212
simtractor 2
  • Fendt
    mi a 3.66f nek a kódja?
  • MTZ80
    bocs NORBIXY rossz msn címet adattam meg msn:[email protected]
  • MTZ80
    Szia NORBIXY ha kell még a simtractor v3.5 akkor
    itt az msn:[email protected] és
    akkor tudok neked segíteni.

• NORBIXY
    Szia fendt nem tudnál degiteni hogy lehet letölteni a simtractor valamelyik változatát fontos lenne nagyon??azért nem mutassa öket mert rosszul lettek feltéve a gépre vagy ahonnan letöltötted ott rosszul van fent.köszi ha segitenél??
  • Fendt
    hello valaki njhem tudná megmondani ha belépek a játékba és nincs ott a kis rakodó a new holland kombány a lexion csak a john deere meg a konyival csak ezzel a 2 vel lehet menni meg amitz letöltöttem... a kisrakodót nem is mutassa meg a többit sem az azért van mert nem vagyon regisztrálva de lehet csak akkor nem toom h mi a baja már már 100000000 próbáltal regelni de sztem nem fogadja el de már semmi fogalmam sincs
  • NORBIXY
    Szia MTZ80 nem irnád le hogy honnan tudtad leszedni a 3.5 verziot??nekem csak demom van és még a regisztrálni sem tudom megköszönném nagyon régota kellene ez a játék.Vagy ha emailben elküldenéd a [email protected] elöre is köszönöm
  • MTZ80
    Csá mindenkinek!!!
    Lenne 1 kérdésem.
    El tudná valaki magyarázni hogyan lehet multiba játszani.
    Nekem a simtractor v3.5 van meg.
    Nagyom meg köszönném.
  • NORBIXY
    Sziasztok biztos nem tudtok nekme segiteni???Nagyon kellene nekem ez a játék.Köszönöm előre is.
  • NORBIXY
    Bocsi hogy megint zavarlak titeket de ez a játék nagyon fontos lenne nekem ha valaki eltudná küldeni hogy holl van teljes verzio megköszönném.Kérlek benneteket nagyon fontos nekem ez a játék
  • Texan18
    Eltudná küldeni nekem valaki a simtractor valamelyik verzióját.meg kösszönném
  • NORBIXY
    Sziasztok szeretném kérni segitségeteket hogy lehet letölteni és honna ennek a játéknak valamelyik verzioját??Nagy rajongoja vagyok ezeknek a gépes játékoknak de sohol sem birom letölteni.van egy demom a 3.66 os de nincs hozzá kodom igy nem tudom használni a többi gépet amit beletettem.Segitségeteket előre is köszönöm.
  • Texan18
    inter0015!nagyon szépen megkösszöném ha eltudnád küldeni a simtractor 3.66-hoz a logint és a key-t.erre eltudod küldeni:Msn:[email protected] vagy e-mailomra:[email protected]
    naon hállás lennék
  • Jannny
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • kdenes16
    kilépni ugyanott a menüben kell csak mindig back-et kell nyomni és aztán exit!
  • kdenes16
    hello! jannny.
    úgy tudsz kilépni hogyha folyamatossan nyomod az esc-et, de ha fel engeded akkor csak kiszáál az adott gépből.Amikor kilép a menübe megnyomod a back-et de csak egyszer aztán ott lessz a save.Amikor újra akarsz játszani azzal a játékkal amit elmentettél akkor load game jobb egér gomb duplán és az elmentett név közül kiválasztod a legnagyobb számut, load és várj!
  • Jannny
    Sziasztok!
    A probléma megoldódott, sikerült a 3.58-as verziót megszerezni full verzióban.

Két kérdésem lenne:
    1) hogyan lehet a játékból szabályosan kilépni
    2) hogyan lehet a játékban menteni egy adott pályán belül egy adott állást

Köszi!
  • BBS88
    Sziasztok!az lenne a kérdésem hogyan lehet menteni játék közben?
  • Jannny
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem szívtam még játékkal ennyit mint ezzel! A hivatalos oldalról, de a Google-ban rákeresve is, a 3.66f verziót lehet leszedni. Csak demo-ban működik. Három kóddal próbáltam meg regisztráltá tenni:

Login:[email protected], Key:234PR7WPuF0XU
    Login:[email protected] , Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
    Login:[email protected], Key:2GG567RFPTR0s00L0RZ0

Természetesen egyiket sem fogadja el. Végigolvastam ezt a fórumot és igen megörültem egy linknek (balogh2003.tar.hu). Leszedtem, kicsomagoltam, de csak 100 megányi KÉP van benne, játék sehol. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.

Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Előre is köszönöm!
  • kdenes16
    hello! valaki meg tudja mondani hogy miért fagy be a mentés egy géptől?
    felmentem a simtractor.net-re és ott a NEW ADOON menübe léptem és letöltöttem ezt:New Holland Tm190 with Pottinger Jumbo By Rusty
    biztos hogy ettől fagy be mert még mielőtt feltettem volna még ment a mentés! ha valaki tudja miért van ez akkor nagyon megköszönném.
  • BBS88
    akkor hogy lehet 2 gépről játszani???mert egyedül "kicsit uncsi"
  • kdenes16
    de hogyha csak egy kép van valamelyik gépről amit letöltöttem akkor a képet hogyan telepítsem fel???
  • norbiii3
    Hellosztok!
    Egyszerűen csak telepiteni kell a letöltött gépeket és automatikusan telepíti bele a játékba.
    A játékban meg a Machines almenüben megtalálod őket de először a Businissben meg kell vásáolnod.
    LAN-ba senki se tud játszani, csak az tud aki rendesen megveszi 11 ezer ft-ért/nem ér annyit a játék/, mert itt mindenki egy regisztrációval próbálja és az már ugy nem működik.
    Szal aki akar LAN-ozni vásárolja meg 11 ezerért.
    Norbi
  • kdenes16
    Hello! Valaki nem tudja hogy hogyan kell betenni a simtractorba a simtractor.net-ről letöltött gépeket.Mert csak kép van roluk de fájl amit be lehetne tenni az nincs.Ha valaki tudja hogy kell akkor irja le légyszi!

• BBS88
    vagy az [email protected] msn-en tudna segíteni!
  • BBS88
    Hali!Leszedtem az ingyenes full verziót de nem enged LAN-t játszani.Hogy lehet megoldani ezt a problémát?Valami olyasmit ír ki hogy regisztrálni kell vagy valaki ha tudna mondani a regizéshez kódokat az fasza lenne. előre is kösz
  • kdenes16
    hello! tornado!!!
    A teljes verziót a balogh2003.tar.hu-ról tod leszedni!!!!!
  • norbiii3
    Hellósztok!
    Hamár bevagyunk regizve kiirja h. full version akkor miért nem enged LAN-t csinálni????
    Előre is thx a segítséget!
  • gaborci
    hali valaki segiten beálitani a multit hogyan kell???
    Mert én nem tom
    Nagyon megköszönném ha valaki segitene
  • 8120
    lécci mondjátok el nekem hol lehet letölteni
  • New Holland
    Még mindig nincs key?Aszontad van loginod legalább azt mond meg mi.
  • New Holland
    Még mindig nincs key?Aszontad van loginod legalább azt mond meg mi.
  • csaba90
    nem tudjátok honnan lehet letölteni ingyen a teljes verziót?? nem a demot????? előre is köszönöm nektek :)
  • Sipi88
    Sziasztok! A segítségeteket kérném! Nem tudunk szervert csinálni pedig mindenkinek regisztrálva van a simtractor. Valaki legyenszives segíteni.
    Előreis köszi!
  • inter0015
    asfdkjaiodjfaidfjaiodéfaédoisfgdasjfiasdjgopsadjgiaodgdsjgadsopjgoadpjgopadsjgoapsdjgosajgosjgojajsdg
  • Riccsusz
    Hali! Nagyon meg köszöném ha valaki elküldené a 3.66c-hez a kódot! Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • inter0015
    nah szóval ebben lehet szántani mag mindent amit csak el tudsz képzelni...........mindent
    www.simtractor.net/gallery
  • akyyy
    tsókolom
  • hunbasser
    egyenlőre ennyit tudtunk meg a mestertőL:

jah a ½cuccokat½a home-val az end-el az insert-el és a deletével tudod mozgatni és akasztani fel le
  • Lacc
    Na az lenne a kérdésem, hogy ebben akkor most lehet-e szántani, mert nem világos :D
  • Alexease
    Csak most neztem a kepet, ennek bicskaval faragtak a grafikajat?!:)