2151
Mert ilyen is kell... :)
-
#262 nállam is ez van :D -
DJviolin #261 Vagy méginkább a Vitorlázórepülés topikba. :) (Bocsi) -
#260 Bocs, nem néztem a futószárát. És a festése is olyan megtévesztően Pitts-es. :) Szóval akkor szerintem Christen Eagle. Na tényleg mentem, bye! :) -
#259 Az ilyet ne ide, hanem a Felhők felett c. topikba szerintem... -
#258 ez csak egy kis bibis kép,(érdekesség)
-
#257 A felső nem talált. -
#256 A felső egy Pitts S-1 Special, a alsó pedig egy Turbo Raven. :)
És ismételten visszaadom jogomat, de mostmár a megfejtés jogát is átruházom valaki másra, mert lassan mennem kell... Sziasztok! :) -
#255 Pedig ez legalább olyan elterjedt gép Európában, mint nálunk mondjuk a Zlin. -
#254 én baromira nem vagyok otthon a polgári,és a sportrepülésben! :D -
#253 Nem akarok annyira nehezet, mert szeretném, ha más is tudna játszani.
De akkor legyen nehezítésnek két gép egyszerre:
-
#252 Nem én mondtam hogy ezt a típust linkeld... :D -
#251 Jól. De ez könnyű volt, hiszen közismert és népszerű madárka. -
#250 A megszerzett jogom vissza is adom egyből, rakj valami nehezebbet. :) -
#249 Ez bizony nem Extra, se nem Edge 540. Ez egy Staudacher S-300. Jólmondom Kata néni? :P -
DJviolin #248 Extra 300S
Vagy Edge 540-es -
#247 Köszi.
-
DJviolin #246 Ez a műszerfal még a Góbéénál is változatosabb. :)))
Hiába no kezdő pilótáknak találták ki a gépet, és arra hogy occsó legyen és ne legyen nagy veszteség ha valaki fejreáll ezzel a libikókával. :) -
DJviolin #245 Elképzelem a kezdő Turbulent pilótát, hogy rosszul sikerült a pálya végén ráállni a középvonalra, ezért kidugja a gép hasán a lábát, és simán arrébemeli a gépet. :)))))))))))))))))) -
DJviolin #244 Képek a Turbulentről
Még most is a bemutatópilóták kedvenc szórakozása a gépekkel, hogy kötelékben összekötik a szárnyakat. Nemegyszer egy négyesköteléket. :) -
#243 valami mégelvontabbat pliz! :D -
#242 A gazdasági válság idején? Eléggé sufnituning kinézete és mérete van. :) -
#241 Neeem, átadom a lehetőséget Katának! :) -
DJviolin #240 Frankó lehetett ilyennel repülni. Itthon nincs ilyen? :) -
#239 Lássuk Kata néni! :))))) Fogj ki rajtam légyszíves! Szeretem a minnél több és nagyobb kifogásokat! :DDDDD (Szóviccz vót ) -
DJviolin #238 Ez nem otthon épített cucc. A RAF hivatalos alap kiképzőgépe volt. :) -
DJviolin #237 Az. :) Te jössz. -
#236 Druine Turbulent :) -
#235 Ilyen egy darabos, otthon épített cuccokat is ér? -
#234 Ne légy olyan nagyképű, én is tudok olyan sportrepülő képdarabkát berakni neked, amiről azt se tudod eszik-e vagy isszák. :P -
DJviolin #233 Na itt egy igazi IQ Fighter. :)
-
#232 Nyugi, nem lesz nehéz dolgod. Csak a sportrepülésben vagyok otthon. :) -
#231 Bár mostmár könnyű volt, mert gyakorlatilag az összes újabbfajta Zlint felsoroltad, így kizárásos alapon már csak a Z-143L maradt... :DDDDD -
DJviolin #230 Most leszek nagy gondban, hogy olyan gépet rakni, amit Clidey nem tud kitalálni. :) -
DJviolin #229 Yuppppiiiiiiiiiiii. Kitaláltam. Éljen, éljen!! -
#228 Így igaz, a hányatott sorsú Z-143L, a HA-FBD. Épp pár hete hogy megvette egy német ürge a roncsot olcsópénzért... :( -
DJviolin #227 Zlin 143Lsi -
#226 De mégsem az. :)))))))) -
DJviolin #225 Vagy Zlin Z-143 -
#224 Naja, adjunk nekik is egy kis esélyt. Ha nem, 20 perc múlva megmondom. :) -
DJviolin #223 Pont rövid az orra is