212
simtractor 2
-
sostmeier #172 helló nem tudja vki hogy hogy lehet vissza szálni a traktorba?? -
vargabalazs #171 Vagyis a V4? -
vargabalazs #170 Mikor jön ki a simtractor? -
vargabalazs #169 Valaki irja már le h hol lehet a simtractorhoz mtz.t letölteni!
Aki tudja lécci irjon! Előre is köszi -
vargabalazs #168 Trakman mikor vagy fenn msn-en? -
trakman #167 Csá.Vegyél fel MSN-re vargabalazs. -
vargabalazs #166 A simtractor 2 hol lehet letölteni? -
vargabalazs #165 Hali valako nem tudja hol lehet a simtractorhoz mtz-t letölteni? Ha valaki tud lécci irjon. -
trakman #164 [email protected] -
trakman #163 Hello traktordave.vegyél fel msn-re és átküldöm neked ami kell hozzá.Meg ha kell vannak skineim is.Hello -
traktordave #162 Hali!!! nem tudná valaki megmondani hogy miért csak egy kombájnal tudok menni a 3.6 os részbe???? -
dj norboo #161 hali! én próbáltam vele jáccani de nem tom h kell beállítani -
trakman #160 hello!Játszik valaki neten vele?Mikor lesz v4?sziasztok -
vargabalazs #159 Köszi szépen dj norboo! -
dj norboo #158 Balázs: www.simtractor.com ot kiadja jobb oldalt h skintrator meg h simzractor.net. erre a 2őre kattanj rá és válogathacc a skinek meg a modok közt. de a simtractor.net nél először regisztrálnod kell meg stb.... -
vargabalazs #157 Valaki nem tudna olyan oldalakat ahol simtractor 3.6-hoz van kiegészítő?
Ha valaki tud irjon már előre is köszi! -
benice #156 tudjátok nem vagyok müszaki zseni de hogy kell kicsomagolni, kitömöríteni mert nem mennek ezek a mod-ok meg skines dolgok segítenétek?? -
benice #155 tudnátok segíteni az irányításban?
tudok: gépekbe beülni vágóasztalt indítani leálítani stb
de nem tok a potkocsira ráfogni a homlokrakodóra feltenni a kanalat menteni, játék közben menübe kilépni,játék közben vásárolni (ha lehet persze)megkösszöném ha segítenétek nekem(3.66-os van meg)
-
benice #154 Hogy kell játék közben vásárolni v a menübe kilépni? Mert a jobb felső sarokban van egy ikon de azzal csak az ablak méretét álítom.kösszi
-
benice #153 Köszi fegya14
-
fegya14 #152 benice a home-vel veszed fel és a end-del rakkod le ha minden igaz csáó -
benice #151 lehet hogy hülyének néztek de hogy kell a JD kombájnra feltenni a vágóasztalt? meg a traktrra a munkagépet? -
fegya14 #150 Hello valamiki tudna nekem segiteni őő sim tractor 3.5 van meg nekem és a játék full verzió levan regizve amit adtak hozá de nem tom hogy kell velle lanonzi mert nem tom hogy kell szervert csinálni hogy haverok is tudjanak jőnni tudna nekem valaki segÍteni itt a email cimem :[email protected] vagy msn cÍmem:[email protected] léccike valaki segÍcsen csáó előre is köccccc -
krisz267 #149 belépek a gambe és rá mek e lecis regiteree és login hoz be irom www.mttu.com key hez pedig DC456FF és nem jóóóómiér -
Fendt #148 azt szeretném kérdezni h valaki nem e tudja h a case ih puma 185 ös traktorárol müszaki leirást hol találok??? -
emese1985 #147 Hali!
Valaki nem tudja véletlenül, hol tudom leszedni a simufarmot? Úgy hogy menjen is? Előre is köszi! -
Roli97 #146 hol lehet beleüln azokba a traktorokba amiket megvettem amásik farmen vannak de csak a tetejére tudok felugrani atraktorokra -
adidasman #145 honnab lehet letölteni a teljes verziót???????? -
kislalik #144 vAN ITT MÉG EÉLETKÉPEN EMBER? -
kislalik #143 HELO -
Gery1 #142 Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hogy kell eladni a marhákat hova kell elvinní őket? -
krisz267 #141 kinek van eg a simtratoor 2 -
mukikam #140 sziasztok segiten valaki el tudná kuldeni valaki a simtractor full versioját mindegy mejik msn cim a kovet kezo [email protected] kérlek legitsetek mert kéne a játék de nagyon elore is koszonom. -
vasmate9 #139 Hol lehet letölteni a full verziót? -
kishadabas #138 hi hogy kell onlinéba játszani fendt?????????????????????????????????????????????????????????????
te zseni -
mukikam #137 sziasztok tudna valaki segiteni nekem simtractort hol tudom letolteni kérlek segitsetek nagyon meg koszoném itt van a fremail cimem [email protected] -
#136 simtractor topik -
valtra #135 jo oké add meg az oldal pontos cimét??????????????????????? -
Gaborkik #134 sztem jobb ha megnézitek a simtractor 1. fórumát ott választ kaptok ezekre -
valtra #133 Hello mindenkinek azt szeretném hogyha valaki elmondaná hogy a netről leszedett gépeket hogy tudom betenni a játéba???????????