Visszautasította díját az orosz matekzseni

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Sajnos az a baj, hogy egyikhez sem értek igazán. Aki ezt a kettõt mûveli és érti, olyan faszán megél mérnökként, hogy ehaj!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Minden tiszteletem a csávójé.Nem elég, h egy zseni, még a fáradságos munkáért felajánlott zsét is visszautsítja.Én tuti h ezt nem tudtam volna megtenni.Egyik dolgotsem se a problémát megoldani,se a zsét visszautasítani.Respect.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

én azé elfogattam volna...😄

Néha a pénz nem boldogít, a tudományok viszont igenis boldogíthatnak...
<#worship><#worship><#worship>
jah,kiszeltünde (a matektudása is) <#wow1>
Sadist
Patch. És attól hogy valaki jó matematikus, még lehet sík hülye a programozásban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A kiszeltünde. (szemöldök) <#buck>

igazi õrült zseni feje van az embernek 😄 ki más visel még ilyen szemöldököt? 😄

bár... a viszkisre is hasonlít<#idiota>

A topologikus terekben csak halmazok vannak, nincsenek kisebb/nagyobb relációk, ezért egyenletek sincsenek, legalábbis ha jól tudom, aztán lehet hogy tévedek.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mo.Organ
Kár hogy nem rakták be egy linkbe hogy mi is az a matematikai "egyenlet" amit meg kellene oldani.
Este legalább lenni egy kis elfoglaltságom.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
a tálész kis té a Thales csak akkor nagy té ha nem a duke thales <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gz8
Thálész, és nagy t, mert tulajdonnév... <#wilting>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gondolom anno a görögök is uezt gondolták pl a tálesz körröl...

schrank
ha ilyenek csinálnák a játékokat nem kéne pach-elni soha <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A komplex számokat is matematikusok játékszerének nézték, aztán kiderült, hogy a váltakozó áramú jelenségeket le lehet velük írni.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

És mi lett az eredmény?

Hogy pontosak legyünk a http://en.wikipedia.org/wiki/Geometrization_conjecture -t oldotta meg. Tudja valaki, hogy hol lehet utánaolvasni (MAGYARUL!) a 'nil geometry'-nek?
Meg általában ilyeneknek? A primek a hobbim, de illene kicsit topológiával is foglalkozni 😊))

Ja, még 50 év, mire az elméleti fizikusok felfedezik...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Peldaul ha f-ra vesznek es mondjuk le se tojnak mikor segitseget kersz akkor normalis az emberke hozzaallasa ... van annyi penze h megeljen, es ha valakinek van valami ohaja/sohaja az keresse meg v menjen el hozza. Probalj kedves olvaso valami alkoto munkat vegezni es nezd meg h ki es mennyi segitseget nyujt...egy velemeny v eszrevetel v batoritas sokkal tobbet er a penzecskenel... (mna ezt se volt eredetileg kedvem begepelni)
zzebi
Nem feltelenul viszik elobbre az ilyen esemenyek a tudomanyt. Annak idejen, amikor Andrew Wiles bebizonyitotta a nagy Fermat sejtest, akkor sem tortent semmi. Egyszeruen azert, mert az egadta vilagon semmilyen gyakorlati haszna nem volt a bizonyitasnak.

Vagyis egy haszna megiscsak van a sok kutatasnak, bar ez nem csak a vegso megfejto erdeme. Megpedig, hogy az ilyen fejtorok soran sok uj problemat talalnak, sot a matematika egeszen uj agai johetnek letre, amik kesobb hasznosak lehetnek mas problemak megoldasakor.

IMYke2.0.0.0
Azt a "senki"-t gondold át még egyszer...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Nobelt is többen visszautasították már,õ sem enged a korrupciónak!
És nem kell ezért a fejünkben rögtön elefántcsonttoronyba zárni a mestert.
én is azt tettem volna a helyében, mert így olyan helye van, amit senki meg nem ingathat.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

FOXX supreme
én mondjuk biztos bezsebelném a díjat😊, de úgy látszik hogy õ csak a tudományért csinálja és nem a pénzért...ilyen is van😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

En meg 2db nullat is szamologeppel adok ossze kis tulzassal... 😊
szoval semmit nem ertek belole en sem... 😊
Muad Dib
Wazz!
Ezek nem vesznek téged komolyan, pedig nekem ugyanez jutott eszembe!
Ez biza egy ufonauta, nem fér hozzá kétség...

<#nyes><#nyes>

Adam II
Ebbõl a Poincare-sejtésbõl egy kukkot se értek.
Sose bírtam a matekot😞
Elismerés a csávónak.

hát igen, az átlagos egyszerû emberek központi kérdése a pénz. vannak a pénzen kívül is létezõ értékek, amelyeket nem értékelnek. már emiatt is kitûnik ez az ember a tömegbõl.

craesh
idiota.

En mar hallotam ezekrol a dijjakrol es intezetekrol... 😄 Es nem matematikus vagyok, hanem Lazly (mellesleg alkalmazott matematika hallgato)

No udv!
hihetetlen egy ember! Õ egy igazi lángelme!!!
NEXUS6
A matematikusokon kívül ki hallott már ezekrõl a díjakról? Nem sokan.

Viszont arra rögtön mindenki felkapja a fejét ha valaki a spanyol királytól nem akarja átvenni.

Szerintem éppen ellenkezõleg, kissé exibicionosta a fazon.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

akyyy
mer egy ufo akifelvette pavarotti gyenge képmását. és az idegenek köztudott minek pénz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mikloss
Atér én elfogadnám a helyébe azt a kis kanadai dollárt ha már magának nem akarja adja oda a szegény Leningrádi gyerekeknek...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Elég érdekes figura az tény. Csak nem értem hogy miért utasít vissza egy ilyen díjat!?

Csudri
Mindig az ilyen fura figurák fogják elõrevinni a tudományt.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

immovable
"általa bizonytott probléma megoldását"
immovable
Nem semmi koponya lehet, ha az általa "megoldott" próblémát már 4 éve vizsgálják és nem találnak benne hibát, pedig valszeg nem egy szuper matematikus szedi ízekre a megoldását! Gondolom, most jönnek majd az okosok, hogy a hiba keresése sokkal nagyobb gond, míg maga a megoldás jóval egyszerûbb, dehát mindegy itt mindenki elméleti és alkalmazott matematikát tanul! <#eplus2>
érdekes ember lehet,kiváncsi lennék a munkájára,de valszeg elég keveset értenék belõle,vagy szinte semmit : o )
← ElőzőOldal 2 / 2