??
  • axial1991
    Helló mindenkinek, én nem régen töltöttem le a sim tractort. léci ha valaki tudna segiteni,hogy a 3.66f verzióban hol és hogyan lehet gépeket vásárolni?? elöre is kösz.
  • rambo12
    hogy érted hogy nem jelzi???
    elvileg a játékból csak úgy tudsz kilépni hogy lenyomva tartod az esc-et addig míg nem hallasz egy hangot.
    ott megjelenik egy menü azt utána back és save!!!!
    a TEHENES ügyről anyit hogy elvileg a teheneket el tudod vinni a mezőre legelnni de nem tudom hol lehet eladni a hasznról nem tudok semmit.
    jah és a tehenek szaporodnak!!!!!!!!!!!!!
  • Fendt
    én nem took vele jáccani mert nem menti el vagyis elmenti csak a játékban nem jelezi
  • Fendt
    én nem took vele jáccani mert nem menti el vagyis elmenti csak a játékban nem jelezi
  • 6milan6
    Ez kihalt, menj át ide
  • NORBIXY
    CLAAS ezután én a teheneket lebirom adni vagy azok hogy termelnek nekem hasznot??
  • Charly
    sziasztok hogy tudok menteni és mivel lépek ki a játékból mert nem reagál semmire:(
  • rambo12
    ugy eszik meg a silot hogy ha beöntöd az istállojukba
  • rambo12
    eon 007!!!!
    Login:www.mttu.com
    Key:DC456FF
  • NORBIXY
    Azt már megtaláltam mi hogy müködik de hogy eszik meg a silot a marhák meg csak a szalmát zabálják meg álandoan de ne mis szaporodnak vagy le kell öket adni de hova???
  • Muthig
    A start menübe keresd.
  • NORBIXY
    nekem a 3.55 van és nincs hozzá ténleg nem küldenéd el??
  • Muthig
    Van hozzá alapból, ha a 3.66-hoz nem lenne a 3.5-höz tuti van.
  • NORBIXY
    éS HONNAN SZEREZZEK KÉZIKÖNYVET NEKM OLYAN NINCS ÉS NEM IS TÖLTÖTTEM LE ÉRTED MUTHIG TE segithetnél akkor egy kicsit nem??
  • Muthig
    Azok a majmok akik miután rámyomnak a save-re és nem képesek kb.30-max 60 másodpercet várni azok higyjék csak azt, hogy lefagy. Ja és igazán belenézhetnétek a kézikönyvébe, még ha angolul nem is tudsz a képeket tlán tudod értelmezni és úgy sokminden kiderül ám.
  • BBS88
    HALI! valaki tudna adni olyan linket ahol ingyen full verziót lehet le szedni?
  • NORBIXY
    Nem tudja valaki hogy a teheneket hogy lehet leadni vagy szaporitani meg hogy a silot hogy birom megetetni velük???
  • NORBIXY
    Szia MTZ80 nem tudnád megmondani miért fagy meg a játék amikor el akarom menteni??Ja meg valaki nem tudja hogy a silot meg a bálát hova kell hordani és hogy trágyát meg higtrágyát honnan lehet szerezni???Mindent nekem kell elvinni meg behordani a silonál nincs kocsi ami elviszi??Előre is köszi a segitséget.
  • eon007
    Sziasztok, egy kérésem lenne.A kisfiamnak nagyon kéne ez a játék, valaki el tudná küldeni a full verziót, vagy működő kódot a játékhoz? Az msn címem: [email protected]
  • Fendt
    honnal lehet a 3.5 leszedni?

• DJviolin
    khmmm...

A félreértések elkerülése végett ez a topik nem a Simtractor 2. részének nyílt [mivel nincs ilyen], hanem mivel már van ilyen nevű topik, ez a fránya fórum nem enged ugyanolyan nevű topikot nyitni. :D
  • Fendt
    szerintetek miért van az ha mentenék akkor lefagy és nem csinál semmit de nem a gép fagy hanem a játék és már ujra is telepitettem mit csinálhatnák?