simtractor 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New Holland
Még mindig nincs key?Aszontad van loginod legalább azt mond meg mi.

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

csaba90
nem tudjátok honnan lehet letölteni ingyen a teljes verziót?? nem a demot????? elõre is köszönöm nektek :)

Csaby

Sziasztok! A segítségeteket kérném! Nem tudunk szervert csinálni pedig mindenkinek regisztrálva van a simtractor. Valaki legyenszives segíteni.
Elõreis köszi!
asfdkjaiodjfaidfjaiodéfaédoisfgdasjfiasdjgopsadjgiaodgdsjgadsopjgoadpjgopadsjgoapsdjgosajgosjgojajsdg
Hali! Nagyon meg köszöném ha valaki elküldené a 3.66c-hez a kódot! Elõre is nagyon szépen köszönöm!
nah szóval ebben lehet szántani mag mindent amit csak el tudsz képzelni...........mindent
www.simtractor.net/gallery
akyyy
tsókolom

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hunbasser
egyenlõre ennyit tudtunk meg a mestertõL:

jah a ½cuccokat½a home-val az end-el az insert-el és a deletével tudod mozgatni és akasztani fel le

ReaL MaDRid x siempre

Lacc
Na az lenne a kérdésem, hogy ebben akkor most lehet-e szántani, mert nem világos :D
Alexease
Csak most neztem a kepet, ennek bicskaval faragtak a grafikajat?!:) <#zavart1><#vigyor5>
Alexease
<#csodalk><#wilting><#banplz>
toysoldier
mi a van a traktoros játékoddal? <#banplz>

#42: LOL XDDDDDDDDDDDD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

autoszimulator
Ezt eddig hogy nemv ettem észre? Töltöm is!

.: mobilize.hu :.

a 3.66hoz kellene jelszó HELP PLS!!!!
Szia.Kódot tudsz hozzá és hová kell beirni?

nah miújság a játékkal sikerül már mindenkinek?????
Dragooon
xDDD

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

allock
azér próbáld ki sztem

#hhwnd

Szerintem a parasztokat nem lenézõen használta, sõt, épp ellenkezõleg! A tisztességes paraszt igenis nagyon fontos, a társadalom építõ köve!! Így csak annyit mondhatok: gyakoroljatok, parasztok!

Hát.nekem a képek alapján nagyon nemtetszik,irtó rossz a grafikája,mintha valami müanyag játék traktorok lennének.

kabd be és ne nevezz minket parasztoknak!!!!!!!!!!!!!!mert te mi vagy kis úri patkány ha ha mi nem lennénk akkor te nem tudnál enni(kenyeret)te kis........úgyhogy fogd be ha nemtetszik ne jácc vele
hen-tes
És ezzel az is tud játszanki, aki nem tud szántani, vagy csak ilyen parasztok, mint ti? <#gonosz1>
sry

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

allock
nemyo :D

#hhwnd

jah a ½cuccokat½a home-val az end-el az insert-el és a deletével tudod mozgatni és akasztani fel le
nahszóval
van kód és nem pénzes lehet benne szántani meg minden
addmeg az msn címedet és küldöm
vagy SimTractor 3.5 register key:
LOGIN:[email protected]
KEY:2GG567RFPTR0s00L0RZ0

nah így már jobb????ha van valami probléma csak írjatok:[email protected]
allock
áhhá Ú-val betok szállni :DD
de a cuccokat még mindíg nemtom felvenni :S

#hhwnd

Magnumrolcsi
Itt nem fért volna el?

Dragooon
nagrat :DD

allock
mivel szállok be egy gépbe? mer a kiszállás már megvan de a be az nincs :D

#hhwnd

na ezt tuti kiprobálom holnap..azaz ma :P

gameplusz
Jeeeeeeeeeeeeee királyság, végre gyakorolhatok a gépen is, mint a vadászpilóták!!<#mf1><#eplus2><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

allock
a játé elindítása elõtt van egy kis videó, olyasmi féle mint a rigs of road

#hhwnd

Dragooon
vmi nagy gameplay videó nincs vhol? nem merem letölteni, mégjobban leterhelné az agyam :DD
(ami nem is olyan nehéz)

allock
ne várjatok túl sokat tõle :D
leszedtem, elindítottam, végignyomtam minden billentyût de egyikkel sem akart az emberünk beszéllni valamelyik gépbe :D
jah meg meg valami fura feje van az embereknek :D

#hhwnd

ColdFire
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dragooon
kérem valaki válaszoljon mert nagyon izgulok xDD ^^

Dragooon
van benne valami akció, vagy csak szántasz a mezõn, termeled a gabonátot?

akyyy
:DDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PrasCo
Simfarm for president, "oszt jónapot" :Ð
bigfoot
egyebként már kipróbálta vki?milyen game ez??

ColdFire
mindenkinek van |\/\/\|
.................O..O
................\____/
-je a neve mellett? :(

szep smile :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cSuwwi
parasztszimulátor, omg :D

shit happens

ColdFire
:DDD

bigfoot
nah megyek szántani...<#hehe>

ColdFire
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez az árnyékolástechnika <#eljen>
ColdFire
ezt pézé? :D

allock
:D

#hhwnd

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd