Visszautasította díját az orosz matekzseni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
bár... a viszkisre is hasonlít<#idiota>#idiota>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Este legalább lenni egy kis elfoglaltságom.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Meg általában ilyeneknek? A primek a hobbim, de illene kicsit topológiával is foglalkozni 😊))
Ja, még 50 év, mire az elméleti fizikusok felfedezik...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vagyis egy haszna megiscsak van a sok kutatasnak, bar ez nem csak a vegso megfejto erdeme. Megpedig, hogy az ilyen fejtorok soran sok uj problemat talalnak, sot a matematika egeszen uj agai johetnek letre, amik kesobb hasznosak lehetnek mas problemak megoldasakor.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És nem kell ezért a fejünkben rögtön elefántcsonttoronyba zárni a mestert.
én is azt tettem volna a helyében, mert így olyan helye van, amit senki meg nem ingathat.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
szoval semmit nem ertek belole en sem... 😊
Ezek nem vesznek téged komolyan, pedig nekem ugyanez jutott eszembe!
Ez biza egy ufonauta, nem fér hozzá kétség...
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
No udv!
Viszont arra rögtön mindenki felkapja a fejét ha valaki a spanyol királytól nem akarja átvenni.
Szerintem éppen ellenkezõleg, kissé exibicionosta a fazon.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!