2151
Mert ilyen is kell... :)
-
DJviolin #222 Moravan Zlin Z242L -
DJviolin #221 Szabad. Úgy se tudom kitalálni. A többiek nem játszanak? Merre vannak? -
#220 Nem régebbi. :) Szabad a gazda? :P -
DJviolin #219 Zlin Z-42M vagy Zlin Z-43. De ezeknek nincs a plexin elől középütt olyan áthidaló gerinc a plexin. Lehet hogy akkor régebbi változata ezeknek a típusoknak. -
DJviolin #218 Ez egytetős vagy kétajtós Zlin? :) -
DJviolin #217 Basszus. Mondtam, hogy a tetőfüggöny nagyon Zlines. Hiába no itt jakabon négyet látok nap mint nap. :)
Ezt a Zlin-t még mindig nemtom. De a tetőfüggönyt igen. Zlin kárpit! :) -
#216 Majdnem jó, de mégse. :) Addig jó, hogy Zlin. ;) -
DJviolin #215 A tetőfüggöny nagyon Zlin-142-es. :) De biztos nem az. :) Ugye Zlin? :) -
#214 Na mi van? Nem működik a gugli srácok? :D -
#213 -
#212 Így igaz. :) Na akkor mindjárt rakok egy nehezebbet... :) -
DJviolin #211 A kép linkjében nincs benne a neve, de ez akkor is így tisztességes. -
DJviolin #210 Morava L-200
(Lemondok a jogomról, mert elmentem a FLightsimn.uw.hu-ra, és ott megnéztem a képeket.) -
DJviolin #209 Learjet gyanus, de mégse az. Valamilyen polgári business gép. -
#208 Óbasszus. Szorri. Szóval:
-
#207 vagy az se! :D -
#206 Oké. Kissé nehezítsünk. Itt csak a szárnyvég látszik... :-P
-
#205 nálam befigyel ez is! :D
[csíter ] -
DJviolin #204 Emberek. A profiknak nyitva vannak a következő oldalak:
englischz wiktória pédia
erlájnersz
feka glájderei
Horac lajstromai
Gugli
(Linkekeket csak azért nem adok, és azért nem az eredeti neveket írom, mert sportszerűtlen vagyok.) :)) -
DJviolin #203 Sajna után a mosolygós smile helyett sarosat akartam. Bocs. -
DJviolin #202 Felmentem Hamster oldalára, és a lajstromoknál megkerestem a T betűs lajstromrészt. :) -
#201 És sorozatgyártásba sem került. Matúz István repülte be Budaörsön. Jelenleg is ott áll letakarva, szétszedve. Mármint a repülő... :)))) -
DJviolin #200 Igen
Az R-31 Dupla
Elméletileg a Góbé utóda lett volna, de csak 1 példány készült belőle sajna. :) Állítólag eléggé rosszindulatú volt.
Te jössz! -
#199 Nagy cucc volt visszafejteni a kép linkjét Hamster oldaláról... :)))))) -
#198 valamijen vitorlázó -
#197 Rubik Ernő tervezte. Végleges neve nem lett végülis, de ő "Dupla"-ként emlegette. Nyertem? :) -
DJviolin #196 -
DJviolin #195 Mindjárt. Nyugi. -
DJviolin #194 Pill mindjárt rakok -
#193 túl pontos,inkább a következő képet keresd! :D -
DJviolin #192 Ez már elég pontos? :)) -
DJviolin #191 Lajstromozva 1961-ben, megszünt 1977-ben. Hangártűzben elégett. -
#190 -
DJviolin #189 Z-226T Trener 6 -
#188 nem jöhetsz te!!!
okk a válasz -
DJviolin #187 Ez elég pontos válasz, és most én jövök, és azért vártok rám, vagy pedig egy pontosabb válaszra várunk? -
DJviolin #186 Zlin Trainer
De milyen. :) Azt nemtom -
DJviolin #185 Már én is tudom :) (#179, #180)
Csak az első gondolatom volt a Bulldog, mert naon hasonlított rá. :) Életemben eddig kétszer láttam élőben bulldog-ot, akkor is csak látogatóban volt LHJK-n. Amúgy egyébként az alant lévő gép milyen gép? Még nem válaszolta meg senki. -
#184 -
#183 Vijó, a Bulldog így néz ki: