simtractor 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem took vele jáccani mert nem menti el vagyis elmenti csak a játékban nem jelezi
én nem took vele jáccani mert nem menti el vagyis elmenti csak a játékban nem jelezi
Ez kihalt, menj át ide
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
CLAAS ezután én a teheneket lebirom adni vagy azok hogy termelnek nekem hasznot??
ugy eszik meg a silot hogy ha beöntöd az istállojukba
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
eon 007!!!!
Login:www.mttu.com
Key😄C456FF
Login:www.mttu.com
Key😄C456FF
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Azt már megtaláltam mi hogy müködik de hogy eszik meg a silot a marhák meg csak a szalmát zabálják meg álandoan de ne mis szaporodnak vagy le kell öket adni de hova???
A start menübe keresd.
nekem a 3.55 van és nincs hozzá ténleg nem küldenéd el??
Van hozzá alapból, ha a 3.66-hoz nem lenne a 3.5-höz tuti van.
éS HONNAN SZEREZZEK KÉZIKÖNYVET NEKM OLYAN NINCS ÉS NEM IS TÖLTÖTTEM LE ÉRTED MUTHIG TE segithetnél akkor egy kicsit nem??
Azok a majmok akik miután rámyomnak a save-re és nem képesek kb.30-max 60 másodpercet várni azok higyjék csak azt, hogy lefagy. Ja és igazán belenézhetnétek a kézikönyvébe, még ha angolul nem is tudsz a képeket tlán tudod értelmezni és úgy sokminden kiderül ám.
Nem tudja valaki hogy a teheneket hogy lehet leadni vagy szaporitani meg hogy a silot hogy birom megetetni velük???
Szia MTZ80 nem tudnád megmondani miért fagy meg a játék amikor el akarom menteni??Ja meg valaki nem tudja hogy a silot meg a bálát hova kell hordani és hogy trágyát meg higtrágyát honnan lehet szerezni???Mindent nekem kell elvinni meg behordani a silonál nincs kocsi ami elviszi??Elõre is köszi a segitséget.
Sziasztok, egy kérésem lenne.A kisfiamnak nagyon kéne ez a játék, valaki el tudná küldeni a full verziót, vagy mûködõ kódot a játékhoz? Az msn címem: [email protected]
honnal lehet a 3.5 leszedni?
khmmm...
A félreértések elkerülése végett ez a topik nem a Simtractor 2. részének nyílt , hanem mivel már van ilyen nevû topik, ez a fránya fórum nem enged ugyanolyan nevû topikot nyitni. 😄
A félreértések elkerülése végett ez a topik nem a Simtractor 2. részének nyílt
szerintetek miért van az ha mentenék akkor lefagy és nem csinál semmit de nem a gép fagy hanem a játék és már ujra is telepitettem mit csinálhatnák?
mi a 3.66f nek a kódja?
bocs NORBIXY rossz msn címet adattam meg msn:[email protected]
Szia NORBIXY ha kell még a simtractor v3.5 akkor
itt az msn:[email protected] és
akkor tudok neked segíteni.
itt az msn:[email protected] és
akkor tudok neked segíteni.
Szia fendt nem tudnál degiteni hogy lehet letölteni a simtractor valamelyik változatát fontos lenne nagyon??azért nem mutassa öket mert rosszul lettek feltéve a gépre vagy ahonnan letöltötted ott rosszul van fent.köszi ha segitenél??
hello valaki njhem tudná megmondani ha belépek a játékba és nincs ott a kis rakodó a new holland kombány a lexion csak a john deere meg a konyival csak ezzel a 2 vel lehet menni meg amitz letöltöttem... a kisrakodót nem is mutassa meg a többit sem az azért van mert nem vagyon regisztrálva de lehet csak akkor nem toom h mi a baja már már 100000000 próbáltal regelni de sztem nem fogadja el de már semmi fogalmam sincs
Szia MTZ80 nem irnád le hogy honnan tudtad leszedni a 3.5 verziot??nekem csak demom van és még a regisztrálni sem tudom megköszönném nagyon régota kellene ez a játék.Vagy ha emailben elküldenéd a [email protected] elöre is köszönöm
Csá mindenkinek!!!
Lenne 1 kérdésem.
El tudná valaki magyarázni hogyan lehet multiba játszani.
Nekem a simtractor v3.5 van meg.
Nagyom meg köszönném.
Lenne 1 kérdésem.
El tudná valaki magyarázni hogyan lehet multiba játszani.
Nekem a simtractor v3.5 van meg.
Nagyom meg köszönném.
Sziasztok biztos nem tudtok nekme segiteni???Nagyon kellene nekem ez a játék.Köszönöm elõre is.
Bocsi hogy megint zavarlak titeket de ez a játék nagyon fontos lenne nekem ha valaki eltudná küldeni hogy holl van teljes verzio megköszönném.Kérlek benneteket nagyon fontos nekem ez a játék
Eltudná küldeni nekem valaki a simtractor valamelyik verzióját.meg kösszönném
Sziasztok szeretném kérni segitségeteket hogy lehet letölteni és honna ennek a játéknak valamelyik verzioját??Nagy rajongoja vagyok ezeknek a gépes játékoknak de sohol sem birom letölteni.van egy demom a 3.66 os de nincs hozzá kodom igy nem tudom használni a többi gépet amit beletettem.Segitségeteket elõre is köszönöm.
inter0015!nagyon szépen megkösszöném ha eltudnád küldeni a simtractor 3.66-hoz a logint és a key-t.erre eltudod küldeni:Msn:[email protected] vagy e-mailomra:[email protected]
naon hállás lennék
naon hállás lennék
Köszönöm szépen a segítséget!
kilépni ugyanott a menüben kell csak mindig back-et kell nyomni és aztán exit!
hello! jannny.
úgy tudsz kilépni hogyha folyamatossan nyomod az esc-et, de ha fel engeded akkor csak kiszáál az adott gépbõl.Amikor kilép a menübe megnyomod a back-et de csak egyszer aztán ott lessz a save.Amikor újra akarsz játszani azzal a játékkal amit elmentettél akkor load game jobb egér gomb duplán és az elmentett név közül kiválasztod a legnagyobb számut, load és várj!
úgy tudsz kilépni hogyha folyamatossan nyomod az esc-et, de ha fel engeded akkor csak kiszáál az adott gépbõl.Amikor kilép a menübe megnyomod a back-et de csak egyszer aztán ott lessz a save.Amikor újra akarsz játszani azzal a játékkal amit elmentettél akkor load game jobb egér gomb duplán és az elmentett név közül kiválasztod a legnagyobb számut, load és várj!
Sziasztok!
A probléma megoldódott, sikerült a 3.58-as verziót megszerezni full verzióban.
Két kérdésem lenne:
1) hogyan lehet a játékból szabályosan kilépni
2) hogyan lehet a játékban menteni egy adott pályán belül egy adott állást
Köszi!
A probléma megoldódott, sikerült a 3.58-as verziót megszerezni full verzióban.
Két kérdésem lenne:
1) hogyan lehet a játékból szabályosan kilépni
2) hogyan lehet a játékban menteni egy adott pályán belül egy adott állást
Köszi!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem szívtam még játékkal ennyit mint ezzel! A hivatalos oldalról, de a Google-ban rákeresve is, a 3.66f verziót lehet leszedni. Csak demo-ban mûködik. Három kóddal próbáltam meg regisztráltá tenni:
Login:[email protected], Key:234PR7WPuF0XU
Login:[email protected] , Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Login:[email protected], Key:2GG567RFPTR0s00L0RZ0
Természetesen egyiket sem fogadja el. Végigolvastam ezt a fórumot és igen megörültem egy linknek (balogh2003.tar.hu). Leszedtem, kicsomagoltam, de csak 100 megányi KÉP van benne, játék sehol. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.
Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Elõre is köszönöm!
Login:[email protected], Key:234PR7WPuF0XU
Login:[email protected] , Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Login:[email protected], Key:2GG567RFPTR0s00L0RZ0
Természetesen egyiket sem fogadja el. Végigolvastam ezt a fórumot és igen megörültem egy linknek (balogh2003.tar.hu). Leszedtem, kicsomagoltam, de csak 100 megányi KÉP van benne, játék sehol. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.
Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Elõre is köszönöm!
hello! valaki meg tudja mondani hogy miért fagy be a mentés egy géptõl?
felmentem a simtractor.net-re és ott a NEW ADOON menübe léptem és letöltöttem ezt:New Holland Tm190 with Pottinger Jumbo By Rusty
biztos hogy ettõl fagy be mert még mielõtt feltettem volna még ment a mentés! ha valaki tudja miért van ez akkor nagyon megköszönném.
felmentem a simtractor.net-re és ott a NEW ADOON menübe léptem és letöltöttem ezt:New Holland Tm190 with Pottinger Jumbo By Rusty
biztos hogy ettõl fagy be mert még mielõtt feltettem volna még ment a mentés! ha valaki tudja miért van ez akkor nagyon megköszönném.
de hogyha csak egy kép van valamelyik géprõl amit letöltöttem akkor a képet hogyan telepítsem fel???
Hellosztok!
Egyszerûen csak telepiteni kell a letöltött gépeket és automatikusan telepíti bele a játékba.
A játékban meg a Machines almenüben megtalálod õket de elõször a Businissben meg kell vásáolnod.
LAN-ba senki se tud játszani, csak az tud aki rendesen megveszi 11 ezer ft-ért/nem ér annyit a játék/, mert itt mindenki egy regisztrációval próbálja és az már ugy nem mûködik.
Szal aki akar LAN-ozni vásárolja meg 11 ezerért.
Norbi
Egyszerûen csak telepiteni kell a letöltött gépeket és automatikusan telepíti bele a játékba.
A játékban meg a Machines almenüben megtalálod õket de elõször a Businissben meg kell vásáolnod.
LAN-ba senki se tud játszani, csak az tud aki rendesen megveszi 11 ezer ft-ért/nem ér annyit a játék/, mert itt mindenki egy regisztrációval próbálja és az már ugy nem mûködik.
Szal aki akar LAN-ozni vásárolja meg 11 ezerért.
Norbi
Hello! Valaki nem tudja hogy hogyan kell betenni a simtractorba a simtractor.net-rõl letöltött gépeket.Mert csak kép van roluk de fájl amit be lehetne tenni az nincs.Ha valaki tudja hogy kell akkor irja le légyszi!
vagy az [email protected] msn-en tudna segíteni!
Hali!Leszedtem az ingyenes full verziót de nem enged LAN-t játszani.Hogy lehet megoldani ezt a problémát?Valami olyasmit ír ki hogy regisztrálni kell vagy valaki ha tudna mondani a regizéshez kódokat az fasza lenne. elõre is kösz
hello! tornado!!!
A teljes verziót a balogh2003.tar.hu-ról tod leszedni!!!!!
A teljes verziót a balogh2003.tar.hu-ról tod leszedni!!!!!
Hellósztok!
Hamár bevagyunk regizve kiirja h. full version akkor miért nem enged LAN-t csinálni????
Elõre is thx a segítséget!
Hamár bevagyunk regizve kiirja h. full version akkor miért nem enged LAN-t csinálni????
Elõre is thx a segítséget!
hali valaki segiten beálitani a multit hogyan kell???
Mert én nem tom
Nagyon megköszönném ha valaki segitene
Mert én nem tom
Nagyon megköszönném ha valaki segitene
lécci mondjátok el nekem hol lehet letölteni