24
-
abzu #24 :D -
#23 creative=szánalom
azt nem védették le, hogy "zeneszámot játszk le háttértárolorol" ??? :( -
abzu #22 de a pda-ra visszta térve, nem is gyárthat?
mert az ipod mellet még ha telót meg pda-t gyártana, akkor szinte mindenki áttérne sztem -
metaljesus #21 én ezt olvastam: "Számítógépes programokat és eljárásokat tényleg nem lehet szabadalmaztatni. A programoknál is azt tiltják a licenszben hogy viszafetsed és azokat a kódsorokat felhasználd. Ez nagyon régi törvény hiszen azonnal megölné a programzóipart hogy mondjuk az MS-en kívül senki sem használhatná a buborékos rendezést ami alapvető a mai programok mindegyikénél."
nekem elég logikusnak tűnik -
k0zi #20 A sok sok mp3 lejátszó távolkeleti cégek gyártmánya és ők is forgalmazzák. USA-ban van szabadalom és az Apple amerikai cég. Creative kitalált valamit, levédette Apple meg lenyúlta ennyi a story. Ha az Apple valami bankoki cég lenne senki nem perelné, de sajnos amerikai, így jártak. -
Athlon64 #19 Ahogy a PC világnak az AMD, úgy a számítástechnika világának az Apple a spiritusza szerintem. -
Morden23 #18 De, be lehet. Az már lehetséges, hogy komolyabb feltételeknek kell eleget tennie, mint a Távol-Nyugaton, de lehet ilyet csinálni. -
fflx #17 egyebkent nem tudom, hogy kinenk jo ez, hogy trivialis dolgokat szabadalmaztatnak, aztan lehet egymas torkanak esni. -
fflx #16 es az egy MP3 lejatszo volt? :) -
fflx #15 "múltkor amikor egy sony-s fájlcserélős cikk volt, valaki azt mondta hogy programokat és számítástechnikai eljárásokat nem lehet szabadalmaztatni. akkor most hogy is van ez? vagy ha már nem pc, akkor nem is számtech eljárás?"
Nemtudom mirol szolt az a cikk, de en ugy tudom, hogy europaban NEM lehet szoftverszabalmakat bejegyeztetni, ellenben az USA-ban viszont IGEN. -
irkab1rka #14 bazeg nemá, hogy érvényes egy szabadalom a hierarchikus menüre...
1980-ban már biztos hogy a nyilakkal navigáltam a menüben. -
Cruzifix #13 vicc az egész! 100millió.... emberek élnek napi 1 dollárnál kevesebb pénzből világszerte. Micsoda kibaszott majom egy világ ez! -
rumos #12 ez a sort by artist, by album, by genre, stb. rendszerezést takraja. manapsáh szinte az összes merevlemezes lejátszó ezt használja, van még kit beperelni :) -
Dömsödi #11 " hierarchikus felépítésű kezelés, amelyben kategóriákra lebontva böngészhetünk a tartalmak között, kiválasztva az előadót, az albumot, és az album egyik számát."
Ez vicc. Gondoljátok már végig. Amerikában ezért is lehet pereskedni. Ezek nem normálisak. -
#10 Pénzmosás szaga van... -
#9 Háát igen :) vagyis nekem ari11 ^_^ -
Caro #8 Ilyen hierarchikus lista egy csomó ingyenes PC-s lejátszóban is van, és lefogadom, hogy előbb volt mint a creative szabadalma. -
LaPalma #7 a pda-t mint olyant az apple találta ki (keress rá: apple newton), de nem jött be anno nekik. és eladták az egész licencet (ha jól emléxem épp az ms-nek)
melleseleg nem lenyúlták a menürendszeres mp3 kezelést, hanem a creative előbb szabadalmaztatta. ( az első ipod is 2001-ben látta meg a napvilágot) -
abzu #6 az apple miért nem gyárt pda-t?
vagy hasonló kiegészítőket, és olcsóbban -
abzu #5 mellesleg tényleg vicces, hogy minden 2,3 nap van az ipodról cikk. mindenki legyőzni akarja. -
abzu #4 nana, nem lenyúlták, hanem beépítettek ők is wgy winyót. Mint most elvileg az ms akkor ők is fizetnek majd? -
metaljesus #3 múltkor amikor egy sony-s fájlcserélős cikk volt, valaki azt mondta hogy programokat és számítástechnikai eljárásokat nem lehet szabadalmaztatni. akkor most hogy is van ez? vagy ha már nem pc, akkor nem is számtech eljárás? -
sathinel #2 Ennyit a mac-felsőbrendűségről. Lenyúlnak valamit és még pampognak is ellene. Amikor meg elvesztik bevallják hogy jól van na gratula nekik.......
Közben beállítják magukat mint a fejlesztés nagymesterei..... -
DKm #1 No comment!