45
-
strogg #5 Én a kedvezményekre lennék kíváncsi. Csak a mulatság kedvéért. :))
A nép úgyis wint fog használni, ha tetszik nekünk, ha nem. És valljuk be, ha a gagyi user winen marad még nem is halunk éhen. Őket állandóan pátyolgatni kell, ráadásul a win hibái miatt állandóan "látvánoysan" kell dolgozni. (akit már baxogtattak azzal, hogy nem dolgozik, és nem tudta megértetni, hogy mit jelent a távoli hozzáférés a linuxban, az tudja mire gondolok)
Másrészt. Értsük már meg végre. A win a népnek való. Feleslegesen ne fikázódjunk. És inkább nézzük a pozitívumait ennek. Aki szabad szoftvert nyomat, arra nincs se idő, se energia rászállni. (pl: jogvédők). El vannak foglalva a winesekkel. A vírusirtók pláne. Vegyük észre. A világ társadalmainak szüksége van "rabszolgára". Lágyan piacgazdaságnak hívják egyébként. A winesek ezek a fogyasztók. Amíg ők megvannak, én, meg a debianos hozzászóló lubuckolhat a szabadságban. De gondoljatok bele, ha mindenhol linux lenne. Nekünk kéne kiadni ezt a rabszolga réteget. Bocsánat, "fogyasztót". Ugrott is a szabadságod. Szóval jól van ez így. Én azzal lennék a leg elégedettebb, ha a linux részesedése irodában olyan 10-15% lenne, home-ban pedig olyan 5-10%. Ez ugyanis pontosan olyan arány, amikor már minden cégnek muszáj drivert adni a HW-hez, játékot portolni, stb... De a fogyasztó réteget még bőven kiadja a win. :) Erre gondoljatok, mikor fikázódtok..
Vista kedvezmény. Sokan biztosan hasra fognak tőle esni. (főleg amikor ki kell fizetni a gépet, amit aláraksz) Én nem. Sőt itt sokan nem. Megvan a saját rendszerünk, belőve, működik, stb... Magyarán nem érint. Akkor meg minek fikázódsz? -
Morden23 #4 A vírusirtósoknak mindig van munká(!)J(!)uk, mert folyamatosan frissítik a programjaikat (nekem a NOD32 legalábbis naponta egyszer frissít).
Vista meg sokat fog érni annak, aki XP-t használ, és hajlandó a váltásra. Ez már akkor kiderült, ha valaki használta a betákat.
"Súlyos dollár millióktól esett el a pc ipar..muhahaa..." Ez olyan "funkciótlan" röhögés volt? -
avman #3 csak írsz, vagy gondolkodol is néha? -
#2 Súlyos dollár millióktól esett el a pc ipar..muhahaa...esetleg az antivírus progikat készítő cégek, de sztem azoknak idén volt munkályuk, hogy a gagyi bugxpére írt anti cuccaikat folyamatosan frissítsék, hozzák ki az újabb verziókat. Nem fog érni semmit sem ez a Vista, főleg, hogy a mikró annyit hazudozik körülötte, azt sem tudják mikor jelenik meg... -
#1 debiant a nepnek :]