212
simtractor 2
-
Fendt #92 mi a 3.66f nek a kódja?
-
MTZ80 #91 bocs NORBIXY rossz msn címet adattam meg msn:[email protected]
-
MTZ80 #90 Szia NORBIXY ha kell még a simtractor v3.5 akkor
itt az msn:[email protected] és
akkor tudok neked segíteni.
-
NORBIXY #89 Szia fendt nem tudnál degiteni hogy lehet letölteni a simtractor valamelyik változatát fontos lenne nagyon??azért nem mutassa öket mert rosszul lettek feltéve a gépre vagy ahonnan letöltötted ott rosszul van fent.köszi ha segitenél?? -
Fendt #88 hello valaki njhem tudná megmondani ha belépek a játékba és nincs ott a kis rakodó a new holland kombány a lexion csak a john deere meg a konyival csak ezzel a 2 vel lehet menni meg amitz letöltöttem... a kisrakodót nem is mutassa meg a többit sem az azért van mert nem vagyon regisztrálva de lehet csak akkor nem toom h mi a baja már már 100000000 próbáltal regelni de sztem nem fogadja el de már semmi fogalmam sincs
-
NORBIXY #87 Szia MTZ80 nem irnád le hogy honnan tudtad leszedni a 3.5 verziot??nekem csak demom van és még a regisztrálni sem tudom megköszönném nagyon régota kellene ez a játék.Vagy ha emailben elküldenéd a [email protected] elöre is köszönöm -
MTZ80 #86 Csá mindenkinek!!!
Lenne 1 kérdésem.
El tudná valaki magyarázni hogyan lehet multiba játszani.
Nekem a simtractor v3.5 van meg.
Nagyom meg köszönném. -
NORBIXY #85 Sziasztok biztos nem tudtok nekme segiteni???Nagyon kellene nekem ez a játék.Köszönöm előre is. -
NORBIXY #84 Bocsi hogy megint zavarlak titeket de ez a játék nagyon fontos lenne nekem ha valaki eltudná küldeni hogy holl van teljes verzio megköszönném.Kérlek benneteket nagyon fontos nekem ez a játék -
Texan18 #83 Eltudná küldeni nekem valaki a simtractor valamelyik verzióját.meg kösszönném -
NORBIXY #82 Sziasztok szeretném kérni segitségeteket hogy lehet letölteni és honna ennek a játéknak valamelyik verzioját??Nagy rajongoja vagyok ezeknek a gépes játékoknak de sohol sem birom letölteni.van egy demom a 3.66 os de nincs hozzá kodom igy nem tudom használni a többi gépet amit beletettem.Segitségeteket előre is köszönöm. -
Texan18 #81 inter0015!nagyon szépen megkösszöném ha eltudnád küldeni a simtractor 3.66-hoz a logint és a key-t.erre eltudod küldeni:Msn:[email protected] vagy e-mailomra:[email protected]
naon hállás lennék -
Jannny #80 Köszönöm szépen a segítséget! -
kdenes16 #79 kilépni ugyanott a menüben kell csak mindig back-et kell nyomni és aztán exit! -
kdenes16 #78 hello! jannny.
úgy tudsz kilépni hogyha folyamatossan nyomod az esc-et, de ha fel engeded akkor csak kiszáál az adott gépből.Amikor kilép a menübe megnyomod a back-et de csak egyszer aztán ott lessz a save.Amikor újra akarsz játszani azzal a játékkal amit elmentettél akkor load game jobb egér gomb duplán és az elmentett név közül kiválasztod a legnagyobb számut, load és várj!
-
Jannny #77 Sziasztok!
A probléma megoldódott, sikerült a 3.58-as verziót megszerezni full verzióban.
Két kérdésem lenne:
1) hogyan lehet a játékból szabályosan kilépni
2) hogyan lehet a játékban menteni egy adott pályán belül egy adott állást
Köszi! -
#76 Sziasztok!az lenne a kérdésem hogyan lehet menteni játék közben?
-
Jannny #75 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem szívtam még játékkal ennyit mint ezzel! A hivatalos oldalról, de a Google-ban rákeresve is, a 3.66f verziót lehet leszedni. Csak demo-ban működik. Három kóddal próbáltam meg regisztráltá tenni:
Login:[email protected], Key:234PR7WPuF0XU
Login:[email protected] , Key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
Login:[email protected], Key:2GG567RFPTR0s00L0RZ0
Természetesen egyiket sem fogadja el. Végigolvastam ezt a fórumot és igen megörültem egy linknek (balogh2003.tar.hu). Leszedtem, kicsomagoltam, de csak 100 megányi KÉP van benne, játék sehol. Kezdek reményvesztett lenni. A fiam meg ezzel nyúz folyamatosan, mert szeretne full verzióval játszani.
Kérlek segítsetek! Hogyan tudok full, nem demo verziót szerezni? Minden megoldás érdekel! Előre is köszönöm! -
kdenes16 #74 hello! valaki meg tudja mondani hogy miért fagy be a mentés egy géptől?
felmentem a simtractor.net-re és ott a NEW ADOON menübe léptem és letöltöttem ezt:New Holland Tm190 with Pottinger Jumbo By Rusty
biztos hogy ettől fagy be mert még mielőtt feltettem volna még ment a mentés! ha valaki tudja miért van ez akkor nagyon megköszönném. -
#73 akkor hogy lehet 2 gépről játszani???mert egyedül "kicsit uncsi" -
kdenes16 #72 de hogyha csak egy kép van valamelyik gépről amit letöltöttem akkor a képet hogyan telepítsem fel???
-
norbiii3 #71 Hellosztok!
Egyszerűen csak telepiteni kell a letöltött gépeket és automatikusan telepíti bele a játékba.
A játékban meg a Machines almenüben megtalálod őket de először a Businissben meg kell vásáolnod.
LAN-ba senki se tud játszani, csak az tud aki rendesen megveszi 11 ezer ft-ért/nem ér annyit a játék/, mert itt mindenki egy regisztrációval próbálja és az már ugy nem működik.
Szal aki akar LAN-ozni vásárolja meg 11 ezerért.
Norbi -
kdenes16 #70 Hello! Valaki nem tudja hogy hogyan kell betenni a simtractorba a simtractor.net-ről letöltött gépeket.Mert csak kép van roluk de fájl amit be lehetne tenni az nincs.Ha valaki tudja hogy kell akkor irja le légyszi!
-
#69 vagy az [email protected] msn-en tudna segíteni! -
#68 Hali!Leszedtem az ingyenes full verziót de nem enged LAN-t játszani.Hogy lehet megoldani ezt a problémát?Valami olyasmit ír ki hogy regisztrálni kell vagy valaki ha tudna mondani a regizéshez kódokat az fasza lenne. előre is kösz -
kdenes16 #67 hello! tornado!!!
A teljes verziót a balogh2003.tar.hu-ról tod leszedni!!!!! -
norbiii3 #66 Hellósztok!
Hamár bevagyunk regizve kiirja h. full version akkor miért nem enged LAN-t csinálni????
Előre is thx a segítséget! -
gaborci #65 hali valaki segiten beálitani a multit hogyan kell???
Mert én nem tom
Nagyon megköszönném ha valaki segitene
-
8120 #64 lécci mondjátok el nekem hol lehet letölteni
-
#63 Még mindig nincs key?Aszontad van loginod legalább azt mond meg mi. -
#62 Még mindig nincs key?Aszontad van loginod legalább azt mond meg mi.
-
#61 nem tudjátok honnan lehet letölteni ingyen a teljes verziót?? nem a demot????? előre is köszönöm nektek :) -
Sipi88 #60 Sziasztok! A segítségeteket kérném! Nem tudunk szervert csinálni pedig mindenkinek regisztrálva van a simtractor. Valaki legyenszives segíteni.
Előreis köszi! -
inter0015 #59 asfdkjaiodjfaidfjaiodéfaédoisfgdasjfiasdjgopsadjgiaodgdsjgadsopjgoadpjgopadsjgoapsdjgosajgosjgojajsdg -
Riccsusz #58 Hali! Nagyon meg köszöném ha valaki elküldené a 3.66c-hez a kódot! Előre is nagyon szépen köszönöm! -
inter0015 #57 nah szóval ebben lehet szántani mag mindent amit csak el tudsz képzelni...........mindent
www.simtractor.net/gallery
-
#56 tsókolom -
#55 egyenlőre ennyit tudtunk meg a mestertőL:
jah a ½cuccokat½a home-val az end-el az insert-el és a deletével tudod mozgatni és akasztani fel le
-
#54 Na az lenne a kérdésem, hogy ebben akkor most lehet-e szántani, mert nem világos :D -
#53 Csak most neztem a kepet, ennek bicskaval faragtak a grafikajat?!:)